Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!

Δε μπηκα το ΣΚ γιατι ημουν με το κοριτσακι μου.

Εχω φαει φρικη!!!! Με επιασε το αυτι μου χτες το βραδυ, δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα απο τον πονο και το πρωι ετρεχα στον ωρυλα.

Τελικα εχω οξεια μεση ωτιτιδα και ξεκινησα αντιβιωση. Οι γιατροι μου ειπαν οτι η ωτιτιδα δε θα επιρρεασει το μωρο αλλα εγω εχω αγχωθει.

Ποναω ακομα πολυ, ειμαι αυπνη και ειμαι ενα ρακος.

το απογευμα θα παω στο μαιευτηριο να δωσω αιμα για να γινουν οι εξετασεις, και ετσι αυριο το πρωι θα παω 9.15 για να με ετοιμασουν και να μπω χειρουργειο αμεσως.

Δε μπορω να περιγραψω πως νιωθω, ειμαι παρα πολυ αγχωμενη.

Επειδη μαλλον δεν θα ξαναγραψω ευχομαι να πανε ολα καλα και για μενα και για οσες αλλες γεννησετε αυτες τις μερες και να κρατησουμε ολες γερα μωρα.

Οταν γυρισω με το καλο απο το μαιευτηριο θα τα πουμε.

Φιλια σε ολες!

7f7174376f.png

αχ βρε zouki ολα καλα θα πανε με το καλο να την παρεις αγκαλια την μπουμπου σου!!!

αντε μακαρι αυτες τις μερες και εσυ ελενα και εσυ swity να γεννησετε που ειστε σε τοσο μεγαλη αναμονη μερα με την μερα....8 εγω προς το παρον δεν εχω αγχωθει ακομη δεν ξερω αν αυριο μεθαυριο με πιασει κανενα ψυχολογικο.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

καλημερα κοριτσια..

ζουκη με το καλο αυριο ευχομαι..πω η ωτιτιδα τωρα βρηκε να ρθει κι αυτη..ουφ!!αλλα ολα θα πανε καλα!μη το σκεφτεσαι καν!

desdra καλα ψωνια!!

swity αχ με το μαγνησιο..μεγαλη ιστορια!λογω συσπασεων μου εχουν πει να περνω 6 με 8 χαπια τη μερα!!εχω παθει σοκ αλλα ειπα στη γιατρο μου πως δε προκειται να το κανω αυτο.και ετσι το χουμε μειωσει στα 4.με τοσα που εχω μαθει για τα φαρμακα ειμαι λιγο κατα των πολλων οσο και αν ακουγεται περιεργο..και λεω πολλα γιατι περνω και σιδηρο και φλικο οξυ και ασβεστιο..και τα γιουτοπαρ τωρα

στο τελος θα γινει χαμος στο ολο μου συστημα!!α ξεχασακαι τα cilroton για το στομαχι!!τωρα που τα βλεπω ολα μου φαινεται θα τα σταματησω ολα!!!

ρε κοριτσια..η ξαδελφη μου που γεννησε τα χριστουγεννα σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν επερνε κανενα φαρμακο.απολυτως τιποτα.αυτα τα ακρα δε τα καταλαβαινω..η θα παρουμε τοσα που θα γινει εκρηξη απο τα χημικα η τιποτα??τι να πω..και δεν ειχε κανενα προβλημα και εβγαλε και μια κουκλιτσα κανονικοτατη σε βαρος..τι να πω..

ρεβιθουλη καλως ηρθες!!ποσο ειναι το μωρακι σου?

δε νομιζω πως υπαρχει λογος να αγχωνεσαι!!βεβαια κι εγω στον πρωτο τοκετο που ειναι ολα αγνωστα λογικο ειναι να υπαρχει αγχος!εδω εγω που παω για δευτερη καισαρικη και εχω αρχισει να το σκεφτομαι παλι!!αλλα δες τα κοριτσια που γεννανε τι καλα που ειναι!!ολα να πανε μια χαρα

Διαφημίσεις

εγω σημερα κοριτσια ειμαι καλυτερα..πηγα στη σχολη και το αποτελεσμα ηταν να μη κανουμε μαθημα γιατι ο καθηγητης ειναι αρρωστος.@#$%^%$#@$$$#%@#...γκρρρ

ετσι γυρισα και θα ξαναγυρισω στη σχολη σε μια ωρα για το δευτερο μαθημα!αυτο θα γινει!!πετυχα την καθηγητρια που πηγαινε σχολη!χεχε οποτε θα παω..

προσπαθω να κλεισω ραντευου στο νοσοκομειο για καρδιοτοκογραφημα την τεταρτη και δε σηκωνουν τα τηλεφωνα..γκρρ

ελπιζω να τα καταφερω!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή! :-)

Λοιπόν Desdra, έχεις δίκιο... να σας πω λίγα πράγματα για εμένα!

Περίμενω το αγοράκι μου στις 31 Μαρτίου, το οποίο τελευταία φορά που το είδαμε όταν ήμουν στην 31η εβδομάδα, ήταν 1.850 γρμ! Τώρα θα το ξαναδώ την Παρασκευή!! :-)

Γενικά είχα μια εύκολη εγκυμοσύνη, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχω πάρει 20 κιλά και πονάει όλο μου το σώμα! Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ αδύνατη (ξεκίνησα 44 κιλά, αλλά παρόλα αυτά έχω ήδη φτάσει τα 64... και συνεχίζω)

Το δωματιάκι του είναι έτοιμο και τον περιμένει! Δεν έχω φτιάξει όμως καθόλου την τσάντα μου και έχω αρχίσει και ψιλοαγχώνομαι γιατί πρέπει να πάω να πάρω νυχτικάκια και σουτιέν και έτσι όπως έχω βαρύνει, μου φαίνεται λες και θα πάω να σκάψω!

Swity θα γεννήσω στο Ιασώ, και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα κάνω επισκληρίδιο!!!!

Παρόλα αυτά φοβάμαι... γιατί από ότι ξέρω πρέπει να φτάσεις διαστολή 5 για να γίνει η επισκληρίδιος, αλλιώς σταματάει ο τοκετός, σωστά;;;;

Elena1982, άσε να πάει! Εγώ έχω πολύ μυωπία! 12 βαθμούς! Από μικρή πίστευα ότι όταν φτάσει ο καιρός να γεννήσω, θα κάνω καισαρική λόγω μυωπίας! Ευτυχώς ο γυναικολόγος μου, είναι πάνω από όλα άνθρωπος, ο οποίος μου είπε ότι δεν παίζει ρόλο πόση μυωπία έχουμε αλλά η πίεση και ο βυθός του ματιού! Πήγα λοιπόν σε οφθαλμίατρο και αφού έκανα βυθοσκόπηση... πήρα το πράσινο φως να γεννήσω φυσιολογικά.

Αυτά εν ολίγοις τα νέα μου!

QFy6p3.png

REBITHOULIS κ εγω ξεκινησα με 44 κιλα!!! αλλα εχω φτασει καπου 58 μεχρι τωρα κ ποσο δλδ να παρω ακομη που σε καμια βδομαδα θα γεννησω??!!! εχεχεχεε!!!!

μια χαρα ο μπεμπης σου απο κιλακια!!!! θα βγει δυνατος στρουμπουλος μου φαινεται:tongue:!!!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Aντε Ζουκι με το καλο ! εφτασε η μεγαλη στιγμη, δε μπορω καν να φανταστω μετα τα τοσα που περασες πως θα αισθανεσαι τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ολα θα πανε καλα και την ωτιτιδα ουτε που θα την θυμασαι...προσπαθησε να χαλαρωσεις να σε δει ενταξει η μπουμπου σου....Θα περιμενουμε με αγωνια νεα σου...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

REBITHOULI αυτο με τη διαστολη που λες δε το ξερω....αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι απ τη στιγμη που θα κανεις επισκληριδιο δε θα καταλαβεις τιποτα! και απ οτι ξερω εχεις τη δυνατοτητα να κανεις και απο πιο νωρις αν φοβασαι τοσο απλα θα καθυστερησει λιγο παραπανω ο τοκετος..και οι πονοι πιο μπροστα θα ειναι υποφερτοι οποτε το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να ευχαριστηθεις τη γεννα!!!!!!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

ρεβιθουλη η αληθεια ειναι πως οταν κανεις επισκληριδιο αργει λιγο η διαστολη..καθυστερει..εγω θυμαμαι ειχα πονους απο το πρωι αλλα υποφερτους και το απογευμα πηγα κλινικη οταν αρχισα να ποναω πιο πολυ..αλλα και παλι ηταν υποφερτοι και μου κανανε επισκληριδιο αμεσως σχεδον!!αλλα οτι πρεπει να χεις καποια διαστολη πριν ειναι αληθεια..

εγω παλι εχω ακουσει πως σε καποιες δενε πιασε κ τοσο πολυ επισκληριδιο κ πονουσαν πολυ κ παλι...οποτε μαλλον ειναι αναλογα με την καθε μια...

εγω παλι τπτ δεν θα κανω οποτε... βασικα κ μονο που θα γενναω θα μου ειναι αρκετο, δλδ επιτελους θα φυγει αυτη η κοιλια κ ας ποναω εκεινη την στιγμη!!!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

ρε κοριτσια τι 44 κιλα???μοντελα ειστε ολες!!εγω ημουνα 64 οταν ξεκινησε η εγκυμοσυνη!τετοια νουμερα (44) εχω να τα δω απο το γυμνασιο!!πωπω μηπως πρεπει να αρχισω εντατικη διαιτα μετα τη γεννα?ευτυχως να λεω που εχω μεινει στα 6 κιλα ως τωρα που εχω βαλει..α..καντε το 6,5 μολις τωρα οι σοκολατες που ειχα σπιτι μειωθηκαν κατα 2 τεμαχια!!

αχ βρε zouki ολα καλα θα πανε με το καλο να την παρεις αγκαλια την μπουμπου σου!!!

αντε μακαρι αυτες τις μερες και εσυ ελενα και εσυ swity να γεννησετε που ειστε σε τοσο μεγαλη αναμονη μερα με την μερα....8 εγω προς το παρον δεν εχω αγχωθει ακομη δεν ξερω αν αυριο μεθαυριο με πιασει κανενα ψυχολογικο.

Αντε να δουμε....μηπως τελικα θα μου πεις εσυ την εμπειρια σου και γω θα ειμαι ακομη εδωωωωωωω???????? Ε κατιτις δε θα σε πιασει...? μονο και μονο επειδη θα το ξερεις απο πιο μπροστα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...