Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια και απο εμενα!

zouki ζηλευω πολυ.......και εγω θα ηθελα βολτουλα και καφεδακι...

εγω στον θηλασμο δεν ειχα προβλημα χρονομετρησης.ειχα παρα πολυ γαλα και ο μικρος ετρωγε καθε 2 ωρες. ξαφνικα μετα απο 2 βδομαδες κοπηκε........απλα δεν ειχα αλλο γαλα.ελπιζω αυτη τη φορα να μην συμβει το ιδιο.

swity μαλλον κοντευουν και οι δικες σου οι μερες ε;ας κοιμηθουμε τωρα που μπορουμε γιατι σε λιγες μερες θα εχουμε πολυ ξενυχτι...

Ε Ελσα αν δε πλησιαζουν και τωρα ? κοιμηθειτε εσεις που μπορειτε.....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

παω να ξαπλωσω λιγο και θα μπω αργοτερα...

Ελενα μετα το σουπερ μηπως περασες και απο κανενα νοσοκομειο ???

ΑΧΑΑΧΑΧΑΧ οχι καλε δεν ειχα ιντερνετ!!!! τωρα ψαχνω δουλεια στον αντρα μου στην χρυση ευκαιρεια....

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

υπομονη κατι θα βρεθει...θελει πολυ ψαξιμο οι εποχες δυσκολες ...ολο απολυσεις και περικοπες...Εγω ειπα να δω τιποτα για αναπνοες τοκετου μπας και χρειαστουν...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Γυρισα απο τη βολτα και ειμαι χαρουμενη.

Περασα πολυ ωραια, ψωνισα μποτες και φουστανακια και πολυ το χαρηκα.

Swity και Cate σας εστειλα πμ ελπιζω να το λαβετε, πειτε μου αν ειναι.

7f7174376f.png

ελπιζω να μην τις ξεχασω στον πανικο μου!!!! καλα ο αντρας μου εχει πολυ πλακα, καθε φορα που του λεω ποναω πεταγετε κ λεει τι γεννας???

αχαααααχαααχαα

του λεω εσυ θα φρικαρεις πιο πολυ αποτι εγω:P

παρασκευη εχω γιατρο επιτελους...

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

Ζουκι ευχαριστουμε πολυ !!!! τυχερουλα σε ζηλευω θα παω και γω για λιγο το απογευμα αλλα τερμα τα ψωνια!!!!!!!

ΕΥχομαι να εισαι ψυχραιμη Ελενα και να τα θυμηθεις γιατι θα βοηθησουν...Αν σε πιασει πανικος και δεν εχεις καμια καλη μαια διπλα σου θα ειναι χειροτερα...να εισαι χαλαρη και ολα θα πανε καλα..τοσα χρονια το ιδιο πραγμα γινεται....καποιος εχει προνοησει ακομα και για την παραμικρη λεπτομερεια!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλησπερα κοριτσια..εγω μολις γυρισα απο τη σχολη ειχα απο το πρωι πονακια ας αφησουμε την ανακατωσουρα..θελω κι εγω ψωνια!!αν και εχουμε τα παντα για τη μικρη και το γιο βεβαια εγω θελω κι αλλα..αλλα δε τολμω να παω πουθενα..no money!!ελπιζω αυτοι οι πονοι να μην ειναι τιποτα!αυριο απογευμα επιτελους εχω γιατρο να δω τι εχει να μου πει..

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια!!

Εγώ μετράω μια βδομάδα ακόμα για να μπω στο μήνα μου και μετά...θα αρχίσω σιγά σιγά να μετράω αντίστροφα και να κάνω βόλτες:P! Άντε να δούμε!!

Πουλάκι είσαι γεννημένη το '89?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...