Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια να σας πω εχει 3-4 μερες πινω παρα πολυ νερο και παρολα αυτα διψαω συνεχεια(και φυσικα εχω γινει ενα με την τουαλετα) το εχει καμμια σας αυτο;

Ναι, ποιος αλλος εγω... Συνηθως δε πινω πολυ νερο αλλα τελευταια διψαω πολυ..συχνοουρια ειχα απο ανεκαθεν και απλα τωρα χειροτερεψε..ο αντρας μου λεει α, που αλλου εδω εισαι παλι....εχει βγαλει τα λεφτα του αυτο το μπανιο και με το παραπανω...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

δεν ξερω τι να πω.παντως πολυ διψα ουτε καλοκαιρι να ηταν.στον γιο μου δεν μπορεσα να θηλασω 2 βδομαδες με το ζορι γιατι δεν ειχα γαλα.τωρα θελω παρα πολυ αν ειναι να κατεβασουμε γαλα ετσι να πινω 3-4 λιτρα την ημερα............

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

και γω μια απ τα ιδια..μακαρι να τα καταφερουμε αυτη τη φορα...εγω 40 μερες αλλα παλι με συμπληρωμα και αρκετο ζορι...

το ξερεις οτι η μερα που γεννηθηκαν τα αγορακια μας ειναι η παγκοσμια ημερα γελιου ???

:D

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

σοβαρα;δεν το ηξερα αυτο.γι'αυτο λες να βγηκε τοσο χαμογελαστο το αστερι μου;

ε swity φανταζεσαι να γεννησεις σε καμμια 10αρια μερες να γεννησουμε παλι μαζι;;;;

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Κοριτσακια μου γλυκα,

αν θελετε να θηλασετε θα ξεχασετε 2 πραγματα. Τα ρολογια και τα μπιμπερο.

ΘΑ βαζετε το μωρο στο στηθος να τρωει οποτε κλαιει ακομα και αν ειναι ανα τεταρτο. Δε θα σκεφτεστε "μα τωρα εφαγε, αρα δεν εχω, αρα θα του δωσω μπουκαλι". Αν δωσετε μπουκαλι δε θα μπορεσετε να κανετε παραγωγη συνεπως δε θα θηλασετε. Ειναι πολυ κουραστικο τις πρωτες μερες αλλα μετα θα ανταμοιφθειτε.

7f7174376f.png

σοβαρα;δεν το ηξερα αυτο.γι'αυτο λες να βγηκε τοσο χαμογελαστο το αστερι μου;

ε swity φανταζεσαι να γεννησεις σε καμμια 10αρια μερες να γεννησουμε παλι μαζι;;;;

Ναι ? ?? και ο δικος μου πολυ χαρουμενο παιδακι..

Αυτο δε το ειχα σκεφτει....πιστευα οτι θα γεννησω πιο νωρις οπως και το γιο μου αλλα μπορει...αν εγω αργησω και συ με καισαρικη μπορει...πλακα θα χει ε ???

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κοριτσακια μου γλυκα,

αν θελετε να θηλασετε θα ξεχασετε 2 πραγματα. Τα ρολογια και τα μπιμπερο.

ΘΑ βαζετε το μωρο στο στηθος να τρωει οποτε κλαιει ακομα και αν ειναι ανα τεταρτο. Δε θα σκεφτεστε "μα τωρα εφαγε, αρα δεν εχω, αρα θα του δωσω μπουκαλι". Αν δωσετε μπουκαλι δε θα μπορεσετε να κανετε παραγωγη συνεπως δε θα θηλασετε. Ειναι πολυ κουραστικο τις πρωτες μερες αλλα μετα θα ανταμοιφθειτε.

Αχ Ζουκι μου αυτο ακουσα και αυτο εχω σκοπο να κανω...Αλλα αμα παρα χανει κιλα τοτε τι κανεις??

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Αχ Ζουκι μου αυτο ακουσα και αυτο εχω σκοπο να κανω...Αλλα αμα παρα χανει κιλα τοτε τι κανεις??

Τι εννοεις να χανει κιλα? Ανα βδομαδα θα ζυγιζεις για να δεις.

Το μυστικο ειναι να μετρας ποσες φορες κανει κακα και ποσες τσισα μες στην ημερα.

Αν εχει 7-8 βρεγμενες πανες σημαινει οτι τρεφεται σωστα. Οπως επισης αν τα κακα ειναι μουσταρδι και οχι πρασινα.

Αν δωσεις μπιμπερο συμπληρωμα, το μωρο μπερδευεται. Το μπιμπερο τρεχει πιο ευκολα γαλα απο οτι το στηθος και το μωρο το προτιμαει για να μην κουραζεται. Ετσι μετα στο στηθος κλαιει.

Ενα μωρο που θηλαζει δεν εχει ωραρια, μπορει να τρωει μερα νυχτα. Μονο ετσι θα παρει εντολη ο οργανισμος σου για να παραγει αρκετη ποσοτητα.

Θα ειναι καλο και ο παιδιατρος να υποστηριζει το θηλασμο. Αν ο γιατρος πει δωσε συμπληρωμα τοτε δυστυχως δεν σε βοηθαει καθολου.

7f7174376f.png

Τι εννοεις να χανει κιλα? Ανα βδομαδα θα ζυγιζεις για να δεις.

Το μυστικο ειναι να μετρας ποσες φορες κανει κακα και ποσες τσισα μες στην ημερα.

Αν εχει 7-8 βρεγμενες πανες σημαινει οτι τρεφεται σωστα. Οπως επισης αν τα κακα ειναι μουσταρδι και οχι πρασινα.

Αν δωσεις μπιμπερο συμπληρωμα, το μωρο μπερδευεται. Το μπιμπερο τρεχει πιο ευκολα γαλα απο οτι το στηθος και το μωρο το προτιμαει για να μην κουραζεται. Ετσι μετα στο στηθος κλαιει.

Ενα μωρο που θηλαζει δεν εχει ωραρια, μπορει να τρωει μερα νυχτα. Μονο ετσι θα παρει εντολη ο οργανισμος σου για να παραγει αρκετη ποσοτητα.

Θα ειναι καλο και ο παιδιατρος να υποστηριζει το θηλασμο. Αν ο γιατρος πει δωσε συμπληρωμα τοτε δυστυχως δεν σε βοηθαει καθολου.

Λογικα ετσι οπως τα λες ειναι αλλα στο γιο μου εχασε παραπανω απ το κανονικο και μου ειχε πει η παιδιατρος οτι θα κινδυνεψει αν συνεχισω ετσι και αναγκαστικα του εδωσα συμπληρωμα... δε θυμαμαι να μετρουσα πανες κτλ.Τωρα ομως ειμαι πιο ενημερωμενη νομιζω και θα τις μετραω..Αν ειναι ομως πιο λιγες τι κανουμε...?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Λογικα ετσι οπως τα λες ειναι αλλα στο γιο μου εχασε παραπανω απ το κανονικο και μου ειχε πει η παιδιατρος οτι θα κινδυνεψει αν συνεχισω ετσι και αναγκαστικα του εδωσα συμπληρωμα... δε θυμαμαι να μετρουσα πανες κτλ.Τωρα ομως ειμαι πιο ενημερωμενη νομιζω και θα τις μετραω..Αν ειναι ομως πιο λιγες τι κανουμε...?

Κοιταξε, εγω εχω καποιες γνωσεις αλλα δεν το παιζω ειδικη. Αν εχεις οποιαδηποτε απορια οταν ερθει το μωρο, στειλε Pm στο μελος του parents Aglaia. Η Αγλαια ειναι συμβουλος θηλασμου, εξαιρετικος ανθρωπος και με εχει βοηθησει παρα πολυ. Και οταν θηλαζα την κορη μου και οταν αντλουσα γαλα για τον μπεμπη.

Ειναι επιστημονας πανω στο θεμα και οτι σου πει θα ειναι εγγυηση. Δεν εχεις να ρισκαρεις τιποτα. Ο κυριος στοχος της ειναι να ειναι το μωρο καλα και η μαμα. Αν η μαμα δεν νιωθει καλα τοτε δεν πρεπει να ζοριζεται. Οποτε θα σου δωσει τις καλυτερες συμβουλες. Και μη ντρεπεσαι που δεν την ξερεις. Και γω μεσα απο φορουμ την γνωρισα και ξερω οτι απανταει σε ολο τον κοσμο γιατι αγαπαει παρα πολυ αυτο που κανει.

7f7174376f.png

Κοιταξε, εγω εχω καποιες γνωσεις αλλα δεν το παιζω ειδικη. Αν εχεις οποιαδηποτε απορια οταν ερθει το μωρο, στειλε Pm στο μελος του parents Aglaia. Η Αγλαια ειναι συμβουλος θηλασμου, εξαιρετικος ανθρωπος και με εχει βοηθησει παρα πολυ. Και οταν θηλαζα την κορη μου και οταν αντλουσα γαλα για τον μπεμπη.

Ειναι επιστημονας πανω στο θεμα και οτι σου πει θα ειναι εγγυηση. Δεν εχεις να ρισκαρεις τιποτα. Ο κυριος στοχος της ειναι να ειναι το μωρο καλα και η μαμα. Αν η μαμα δεν νιωθει καλα τοτε δεν πρεπει να ζοριζεται. Οποτε θα σου δωσει τις καλυτερες συμβουλες. Και μη ντρεπεσαι που δεν την ξερεις. Και γω μεσα απο φορουμ την γνωρισα και ξερω οτι απανταει σε ολο τον κοσμο γιατι αγαπαει παρα πολυ αυτο που κανει.

Διαβασα και γω το φορουμ και πηγα να τη βρω αλλα δε δινει πλεον οδηγειες και το πμ της δε λειτουργει!!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαβασα και γω το φορουμ και πηγα να τη βρω αλλα δε δινει πλεον οδηγειες και το πμ της δε λειτουργει!!!!!!

Σοβαρα, εγω τη ξερω απο αλλο φορουμ.

Αν θελεις να σου πω με πμ.

7f7174376f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...