Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εδώ έλεγα εγώ πως είμαι μικρή που είμαι 31...:tongue::tongue::tongue:

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό. Είμαστε 3377γρ και θα μπούμε οριστικά Παρασκευή πρωί... Άρα αυτό είναι το τελευταίο βράδυ που θα κοιμηθώ έστω και λίγο...:lol:

Zouki μου, ευχαριστώ για τις πληροφορίες:-)

Zouki & Cate με το καλό να έρθει το μωράκι σας!!! Petalouditsa η μπέμπα σου είναι γλύκα! Εύχομαι και γρήγορα περαστικούλια για σένα, στενοχωριέμαι που πονάς...:-(

Εγώ είδα την μπουμπού σήμερα, είναι 2.680 και πιπίλαγε το χέρι της... η χοντρούλα μου:lol:. Α, και Δευτέρα έρχεται κ το καρότσι μας από το bimbomarket..ροζ καταρόζ!!:tongue: χαχαχα. Βέβαια έχω αρχίσει να αγχώνομαι κ λιγάκι όπσο περνάνε οι μέρες... :rolleyes:

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες σας κ να προσέχετε!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!Τι κάνετε σήμερα?Πώς πάμε?Αγωνιούμε περισσότερο ε??Αγχωνόμαστε λιγάκι??

Χτες κάναμε dopler και είδαμε τον μπέμπη μας...Μια χαρά είναι το ζουζούνι μας!!!Αισίως φτάσαμε τα 3350!!!Απίστευτο μου φαίνεται!!Ο χοντρούλης μου είναι λίγο μεγαλύτερος από το κανονικό..Άντε πότε θα βγει να τον δούμε!!!

Γι αυτό και έχω βαρύνει και είμαι από τον καναπέ στο κρεβάτι και τούμπαλιν..

Μας βρήλε λίγο υγρο στο όσχεο και είπε όταν γεννηθεί με το καλό να το πούμε στον παιδίατρο να το κοιτάξει..Μπορει και να μην είναι και τίποτα..

Με το καλό σε όσες παίρνουν σειρά για να γεννήσουν τα μωράκια τους και υπομονή στις υπόλοιπες..(swity με καταλαβαίνεις)..:)))

Petalouditsa πράγματι τέλεια η κορούλα σου να σας ζήσει και πάλι και εσύη μην ανησυχείς θα συνέλθεις γρήγορα..Κάθε μέρα που περνά θα είσαι καλύτερα..

Καλησπέρα κορίτσια!!! Σας διαβάζω συχνά παρόλο που δεν γράφω τακτικά. Εύχομαι τα καλύτερα σε όσες γεννάνε και υπομονή σε αυτέ ςπου μένουμε πίσω. Αν και από πλευράς ΠΗΤ εγώ θα κλείσω το καφέ.

Πεταλουδίτσα να σου ζήσει η κοράκλα, πώς είναι το ΛΗΤΩ γιατί και εγώ γεννάω εκεί.

Cate μου βλέπω ότι είσαι online! Πώς περνάς τις τελευταίες ώρες της εγκυμοσύνης; Φαντάζομαι θα έχεις άγχος! Αν είναι όλα έτοιμα γιατί δεν πας καμιά χαλαρωτική βολτούλα να περάσει κι η ώρα;

mWsZp3.png

να σε ρωτησω οταν σε ετοιμαζαν για την καισαρικη σε ξυρισαν;να ξερω να παω προετοιμασμενη γιατι δεν θελω να με ξυρισουν εκει.

σου ξυρίζουν την πανω τούφα μονο, σαν να λεμε κανε πολυ χαμηλά την γραμμή του μπικίνι. επιπλέον σου κάνουν κλύσμα, βάζουν ορο και καθετήρα.

Επεξεργάστηκαν by petalouditsa

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

Petalouditsa εύχομαι γερό και δυνατό το κοριτσάκι σου, και κάθε χαρά και ευτυχία σε σένα. Εσύ φεύγεις αύριο απ'το Λητώ και παίρνω τη σκυτάλη πρωί πρωί, ψιλοεκτάκτως για καισαρική!

Ο μπέμπης μου αποφάσισε εδώ και καιρό να κάτσει ανάποδα και τώρα βιάζεται κιόλας να βγει! Οταν επιτέλους επιστρέψω σπίτι θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία. Καλή συνέχεια σε όλες και με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Καλημέρες εγκυούλες και μανούλες!

H Ek31 και η Cate ίσως κρατάνε ήδη τα μωράκια τους! Τι καλά!

Petalouditsa καλή επιστροφή στο σπίτι! Τώρα θα είναι τα καλύτερα! Ανάρρωσες από την καισαρική;

Οι υπόλοιπες δώστε σημεία ζωής γιατί φαίνεται η μέρα σήμερα ευνοεί τα γεννητούρια!

mWsZp3.png

καλημερα κοριτσια!εμενα χτες ο γιατρος μου ειπε πως η μικρη ειναι 33.2 εβδομαδων και 2066 γραμμαρια..ουφ..πως θα αντεξω 4 εβδομαδες..παμε δηλαδη για 20 μαρτιου κοντα..πολυ πικρα..τρεχω στη σχολη σημερα για την πτυχιακη μου..εχω κι αυτο μεσα σ ολα...ξεκουραστειτε εσεις και για μενα κοριτσια!την καλημηρα μου!

Καλημερα κοριτσια!

Ευχομαι στην Cate και την Ek3 με το καλο σημερα να παρουν αγκαλιτσα τα μωρα τους.

Τι κανετε/ Εγω εχω τα νευρα μου γιατι βηχω παρα πολυ και εχω δεκατα. Ελπιζω να γινω καλα μεχρι την Τριτη. Πρεπει να περασει ο βηχας γιατι με την καισαρικη μετα θα ποναω πολυ.

Ετσι εχω ακεφιες εδω μονη, βαριεμαι να σιδερωσω και νιωθω οτι δεν περναει η ωρα. Μου χει πει η κουμπαρα μου πτι θα ερθει για καφε. Για να δουμε, ελπιζω να ερθει να μου κανει παρεα γιατι δεν μπορω.

Εσεις τι κανετε?

7f7174376f.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα...

ΕΚ31 με το καλο και συ να κρατησεις τον μπεμπουλη σου ολα καλα!!! θα περιμενουμε τα νεα σου...

Πεταλουδιτσα μου καλη αρχη...εδω ειμαστε θα τα λεμε....απο γαλα πως πας?

Μακρινα μου σε καταλαβαινω απολυτα...εγω αισθανομαι σα παραγεμισμενη γαλοπουλα!

παντως ρε κοριτσια απο ψυχολογια πως ειστε???? εγω τις τελευταιες μερες ειμαι πολυ ευσυγκινιτη (το σκοτωσα..) και γενικως πολυ οτι να ναι....μου εχει λιγοστεψει η ορεξη, η μπουμπου μου ειναι πιο υσηχη και η κοιλια μου νομιζεις οτι θα κατρακυλισει στο πατωμα...παρολα αυτα δε γενναω...

Ζουκι εσυ θα βγαλεις την κορακλα πολυ καλη στα κιλα της...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Zouki περαστικά σου! Υπάρχει περίπτωση να είναι αλλεργικό από την σκόνη; Δεν ξέρω που μένεις αλλά εμείς στην Λευκωσία έχουμε μεγάλο πρόβλημα με την σκόνη αυτές τις μέρες και απ' ότι άκουσα και στην Αθήνα το ίδιο.

Εγώ είμαι στο γραφείο, ευτυχώς δηλαδή, γιατί δεν ξέρω πως θα πέρναγε η ώρα στο σπίτι. Έχω λίγο άγχος με το βάρος της μικρής, ελπίζω την επόμενη Παρασκεύη που θα πάω γιατρό να είναι όλα καλά με αυτό το θέμα, γιατί μετά έχω προγραμματίσει να αγχωθώ για την γέννα:tongue::tongue: Έτσι είμαι εγώ, και τα άγχη με πρόγραμμα τα έχω!

Πουλάκι αν κατάλαβα καλά εσένα βρίσκει το μωρό μικρότερο με τον υπέρηχο απ' ότι με την τελευταία περίοδο;

mWsZp3.png

Καλημέρες εγκυούλες και μανούλες!

H Ek31 και η Cate ίσως κρατάνε ήδη τα μωράκια τους! Τι καλά!

Petalouditsa καλή επιστροφή στο σπίτι! Τώρα θα είναι τα καλύτερα! Ανάρρωσες από την καισαρική;

Οι υπόλοιπες δώστε σημεία ζωής γιατί φαίνεται η μέρα σήμερα ευνοεί τα γεννητούρια!

ελπιζω οχι μεχρι το απογευμα που γυρναει ο αντρας μου εχουν απεργια τα ταχι!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Σιγουρα με εχει πειραξει και η σκονη γιατι ειμαι αλλεργικη και εχω και ασθμα. Αλλα ειναι και κρυωματακι. Αφου ειμαι με σερβιετες γιατι με καθε γκουχου εχω και ακρατεια.

Τωρα εκανα ενα μπανακι και θα αραξω λιγο γιατι ποναει πολυ η μεση μου.

Φοβαμαι με το βηχα μη μου σπασουν τα νερα, δε θελω να γεννησω νωριτερα.

Μακαρι η μπεμπα να βγει 3500γρ οπως ειπε ο γιατρος. Εγω νομιζω οτι θα ειναι πιο μικρη.

7f7174376f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...