Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σιγουρα με εχει πειραξει και η σκονη γιατι ειμαι αλλεργικη και εχω και ασθμα. Αλλα ειναι και κρυωματακι. Αφου ειμαι με σερβιετες γιατι με καθε γκουχου εχω και ακρατεια.

Τωρα εκανα ενα μπανακι και θα αραξω λιγο γιατι ποναει πολυ η μεση μου.

Φοβαμαι με το βηχα μη μου σπασουν τα νερα, δε θελω να γεννησω νωριτερα.

Μακαρι η μπεμπα να βγει 3500γρ οπως ειπε ο γιατρος. Εγω νομιζω οτι θα ειναι πιο μικρη.

και πιο μικρη να ναι παλι ειναι πολυ καλη....ποσο εξω να εχει πεσει ο γιατρος....και μενα ειπε 3600 και δε το πιστευω, αλλα και 3 ναναι που λεει ο λογος για κοριτσακι ειναι σουπερ...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Ειμαι ζυγος. Εσυ?

Τελικα ερχεται η κουμπαρα μου. ΓΙΟΥΠΙ!!!

καρκινακι...παντως πρεπει να εχεις και συ πολλες ψυχολογικες διακυμανσεις... Αντε καλο καφε...ζηλευω...ειχα κανονισει και γω και με την απεργια δε μπορω να παω πουθενα!κλαψ κλαψ

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!Πώς είμαστε σήμερα?Γιατί κάτι για ατονίες και μελαγχολίες διαβάζω και δε μ'αρέσει:wink:!

Εγώ σήμερα το απόγευμα θα πάω στον γιατρό μου και θα μου δει και τον τράχηλο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο οπότε θέλω κι εγώ να οπλίστω με ψυχραιμία πριν πάω.Είτε μου πει ότι έχω διαστολή-είτε ότι δεν έχω..

Θέλω να τελιώνω από τη μια αλλά και πάλι δεν ξέρω πως θα μου φανεί αν μου πει έλα αύριο το πρωί γεννάμε:cool:

Γι αυτό σας λέω ας είμαστε ψύχραιμες και ευδιάθετες όσο μπορούμε γιατί αλλιώς δε μας βλέπω καλά!!

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!Πώς είμαστε σήμερα?Γιατί κάτι για ατονίες και μελαγχολίες διαβάζω και δε μ'αρέσει:wink:!

Εγώ σήμερα το απόγευμα θα πάω στον γιατρό μου και θα μου δει και τον τράχηλο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο οπότε θέλω κι εγώ να οπλίστω με ψυχραιμία πριν πάω.Είτε μου πει ότι έχω διαστολή-είτε ότι δεν έχω..

Θέλω να τελιώνω από τη μια αλλά και πάλι δεν ξέρω πως θα μου φανεί αν μου πει έλα αύριο το πρωί γεννάμε:cool:

Γι αυτό σας λέω ας είμαστε ψύχραιμες και ευδιάθετες όσο μπορούμε γιατί αλλιώς δε μας βλέπω καλά!!

γιατι Μακρινα να σου πει γενναμε αυριο ? εχεις τιποτα συμπτωματα ? πως εισαι ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Kι εγώ καρκινάκι είμαι..Που συνεπάγεται πολύ κλάμα..ευαισθησία και δε συμμαζεύεται..

Φοβάμαι μη μου πει έλα αύριο γιατί έχω κάποιες ενοχλήσεις και εάν έχω διαστολή πολλές φορές σου λένε έλα αύριο να σπάσουμε τα νερά και να γεννήσεις..

Ναι σήμερα αλλάζει το ζώδιο γιατί σήμερα έχει γεννέθλια και η μανουλίτσα μου..:cool:

Έλεγα μήπως γεννιόταν και ο μπέμπης μου σήμερα αλλά που..Σιγά μη χαλάσει την ησυχία του για τέτοια πράγματα..;)

Διαφημίσεις

χρονια πολλα λοιπον για την μανουλα σου να την χαιρεστε...ετσι κι αλλιως δε θα χουνε και πολλες μερες διαφορα..θα περιμενουμε νεα σου απ το γιατρο και αν μπορεσεις ρωτα τον τι καταλαβαινει απ τον τραχηλο...ο δικος μου ειπε αν ειναι το κεφαλι του μωρου στον σωληνα για να βγει αλλοι λενε αν ειναι μαλακος ο τραχηλος και περιπου ποσο εχεις για την γεννα... :confused: :confused:

Αληθεια εσυ και μαμα σου πως τα πατε ? πρεπει να ταιριαζετε ζωδιακα....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Με το καλό να γεννήσουν οι κοπέλες που θα πήγαιναν σήμερα!

Εμείς πήγαμε προχθές στο γιατρό. Δεν την βλέπει βιαστική να βγει μάλλον θα φτάσουμε ως την ΠΗΤ οποτε θα είμαι από τις τελευταίες της παρέας που θα γεννήσουν (αν όχι η τελευταία)! Το βάρος της είναι 2200 κι επειδή τη βρήκε λίγο αδυνατούλα από δω και πέρα θα με παρακολουθεί πιο συχνά για να δει πως θα πάει το βάρος της. Έτσι σε μια εβδομάδα θα με ξαναδει.

Κι εγώ ζυγός είμαι αλλά δεν έχω ακόμα συναισθηματικές διακυμάνσεις όπως και σε όλη την εγκυμοσύνη (δεν παίδεψα καθόλου τον άντρα μου και δεν μου αρέσει αυτό). Σήμερα έχει γενεθλια και ο καλός μου! (Αν θυμάμαι καλά και η μαμά της makrina)

Σας φιλώ όλες και καλή όρεξη!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Nα χαίρεσαι τον αντρούλη σου Φωτεινούλα και υπομονή μέχρι την ΠΗΤ σου..

SWity μου να σαι καλα κι εσύ για τα χρόνια πολλά και μείνε ήσυχη θα τον ρωτήσω τον γιατρό το απόγευμα για τον τράχηλο..Είχα κι εγώ σκοπό να τον ρωτήσω κι εγώ..

Όσο με τη μαμά μου όντως ταιριάζουμε σα ζώδια και σα χαρακτήρες..Αχ μωρέ αντε θα ταιριάζω και με το παιδάκι μου...:lol:

na tous xaireste koritsia!εμενα υπερυχογραφικα ειναι πιο μικρη η μπεμπα μου..λογικα η cate θα γεννησε σημερα..α κι εγω ειμαι ψαρακι!αν γεννησω 20 μαρτιου θα ναι και η μικρη ψαρακι?δε τα παω πολυ καλα με τα ζωδια..ζουκι περαστικα..μακρινα να μας πεις το βραδυ τι εγινε!

EK και cate λογικα πρεπει να γεννησατε το πρωι ε;αντε να μαθουμε γρηγορα νεα σας.τυχερουλες εχετε τα μπεμπακια σας αγκαλιτσα τωρα!!!!

πεταλουδιτσα με το καλο να βγητε αυριο και να αρχισετε να απολαμβανετε τη ζωη στο σπιτι!!!

εγω ηρθα σημερα στη μαμακα μου...........ευτηχως εβαλε ιντερνετ την προηγουμενη εβδομαδα και ετσι θα μπορω να μπαινω και απο εδω να βλεπω τα γεννητουρια!!!

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...