Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου πριν λίγο γύρισα από τον γιατρό,απογοητευμένη διότι δεν με βλέπει να γεννάω σύντομα..Μου είπε να ξαναπάω την άλλη Παρασκευή να με ξαναδεί..

Για όλα ευθύνεται αυτός ο τράχηλος..Λοιπόν κοριτσάκια μου όταν ο τράχηλος είναι σκληρός το μωράκι δεν έχει ακουμπήσει ακόμη με το κεφαλάκι του να τον μαλακώσει και να τον γυρίσει ώστε ν'ανοίξει ο δρόμος και για το μωράκι να βγει..Όταν είναι μαλακός τότε σημαίνει ότι το μωράκι είναι έτοιμο για την κάθοδο.

Σε μένα βέβαια ο πλακούντας είναι ακόμη gradeI που σημαίνει ότι το μωράκι μπορεί να καθίσει κι άλλο μέσα στην κοιλίτσα γιατί τρέφεται και αναπτύσσεται μια χαρά..:cool:Και η μανουλα θα υπομείνει λίγο ακόμη την αναμονή αυτή..

Ουφ!Πουλάκι στο τέλος θα γεννήσουμε μαζί:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο Μακρινα ωραια τα εξηγησες...ισως γιαυτο μου εδωσε και μενα αργα ραντεβου....ισως κατι να ειδε,,,παντως οταν τον ρωτησα αν ειναι το κεφαλι μου ειπε ειναι ειναι...αχ και παλι αχ, εγω πηγα να περπατησω λιγο μπας και βοηθησω την κατασταση...

Ελενα που εξαφανιστηκες παλι ?

Αντε καληνυχτουδια κοριτσακια, αυριο παλι...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλημερα κοριτσια..

μακρινα μου υπομονη!!εγω το γιο μου τον ειχα γεννησει θυμαμαι 1 εβδομαδα σχεδον αφου περασε η πητ που ειχα..τοτε με πιασαν οι πονοι..αλλα εισαι κοντα ισως καποιες μερες παραπανω!το σημαντικο ειναι πως ειναι ο πλακουντας καλα και τρεφεται καλα το μωρακι σου..οποτε κι εσυ ξεκουρασου και χαλαρωσε εστω και γι αυτες τις παραπανω μερες!

απο τα κοριτσια που γεννησαν δεν εχουμε κανενα νεο?

εγω το βραδυ δε μπορεσα να κοιμηθω , χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο αλλα οι αυπνιες παραμενουν..

την καλημερα μου!!

Καλημέρα κορίτσια! Χθ'ες 'επαθα κάτι τρομερό. Βγήκα έξω για να κάνω τα τελευταία ψώνια του μικρού και έπεσα κάτω. Λές και με έσπρωξε ένα χέρι, ούτε κατάλαβα πώς έπεσα. Έπεσα στην αρχή στο πλαι και μετά με την κοιλια. Τρόμαξα πάρα πολύ. Μια γυναίκα άρχιζε να τσιρίζει όταν είδε ότι είμαι έγκυος και ότι έτρεχε αίμα από το πηγούνι μου. Πήγα αμέσω στο Λητώ στα επειγοντα και ευτυχώς όλα καλά με το αγοράκι μου. Το άκουσαμε, έκανα doppler και nst. Τώρα εγώ είμαι με επίδεσμο στο ένα πόδι με πόνους στο άλλο και στα χέρια ενώ έχει λίφουσκώσει και το πηγούνι μου. Σκεφτόμουν ότι δεν θα γίνω καλή μάνα αφού δεν είχα μυαλό να προστατεύσω το μωράκι μου. Πολύ κλάμα χτες και πανικός. Ευτύχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Το μόνο ανυσηχητικό είναι ότι τελειώνω την 34η εβδομάδα και το μωράκι μας είναι 1950 kg. Ξέρει κανείς τί σημαίνει αυτό? Πολύ στενοχώρια φιλενάδες!!

Διαφημίσεις

kalhmera desdra.πωπω περαστικα καλα πως επεσες βρε καλη μου..ευτυχως που δεν επαθε τιποτα ο μικρος..καλα τι καθεσαι και σκεφτεσαι πως δε θα γινεις καλη μανα ??μηπως ηθελες να πεσεις?μια χαρα μανουλα θα γινεις!!

οσο για τα 1950 γραμμαρια μην αγχωνεσαι!ολες αυτες οι μετρησεις εχουν διαφορα στα +- γραμμαρια..και παλι εχεις ακομη καιρο να παρει βαρος το μωρακι..ο γιατρος σου ειπε τιποτα?αν δε δει αυτος κατι μην αγχωνεσαι χωρις λογο!

Κοίτα ο γιατρός μου είπε ότι θέλει παρακολούθηση, οπότε θα ξανακάνω doppler στην 36η εβδομάδα. άσε με το πέσιμο, έπαθα μεγάλη τρομάρα και εκτός αυτού με έχει πιάσει τρελή κατάθλιψη. Λέω να μην βγω από το σπίτι μέχρι την Δευτέρα. έστειλα όμως τον άντρα μου για ένα καφεδάκι γιατί πέρασε και αυτός μεγάλο ζόρι χτες.

και θα κλειστεις μεσα??υπαρχει καποιος λογος??μην εισαι στεναχωρημενη το καταλαβαινει και το μικρουλι μεσα σου και ειμαι σιγουρη πως δε θελεις να στεναχωριεται κι αυτο..οσο για την παρακολουθηση μην ανησυχεις..εμενα με στελνει 2 φορες τη βδομαδα για ντοπλερ για να παρακολουθει την αναπτυξη..φαντασου..ολα καλα θα πανε καλη μου!!ξεκουρασου και το απογευματακι πανε καμια βολτιτσα με τον αντρουλη σου να ξεσκασετε και οι 2!!θα σου ανεβει η διαθεση να δεις λιγο κοσμο και να παρεις λιγο αερα!!

Aχ βρε Πουλάκι λες να κλείσω τον μήνα και μετά να γεννήσω όπως κι εσύ?

Όσο για τις αυπνίες κάνε υπομονή γιατί πιστεύω οι περισσότερες σε καταλαβαίνουμε και συμπάσχουμε..

Desdra τι πώς το έπαθες αυτό στα καλά καθούμενα?Περαστικούλια να είναι..

Για να πω την αλήθεια όταν είναι να βγω έξω παίρνω και κάποιον μαζί μου γιατί φοβάμαι μη σωριαστώ πουθενά..Διότι από την πολύ υπνηλία που έχω τελευταία είμαι σα ζόμπι..Σήμερα που έχω υπερένταση και είμαι power έχει αυτή την αφρικανική σκόνη και δεν είναι να πας πουθενά..Την μέρα νύχτα μας έκανε...Αφήστε που ξύνομαι και φταρνίζομαι όλη την ώρα..Μου φαίνεται αν και αργά το κατάλαβα ότι έχω αλλεργία στη σκόνη...

Πολύ νέκρα σήμερα ε??Οι υπόλοιπες πώς είστε σήμερα??

γεια σας και απο εμενα κοριτσια οντως δεν εχουμε νεα απο τις προσφατα νεες μανουλες...

εμεις σημερα πηγαμε καναμε κατι τελευταια ψωνια για το μωρο και ειμαστε πλεον ετοιμοι μεχρι την τελευταια λεπτομερια.

στα καρφουρ κοριτσια εχουν προσφορα τα προδερμ τα απορρυπαντικα 1+1 δωρο και το μαλακτικο προδερμ επισης.εμεις πηγαμε πηραμε ποσοτητα για κανενα 6μηνο με 8μηνο.

desdra περαστικα σου κοπελα μου αφου ειναι ολα καλα μην στεναχωριεσαι καθολου δεν ειναι αναγκη να κλειστεις στο σπιτι.μπορω μονο να φανταστω την τρομαρα που πηρες....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια...

Λεγατε κατι για αυπνιες??????????????? Απ τις 5 σαν τον βρυκολακα...νυσταζω και δε με παιρνει ο υπνος...

Μακρινα εχει και την γλυκα της αυτη η αναμονη ετσι δεν ειναι? σκεψου τι καλο κανουμε στα μπεμπακια μας...Ασχετα αν εμεις λαλευουμε οσο περναν οι μερες.....!!!!!!!!!

desdra καημενουλα τι επαθες? τι λαχταρα που τραβηξες!! Σκεψου οτι τα χειροτερα περασαν και ειστε και οι δυο καλα!! αυτο εχει σημασια...μονο η τρομαρα σου εμεινε αλλα και αυτο ειναι φυσιολογικο γιατι ειναι και οι ορμονες στη μεση και ολα... Ξερεις ποσες φορες στα καλα καθουμενα ..μπαλατζερνω...???

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Αυριο θα βγω από το σπίτι, αφού έχω να κάνω τις μηνιαίες εξετάσεις του ΙΚΑ και μετά θα πάω να κάνω τα ψώνια που δεν έκανα την παρασκευή που έπεσα. Ελπίζω να μην πάθω πάλι τίποτα γιατί πάλι μόνη μου θα κυκλοφορώ.

Πουλάκι πόσο το πληρώνεις το doppler που κάνεις 2 φορές την εβδομάδα γιατί εγώ δίνω 100 ευρώ και με έχει γονατίσει. Αλήθεια ο γιατρός σας πόσα σας ζήτησε για την γέννα?

καλημερα κοριτσια..εγω εδω δινω 60 για το ντοπλερ και τα θεωρω παρα πολλα..μπορουσα να κανω τοσα αλλα πραγματα για τα παιδια μ αυτα τα λεφτα.αλλα απο τη στιγμη που στο ζηταει ο γιατρος τι να κανεις.να πεις δε το κανω?αν και θεωρω λιγο υπερβολικο 2 φορες τη βδομαδα..γκρρ

τα νεα μου??εχω κοιμηθει μια ωρα swity ξαγρυπνουσαμε μαζι!κοριτσια ειχα τοσους πονους και συσπασεις που δε μπορειτε να φανταστειτε.εκλαιγα σε καποιες στιγμες απο τον πονο.και δεν ειχα κανενα και ελεγα αντε ωραια θα γεννησω μονη μου!και οχι τιποτα δεν εχω και τα απαραιτητα για το νοσοκομειο ετοιμο και ελεγα θα παω χωρις τιποτα και θα γελανε ολοι..μη τα πολυλεω καταφερε να ξημερωσει!!πρωτη φορα μου φανηκε τοσο μακρυα η νυχτα..τωρα ειμαι με γιουτοπαρ και μαλλον θα παω παλι νοσοκομειο..φοβαμαι μη μου πουνε μεινε μεσα..ειναι πολ μικρη για να γεννηθει τωρα..

εσεις κοριτσια εχετε παρει ποτε γιουτοπαρ??εμενα μου ειπε η γιατρος μισο καθε 6 ωρες αλλα μου φαινεται πολυ λιγο και ποναω παλι το ιδιο.δε ξερω τι να κανω..κλαψ..να ταν η μανουλα μου εδω..

desdra τι εμεινε να ψωνισεις για το μωρακι σας??εγω οτι εχω παρει απο δω τα χω παει ελλαδα και σκεφτομαι αν γινει κατι δε θα χω να ντυσω το παιδι!!χμ..μαλλον πρεπει να επενδυσω σε μερικα καινουρια κομματια ε??

Πουλάκι μου μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά..Να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε και συμπάσχουμε μαζί σου αν και από μακριά..

Yutopar είχα πάρει κι εγώ ναι μισό στον 4-5ο μήνα για μια βδομάδα προληπτικά και δεν μπορώ να σε διαφωτίσω αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι είχα ταχυπαλμίες..

Όσο για τα πραγματάκια σου καλό είναι να έχεις και κάτι εκεί έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο..

Το dopler εδώ(στο Ιασώ)κοστίζει 120E οπότε καλή τιμή ακούγονται τα 60Ε αν και πάλι είναι πολλά...

Desdra μου να προσέχεις όταν είναι να βγεις έξω γιατί είναι δύσκολη καιροί για ατυχήματα..

Swity μου όντως γλυκιά η αναμονή αλλά πιο γλυκιά ακόμη η αίσθηση να αγκαλιάζεις το μωράκι σου...:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...