Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι 27χρ αλλα δεν παει κ οπου ναναι κ αυτο με εκνευριζει!!! οι δικοι μου ταχουν παρει κ ας δεν μιλανε...αλλα κανενας δεν μας βοηθαει...μετα σκεφτομαι κ μιλαμε κ να μην μιλαμε παλι το ιδιο ειναι λεφτα δεν ερχονται οποτε....τα ιδια σκατα!!!

σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου..αν και δε θελω να σου βαζω φιτιλια...παντως ολοι μας χρειαστηκε καποια στιγμη να κανουμε κατι που δε μας αρεσει επειδη υπηρχε αναγκη..και μετα σιγα σιγα να βρει αυτο που του ταιριαζει..αλλα αυτα ειναι προσωπικα σας θεματα...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως αυτο που ξερω εγω απο προσωπικη εμπειρια ειναι οτι θαυματα δε γινονται..πρεπει να ζοριστειτε πολυ και οι δυο για να βρειτε λυση και να κανετε τα αδυνατα δυνατα για να βρειτε εσοδα...ακομα και δυο δουλειες, ακομα και αν σε εκμεταλευονται μεχρι να ορθοποδησεις και μετα ειστε τοσο νεοι που μπορειτε να κανετε οτι θελετε, απλα θα ειναι μια δυσκολη περιοδος, στο χερι σας ειναι..

Αυτα απο μενα παω στον γιο μου...καλο ξημερωμα..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

αστα...μην το συζητας καν, νομιζεις πως δεν το ξερω??? κ εγω κ απο goodys εχω περασει κ??? εχω ρουχα κ τσαντες αξιας κ 400ευρω κ τωρα δεν εχω να φαω!!!!!!!!! ποσο ειρωνικο ειναι αυτο?? τετοια καταρα εχει πεσει πανω μας!!!:mad:

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

μπορει να σας ματιασαν...μπορει απλως να ειναι μια δυσκολη περιοδος συνηθως ολα τα ασχημα ερχονται μαζι, παθαινεις ενα σοκ και μετα σιγα σιγα επανερχεσαι...να βρεις κουραγιο να φανεις δυνατη και οταν υπαρχει θεληση ολα γινονται, γυναικες ειμαστε το ξερουμε καλα αυτο.....!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

κοριτσια γεννησα.

χτες βραδι στις 12.20..ενα κουκλάκι 2600.μην με πειτε κουκουβάγια αλλα δεν περιμενα να κανω τετοιο ομορφο κοριτσακι.

εδω διπλα μου το εχω τωρα κ δεν το πιστεύω πραγματικά.

την ημερα με τους πονους ειδα κ λιγο αιματακι,πηγα κατευθείαν στο λυτω και γέννησα μετα απο 2ωρες με καισαρική κ ολικη νάρκωση.

δεν μπόρεσαν να μου κανουν επισκληριδιο γιατι επερνα σαλοσπιρ.

η καισαρική ειναι μανικι,πολυ πόνο την πρωτη μερα αλλα οσο περναει η ωρα αισθάνομαι καλύτερα.

ειχα μαζι μου κ το λαπτοπ κ με ενα στικακι ειπα να σας ενημερώσω.

ακομα ειμαι χαζεμενη ...δεν το πιστευω οτι η μικρούλα ειναι δικη μου..

σας φιλω και ευχομαι τα καλυτερα σε ολες .

θα τα ξαναπουμε.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπράβο πεταλουδίτσα μου γλυκειά, να είσαι καλά κι εσύ και το μωράκι σου. Ό,τι, ότι επιθυμείς ειλικρινά να γίνει πραγματικότητα... Και τα κιλά της μικρής τέλεια και τους πόνους της καισαρικής αύριο ούτε που θα της θυμάσαι.... Αχ, με συγκίνησες βραδιάτικο.....

Να μας ενημερώνεις, ε;

καλυμερα προσεχως μανουλες!

πεταλουδιτσα τι ωραια νεα ειναι αυτα!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!!!!

διαβαζα στο αλλο φορουμ μια ψηφοφορια για την καισαρικη για το τι ειναι καλυτερα η ολικη ή η επισκληριδιος και οσες δοκιμασαν και τους δυο τροπους ειπαν πως η αναρρωση απο την καισαρικη μετα απο ολικη ειναι λιγο πιο δυσκολη.θα τα συγκρινουμε μετα που θα κανω και εγω την καισαρικη να δουμε....

αντε τι ωραια ξεκινησαμε!!!!!!!!!!

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

ΑΧ Πεταλουδιτσα μου.....τι συγκινηση, πολυ χαρηκα! ΜΠραβο!! Σου ευχομαι τις πιο γλυκες ευχες! η κουκλιτσα σου να ειναι παντα γερη και καλοτυχη ! θα κανεις καιρο να το χωνεψεις οτι ειναι δικια σου...να ευχαριστηθεις το καθε λεπτο !!!

Α και μη μας ξεχνας ε? θα περιμενουμε νεα σου μολις μπορεσεις..πολλα φιλια και στις δυο!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Κατερινιω τι ωρες αυτες? αυπνιες? οι ορμονες φουλ ? αντε μου φαινεται εισαι η επομενη... δε ξερω τι ειναι πιο βασανιστικο, το να ξερεις οτι θα πας να γεννησεις την Παρασκευη πχ η το να μη ξερεις ανα πασα στιγμη ?

Παντως εγω λεω να παρω την βαλιτσουλα μου και να ξεκινησω ποδαρατη....μεχρι να φτασω δε θα γεννησω ?????? :tongue: :tongue: :tongue:

Ελενα ξερεις εσυ πως κανουμε λιστα και ευχετηρια για τα ευχαριστα μας ??

Ωραια ξεκινησε η μερα μας Καλημερουδια σε ολες !!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Κατερινιω τι ωρες αυτες? αυπνιες? οι ορμονες φουλ ? αντε μου φαινεται εισαι η επομενη... δε ξερω τι ειναι πιο βασανιστικο, το να ξερεις οτι θα πας να γεννησεις την Παρασκευη πχ η το να μη ξερεις ανα πασα στιγμη ?

Παντως εγω λεω να παρω την βαλιτσουλα μου και να ξεκινησω ποδαρατη....μεχρι να φτασω δε θα γεννησω ?????? :tongue: :tongue: :tongue:

Ελενα ξερεις εσυ πως κανουμε λιστα και ευχετηρια για τα ευχαριστα μας ??

Ωραια ξεκινησε η μερα μας Καλημερουδια σε ολες !!!

Αυπνίες τρελές.... Θυμάσαι που σου έλεγα πως έχω υπνηλία, ε, τώρα με τιμωρεί το άγχος...3 με 7 γαρίδα το μάτι. Εντάξει, αν ήμουν και ψύχραιμη θα ήμουν αναίσθητη, αλλά δεν το περίμενα κι έτσι.

Είδα που δεν πολυμπήκες το τριήμερο και σκεφτόμουν βρε μπας και γέννησε; Αλλά μας την έσκασε η Πεταλουδίτσα τελικά. Επόμενοοοοοοςςςς:-P:-P:-P

Καλημερα και απο μενα!!!

Πεταλουδιτσα να σου ζησει η κορακλα!!!!!

Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη!!!!

Εγω επιτελους ανασκουμπωθηκα. Επλυνα το σακ βουαγιαζ(ναι ναι στεγνωνει εξω), ωστε αυριο να το φτιαξω. Τωρα πλενω και τα πρωτα μπεμπε και εχω συγκινηθει πολυ.

Εδωσα και το καρεκλακι του αυτοκινητου στην πεθερα μου να το πλυνει.

σιγα σιγα ετοιμαζομαι και γω, το πηρα αποφαση. Ωρες ωρες νομιζω οτι η μικρη θα μου την κανει πριν απο το ραντεβου της γεννας, νιωθω οτι δε χωραει πια μεσα.

Αυριο το βραδυ εχω γιατρο να τη δω και να οριστικοποιησουμε την ημερομηνια.

Αποφασισαμε με τον αντρα μου αν συμφωνει και ο γιατρος να μπω την αλλη Πεμπτη 25/2 να γεννησω.

Αυριο θα μαθω.

7f7174376f.png

Μπράβο πεταλουδίτσα, να σου ζήσει η κούκλα σου!!!!

Να είστε καλά και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο σε όλους σας!!

Και για τις κοπέλες που κοντεύουν αυτές τις μέρες, άντε με το καλό!! Και να μπαίνετε να μας ενημερώνετε...:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...