Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλως όρισες Revithouli! Επιτέλους και κάποια που γεννάει μετά από μένα. Εγώ έχω ΠΗΤ 29/3 . Πού γεννάς? Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι από τώρα. Δεν βλέπεις τις άλλες κοπέλες που γεννάν σε λίγες μέρες? Ψυχραιμότατες! έτσι και εμείς θα είμαστε. Πές μας λίγα πράγματα για σένα. Τί μωράκι περιμένεις, τί βάρος έχει, τα έχεις όλα έτοιμα κτλ..

Πουλάκι, κοίτα το μωράκι σου και άσε πια αυτή την σχολή. Αμάν πια, δεν βλέπεις τί ανεργία υπάρχει? Κοίτα να πάνε όλα καλά και τα υπ'ολοιπα θα τα ξαναβρείς. Πάντως έχε και μια τσαντούλα έτοιμη για παν ενδεχόμενο και να ενοχλείς συνέχεα το γιατρό σου για ότι αισθάνεσαι. Περαστικά.

Λοιπόν σας αφήνω γιατί πάω στο ΙΚΑ για τις εξετάσεις. Ελπίζω να είναι και οι τελευταίες πια. Καλημερούδια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μετα δηλαδη αν δε σε πιασουν πονοι τι ? σκεφτεται για προκληση ?

ναι σιγουρα θα κανουμε προκληση...μην σου πω αν μπορουσα τωρα να το κανω θα το εκανα!!!αχχαχαχαχα αλλα ενταξει θα περιμενω μωρε...ο γιατρος λεει ειναι πολυ ζωιρη η μπεμπα μου!!!! ολο κανει κινησεις κ τετοια για τις βδομαδες τις δλδ ειναι πολυ ζωιρη, αφου λεω μηπως την ωρα του τοκετου θα στριφογυρναει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

αυριο παλι εχω γιατρο να δουμε τι θα μας πει...το κακο μονο που δεν λεει το μηχανημα του το βαρος....:(

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Κορίτσια καλησπέρα!

Έχω συνδεθεί στο Parents από την αρχή της εγκυμοσύνης μου, αλλά πρώτη φορά γράφω στο καφε!

Είμαι έγκυος για πρώτη φορά στον μπεμπούλη μου και είμαι στην 35η εβδομάδα, με ΠΗΤ την 31/03!

Τώρα όμως, όσο πλησιάζει ο καιρός, έχω αρχίσει και φοβάμαι πολύ για την ώρα του τοκετού!!! Πρώτα ο Θεός θα γεννήσω φυσιολογικά, παρόλο που έχω μεγάλη μυωπία, κατόπιν εξέτασης από τον οφθαλμίατρό μου!

Μπορεί κάποια να με καθησυχάσει για την ώρα εκείνη;;;; Please!!!! :-)

ποσο εχεις μυωπια? εγω εχω 6 κ εκανα την εξεταση κ λεει ειναι μια χαρα...μην ανησυχεις!!!:D:D

ναι σιγουρα θα κανουμε προκληση...μην σου πω αν μπορουσα τωρα να το κανω θα το εκανα!!!αχχαχαχαχα αλλα ενταξει θα περιμενω μωρε...ο γιατρος λεει ειναι πολυ ζωιρη η μπεμπα μου!!!! ολο κανει κινησεις κ τετοια για τις βδομαδες τις δλδ ειναι πολυ ζωιρη, αφου λεω μηπως την ωρα του τοκετου θα στριφογυρναει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

αυριο παλι εχω γιατρο να δουμε τι θα μας πει...το κακο μονο που δεν λεει το μηχανημα του το βαρος....:(

Ax μη: μου λες για μηχανημα χωρις βαρος!! εγω μεχρι και χασαπη τον ειπα :tongue::tongue: :tongue:επειδη δε μου λεγε και με ψηλαφισε με τα χερια στο τελος!!

τυχερουλα αυριο θα πας..εμεις πεμπτη.Νομιζα οτι δε θα προλαβω αλλα θα παρω τωρα τηλ να κλεισω ραντεβου...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Έχω συνδεθεί στο Parents από την αρχή της εγκυμοσύνης μου, αλλά πρώτη φορά γράφω στο καφε!

Είμαι έγκυος για πρώτη φορά στον μπεμπούλη μου και είμαι στην 35η εβδομάδα, με ΠΗΤ την 31/03!

Τώρα όμως, όσο πλησιάζει ο καιρός, έχω αρχίσει και φοβάμαι πολύ για την ώρα του τοκετού!!! Πρώτα ο Θεός θα γεννήσω φυσιολογικά, παρόλο που έχω μεγάλη μυωπία, κατόπιν εξέτασης από τον οφθαλμίατρό μου!

Μπορεί κάποια να με καθησυχάσει για την ώρα εκείνη;;;; Please!!!! :-)

καλε μη φοβασαι δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα απ τη γεννα! οτι και να ειναι τα ξεχνας ολα στο λεπτο με το που βλεπεις το μωρακι σου!Εχει μεγαλη σημασια αν θα κανεις επισκληριδιο, θα κανεις ?? Αν ναι μπορεις να κανεις απο νωρις και δε θα καταλαβεις και τιποτα, αν οχι θα ηταν καλο να προετοιμαστεις για την ωρα του τοκετου με οποιο τροπο μπορεις για να ξερεις τι ακριβως γινεται και πως μπορεις να εισαι πιο χαλαρη...και να θυμασαι οτι ολες βρισκουμε και τη δυναμη και το θαρρος και οτι χρειαστει οταν ερθει η ωρα...Ελπιζω να βοηθησα..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ για συσπασεις κ τετοια το επαιρνα...οχι δεν το ρωτησα μονη μου το σταματησα οταν σταματησα κ χαπια για συσπασεις...γιαυτο ειναι βασικα!

Διαφημίσεις

εμενα μου τα ξεκινησε οταν του ειπα οτι με πονανε λιγο οι γαμπες μου και μουδιαζουν λιγο τα χερια μου..γυρω στον 6 με 7ο..απο τοτε δε μου τα σταματησε..ουτε και τωρα που τον ρωτησα....:confused: :confused: :confused:

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...