Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ανθη2 ΠΗΤ 01-03-10 ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

swity ΠΗΤ:02-03-10 Διαβαλκανικό (κοριτσάκι)

cate ΠΗΤ: 03-03-10 Ιασώ (90% αγόρι)

makrina ΠΗΤ:03-03-10 Ιασώ (φύλο άγνωστο ακόμη)

petalouditsa ΠΗΤ: 03-03-10 ΛΗΤΩ (κορίτσι)

Κλειώ : 04-03-10 Έλενα (κορίτσι)

elena1982 ΠΗΤ 06-03-10 ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ κοριτσακι

vanax ΠΗΤ 07-03-10 Έλενα (μάλλον αγόρι)

Διδυμάκι81 ΠΗΤ:09-03-10 Διαβαλκανικό ή Γένεσις (δίδυμα)

zouki ΠΗΤ: 09-03-10 Μητέρα (κοριτσακι)

matakiaefh : 09-03-10 ......(αγόρι)

stellasss ΠΗΤ: 10-03-10 Μητέρα (δίδυμα)

Natalaki ΠΗΤ:12-03-10 ΙΑΣΩ(μάλλον) (άγνωστο)

Μαρία81 ΠΗΤ: 13-03-10 Κλινική Καπάκη (αγόρι)

joanna13 ΠΗΤ: 14-03-10 ΙΑΣΩ (κορίτσι)

nanny73 ΠΗΤ:15-03-10 Μητέρα (κοριτσάκι)

ntinagen ΠΗΤ: 16-03-10 Γένεσις(αγοράκι)

πασχαλίτσα ΠΗΤ: 16-03-10 Διαβαλκανικό

BLUBLU ΠΗΤ:17-03-10 Γένεσις ή Διαβαλκανικό(διδυμάκια)

Zeta-b ΠΗΤ 19-03-10 Clinique Bohler, Luxembourg (φύλο άγνωστο ακόμη)

paliogata ΠΗΤ:22-03-10 Έλενα (φύλο άγνωστο ακόμη)

sweet ΠΗΤ: 22-03-10 Κλινικη Καπακη (κοριτσι)

Φωτεινη763 ΠΗΤ 22-03-10 Αρεταίειο (φύλο άγνωστο ακόμη)

kellymania : 22-03-10.......(κορίτσι)

Fani ΠΗΤ:23-03-10 ............(αγοράκι)

vassoch ΠΗΤ 25-03-10 ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ κοριτσάκι

desdra76 ΠΗΤ 29-03-10 Λητώ (αγοράκι μάλλον)

REBITHOULIS ΠΗΤ 31-03-10 ΙΑΣΩ (αγοράκι)

Προσθέθηκα και εγώ... λίγο ετεροχρονισμένα! :wink:

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πηρα τηλ. και λεει οτι οι σύμβουλοι θηλασμού ειναι εθελόντριες μητέρες με μικρα παιδιά.

ειναι κατάλληλη αυτη η βοήθεια για την περίπτωση μου?

ναι ειναι συλογος με σφραγιδα που λενε....εχει και εδω και παντου ειναι εμπειρες και δε θα σου πουνε οχι σε οτι χρειαστεις, στο κατω κατω δοκιμασε δεν εχεις να χασεις τιποτα...και προσπαθησε μηπως βρεις και κατι καλο μονη σου αλλα μην χανεις χρονο...εμενα προσφερθηκαν να ερθουν και στην κλινικη χωρις τιποτα....και ειναι καποιες συγκεκριμενες που βοηθανε αυτες που εχουν γνωση οχι η οποιαδηποτε. Επισης εχουν σαιτ στο ιντερνετ αν το βρω αργοτερα θα στο στειλω...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

- La Leche League International -ο Σύνδεσμος Θηλασμού La Leche League διαθέτει ομάδες σε 60 χώρες του κόσμου. Πληροφορίες

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού La Leche League εκπροσωπείται στην Ελλάδα από το Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210-6003249, 210-6747330, 210-6033287 & 0296-63222.

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας και από μένα!

Πολύ καλές οι συμβουλές που γράφετε σχετικά με το θηλασμό, θα τις έχω κι εγώ υπόψιν μου! Πεταλουδίτσα μην αγχώνεσαι και μην ανησυχείς καθόλου, έχω ακούσει ότι το ψυχολογικό είναι κυρίως αυτό που ευθύνεται για το αν τελικά μπορείς ή όχι να θηλάσεις.

Εγώ μόλις γύρισα από το γιατρό, πήγαμε για τον τελευταίο υπέρηχο...από δω και πέρα θα με βλέπουν μόνο στον καρδιοτοκογράφο.. Η μπουμπού μας έχει θεριέψει κι άλλο, 3100 gr έχει φτάσει αλλά με καθησύχασε η γιατρός και μου είπε ότι δε θα είναι πάνω από 3500 ακόμα και να τον πάρει όλο το μήνα. Οπότε ηρέμησα κάπως μαυτό το θέμα.

Μου είπε κιόλας ότι όλα αυτά τα πονάκια και οι ενοχλήσεις που έχω είναι ψευτοσυσπασούλες, αφού το μωρό προσπαθεί να κατέβει και να σφηνώσει το κεφαλάκι του χαμηλά οπότε ηρέμησα και μαυτά και τώρα μπορώ να καθίσω και να απολαύσω όσο καιρό έμεινε ακόμα χωρίς πολλά άγχη..

Άντε, Elena και swity να γεννήσετε κι εσείς τώρα και να μας πείτε τα δικά σας νέα!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!Τι κάνετε??Πώς είμαστε??Ελπίζω να είμαστε όλες καλά!!Εγώ ακόμη δεν γέννησα και περιμένω...Κάτι πονάκια τα έχω αλλά τίποτα..Την Παρασκευή έχω γιατρό και περιμένω μήπως και μου πει κάνα νέο..

Διότι κοντεύει η ΠΗΤ μου και φοβάμαι μη μου πει να πάω με πρόκληση...

Κουράγιο σε όλες και μόνο θετικές σκέψεις!!!

swity εγώ δεν ξέρω τί νούμερα γράφουν οι συσπάσεις στον τοκογράφο, αλλά σίγουρα από μηχάνημα σε μηχάνημα ίσως να αλλάζουν οι κλίμακες. Με έχει βάλει και μένα 3 φορές μέχρι τώρα, η κλίμακα του οργάνου είναι 0-100 και έχει γράψει μέχρι και 20. Αλλά μου είπε ότι αυτά τα νούμερα δεν είναι ούτε καν ψευτοσυσπασούλες. Δεν ξέρω αν σε βοηθάω καθόλου τώρα. Μπορεί δλδ στο δικό σου να μπορεί να μετράει από 0 μέχρι 10, γι αυτό θυμάσαι μικρότερες τιμές.

Άντε υπομονή πάντως, ότι νούμερα και να γράφει ο τοκογράφος, όπου ναναι γεννάς και αυτό έχει σημασία!

καλημερα κοριτσια!εγω χτες πηγα κινηματογραφο το βραδυ και μετα δε καλοκοιμηθηκα παλι..εχω βρει το μπελα μου μ αυτες τις αυπνιες..ουφ!πεταλουδιτσα υπομονη!!

εγω ειχα πονους αριστερα πανω στην κοιλια μαλλον κατι θα πιεζε η μικρη..βλεπω τα κοριτσια δεν εχουν γεννησει ακομη..εχουν βολευτει τα μωρακια μας και δε θελουν να βγουνε!!

καλημερα κοριτσια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...