Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Κάθε φορά που μπαίνω πλέον βομβαρδίζομαι κ από πληροφορίες...αχ..πως πέρασε ο καιρός! Ελπίζω η zouki μας να πετάει στα σύννεφα!

Γιατρό κι εγώ αύριο έχω, άντε να δούμε τι παίζεται. Θα με βάλει πρώτη φορά στον τοκογράφο κι έχω μια περιέργεια...:-P

elina8 μου μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω. Το μόνο που έχω να σου πω είναι πω ς κι εγώ ενώ υπέφερα απίστευτα από δυσκοιλιότητα τώρα τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα... αλλά μη φανταστείτε συνέχεια κιόλας. 1 φορά στις 2 μέρες κι είμαι τρισευτυχισμένη!!!:lol::lol::lol:

Φιλιά κοριτσάκια μου!:tongue:

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πεταλουδιτσα μου που εισαι ?? πως τα παιρνατε στο σπιτακι σας ? Αν εχεις καποιο προβλημα και μπορουμε να βοηθησουμε....

χαθηκες , ελπιζω να ειναι ολα καλα...

κανενα νεο απ τις κοπελες που γεννησαν....

Ελσα ποτε γεννας και γω μπερδευτικα τωρα πεμπτη η παρασκευη ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Αχ, αρχίσαν να γεννάν οι κοπελιές και στο καφέ ελαττώθηκε ο κόσμσς. Το βλέπω μόνη μου θα μείνω! Εγώ σήμερα τελείωσα με τα τελευταία ψώνια του μωρού και επιτέλους λίγο θα μείνω ξάπλα γιατί πολύ τρεξιμο. Άντε να έρθουν και τα έπιπλα και να αρχίσω μετά τις 10/3 τα πλυσίματα. Καληνύχτα κοριτσάρες.

καλημερα κοριτσια αυριο το πρωι στις 11 θα κανω εισαγωγη θα κανουμε τις απαραιτητες εξετασεις και θα αφου μιλησω με τον αναισθησιολογο θα δουμε αν γινει η καισαρικη την πεμπτη η την παρασκευη το πρωι...μετα που θα ερθει ο αντρας μου θα παμε στην πεθερα μου και εκει δεν εχει ιντερνετ οποτε δεν θα σας γραψω αλλο.οποτε και να γινει παντως η καισαρικη θα πω τον αντρα μου να μπει να σας ενημερωσει οταν ερθει με το καλο ο μπεμπης!!

σας φιλω λοιπον ολες και ευχομαι elina kai swity οταν γυρισω σπιτι και μπω να σας διαβασω να εχετε γεννησει.....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια αυριο το πρωι στις 11 θα κανω εισαγωγη θα κανουμε τις απαραιτητες εξετασεις και θα αφου μιλησω με τον αναισθησιολογο θα δουμε αν γινει η καισαρικη την πεμπτη η την παρασκευη το πρωι...μετα που θα ερθει ο αντρας μου θα παμε στην πεθερα μου και εκει δεν εχει ιντερνετ οποτε δεν θα σας γραψω αλλο.οποτε και να γινει παντως η καισαρικη θα πω τον αντρα μου να μπει να σας ενημερωσει οταν ερθει με το καλο ο μπεμπης!!

σας φιλω λοιπον ολες και ευχομαι elina kai swity οταν γυρισω σπιτι και μπω να σας διαβασω να εχετε γεννησει.....

Ρε Ελσα εσυ ησουν η πισινη μου..! Αντε γεννας και συ και γω ακομα...βεβαια μπορουμε ακομα να γεννησουμε μαζι..;) ;) Ελπιζω να μην αργησεις να μας γραψεις γιατι θα περιμενουμε με αγωνια !! Να μου πεις πως τα πηγατε και με τον γιοκα σου...Αν και λογικα....θα εχω γεννησει....Βλεπω το τικερακι μου και δε το πιστευω οτι εφτασα εδω!!

Λοιπον, σου ευχομαι τα καλυτερα ! καλο κουραγιο με τα δυο πλεον....;) Να πανε ολα καλα και να ευχαριστηθεις και συ το καθε λεπτο!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Εμείς κοιμηθήκαμε καλά χθες ευτυχώς.

Swity μου σου εύχομαι να είσαι η επόμενη μετά την elsadrm! Ή και πριν ή ταυτόχρονα!

Αχ ευχαριστω κοριτσια....μακαρι....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

κι εγω ευχομαι να σαι η επομενη swity!!δε νοιωθεις ακομη τιποτα?εννοω κανενα πονακι καμια σσπαση οτιδηποτε!!

νιωθω συσπασεις σχεδον συνεχεια αλλα δεν ειναι πολυ μεγαλες..η μεγαλυτερη ειναι 8 και πιο μικρες και το σπουδαιοτερο δεν ειναι ρυθμικες...πηγα χθες και με βαλανε στον τοκογραφο 1η φορα σ αυτη την εγκυμοσυνη, ειδαμε και τα υγρα γιατι ειχα υπερβολικα πολλα τις 3 τελευταιες μερες και ειπαμε μηπως χανω αμνιακο σιγα σιγα αλλα οχι...οποτε περιμενουμε...αυριο ειναι και το επισημο ραντεβου του γιατρου μπας και μου πει τιποτις...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημέρα κορίτσια! Elsadrm με το καλό, εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχουμε σύντομα νέα σου! Swity εύχομαι να είσαι η επόμενη!

Rebithoulis καλώς μας ήρθες και με το καλό να δεχθεις το μωράκι σου!

Desdra μην ανησυχείς κι εγώ προς το τέλος είμαι μάλλον μαζί θα τα λέμε τις τελευταίες μέρες!

Αυτόν τον καιρό κάνω και τα τελευταία δικα μου ψώνια και ξεμπερδεύω! Μου αρέσει που τα πρωινά βγαίνω βολτούλα στο φως της ημέρας γιατί πραγματικα μου έλειπε κοριτσάκια! Δούλευα σε γραφείο εσωτερικό χωρίς παράθυρα και το χειμώνα πραγματικά δεν προλάβαινα το φως της ημέρας!

Φιλάκια σε όλες και καλό μεσημέρι!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες! :-)

Φωτεινή καλώς σας βρήκα!!

Έλσα μου και πάλι με το καλό!!!! Να ξέρεις ότι η σκέψη μας θα είναι μαζί σου!

Εγώ κορίτσια κοιμήθηκα πολύ χάλια χθες! Δεν ξέρω γιατί αλλά πόναγε όλο μου το σώμα λες και είχα φάει ξύλο!!! Ευτυχώς σήμερα είμαι κάπως καλύτερα!

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...