Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

swity να σου δωσω το κινητο μου αν δε σε πιανει σημερα υπνος να μπουμε να μιλησουμε??χεχε..ειμαι σιγουρη πως σημερα δε θα κοιμηθω!!οντως μια μια!!και δεν εχω και κανενα να μιλησω στο σπιτι..πολυ χαλια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

swity να σου δωσω το κινητο μου αν δε σε πιανει σημερα υπνος να μπουμε να μιλησουμε??χεχε..ειμαι σιγουρη πως σημερα δε θα κοιμηθω!!οντως μια μια!!και δεν εχω και κανενα να μιλησω στο σπιτι..πολυ χαλια!!

στειλε πμ να το εχω μενουμε και κοντα οταν ερθεις με το καλο μηπως βγαλουμε τα παιδακια μας βολτα....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

παντως κοριτσια η κοιλια μου εχει κατεβει πολυ χαμηλα! νομιζεις οτι θα κατρακυλησει οσοι με ειδαν και σημερα μου ειπαν γεννας??? Εχει αδειασει ολο το πανω και εχει μαζευτει κουβαρακι κατω και οταν καθομαι ακουμπαει στα μπουτια μου.........

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Αχ βρε κορίτσια η αλήθεια είναι ότι μου δίνετε πολύ θάρρος! Να΄στε καλά!!!

Πουλακι1989, εγώ γενικά ΗΜΟΥΝ μικροκαμωμένη! 44 κιλά και 1.58 ύψος! ΗΜΟΥΝ όμως! Γιατί τώρα με 64 κιλά... μάλλον σε κάτι αγελοειδές φέρνω! :-)

Elena1982, μια χαρά είσαι εσύ με τα κιλά!!! Τόσο θα έπρεπε να είχα πάρει κανονικά και εγώ! Αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα τελειώνουμε... Πόσα να πάρουμε πια;;;;

Swity εσύ κοντεύεις ε;;; Άντε με το καλό!!

Μηπως γεννάει καμμιά στο Ιασώ;;;

QFy6p3.png

http://parents.org.gr/forum/index.php

ρεβιθουλη ριξε μια ματια !!!!!!!

Αρχική Σελίδα του Φόρουμ της Ελληνικής Εταιρείας Ενημέρωσης Γονέων > Από την Εγκυμοσύνη ως την Εφηβεία! > Τοκετός & Μαιευτήριο

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΜΕ ΑΝΕΣΗ....Κ ΕΥΚΟΛΙΑ!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

rebithouli τι κανεις;αντε επιτελους ηρθες στο καφε....τοσοι μηνες περασαν ειδες και φτανουμε στο τελος τωρα....εγω γενναω την παρασκευη και νομιζω οτι στο τελος θα με ματιαξουν και κατι θα παει στραβα...οσοι με βλεπουν λενε :καλε,εσυ γεννας την παρασκευη;πολυ μικρη η κοιλια σου...μια χαρα στο ποδι εισαι μεχρι τελος...αχ τι κριμα καισαρικη θα κανεις...ξερεις ποναει....

γιατι ρε κοριτσια που πρεπει δηλαδη να ειμαστε τελευταιες μερες πριν γεννησουμε αν δεν εχουμε καποιο προβλημα στο κρεβατι;

και γιατι ειναι κριμα η καισαρικη;αυτο δεν το εχω καταλαβει...γεννησα τον γιο μου φυσιολογικα αλλα δεν νιωθω οτι με την καισαρικη θα ειμαι λιγοτερο μητερα.

αχ τι χαζα ειναι αυτα που ακουω....

και ναι ξερω οτι ποναει μετα η καισαρικη αλλα γιατι μου το λενε για να με κανουν να νιωσω καλυτερα;;;;;

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Έλα βρε elsadrm μου! Τώρα που φτάνουμε στο τέλος, αξιώθηκα και εγώ να μπω στον καφέ! Ποτέ δεν είναι αργά είδες;;; :-)

Θα σε σκέφτομαι πάντως την Παρασκευή! Όλα καλά θα πάνε! Όσο για την καισαρική, γέννησε πριν 3 χρόνια η αδερφή μου (με επισκληρίδιο) και σε πληροφορώ ότι και μετά δεν πόναγε καθόλου!! Θυμάμαι χαρακτηριστικά που μου έχει πει ότι πιο πολύ πόναγε όταν είχε βγάλει τον φρονιμήτη, παρά με την καισαρική!!

QFy6p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα και σημερα!!!θα σας καλημερησω και αυριο και πεμπτη πρωι κανω εισαγωγη....αυριο ερχετε και ο αντρουλης μου και χαιρομαι πολυ!!

rebithouli λογικα πηρες και την αδεια και καθεσαι ε;τερμα η τραπεζα;μαζι με την κουνιαδα μου εχετε πητ.αντε τερμα το αγχος πρεπει να χαλαρωσεις λιγο τις μερες που εμειναν γιατι ολη την εγκυμοσυνη την περασες στην τσιτα με αυτα τα κιλα...και αφου και ο οφθαλμιατρος εδωσε το οκ για φυσιολογικο τοκετο ολα ειναι τελεια.τα κιλα θα φυγουν και δεν θα παρεις χαμπαρι...

σημερα γεννησε και η zouki μας ε;αντε μακαρι να πηγαν ολα καλα και τωρα να ειναι τριςευτηχισμενη με την μπουμπου της αγαλια...

αχ κοριτσια ποσο χαιρομαι που γενναμε σιγα σιγα....μετα θα αρχησουμε να μιλαμε για βαφτησεις και μπομπονιερες....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

καλησπερα κοριτσια!!

ελσα τι λενε ολοι!!ελεος..γιατι πρεπει να μαστε στο κρεββατι..μη δινεις σημασια καλη μου κανεις δε θα σε ματιαξει!

και γιατι να ποναει σονε και καλα η καισαρικη.εγω δεν ειχα κανενα προβλημα βρε κοριτσια..βραδυ στις 11.40 γεννησα στις 6 το πρωι ειχα σηκωθει απο το κρεββατι και κανενα προβλημα,ισως ειναι στον οργανισμο.

τι να πω..παντως μην ακους κανενα καλη μου!ολα θα πανε τελεια και θα χεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!πεμπτη ποτε θα κανεις εισαγωγη?βραδυ?

εγω και χτες κοιμηθηκα καλα και αρχισα να παραξενευομαι!!δευτερη μερα σερι??κατι δε παει καλα!χεχε εσυ swity κοιμηθηκες χτες?

εγω σημερα κοριτσια ειχα εργαστηριο απο τις 7 ως πριν μιση ωρα!!αλλο ενα πριν γεννησω και ενα μετα!!και ειμαι πολυ χαρουμενη!!σημερα αρχιζω και την πτυχιακη μου και παλι χαιρομαι!!το περιμενα πολυ καιρο!ευτυχως απο συσπασεις ειμαι καλυτερα!αυριο μαλλον πρωι θα παω στη γιατρο!!

σας φιλω

Γεια σας και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!

Έλσα μου η ώρα η καλή!!! Τελικά Πέμπτη κάνεις εισαγωγή;;; Εγώ νόμιζα Παρασκευή.

Τέρμα η Τράπεζα! Τώρα κάθομαι και περιμένω! Με τα κιλά πάντως, δυσκολεύομαι αρκετά να κουνηθώ!

Άντε, σε λίγο θα φτάσει η ώρα και θα μιλάμε για θηλασμούς και βαφτίσεις!!

Φιλούθκια!

QFy6p3.png

Γεια σας και από μένα κορίτσια!!!

Συγχαρητήρια και να τους ζήσουν τα μωράκια στις κοπέλες που έχουν ήδη γεννήσει και με το καλό σε αυτές που ακολουθούν!! Άντε περνάει ο καιρός και τελειώνετε οι περισσότερες :P

Εγώ έχω να ρωτήσω κάτι, μήπως το έχει καμία από σας και μπορεί να με βοηθήσει λιγάκι..έχει καμιά δεκαριά μέρες που πονάω πάρα πολύ στους προσαγωγούς, κυρίως όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πονάω τόσο πολύ που δεν μπορώ να περπατήσω τις περισσότερες φορές..μήπως ξέρει καμιά σας γιατί πονάει εκεί?

Γενικά έχω και άλλα πονάκια και ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά, αλλά είναι ήπια και όχι ανησυχητικά και -σύμφωνα με το γιατρό μου- φυσιολογικά και όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται εντονότερα!

Και τέλος, κάτι ακόμα περίεργο που μου συμβαίνει..το θέμα της δυσκοιλιότητας για μένα όχι απλώς έχει λυθεί (εδώ και κανά 2 βδομάδες) αλλά επισκέπτομαι την τουαλέτα περισσότερες φορές απ'ότι πριν μείνω έγκυος:confused::confused: και φυσικά χωρίς να έχω αλλάξει το παραμικρό στη διατροφή μου!

Στο γιατρό θα πάω αύριο και θα τα ρωτήσω όλα αυτά αλλά μήπως γνωρίζετε εσείς τίποτα μπας και καταλάβω κι εγώ τι συμβαίνει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...