Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυπνίες τρελές.... Θυμάσαι που σου έλεγα πως έχω υπνηλία, ε, τώρα με τιμωρεί το άγχος...3 με 7 γαρίδα το μάτι. Εντάξει, αν ήμουν και ψύχραιμη θα ήμουν αναίσθητη, αλλά δεν το περίμενα κι έτσι.

Είδα που δεν πολυμπήκες το τριήμερο και σκεφτόμουν βρε μπας και γέννησε; Αλλά μας την έσκασε η Πεταλουδίτσα τελικά. Επόμενοοοοοοςςςς:-P:-P:-P

χα χα χα χα καλα να παθεις :tongue: :tongue::tongue: οχι τιποτα δεν εχεις και τι να κανεις τετοιες ωρες... τουλαχιστον να μου λες να μπαινουμε παρεα να βρυκολακιαζουμε ! χι χι χι Δε πειραζει να συνηθιζεις για τα ξενυχτια που ακολουθουν... Εγω χθες κοιμηθηκα αρκετα καλα ευτυχως.Αυτες τις μερες βγαιναμε με τον μικρο να χαρει καρναβαλακι χαρταετο κτλ και ψιλοψοφησαμε γιαυτο δε προλαβα να πολυ μπω και γιαυτο μαλλον κοιμηθηκα κιολας...

πω πω πως νιωθεις ?εγω εχω ξεσηκωθει πολυ φανταζομαι εσυ που ξερεις....!!!!!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε Ζουκι καιρος ητανε...θα τις γλυτωσεις τις τζαμπο σακουλες τελικα...χι χι αντε με το καλο ολα καλα θα πανε...τελικα πολυ συγκινηση αυτες τις μερες ε?? Ωραιες στιγμες να τις ζησουμε να τις χαρουμε... :)

:)

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Petalouditsa συγχαρητήρια! Να σας ζήσει! Πάντα με υγεία, αγάπη και τύχη! Αναμένουμε εναγωνίως τα νέα σας! (Αλλά κι εσύ να πας με το laptop να γεννήσεις; Μπράβο σου!)

Απ' ότι φαίνεται αυτή η εβδομάδα θα έχει κάμποσες γεννήσεις! Με το καλό κορίτσια και να μην μας ξεχάσετε μετά!

Όσο για μένα, η γιατρός μου συνέστησε ξεκούραση για να μεγαλώσει πιο γρήγορα η μικρούλα και να μείνει μέσα όσο περισσότερο γίνεται, οπότε σήμερα ανακοίνωσα στο γραφείο ότι θα περιορίσω τις ώρες μου και ελπίζω έτσι να πάμε καλά και να μην χρειαστεί να μείνω σε κατ' οίκον περιορισμό.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ petalouditsa μου, κ να'ναι πάντα καλότυχο, γερό και ευτυχισμένο! Και γρήγορη ανάρρωση για σένα! Αν και με αυτό το πλασματάκι δίπλα σου... φαντάζομαι ευτυχία!!!

KaJRp3.png Pn5tp3.png

hDnLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!Να έχουμε μια καλή εβδομάδα όλες μας...με λίγους πόνους και πολλά΄γεννητούρια σε όσες πλησιάζουμε...

Petalouditsa μου πολύ ευχάριστα νέα!!Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας..Φαντάζομαι τι ανακούφιση και τι περίεργα συναισθήματα θα νιώθεις κοιτάζοντας το!!

Swity μου χάθηκα λίγο γιατί έχω βαρύνει και συνήθως είμαι ξαπλωμένη και στην κοσμάρα μου..

Την Κυριακή είχα αρκετά πονάκια περιόδου και είπα αυτό είναι γεννάω αλλά τίποτα..

Χτες πάλι είχα πέτρωμα στην κοιλιά και τον μπέμπη να με κλωτσάει αρκετά αλλά έκανα και κάνω υπομονή ακόμη.

Αλλά βρε κοριτσάκια μου την νιώθω πολύ σκληρή την κοιλιτσα μου και σήμερα.

Αύριο θα πάω στο ιασώ για dopler και θα μάθω πως είναι και το παιδάκι μου.

Swity μου να μην το ξεχάσω,θα πάω για φυσιολογικό τοκετό στο ιασώ..

Petalouditsa συγχαρητήρια! Να σας ζήσει! Πάντα με υγεία, αγάπη και τύχη! Αναμένουμε εναγωνίως τα νέα σας! (Αλλά κι εσύ να πας με το laptop να γεννήσεις; Μπράβο σου!)

Απ' ότι φαίνεται αυτή η εβδομάδα θα έχει κάμποσες γεννήσεις! Με το καλό κορίτσια και να μην μας ξεχάσετε μετά!

Όσο για μένα, η γιατρός μου συνέστησε ξεκούραση για να μεγαλώσει πιο γρήγορα η μικρούλα και να μείνει μέσα όσο περισσότερο γίνεται, οπότε σήμερα ανακοίνωσα στο γραφείο ότι θα περιορίσω τις ώρες μου και ελπίζω έτσι να πάμε καλά και να μην χρειαστεί να μείνω σε κατ' οίκον περιορισμό.

Νομιζω οτι ηταν καιρος να το κανεις ε??? καλυτερα να προσεχουμε για να εχουμε...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!Να έχουμε μια καλή εβδομάδα όλες μας...με λίγους πόνους και πολλά΄γεννητούρια σε όσες πλησιάζουμε...

Petalouditsa μου πολύ ευχάριστα νέα!!Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας..Φαντάζομαι τι ανακούφιση και τι περίεργα συναισθήματα θα νιώθεις κοιτάζοντας το!!

Swity μου χάθηκα λίγο γιατί έχω βαρύνει και συνήθως είμαι ξαπλωμένη και στην κοσμάρα μου..

Την Κυριακή είχα αρκετά πονάκια περιόδου και είπα αυτό είναι γεννάω αλλά τίποτα..

Χτες πάλι είχα πέτρωμα στην κοιλιά και τον μπέμπη να με κλωτσάει αρκετά αλλά έκανα και κάνω υπομονή ακόμη.

Αλλά βρε κοριτσάκια μου την νιώθω πολύ σκληρή την κοιλιτσα μου και σήμερα.

Αύριο θα πάω στο ιασώ για dopler και θα μάθω πως είναι και το παιδάκι μου.

Swity μου να μην το ξεχάσω,θα πάω για φυσιολογικό τοκετό στο ιασώ..

Αααα τι ωραια..ολες στην αναμονη δηλαδη ε ? Αντε μπας και σου πει εσενα τιποτα...για ποτε σε υπολογιζει η εστω κατι πιο συγκεκριμενο...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...