Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ου ναι μια χαρα θηλασα!!μην αγχωνεσαι ολα θα πανε μια χαρα!!εγω θα κανω αυριο μια μικρη βαλιτσουλα να χω εδω μηπως τυχει τιποτα και ερθει εδω η μπεμπα!!να κοιμηθεις μη ταλαιπωρεις τον εαυτο σου!εγω να δω πως θα κοιμηθω..με τοση στεναχωρια για το οτι θα φυγω σε 20 μερες θα πεταγομαι παλι..κλαψ..αρχισε και παλι να με ενοχλει το στομαχι πανω που ειπα πως ειναι καλυτερα..τι να πω..

πουλακι γιατι δε βαζεις τικερακι , ποσο εισαι τωρα ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Πεταλουδίτσα να σου ζήσει το μωράκι! Να είναι γερό, ευτυχισμένο και καλότυχο! Κι εσύ καλή λοχεία!

Έγινε η αρχή στα γεννητούρια. Εγώ μάλλον θα είμαι από τις τελευταίες.

Εγώ σήμερα ξεκίνησα το πλύσιμο των ρούχων της μπέμπας. Το θεωρώ κατόρθωμα μετά από όλα όσα έχουν συμβεί στο σπίτι αυτόν τον καιρό.

Σας χαιρετώ και σας φιλώ όλες!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

αχ εχω προσπαθησει να βαλω τικερακι αλλα δε τα καταφερα ποτε!!

ειμαι στην 33η τωρα..τελη της 33ης.αχ

ακομα???????????????????????????????????????ποτε εχεις τελικη?

γεια σου φωτεινη...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ασε οσο παει και παει πιο πισω αυτη η ημερομηνια!!καπου στις 15 μαρτιου θα γεννησω με το καλο..ουφ!!και η κοιλια μου ειναι τεραστια..σημερα δε μπορουσα να σηκωθω απο το κρεββατι το πρωι..την επιανα για να κανω βηματα..κλαψ

Διαφημίσεις

Κατερινιω φανταζομαι οτι εισαι λιγο ανχωμενη τωρα και δε μπορεις να κοιμηθεις και γενικως να χαλαρωσεις...προσπαθησε ομως και κανε οτι μπορει να σε βοηθησει να ξεκουραστεις λιγο να μην εισαι πολυ εξαντλημενη οταν ερθει η ωρα...ενα μπανακι με κατι χαλαρωτικο, λιγο χαμομιλακι τσαι...κουβεντουλα...οτιδηποτε θα σε χαλαρωνε...Υπαρχει περιπτωση να γεννησεις φυσιολογικα ?

Φυσιολογικά, δηλαδή όχι καισαρική, ναι... αν και είναι λίγο ρίσκο θα το προσπαθήσουμε....

Αλλά φυσιολογικά, δηλαδή όχι πρόκληση, δύσκολο το βλέπω... Δυο μέρες μείνανε, λες να γεννήσω σήμερα, αύριο;

Θα το προσπαθήσω απόψε να κοιμηθώ γιατί δεν πάει άλλο. Το καταλαβαίνω πως δεν μου κάνει καλό όλο αυτό...

Φυσιολογικά, δηλαδή όχι καισαρική, ναι... αν και είναι λίγο ρίσκο θα το προσπαθήσουμε....

Αλλά φυσιολογικά, δηλαδή όχι πρόκληση, δύσκολο το βλέπω... Δυο μέρες μείνανε, λες να γεννήσω σήμερα, αύριο;

Θα το προσπαθήσω απόψε να κοιμηθώ γιατί δεν πάει άλλο. Το καταλαβαίνω πως δεν μου κάνει καλό όλο αυτό...

Α ωραια ! νομιζα οτι ηταν σιγουρη η καισαρικη πλεον επειδη ειχες το ραντεβου..καλο αυτο προσπαθειστε και οτι γεινει...οσο για την γεννα απο στιγμη σε στιγμη ειδες που φτασαμε ??? και φοβομασταν μη γεννησουμε νωρις...κανεις δε ξερει παντως και η δικη μου ψυχολογια αστα...τουλαχιστον να ειμαστε οσο χαλαρες μπορουμε και ειδικα εσυ που ξερεις και το ποτε...προσπαθησε να ξεκουραστεις και ειτε ετσι ειτε αλλιως ολα καλα...Εσυ να εισαι καλα πανω απ ολα και ολα τα αλλα ειναι οκ !

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ασε οσο παει και παει πιο πισω αυτη η ημερομηνια!!καπου στις 15 μαρτιου θα γεννησω με το καλο..ουφ!!και η κοιλια μου ειναι τεραστια..σημερα δε μπορουσα να σηκωθω απο το κρεββατι το πρωι..την επιανα για να κανω βηματα..κλαψ

εβαλες τοσα κιλα? τοσο λαθος οι ημερομηνιες τι γινεται ?? ειχες αστατο κυκλο ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

παντως εγω αυριο το απογευμα θα παω στο κοσμος να περπατησω και εχει και ενα σεμιναριο η πρεναταλ καμια ωριτσα και λεω να μπω να κανω καμια ερωτηση για το θηλασμο...Νομιζα οτι δε θα το προλαβω οταν μου ζητησαν τα στοιχεια μου...αλλα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημερα κοριτσακια μου!

Δεν σας ξεχασα αλλα μονο μεχρι το μεσημερι μπαινω, μετα ερχεται το ταλιμπανακι μου και δε μπορω.

Και τωρα θα φυγω, θα παω στο Mall με μαμα και πεθερα για ψωνια και καφε. Το μεσημερακι που θα γυρισω θα σας στειλω πμ ενταξει?

Οσο για το θηλασμο, οσο νωριτερα ξεκινησετε τοσο καλυτερα αλλα δεν πειραζει και την αλλη μερα. Εγω γεννησα την κορη μου το βραδυ 9.30 και μου την εφεραν την αλλη μερα στις 10 το πρωι και την εβαλα στο στηθος. Και θηλασα 9 μηνες, οποτε αν θελετε θα τα καταφερετε, απλα να μην χρονομετρατε.

Θα τα πουμε το μεσημερι, παω να ετοιμαστω.

Φιλακια!

7f7174376f.png

Διαφημίσεις

kalhmera sas koritsia..egw epesa nwris gia ypno kai twra me ponaei ligo to kefali apo ton ypno!!eixa ligo astato kyklo einai i alitheia alla akomi den exw katalavei giati vgainoun ola toso lathos s ayth thn egymosynh.ti na pw..apo kila exw valei..oxi tosa polla alla i koilia mou exei tentwsei toso poly pou nomizw pws tha skasw!!

kalh sas mera koritsia!

καλημερουδια και απο μενα...εχω ειχα δυσκολο βραδυ με πονους που δεν ηταν ρυθμικοι αλλα ερχονταν και εφευγαν, αυπνη και εξαντλημενη....

τι κανετε εσεις ? κανενα γεννητουρι ειχαμε ?

Ζουκι τυχερη ! καλα να περασεις ! οταν μπορεσεις στειλε πμ....

πουλακι ποσα κιλα εβαλες ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καλημερα κοριτσια και απο εμενα!

zouki ζηλευω πολυ.......και εγω θα ηθελα βολτουλα και καφεδακι...

εγω στον θηλασμο δεν ειχα προβλημα χρονομετρησης.ειχα παρα πολυ γαλα και ο μικρος ετρωγε καθε 2 ωρες. ξαφνικα μετα απο 2 βδομαδες κοπηκε........απλα δεν ειχα αλλο γαλα.ελπιζω αυτη τη φορα να μην συμβει το ιδιο.

swity μαλλον κοντευουν και οι δικες σου οι μερες ε;ας κοιμηθουμε τωρα που μπορουμε γιατι σε λιγες μερες θα εχουμε πολυ ξενυχτι...

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...