Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πουλακι μου καλυτερα να εχεις ετοιμα τα πραγματακια σου καλου κακου θα σε βοηθησει να εισαι και συ πιο ηρεμη και να μην εχεις επιπλεον πραγματα να ανχωνεσαι...απο κει και περα οτι ειναι να γεινει θα γεινει...να εισαι ηρεμη και οταν ερθει η στιγμη θα βρεις και το κουραγιο και τη δυναμη, εισαι ηδη μανουλα και ξερεις...:) απο χαπια δεν εχω παρει και δε ξερω να σου πω αυτο που ξερω ειναι οτι πρεπει να ''ενοχλουμε'' τους γιατρους πιο συχνα γι αυτο τους πληρωνουμε...και να ρωταμε οτι θελουμε...

Μακρινα θα αναθεωρησω μαλλον...Θε λω να γεν νη σω !!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια και απο εμενα!!!

πουλακι τι τραβας και εσυ ρε καημενουλη δυσκολα ειναι το καταλαβαινω αλλα τι να κανεις μωρε;;;μακαρι σημερα να εισαι καλυτερα και να κοιμηθεις λιγο το βραδυ να ξεκουραστεις....

swity εγω στο ξαναλεω.....μηπως γεννησουμε μαζι την παρασκευη;;

κοριτσια η zouki δεν μπηκε σαββατοκυριακο ε;την τριτη δεν μπαινει να γεννησει;λετε να αποφασισε να ερθει πιο νωρις η μπουμπου;;

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

καλησπερα κοριτσακια!!! μπηκα για λιγο στη μανα μου γιατι στο σπιτι δεν εχω ιντερνετ!!! λοιπον εγω δεν γεννησα ακομη.ο γιατρος λεει να περιμενουμε καμια βδομαδα σιγουρα κ μετα βλεπουμε....ελπιζω να εχω ιντερνετ σπιτι μου!!!!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

καλησπερα κοριτσια..σημερα εχω τρελαθει απο τους πονους και τις συσπασεις.εχω και φοβερη συχνοουρια και αυξημενες εκκρισεις..και μολις διαβασα σε ενα σαιτ πως αυτα μπορει να ειναι και προωρα συμπτωματα τοκετου και αρχιχω και τρελαινομαι..αχ εγω δε θυμαμαι να χα τετοια στο γιο μου...δε ξερω πια εχω καταγχωθει!

Διαφημίσεις

ελενα πηρα και μου λεει παρε γιουτοπαρ και ξεκουρασου.ε πηρα γιουτοπαρ αλλα να ξεκουραστω δε γινεται!απο αυριο εχω παλι σχολη κανονικα.ουφ!δε θελω να γεννηθει τοσο νωρις ακομη ειμαστε 33η προς 34η εβδομαδα..θα θελει θερμοκοιτιδα και εδω δε μπορω να συνενοηθω για τα βασικα..αχ

ετσι λεω κι εγω αν δεν ειμαι αισθητα καλυτερα αυριο μαλλον δε θα παω..ελπιζω τουλαχιστον σημερα να κοιμηθω οχι σα χτες που ηταν πολυυυ μακρυα η νυχτα..

με μενα παλι το περιεργο...οταν επαιρνα χαπια πονουσα...τωρα που τα σταματησα τπτ....αντε καμια φορα πονοι περιοδου κ αυτο ηταν....αντε κ βαρεθηκα πια να ειμαι εγκυος!!!! θελω να γεννησωωωωωωωωωωωω

γεια σας κοριτσια και απο εμενα!!!

πουλακι τι τραβας και εσυ ρε καημενουλη δυσκολα ειναι το καταλαβαινω αλλα τι να κανεις μωρε;;;μακαρι σημερα να εισαι καλυτερα και να κοιμηθεις λιγο το βραδυ να ξεκουραστεις....

swity εγω στο ξαναλεω.....μηπως γεννησουμε μαζι την παρασκευη;;

κοριτσια η zouki δεν μπηκε σαββατοκυριακο ε;την τριτη δεν μπαινει να γεννησει;λετε να αποφασισε να ερθει πιο νωρις η μπουμπου;;

μη μου λες τετοια......θα σκασω....! πλακα θα ειχε βεβαια...θα ηταν καρμα....χι χι χι αλλα τωρα αισθανομαι οτι ουτε μερα παραπανω δεν αντεχω!!!

η Ζουκι μαλλον ετοιμαζεται, τοσα πραγματα ειχε να κανει...θα μαθουμε πιστευω...

παρασκευη ε? πω πω....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

πουλακι συμφωνω με την Ελενα! να κατσεις σπιτι....το μωρο πανω απο ολα!με μια δυο μερες δε νομιζω οτι θα γεινει τιποτα...

βρε Ελενα νομιζα οτι γεννησες!!! αντε να μπαινεις... σου ειπε ο γιατρος οτι εχεις σιγουρα μια βδομαδα ?ειδε τραχηλο ? αντε νομιζω θα ειμαστε η 2η παρτιδα που θα γεννησουμε ολες μαζι...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

πουλακι συμφωνω με την Ελενα! να κατσεις σπιτι....το μωρο πανω απο ολα!με μια δυο μερες δε νομιζω οτι θα γεινει τιποτα...

βρε Ελενα νομιζα οτι γεννησες!!! αντε να μπαινεις... σου ειπε ο γιατρος οτι εχεις σιγουρα μια βδομαδα ?ειδε τραχηλο ? αντε νομιζω θα ειμαστε η 2η παρτιδα που θα γεννησουμε ολες μαζι...

μωρε τωρα ειμαι στη μανα μου κ εδω εχει φουλ ιντερνετ...αυριο που θα παω σπιτι να δουμε...αλλιως καθε μερα εδω θα ημουνα!!!!λεει ο γιατρος απλα να παρει κ αλλο βαρος η μπεμπα σε μια βδομαδα δλδ θα ειμαστε στανταρ ετοιμοι!! οχι πως εχει προβλημα με κιλα...μια χαρα τα παει αν κ δεν ξερω ποσο εχει παει τωρα...

Κορίτσια καλησπέρα!

Έχω συνδεθεί στο Parents από την αρχή της εγκυμοσύνης μου, αλλά πρώτη φορά γράφω στο καφε!

Είμαι έγκυος για πρώτη φορά στον μπεμπούλη μου και είμαι στην 35η εβδομάδα, με ΠΗΤ την 31/03!

Τώρα όμως, όσο πλησιάζει ο καιρός, έχω αρχίσει και φοβάμαι πολύ για την ώρα του τοκετού!!! Πρώτα ο Θεός θα γεννήσω φυσιολογικά, παρόλο που έχω μεγάλη μυωπία, κατόπιν εξέτασης από τον οφθαλμίατρό μου!

Μπορεί κάποια να με καθησυχάσει για την ώρα εκείνη;;;; Please!!!! :-)

QFy6p3.png

desdra τι εμεινε να ψωνισεις για το μωρακι σας??εγω οτι εχω παρει απο δω τα χω παει ελλαδα και σκεφτομαι αν γινει κατι δε θα χω να ντυσω το παιδι!!χμ..μαλλον πρεπει να επενδυσω σε μερικα καινουρια κομματια ε??

Καλημέρα! Έχω ακόμα αρκετα να πάρω όπως ενδοεπικοινωνία, μάρσιππο, μπανιέρα- αλλαξιέρα, θερμός κτλ. Άσε που ακόμα το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο αφού δεν μου έχουν φέρει ακόμα τα έπιπλα. Και τα πλυσίματα θα τα αρχίσω μετά τις 10/3 που θα έρθει η μανούλα μου από Γερμανία. βλέπεις φύγανε και οι δικοί μου την Παρασκευή για μαι εγχειρηση του πατέρα μου και τώρα έχω μόνο τον άντρούλι μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...