Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Καλή χρονιά κοπέλα μου και το 2025 να σου φέρει αυτό που επιθυμείς! Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου που σε ενδιαφέρει και να αναφέρεις τον λόγο. Απο εκεί θα σου πουν αν αναλαμβάνουν ή όχι. Εκτός αν ξέρεις κάποιον γιατρό δημοσίου που να έχει και ιδιωτικό ιατρείο έξω οπότε πας εκεί κατευθείαν και τον πληρώνεις απλά θα σου βρει χειρουργείο σε δημόσιο. Καλη τύχη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι λίγο μια ανακατωσούρα. 

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλησπέρα χρονια πολλά σε όλους. Καλό και τυχερό το 2025 ❤️

Συγνώμη αλλά αυτό είναι κουλό. Απομονώνουν τα βακτήρια ; Πως ; Στο είπε αυτό το πράγμα ο γιατρός; Τι είναι το βακτήριο; Τσιμπούρι ή ψείρα να το περνούν με τσιμπίδα και να το απομακρύνουν; 

Συγγνώμη που γέλασα μου φάνηκε τόσο αστείο θα το χρησιμοποιώ στο εργαστήριο και θα χαζογελαω 🤭

Πάντως κ εμείς για μικρόβιο έχουμε κάνει αγώνα και ειδικά για πυρετό (γιατί ο άντρας μου αρρωσταίνει εύκολα κ κάνει πυρετό υψηλό) έχουμε χάσει μήνες! Συγκεκριμένα με βιταμίνες και αντιβιώσεις έφτιαξε την μορφολογία και την κινητικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά που επιλέγουν στην μικρογονιμοποίηση.

Καλή χρονιά σε όλες μας με υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες μας!!!! ❤️❤️❤️

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε; Εlsadrm με το καλό, όλα να πάνε καλά και σύντομα να κρατάς τον μπέμπμη σου αγκαλίτσα. Και όλες οι υπόλοιπες με το καλό εύχομαι και με έναν πόνο όλες. Εγώ γεννάω, πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά, τη Δευτέρα το πρωί. Σήμερα το βραδάκι έχουμε το τελευταίο ραντεβού με τον γιατρό. Οσο για τον ύπνο τι είναι αυτό; Αϋπνίες όλο το βράδυ και κοιμάμαι μόνο το πρωί. Τέλος πάντων, δεν πειράζει κοντεύουν οι μέρες. Φιλάκια σε όλες.

77N4p2.png

1e30b2a176.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πεταλουδιτσα μου που εισαι ?? πως τα παιρνατε στο σπιτακι σας ? Αν εχεις καποιο προβλημα και μπορουμε να βοηθησουμε....

χαθηκες , ελπιζω να ειναι ολα καλα...

καλησπέρα σε ολες!!!

χάθηκα η αλήθεια ειναι.ειμαι τοσο κουρασμένη που δεν εχω καθόλου όρεξη να ανοίξω τον υπολογιστή.

εχω θέμα με τον θηλασμό.απο την αρχή ταλαιπωρούμαστε αρχικά δεν ειχα γάλα,δεν έπιανε θηλή, πήραμε σιλικόνης. μέχρι να καταλάβω οτι δεν εχω πολύ γαλα η μικρή έχανε τα γραμμάρια σαν νερακι.

ήρθαμε στο σπιτι το στηθος μου τούμπανο γαλα φουλ.η μικρή δεν ελεγε να φάει όμως.με το που την βαζω στο στήθος κοιμάται και δεν ξυπνάει με τίποτα.

χτες το στήθος μου ηταν τόσο πρησμένο και πόναγε που νόμιζα οτι θα μου γυρίσει σε μαστίτιδα.

επίσης χτες ήρθε ο παιδίατρος και με συμβούλεψε να βγαζω με θήλαστρο.

βρηκα ενα της medela to mini electic.

έβγαλα 1 φορα 60μλ.

σημερα το στήθος μου ειναι αδειο και ξεφούσκωτο. προσπάθησα να βγαλω γαλα αφου εβαλα την μικρη στο στηθος και το έπιανε το αφηνε κ γκρινιαζε,

10μλ παρακαλώ...

τι εγινε βρε κοριτσια??? μας τελείωσε το γαλα???θα σκασω...

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

πεταλουδιτσα μου να το κανεις αυτο με το θηλαστρο..και σιγα σιγα θα σταθεροποιηθει το γαλα σου και θα χεις οσο χρειαζεται η κουκλιτσα σου..εγω ετσι εκανα..απο το γαλα που ειχα εκανα και 2 φορες μαστιτιδα με 42 πυρετους και τετοια..να το προσεξεις πολυ..της δινεις συμπληρωμα τωρα της μικρης?

α..εμενα μου ειχε δωσει μια ξαδελφη μου αυτο το θηλαστρο που εχεις κι εσυ και μετα επειδη δεν εβγαζε ολο το γαλα μου ειπε η γιατρος και νοικιασα ενα..ισως πρεπει να κανεις κατι παρομοιο?ψαξτο λιγο!

swity η μεγαλυτερη συσπαση ηταν 8?δε καταλαβα..εμενα σημερα που εκανα καρδιοτοκογραφημα η μεγαλυτερη ηταν 40..αλλα δε ξερω ποσο πρεπει να ναι οι συσπασεις για να θεωρηθουν τοκετου..εσυ ξερεις!!υπομονη ως αυριο που θα πας στο γιατρο σου!

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε ολες!!!

χάθηκα η αλήθεια ειναι.ειμαι τοσο κουρασμένη που δεν εχω καθόλου όρεξη να ανοίξω τον υπολογιστή.

εχω θέμα με τον θηλασμό.απο την αρχή ταλαιπωρούμαστε αρχικά δεν ειχα γάλα,δεν έπιανε θηλή, πήραμε σιλικόνης. μέχρι να καταλάβω οτι δεν εχω πολύ γαλα η μικρή έχανε τα γραμμάρια σαν νερακι.

ήρθαμε στο σπιτι το στηθος μου τούμπανο γαλα φουλ.η μικρή δεν ελεγε να φάει όμως.με το που την βαζω στο στήθος κοιμάται και δεν ξυπνάει με τίποτα.

χτες το στήθος μου ηταν τόσο πρησμένο και πόναγε που νόμιζα οτι θα μου γυρίσει σε μαστίτιδα.

επίσης χτες ήρθε ο παιδίατρος και με συμβούλεψε να βγαζω με θήλαστρο.

βρηκα ενα της medela to mini electic.

έβγαλα 1 φορα 60μλ.

σημερα το στήθος μου ειναι αδειο και ξεφούσκωτο. προσπάθησα να βγαλω γαλα αφου εβαλα την μικρη στο στηθος και το έπιανε το αφηνε κ γκρινιαζε,

10μλ παρακαλώ...

τι εγινε βρε κοριτσια??? μας τελείωσε το γαλα???θα σκασω...[/QU

πεταλουδιτσα μου σε καταλαβαινω απολυτα ετσι ημουν στον 1ο μου..! μεγαλη ταλαιπωρια και το ιδιο και με το θηλαστρο...σ΄αυτο που ειπε το πουλακι με το νοικιαζομενο πρεπει να χει δικιο και γω αυτο εχω ακουσει... κατα τα αλλα αυτο που σκοπευω να κανω και για μενα αν αντιμετωπισω τα ιδια ειναι να κανω τρελλη υπομονη και να επιμενω ολη την ωρα να τη βαζω στο στηθος ακομα και αν δεν εχω γαλα, επισης μια πραγματικα καλη μαια η συμβουλο θηλασμου που θα ερθει απο κοντα να δει και να βοηθησει, επισης το τσαι η και χαπακια που βοηθανε στο να κατεβασεις γαλα και πολλα υγρα και σουπες...νομιζω οτι αυτα θα βοηθησουν αρκετα αλλα πανω απ ολα ειναι η ψυχολογια σου! κανε κουραγιο και μη το βαζεις κατω οσο αντεξεις....και αν στο τελος δε γεινει τιποτα τουλαχιστον θα πεις οτι προσπαθησες και μεις να μαστε καλα... φανταζομαι εχεις την μανουλα σου για φαγητο τουλαχιστον να μην κανεις τιποτα αλλο εσυ..να χαλαρωσεις να κοιταξεις την κουκλιτσα σου και να παρεις κουραγιο να συνεχισεις... ελπιζω να βοηθησα η να πηρες καποια ιδεα τουλαχιστον...φιλακια καλο κουραγιο, μπες οταν μπορεσεις..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

swity η μεγαλυτερη συσπαση ηταν 8?δε καταλαβα..εμενα σημερα που εκανα καρδιοτοκογραφημα η μεγαλυτερη ηταν 40..αλλα δε ξερω ποσο πρεπει να ναι οι συσπασεις για να θεωρηθουν τοκετου..εσυ ξερεις!!υπομονη ως αυριο που θα πας στο γιατρο σου!

πουλακι μου δεν εχω ιδεα! ουτε την 1η φορα ουτε τωρα τις καταλαβαινω...χθες με ψιλοκατατοπισε μια μαια και μου ειπε οτι αυτο που νομιζα οτι απλα αλλαζε θεση το μωρο ειναι συσπαση αλλα εμενα δε με ποναει ισα ισα που το νιωθω και αυτο ειναι το δυσκολο..μηπως δε καταλαβω και μετα τρεχω! εμενα χθες ηταν απο 0 μεχρι 8 η μεγαλυτερη, οταν πηγα να γεννησω αν θυμαμαι καλα ηταν καπου στο 7 και με μπουζουριασαν αλλα μαλλον επαιζαν και αλλοι παραγοντες ρολο...δε ξερω τι παιζει με τα νουμερα...φταιει το μηχανημα ? παντου ειναι το ιδιο ? δε ξερω....εσυ την 1η φορα ειχες καθολου πονους γεννας ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες και βοηθεια ?ξερετε τιποτα?

τι τσαι ειναι αυτο,το απλο?τι χαπια? παλι 10 μλ εβγαλα,πριν λιγο.

τη μαια μου δεν θελω ουτε να την βλεπω.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε; Εlsadrm με το καλό, όλα να πάνε καλά και σύντομα να κρατάς τον μπέμπμη σου αγκαλίτσα. Και όλες οι υπόλοιπες με το καλό εύχομαι και με έναν πόνο όλες. Εγώ γεννάω, πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά, τη Δευτέρα το πρωί. Σήμερα το βραδάκι έχουμε το τελευταίο ραντεβού με τον γιατρό. Οσο για τον ύπνο τι είναι αυτό; Αϋπνίες όλο το βράδυ και κοιμάμαι μόνο το πρωί. Τέλος πάντων, δεν πειράζει κοντεύουν οι μέρες. Φιλάκια σε όλες.

γιατι γεννας Δευτερα??????πες μας τα νεα σου...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

πεταλουδιτσα ο γυναικολογος σου πρεπει να σου πει ισως...εγω προσπαθουσα να το μειωσω το γαλα που ειχα γι αυτο δε ξερω πολλα για την περιπτωση σου..το μονο που ξερω ειναι να μη πιεις φασκομηλο.εγω αυτο επινα οταν ηθελα να το μειωσω για να σταματησω σιγα σιγα..αλλα σιγα σιγα εδραιωνεται ο θηλασμος..μην απογοητευεσαι..παντως αυτο που σου ειπα για το θηλαστρο δες το λιγο!εμενα η παιδιατρος μας που ειναι ειδικευμενη στο θηλασμο μου ειπε πως και αυτη τη φορα θα πρεπε να νοικιασω θηλαστρο.εστω και για 20 μερες που θα θηλασω τη μικρη..

κανε και ενα τηλεφωνο στη μαια σου μηπως εκεινη μπορει να σε βοηθησει.ξερω δε θες να τη βλεπεις αλλα τσαμπα την πληρωσες??

και πανω απ ολα μη τα βαζεις κατω

Διαφημίσεις

swity μου στην πρωτη γεννα πονουσα απο το πρωι , μεσημερι ειχα κανονικα πονους ανα 6 7 λεπτα και οταν αρχισα να δακρυζω απο τον πονο με βουτηξε η μανα μου και πηγαμε κλινικη..ολα αυτα απογευμα κατα τις 6..περιμενα μιας και 8 ειχα ραντευου στην κλινικη για καρδιοτοκογραφημα..και περιμενα αλλα στο τελος εκλαιγα απο τους πονους..

τελικα ο γιοκας μου ηρθε στις 11.40 το βραδυ..πικρα!!μπορει να χει διαφορα απο μηχανημα σε μηχανημα για τις συσπασεις..εγω θυμαμαι λιγο οταν περιμενα για να γεννησω εφταναν και 80/...εκτως αν δε το βλεπα καλα απο το αγχος μου!!

ποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες και βοηθεια ?ξερετε τιποτα?

τι τσαι ειναι αυτο,το απλο?τι χαπια? παλι 10 μλ εβγαλα,πριν λιγο.

τη μαια μου δεν θελω ουτε να την βλεπω.

οχι την μαια σου!!!καποια πραγματικα καλη που θα σου τη συστησουν και θα αξιζει, εγω εχω μαθει για εδω απο πιο μπροστα αλλα ειμαστε πολυ μακρια και εκει στο νησι δε ξερω τι δυνατοτητες εχετε...

το τσαι ειναι ειδικο για θηλασμο και ειναι της βελεντα..εχει γυρω στα 7 ευρω απ το φαρμακειο και αν δεν το εχουν πολλοι το παραγγελνουν..τα χαπακια ειναι τα fenugreek με βαση το φυτο τριγωνελλα που ειναι και αυτα συμπληρωματα για θηλασμο...σε καψουλες..

επισης τα τηλεφωνα απο συμβουλους θηλασμου la leche league...καπως ετσι ειναι δωρεαν...210 6003249 2106033287

και θεσσαλονικη μια καλη 2310 608469 343026 μη διστασεις!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

μπορει να εχεις και δικιο και εγω ακουσα οτι το μεγιστο ειναι 100 αλλα τοτε γιατι μου ειπαν οτι ειχα μερικες καλες? το 8 δεν ειναι τιποτα μπροστα στο 100... και στο 40...τελος παντων θα περιμενω μεχρι να αρχισω να ποναω πολυ και ο θεος να βαλει το χερι του εκτος και αν δω καποιο αλλο συμπτωμα....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...