Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλή χρονιά κοπέλα μου και το 2025 να σου φέρει αυτό που επιθυμείς! Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου που σε ενδιαφέρει και να αναφέρεις τον λόγο. Απο εκεί θα σου πουν αν αναλαμβάνουν ή όχι. Εκτός αν ξέρεις κάποιον γιατρό δημοσίου που να έχει και ιδιωτικό ιατρείο έξω οπότε πας εκεί κατευθείαν και τον πληρώνεις απλά θα σου βρει χειρουργείο σε δημόσιο. Καλη τύχη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι λίγο μια ανακατωσούρα. 

Συγγνώμη που γέλασα μου φάνηκε τόσο αστείο θα το χρησιμοποιώ στο εργαστήριο και θα χαζογελαω 🤭

Πάντως κ εμείς για μικρόβιο έχουμε κάνει αγώνα και ειδικά για πυρετό (γιατί ο άντρας μου αρρωσταίνει εύκολα κ κάνει πυρετό υψηλό) έχουμε χάσει μήνες! Συγκεκριμένα με βιταμίνες και αντιβιώσεις έφτιαξε την μορφολογία και την κινητικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά που επιλέγουν στην μικρογονιμοποίηση.

Καλή χρονιά σε όλες μας με υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες μας!!!! ❤️❤️❤️

Ναι κορίτσι μου έτσι είναι. Σήμερα διάβαζα για το τσιγάρο και πόσο επηρεάζει. Εχει αντίκτυπο στην μορφολογία. Άπειρα άρθρα. Φαντάσου με γρίππες, άσε και ο δικός μου αν δεν κάνει 40αρια 3-4 μέρες σερί δεν ισιώνει . Κάναμε επανάληψη τότε και τα αποτελέσματα χάλια και μας είπε ο ουρολόγος ότι συμβαίνει λόγω πυρετού. Βιταμίνες και αντιβίωση 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

bubbles να σου πω την αληθεια ουτε που θα καταλαβεις πως θα περασουν οι μερες και ας σου φαινετε ολοκληρο βουνο...και εγω ετσι ελεγα πριν ενα μηνα και τωρα εμειναν 8 μερες και δεν το πιστευω....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

κοριτσια Κ ΑΛ Η ΜΕ Ρ Α!!!

ΠΩ ΠΩ τι διαβαζω και τι βλεπω πρωι πρωι....ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ το 1ο δακρυ για την κορουλα σου...ειναι μια γλυκα!!!!!!!!!!! δεν εισαι κουκουβαγια ειναι κουκλιτσα! Να σου ζησει! Για τους πονους δε ξερω τι να πω ρωτα λεπτομερειες τους γιατρους για να ξερεις τι σου γινεται...Για το θηλασμο προσπαθησε οσο μπορεις για να μη ξεχασει τελειως τη θηλη....βαλτην εστω και για πιπιλισμα....οσο μπορεις...για το κλαμα και το γελιο μην ανησυχεις ειναι ολα φυσιολογικα, η λοχεια ειναι εξισου σημαντικο κομματι με την εγκυμοσυνη!!! φιλια πολλα καλο κουραγιο!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Αντε Κατερινιω εφτασε η στιγμη!!!!! η ημερομηνια πολυ καλη τα κιλα σας επισης ολα ειναι τελεια! Να πας χαμογελαστη να μας κανεις τον αντρακλα να τον πειραζουν οι δικες μας....χι χι χι Σου ευχομαι μεσα απ την καρδια μου να πανε ολα καλα ! Μη μας ξεχασεις ...!Ειδες πιο γρηγορα θα γεννησεις τελικα....μαλλον δηλαδη.... φιλια πολλα !

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

kalhmera koritsia!petalouditsa i koroula sou koukla!!oso gia ta ypoloipa kane ligo kouragio tha perasoun!mou thymhses pws ki egw de mporousa na gelasw , na viksw kai petagomoun panw apo tous ponous!!ypomonh!

zouki ante irthe kai i seira sou!!koimisou ki esy oso mporeis liges meres akomh!!

cate elpizw na koimithikes to vrady kala!!giati simera de to vlepw pali na koimasai!

bubbles ki egw nomizw pws einai olokliro vouno alla apo thn allh pou tha paei tha perasoun kai oi dikes mas meroules!!

egw xtes to vrady de koimithika kala mias kai eixa ligous ponous kai genika mia anastatwsi kai exw kai sxolh shmera pou ayto shmainei pws tha sernomai pali..ouf!!

lew shmera to apogeyma na kanw ki egw ena mikro valitsaki na xw mi ginei tipota edw kai trexw teleutaia stigmh!exw kai to giatro..ante na doume!!

thn kalhmera mou koritsia!

Διαφημίσεις

Αχ Ζουκι σου φωναζα εγω για τα πραγματα...αντε να τα τελειωσεις τωρα να προλαβεις να χαλαρωσεις και συ για το μεγαλο γεγονος!!!! ολα θα πανε καλα και παρε και κανενα μπεμπιλινο οχι για τους παππουδες που λενε ...για σενα...:tongue: :tongue: :tongue:

τα κιλα σας πολυ καλα μπραβο!ευτυχως που προλαβες και εκανες και την τελευταια σου βολτα και το χαρηκες...ολα τελεια ηρθαν...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

bubbles να σου πω την αληθεια ουτε που θα καταλαβεις πως θα περασουν οι μερες και ας σου φαινετε ολοκληρο βουνο...και εγω ετσι ελεγα πριν ενα μηνα και τωρα εμειναν 8 μερες και δεν το πιστευω....

Ελσα 8??????? καλε ολες γεννανε και θα μεινω τελευταια στο τελος!!!! λες να γεννησεις τελικα πιο γρηγορα απο μενα ??

και γω θελωωωωωωω.

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Swity να υποθέσω ότι εσύ έχεις ετοιμάσει προ πολλού την βαλίτσα σου, ε; Πότε έχεις ξανά ραντεβού με τον γιατρό σου;

Κορίτσια πάντως επιμένω ότι πρέπει να βρείτε ένα τρόπο να μας πείτε τα ευχάριστα νέα σας για να χαρούμε μαζί σας!!! Κι επειδή δεν νομίζω να πάτε κι εσείς να γεννήσετε με τα laptop σας, πρέπει να σκεφτούμε άλλες ιδέες!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Πεταλουδιτσα ομορφη η μπεμπουλα σου! Να σου ζησει!!!!

Οι πονοι θα περασουν, υπομονη. Οσο για το θηλασμο, βαζε τη συνεχεια στο στηθος τη μικρη σου για να βγαλεις γαλα.

Κοριτσια μια μια να γενναμε να χαιρομαστε οι υπολοιπες. Εγω δεν εχω τροπο να σας ειδοποιησω απο το μαιευτηριο.

Αντε αυριο η Cate mας με το καλο, για να παιρνουμε σειρα και οι επομενες!!! ΧΕ!ΧΕ!

Cate πως νιωθεις?

7f7174376f.png

Swity να υποθέσω ότι εσύ έχεις ετοιμάσει προ πολλού την βαλίτσα σου, ε; Πότε έχεις ξανά ραντεβού με τον γιατρό σου;

Κορίτσια πάντως επιμένω ότι πρέπει να βρείτε ένα τρόπο να μας πείτε τα ευχάριστα νέα σας για να χαρούμε μαζί σας!!! Κι επειδή δεν νομίζω να πάτε κι εσείς να γεννήσετε με τα laptop σας, πρέπει να σκεφτούμε άλλες ιδέες!

ΑΧ! απο 2 Φλεβαρη που μπηκα και επισημος στον μηνα μου ειμαι ετοιμη...Ειναι και 2ο που λενε οτι ολα γινονται γρηγορα....ειναι που και τον γιο μου τον γεννησα γρηγορα.....ειναι και τα πονακια που ειχα....Αλλα μου φαινεται με κοροιδευει η μπουμπου μου!!! Δε πειραζει, να ναι καλα και αυτο εχει σημασια...Α και το ραντεβου ειναι 2 μερες πριν κλεισω τον μηνα μου!!!!δεν εχει να πει κατι πιο μπροστα λεει περιμενουμε..... φα ντα σου....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημέρα κοριτσάκια, ευχαριστώ όλες σας τόσο πολύ για τη συμπαράσταση και τις ευχές. Θα προσπαθήσω να πω στον άντρα μου να μπει να σας πει τα νέα.

Έχω έτοιμη τη βαλίτσα καμιά 15αριά μέρες άλλά σήμερα μου φαίνεται πως όλο κάτι λείπει, ή πως όλα αυτα που έχω πάρει είναι περιττά... Εναλλάξ...

Μου φαίνεται απίστευτο πως θα φύγουμε δυο και θα γυρίσουμε 3. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να γεννήσω και φυσιολογικά. Αλλά και με καισαρική δε με πειράζει, το πήρα απόφαση...

Zouki, αυτό με τον ύπνο το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά εσύ θα έχεις και κούραση μες στη μέρα (καλά βρε αθεόφοβη, πως τα άφησες όλα για τελευταία στιγμή) οπότε μπορεί να είναι καλό. Θα πηγαίνεις για ύπνο πιο κουρασμένη.... Μη φοβάσαι τίποτα, ό,τι έγινε μια φορά δε σημαίνει πως θα ξανασυμβεί. Εξάλλου αν δεν ήσουν σίγουρη για αυτό που λέω δεν θα πήγαινες για το τρίτο, έτσι δεν είναι;;;;:lol:

Ρε παιδία, πως να πείσω τη μάνα μου να μην έρθει από τις 5:30 στο μαιευτήριο; Ο γιατρός θα έρεθι κατά τις 9 κι αυτή θέλει να είναι στην αναμονή με τον άντρα μου από τις 5:30. Όχι τίποτα άλλο, θα του σπάσει τα νεύρα:tongue: κι είναι ο μόνος ψύχραιμος σε κάτι τέτοια. Τον χρειάζομαι ήρεμο. Λέτε να πω στον μπαμπά να της πειράξει το ξυπνητήρι;

cate den yparxei periptwsi na mhn erthei i mama sou apo thn arxi!!mi sou pw tha nai pio nwris apo sas ekei!!episis de pisteuw pws tah koimithei to vrady opote akyro to kolpo me to ksipnitiri!!xexe...fantazomai de tha pernaei i mera sou simera!!!me to kalo kai pali!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...