Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω, χαρά στο κουράγιο σου!!

Από μικρούλα στα δύσκολα!!

Εγώ είμαι 28 και έλεγα ότι είμαι μικρή ακόμα, αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι αυτά τα πράγματα δεν έχουν ηλικίες!

Μακάρι να σου πάνε όλα καλά, με το καλό να τελειώσεις και τις σπουδές σου!!

Τι σπουδάζεις?

σ ευχαριστω πολυ καλη μου!!φαρμακευτικη σπουδαζω και μου εχουν βγει απο τη μυτη αυτες οι σπουδες αλλα εδω που εφτασα προσπαθω να μη κανω πισω τωρα..πητ εχεις καπου 25 μαρτιου??

Ε όχι, να μην κάνεις πίσω με τίποτα!! Με λίγη υπομονή και στήριξη από τους δικούς σου, θα τα καταφέρεις και θα περάσουν όλα! Είναι δύσκολη σχολή και με πάρα πολλά εργαστήρια...αν είναι και σε άλλη γλώσσα, ακόμη χειρότερα!! Αλλά μην το βάζεις κάτω!! Εξάλλου είναι και πολύ καλή και ενδιαφέρουσα δουλειά!!

Ναι, για 26 Μαρτίου με υπολογίζουν! Αλλά να σου πω την αλήθεια, έχω αρχίσει ήδη να κουράζομαι..ό,τι δουλειά και να κάνω μετά υποφέρω από πόνους στη μέση και στα πόδια!

Αλλά τί να κάνουμε...υπομονή!!! :P:p Όλοι μαζί κάνουμε υπομονή και θα περάσει ο καιρός, που θα πάει..

αχου!!κι εγω 26 μαρτιου εχω πητ!!αν και με την καισαρικη παει πιο νωρις..εγω να δεις πονους στη μεση εδω και 2 μηνες υποφερω..αλλα υπομονη ολα αυτα αξιζουν!!ευτυχως μου εχει μεινει μονο 1 εργαστηριο που το κανω αυτο το 6μηνο και τελος με τα εργαστηρια..αυτα τα 10ωρα εκει μεσα δε θα τα ξεχασω ποτε!!που θα γεννησεις?

Διαφημίσεις

Πω πω, χαρά στο κουράγιο σου!!

Από μικρούλα στα δύσκολα!!

Εγώ είμαι 28 και έλεγα ότι είμαι μικρή ακόμα, αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι αυτά τα πράγματα δεν έχουν ηλικίες!

Εδώ έλεγα εγώ πως είμαι μικρή που είμαι 31...:tongue::tongue::tongue:

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό. Είμαστε 3377γρ και θα μπούμε οριστικά Παρασκευή πρωί... Άρα αυτό είναι το τελευταίο βράδυ που θα κοιμηθώ έστω και λίγο...:lol:

Zouki μου, ευχαριστώ για τις πληροφορίες:-)

Αλήθεια?? Ωραία!!:P

Κι εμείς μπορεί να πάμε για καισαρική γιατί είναι ήδη μεγαλούτσικη η μπουμπού μας (την προηγούμενη βδομάδα μας είπε ότι ήταν 2800 gr) αλλά αυτό θα παίζει μάλλον μέχρι τελευταία στιγμή!!

Θεσσαλονίκη μένω και θα γεννήσω στη γενική κλινική.

Εσύ πού θα γεννήσεις, Ελλάδα ή έξω?

Εδώ έλεγα εγώ πως είμαι μικρή που είμαι 31...:tongue::tongue::tongue:

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό. Είμαστε 3377γρ και θα μπούμε οριστικά Παρασκευή πρωί... Άρα αυτό είναι το τελευταίο βράδυ που θα κοιμηθώ έστω και λίγο...:lol:

Zouki μου, ευχαριστώ για τις πληροφορίες:-)

Ε μικρή είσαι κι εσύ Cate, απλώς εμείς είμαστε μικρότερες :D:D:D

Άντε, έφτασε η ώρα!! Με το καλό και εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

αχ cate τελεια!!να κοιμηθεις ομως σημερα καλα!κανε και κανενα χαλαρωτικο μπανακι!!εγω τελικα ειπα για ελλαδα αν δε με προλαβει βεβαια η μπεμπα..γεννεσις..εχω λιγη αγωνια γιατι η γιατρος μου μου εχει πει πως πρεπει να συμπληρωθει η 37η εβδομαδα για να γινει η καισαρικη αλλα οσο σκεφτομαι πως αυτο σημαινει πως πρεπει να γινει γυρω στις 20 μαρτιου και να φυγω για εξωτερικο 11 απριλιου με πιανει τρελα κοριτσια..ελεγα πως στην πρωτη γεννα ηταν δυσκολα που φυγα στους 2 μηνες..που να ξερα τι με περιμενει..αλλα απο την αλλη να το κανω νωριτερα και αν χρειαστει θερμοκοιτιδα απο αποψη αναπνευστικου?να ολα αυτα σκεφτομαι απο χτες που εμεθα πως πρεπει να επιστρεψω τοσο νωρις και στεναχωριεμαι..

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι πουλάκι και να μη στεναχωριέσαι καθόλου!!

Κάνε αυτό που είναι καλύτερο για το μωρό σου και φυσικά να ακούς και το γιατρό σου!

Τώρα, όσο για το ότι πρέπει να φύγεις μετά...είναι όντως πολύ δύσκολη κατάσταση αλλά να σκέφτεσαι ότι είναι για καλό σκοπό! και για να εξασφαλίσεις στα παιδάκια σου καλύτερο μέλλον :P:p

Να βλέπεις δηλαδή πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων!! Κι εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω τον τελευταίο καιρό (γιατί είμαι αρκετά απαισιόδοξη και στενάχωρη γενικότερα).

Διαφημίσεις

πεταλουδιτσα πως εισαι;νιωθεις καλυτερα μετα την καισαρικη ή πονας ακομη;

τι κανει η μπουμπου σου;

αχ κορίτσια τι εχω παθει..ζορι τραβάω μεγαλο.

χτες μεχρι το μεσημεράκι πηγενα καλύτερα κ ειπα ευτυχώς γιατι δεν θα το αντέξω αλλο.

το απόγευμα έγινα παλι οπως την πρώτη μέρα,+ πυρετό + πόνους σε ολο τοσωμα .

κ οταν λεμε ολο εννοούμε ολο.με αποτέλεσμα να μην μπορώ ουτε να κάτσω στο κρεβάτι ουτε να ξαπλώσω αλλα ουτε κ να περπατήσω που κάνει κάλο.

έπαθα κρίσή,μια εκλεγα κ μια με έπιαναν σπαστικά γέλια κ οσο γέλαγα πέθαινα στους πόνους,μετα παλι εκ λεγα.

τελικά μου έκαναν μια ένεση κ συνήλθα. μέχρι τωρα είμαι καλα αλλα ποτε δεν ξερεις..

το μωράκι μου εναι καλα.μονο που δεν εχω πολυ γαλα κ η μικρή εχει χάσει ηδη 300 γρ.

ηταν που ηταν σαν μινιατούρα.. τελικά αποφάσισα να τις δίνω συμπλήρωμα μετα απο καθε γευμα μπας κ πάρουμε τα πανω μας.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Καλημερα κοριτσια!

Ειναι οριστικο πλεον, την Τριτη το πρωι στις 8 θα παω στο Μητερα να γεννησω την μπουμπουκα μου. Πηγα χτες στο γιατρο, την ειδαμε τα κανονισαμε και εκτος απροοπτου την Τριτη τελειωνουν τα ψεμματα.

Η μπουμπου μας την εκανε γυριστη και εκει που ειχε το κεφαλι κατω αποφασισε να το βαλει πανω, για την ακριβεια λιγο πλαι. Με λιγα λογια κοβει βολτες μεσα στην κοιλια γι αυτο με εχει ταραξει στην κλωτσια. Ο γιατρος φοβαται οτι δεν θα φτασω μεχρι την Τριτη και οτι θα με πιασουν πονοι νωριτερα. Μου ειπε να μην περπαταω καθολου, να μην κανω δουλειες και να μην μενω μονη μου.

Με πολυ συντηρητικες μετρησεις την εβγαλε 3300 και μου ειπε οτι θα γεννηθει 3500γρ. Εγω δεν το πιστευω αλλα παρακαλαω να εχει δικιο.

Ετσι λοιπον απο χτες το βραδυ με εχει πιασει τρελο αγχος, δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα και σερνομαι. Σημερα θα φτιαξω την βαλιτσα μου(ναι το πηρα αποφαση! icon_razz.gif ) και θα σιδερωσω τα μπεμπε.

Δεν το πιστευω οτι ηρθε η ωρα!!!! Φοβαμαι τοσο πολυ, ανυπομονω και ελπιζω να πανε ολα καλα.

7f7174376f.png

καλημερα κοριτσια!αντε ξεκινησαμε για τα καλα βλεπω....

cate αυριο λοιπον η μεγαλη μερα ε;αντε με το καλο και με εναν πονο......

zouki μη φοβασαι καθολου ολα καλα θα πανε αυτη τη φορα.ολα θα πανε καλα!!!την τριτη ε;εφτασε λοιπον η ωρα.....θα σε εχω στο νου μου και θα αναψω ενα κερακι στην παναγια να σας εχει καλα και τις δυο.αντε να μπεις εσυ τριτη και μετα παρασκευη ειναι η δικη μου μεγαλη μερα....

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Petalouditsa η κορούλα σου είναι κούκλα! Να την χαίρεσαι! Αντε να νιώσεις και εσύ λίγο καλύτερα σιγά σιγά να την απολαύσεις! Και μην ανησυχείς θα φάει και θα μεγαλώσει! Είπαμε μακάρι να πετύχουμε με τον θηλασμό αλλά δεν θα τρελαθούμε και με αυτό τώρα. Πόσα άγχη πια να έχουμε!

Cate με το καλό για αύριο αν και νομίζω θα σε ξαναπετύχουμε μέχρι το βράδυ να σου ξαναευχηθούμε! Γίνεται να πεις σε κάποιον να μπει να μας πει τα νέα σου;

Zouki μου κι εσύ προσεκτικά σήμερα και μέχρι την Τρίτη και όλα θα πάνε τέλεια! Και μετά η σειρά της elsadrm!

Elina και poulaki κάντε υπομονή, εμείς είμαστε οπισθοφυλακή...δεν το πιστεύω ότι έχουμε ένα μήνα ακόμη!

mWsZp3.png

αχ κορίτσια τι εχω παθει..ζορι τραβάω μεγαλο.

χτες μεχρι το μεσημεράκι πηγενα καλύτερα κ ειπα ευτυχώς γιατι δεν θα το αντέξω αλλο.

το απόγευμα έγινα παλι οπως την πρώτη μέρα,+ πυρετό + πόνους σε ολο τοσωμα .

κ οταν λεμε ολο εννοούμε ολο.με αποτέλεσμα να μην μπορώ ουτε να κάτσω στο κρεβάτι ουτε να ξαπλώσω αλλα ουτε κ να περπατήσω που κάνει κάλο.

έπαθα κρίσή,μια εκλεγα κ μια με έπιαναν σπαστικά γέλια κ οσο γέλαγα πέθαινα στους πόνους,μετα παλι εκ λεγα.

τελικά μου έκαναν μια ένεση κ συνήλθα. μέχρι τωρα είμαι καλα αλλα ποτε δεν ξερεις..

το μωράκι μου εναι καλα.μονο που δεν εχω πολυ γαλα κ η μικρή εχει χάσει ηδη 300 γρ.

ηταν που ηταν σαν μινιατούρα.. τελικά αποφάσισα να τις δίνω συμπλήρωμα μετα απο καθε γευμα μπας κ πάρουμε τα πανω μας.

γιατι ετσι ρε πεταλουδιτσα;αχ μη μου λες τετοια τελευταιες μερες και αρχισω να αγχονωμαι με την καισαρικη....μακαρι ολα καλα να πανε και να μην πονεσεις αλλο.η μπουμπου σου αφου ειναι καλα ολα φευγουν..

να σε ρωτησω οταν σε ετοιμαζαν για την καισαρικη σε ξυρισαν;να ξερω να παω προετοιμασμενη γιατι δεν θελω να με ξυρισουν εκει.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...