Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχου ειναι απιστευτο!!4 μερες!με το καλο με το καλο!!κι εγω εχω αρχισει και το σκεφτομαι αν και εχω ενα μηνα..ποσο περισσοτερο οι 4 μερες!ολα καλα θα πανε !!ολα καλα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου πουλακι καλως ηρθες στην παρεα μας παλι...παλι μοναχουλα ε;ενας μηνας εμεινε τι να κανεις....θα εχεις εμας να σου κραταμε παρεα...

cate τωρα φοβασαι;τωρα που φαγαμε τον γαιδαρο και εμεινε η ουρα;;;4 μερουλες και υστερα ενα ζουζουνι θα κλαψουριζει συνεχεια....ολα τελεια θα πανε..εγω μετραω αλλες 11 .......

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Καλημέρα κορίτσια και Καλή Σαρακοστή! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!

Πώς μου είστε; Εμεις τα ίδια. Την Τετάρτη έχουμε ραντεβού με το γιατρό για να μαθουμε τα νέα μας. Κι εγώ είναι λίγες μέρες τώρα που ιδρώνω στον ύπνο μου πάρα πολύ! Και να φανταστείτε ότι ήμουν πολύ κρυουλιάρα! Ο άντρας μου γελάει.

Πουλάκι καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα. Καλό κουράγιο στην Μπρατισλάβα.

Σας φιλω όλες!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

kalhspera koritsia!!vlepw simera kamia den einai!mono i foteini mpike!!kali sarakosti na xoume!egw eixa sxoli simera apo tis 9.30 ws tis 5.30 kai eimai ligo ena rakos!ayrio exw kai to prwto mou apo ton teleutaio kyklo ergasthriwn kai eimai poly xaroumenh!!oti na nai eimai alla oso vlepw na kyloun antistrofa xairomai!!h mikrh ligo anhsyxh alla me tosh kourash logiko!pempth tha paw gia doppler kai kardiotokografhma opws kai kathe vdomada apo edw kai pera!!filia se oles!

καλημερα κοριτσια τι κανετε;

σημερα του αγιου βαλεντινου την γιορταζετε την γιορτη;εμεις καμμια χρονια την γιορταζουμε και καμμια οχι.σημερα λοιπον ειναι απο τις χρονιες που δεν την γιορταζουμε γιατι εχει υπηρεσια ο αντρουλης μου εφυγε το πρωι και θα ερθει αυριο........

swity βλεπω το ξενυχτησες χθες ε;εγω κοιμωμουν απο τις 11 κσι με το ζορυ ξυπνησα σημερα.

γεια σας κοριτσακια και απο μενα αντε και καλη σαρακοστη...και καλη ...λευτερια...

Αχ Ελσα νομιζεις το θελω? σε ζηλευω που κοιμασαι....ξαπλωσα και αν και νυσταζα δε μπορουσα να κοιμηθω...ετσι σηκωθηκα και ..χαζευα...

κοριτσια αρχισα να βαριεμαι...θελω να γεννησω...εχω και αυτα τα πονακια αυτες τις μερες, και η κοιλαρα μου ω ναι φουσκωσε και αλλο...δε μπορω να κοιμηθω....με τρελλαινει και η χταποδιτσα μου...

γεια σου πουλακι!!!

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Κατερινα 3 μερουλες....!!!!!!!!!!!!!!!!! λες να γενησουμε τελικα μαζι?? να μας ενημερωσεις να χαρουμε λιγο...

πεταλουδιτσα πως εισαι???????? πονους και συσπασεις ειχες ? οι πονοι πως ηταν , χαμηλα και στο κεντρο ?

Αντε κοριτσια κοντευουμε......... Να δειτε εμεις ξαφνικα ολες μαζι θα γεννησουμε μου φαινεται..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ελλαδα η μια βδομαδα ηταν καλη η αλλη αρχισαν οι σπασμοι στο στομαχι και ημουνα χαλια..και ο καημενος ο μικρος μου ηταν εκνευρισμενος που δε μπορουσα να παιζω μαζι του ολη την ωρα..σημερα επαθα σοκ μιας και καθομουν και εγραφα στο πανεπιστημιο και ενοιωσα να εχω μεγαλη ροη υγρων και τρομαξα..αλλα τελικα πηγα τουαλετα και ηταν πραγματικα καποια υγρα αλλα μετα τιποτα παραπανω..ελπιζω να μην ειναι τιποτα!πωπω διαβαζω πως ερχονται οι μερες για σας και νοιωθω πως ειμαι ακομη πολυυυυ πισω!

ειμαι σχετικα καλυτερα!το στομαχι μου παει καλυτερα αλλα ειμαι με φαρμακα για το στομαχι ακομη..και οσο μπορω προσπαθω να μαι ξαπλωμενη γιατι οταν καθομαι πιεζεται πολυ το στομαχι και ειμαι χειροτερα..ουφ αλλα και τοσες ωρες ξαπλωμενη δε μπορω..δεν εχω και πολλα βιβλια να διαβασω εδω να περασει η ωρα ..κλαψ

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια σημερα ειδα πως γεννησα στον υπνο μου γρηγορα κ ανοδυνα!!!

απο αυριο σταματαω τα χαπια...για να δουμε....με τον αντρα μου τσακονωμαι συνεχεια, σημερα δεν μιλαμε...λογο το οτι ακομη δεν εχει βρει δουλεια...ειμαι θυμωμενη πολυ μαζι του!!!:(:(:(

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Αχ Ελενα οι ορμονες μας χαλια και γω ολο με τον αντρα μου τα βαζω...σιγουρα υπαρχουν τα προβληματα αλλα και μεις στην κατασταση μας υπερβαλουμε λιγο..οσο για την δουλεια σιγουρα ειναι ενα βασικο προβλημα..αν πραγματικα κανει οτι μπορει δε ξερω αν μπορει να κανει και κατι ακομα που δε το κανει...ας παει οπου να ναι μεχρι να βρει κατι καλυτερο..ποσο χρονων ειναι, τοσο μικρος οσο εσυ ?

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

ειναι 27χρ αλλα δεν παει κ οπου ναναι κ αυτο με εκνευριζει!!! οι δικοι μου ταχουν παρει κ ας δεν μιλανε...αλλα κανενας δεν μας βοηθαει...μετα σκεφτομαι κ μιλαμε κ να μην μιλαμε παλι το ιδιο ειναι λεφτα δεν ερχονται οποτε....τα ιδια σκατα!!!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...