Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalispera koritsia!

petalouditsa na sou zisei i mikroula sou!!bravo!!na mh mas ksexnas twra!

na pou arxisan siga siga na rxontai ta mikra mas!!

egw simera apo to prwi eixa ergasthrio kai gyrisa twra alla eimai poly stenaxwrhmenh giati me ta ergasthria pou exw kai to programma pou exounvgalei tha prepei na meinw me th mikrh mou mono gia 20 meres..kai meta na thn efhsw ellada gia 1,5 toulaxisto mhna..de fantazeste ti xtypima htan ayto..arxisa na klaiw kai akomh den exw stamathsei.perimena na tan alliws ta pragmata alla apo to kako sto xeirotero moy fainetai pane..

καλησπερα σε ολες τις γεμάτες και τις άδειες κοιλίτσες!!!!!

σημερα ειμαι λιγο καλυτερα αλλα ο πονος πονος..βλεπω ομως το αγγελακι μου κ μου περνανε ολα.

σημερα φαγαμε και αρκετο γαλατακι,χτες δεν επιανε στηθος με τιποτα.

αλλα μου ειπαν οι μαιες οτι το πρωτο 24ωρο δεν πολυτρωνε τα μικρουλια.

ετσι κ εγινε με το που εκλεισε 1 ημερα στο εξω κοσμο μου άρπαξε την ρογα κ με πεθανε στον πόνο.

η μαια μου άχρηστη αποδείχτηκε μεχρι στιγμής. άδικα την πληρώνω μου φαινετε.

καισαρική με ολικη ,τι σε νοιαζει αν ειναι κοντα σου η μαια.

με τις μαιες του λυτω προσπαθώ να βγαλω ακρη που η αλήθεια ειναι οτι δεν πολυ ασχολούνται.

η δικια μου πηρε τηλ χτες βραδι να μου πει οτι θα ερθει σήμερα.

σημερα ηρθε το μεσημέρι έκατσε κανα μισάωρο ,η μικρη κοιμότανε και δεν έφαγε.

γιαυτό θα παρει τα 300..?

απ οτι κατάλαβα τα λεφτα αξίζουν στους φυσιολογικούς τοκετούς για ολα τα αλλα δεν..

το λυτω σαν νοσοκομείο δεν με ενθουσίασε, κομματάκι παλιο σαν κτήριο κ κακο συντηρημένο.

το λαπτοπ το πηρα γιατι δεν περιμενα οτι θα γένναγα τοσο γρήγορα. και ειχα ετοιμασει κ δευτερη βαλίτσα με τα πραγματα που θα χρησιμοποιούσα πριν το λυτω.

η μπεμπα ομως ειχε αλλα σχεδια και γελαγε με τα δικα μου!

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

πεταλουδιτσα προλαβες και κατεβασες γαλα?? Μπραβο μακαρι να τα καταφερεις να πανε ολα καλα...

σε ποιον μοιαζει?? θα μας βαλεις καμια φωτο ? να τη βγαλεις πολλες γιατι μεγαλωνει ωρα με την ωρα...

πουλακι μου δεν εχω τι να σου πω...πρεπει να ειναι πολυ σκληρο να αφησεις τη μικρη σου τοσο νωρις μακαρι να μπορουσες να το κανονισεις καπως...

Επεξεργάστηκαν by swity

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Α, ο γιατρος μου ειπε για τις μαιες οτι ειναι τζαμπα λεφτα, μονο για να τα περνουν..οτι χρειαστεις ζητας απ τις μαιες της κλινικης...ΙΙΙΙΙΙσως την χρειαστεις βεβαια στο σπιτι για τον θηλασμο αν ειναι ομως πραγματικα καλη και αν εχεις εσυ καποιο προβλημα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ναι και βεβαια θελω το ρωτας ?

Zouki, μήπως μπορείς να μου το στείλεις κι εμένα γιατί προσπαθούσα χθες και σε αυτό το φόρουμ δε δέχεται πμ....

Επειδή θα μείνει το παιδάκι μου το πρώτο βράδυ στην παρακολουθήση λόγω του διαβήτη, φοβάμαι μήπως μετά είναι δύσκολο να θηλάσει κι ήθελα να την ρωτήσω.... Μπας και ξέρει καμία σας;

Ο γιατρός λέει πως αν είμαι καλά θα μου τον δώσει μόλις γεννηθεί να τον βάλουμε λίγο στο στήθος αλλά μετά θα τον ξαναδώ το επόμενο πρωί....

Zouki, μήπως μπορείς να μου το στείλεις κι εμένα γιατί προσπαθούσα χθες και σε αυτό το φόρουμ δε δέχεται πμ....

Επειδή θα μείνει το παιδάκι μου το πρώτο βράδυ στην παρακολουθήση λόγω του διαβήτη, φοβάμαι μήπως μετά είναι δύσκολο να θηλάσει κι ήθελα να την ρωτήσω.... Μπας και ξέρει καμία σας;

Ο γιατρός λέει πως αν είμαι καλά θα μου τον δώσει μόλις γεννηθεί να τον βάλουμε λίγο στο στήθος αλλά μετά θα τον ξαναδώ το επόμενο πρωί....

Δε μου το εστειλε και μενα ακομα αλλα θα στο στειλω και γω οταν μου το στειλει γιατι και γω δε μπορω να τη βρω...Λογικα δεν θα εχεις προβλημα για ενα βραδυ αλλα παιζουν πολλα ρολο...παντως απ οτι διαβασα η 1η ωρα ειναι βασικη για ενα καλο ξεκινημα θηλασμου γιαυτο προσπαθησε εστω και λιγο να τον βαλουνε στο στηθος σου και οτι κανει...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ swity μου, θα το εκτιμούσα αν μου το έστελνες. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να γεννήσω φυσιολογικά και βλέπουμε...

Γιατί σου έκανε ολική στην καισαρική, πουλάκι; Πάντως το θήλασες το παιδάκι σου, έτσι δεν είναι; Να ξεαγχωθώ λιγάκι γιατί θα τα παίξω. Ελπίζω να μην την βγάλω και τις επόμενες νύχτες άυπνη. Σήμερα πια είμαι στα όρια μου...

Καλε πεταλουδίτσα, άλλαξε το τικεράκι....

Ξέρω, που να προλάβεις... Είσαι καλύτερα σήμερα; Σημασία δεν έχουν οι...ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, το μόνο που έχει σημασία είναι που όλα πήγαν τόσο καλά.... Πότε θα γυρίσετε σπίτι;

Ου ναι μια χαρα θηλασα!!μην αγχωνεσαι ολα θα πανε μια χαρα!!εγω θα κανω αυριο μια μικρη βαλιτσουλα να χω εδω μηπως τυχει τιποτα και ερθει εδω η μπεμπα!!να κοιμηθεις μη ταλαιπωρεις τον εαυτο σου!εγω να δω πως θα κοιμηθω..με τοση στεναχωρια για το οτι θα φυγω σε 20 μερες θα πεταγομαι παλι..κλαψ..αρχισε και παλι να με ενοχλει το στομαχι πανω που ειπα πως ειναι καλυτερα..τι να πω..

Κατερινιω φανταζομαι οτι εισαι λιγο ανχωμενη τωρα και δε μπορεις να κοιμηθεις και γενικως να χαλαρωσεις...προσπαθησε ομως και κανε οτι μπορει να σε βοηθησει να ξεκουραστεις λιγο να μην εισαι πολυ εξαντλημενη οταν ερθει η ωρα...ενα μπανακι με κατι χαλαρωτικο, λιγο χαμομιλακι τσαι...κουβεντουλα...οτιδηποτε θα σε χαλαρωνε...Υπαρχει περιπτωση να γεννησεις φυσιολογικα ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...