Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια τι κανετε;

σημερα του αγιου βαλεντινου την γιορταζετε την γιορτη;εμεις καμμια χρονια την γιορταζουμε και καμμια οχι.σημερα λοιπον ειναι απο τις χρονιες που δεν την γιορταζουμε γιατι εχει υπηρεσια ο αντρουλης μου εφυγε το πρωι και θα ερθει αυριο........

swity βλεπω το ξενυχτησες χθες ε;εγω κοιμωμουν απο τις 11 κσι με το ζορυ ξυπνησα σημερα.

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

πεταλουδιτσα κ εγω πριν καποιες μερες ειχα πιο εντονους πονους αλλα αυτες τις μερες καμια σχεση ολα ηρεμα....

καλα πηγα στο νοσοκομειο με βαλανε στο τοκογραφο ο γιατρος μου ελειπε κ μου ειπε στο τηλ να το αφησω εκει το χαρτι κ θα το δει αλλη μερα...ελεος δημοσιο...καλα κ αν το δει σωθηκαμε!!!

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

εμενα οι πονοι ηταν το πρωι κανα 2ωρο κ με έπιαναν καθε 10 λεπτα περίπου..

πηρα τηλ τον γιατρο κ μου ειπε οτι αν μου ξανάρθουν να τον παρω τηλ κ ειμαι για νοσοκομείο..

πρεπει να παω αθηνα ρε π...η μου, μου φαινετε.

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

Διαφημίσεις

εμενα οι πονοι ηταν το πρωι κανα 2ωρο κ με έπιαναν καθε 10 λεπτα περίπου..

πηρα τηλ τον γιατρο κ μου ειπε οτι αν μου ξανάρθουν να τον παρω τηλ κ ειμαι για νοσοκομείο..

πρεπει να παω αθηνα ρε π...η μου μου φαινετε.

ναι κ δεν πας σιγα σιγα....ποσο μας εμεινε αντε 3 βδομαδες με το ζορι!!

εχω τη κουνιαδα μου,που δεν γουσταρω να παω κ μια φιλη μου που μενει με εναν βλακα κ τον γιο του..μπρος γκρεμός κ πισω ρεμα

απαπα τι τραβας κ εσυ!!!!!

Διαφημίσεις

kalhspera koritsia..sas grafw apo bratislava dystyxws kai pali!ta nea mou?eimai sthn 33h evdomada poly pisw pane ola..panw pou elegan oi giatroi pws mporw na gennhsw arxes martiou pame pali kata tis 20..kai kathe evdomada doppler gia na doume thn aimatwsh..ouf poly xalia ayth h egymosynh..exw edw kai mia vdomada spasmous sto stomaxi me emetous kai eimai xalia.kyriws me pianoun apogeymata kai pernw ena swro farmaka..kai oso skeftomai pws tha gyrisw an ola pane kala se 1 mhna ellada trelenomai!tha katsw na diavasw ola ta nea sas apo tote pou efyga kai vlepw einai pollaa!!apo dw kai pera tha mai dynamika sthn parea!sas filw!

Πάλι μοναχούλα σου πουλάκι; Τη βδομάδα που είσαι την υπολογίζουν από τον υπέρηχο; Γι' αυτό αλλάζει έτσι,ε; Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε....

Κορίτσια 4 μέρες μου μείνανε και κάτι ψιλά... Έχω αρχίσει να φοβάμαι, πάρ' ότι ήμουν ψύχραιμη ως τώρα. Έκανα και τις κορτιζόνες μου σήμερα και το σάκχαρό μου τα έπαιξε. Απίστευτο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...