Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια.

Εγώ είχα χθες ραντεβού στην γιατρό. Η μικρή μας είναι λίγο μινιόν, 1800 γρ. και πρέπει να ξαναμετρήσουμε την ανάπτηξη της σε δύο εβδομάδες. Η ροή αίματος στον ομφάλιο λώρο δείχνει ότι τρέφεται φυσιολογικά. Μου είπε να μην ανησυχώ αλλά μια κουβέντα είναι...

mWsZp3.png

Εγώ πάντως εδώ και καιρό κοιμάμαι με καλοκαιρινή νυχτικία. Δεν ανέχομαι την πυτζάμα μου, ιδρώνω και ζεσταίνομαι...

Όσο για το ξύρισμα καλά όλα αυτά αλλά εγώ δεν βλέπω εκεί κάτω. Ακόμα και με την ξυριστική μηχανή που το κάνω όλο μου μένουν κάτι φουντίτσες που μετά τις βλέπω στον καθρέφτη και γελάω....

Μην ανησυχείς bubbles το κάθε μωράκι έχει τους δικούς του ρυθμούς. Εμένα στην 34+6 ήταν 2700 (δηλαδή ψιλοτεράστιο....) αλλά τώρα είναι ακριβώς στο μέσο όρο....

Swity, λες να γεννήσεις πριν από μένα; Είσαι έτοιμη;;;;;;;;;;

Εγώ πάντως εδώ και καιρό κοιμάμαι με καλοκαιρινή νυχτικία. Δεν ανέχομαι την πυτζάμα μου, ιδρώνω και ζεσταίνομαι...

Όσο για το ξύρισμα καλά όλα αυτά αλλά εγώ δεν βλέπω εκεί κάτω. Ακόμα και με την ξυριστική μηχανή που το κάνω όλο μου μένουν κάτι φουντίτσες που μετά τις βλέπω στον καθρέφτη και γελάω....

Μην ανησυχείς bubbles το κάθε μωράκι έχει τους δικούς του ρυθμούς. Εμένα στην 34+6 ήταν 2700 (δηλαδή ψιλοτεράστιο....) αλλά τώρα είναι ακριβώς στο μέσο όρο....

Swity, λες να γεννήσεις πριν από μένα; Είσαι έτοιμη;;;;;;;;;;

σημερα ολη τη μερα αυτο σκεφτομαι.....δε ξερω, ισως θα θελα να δω το 38 στο τικερακι ισως και οχι...ετσι κι αλλιως αλλος αποφασιζει. Απο την αλλη βδομαδα ομως θα αρχισω τις τσαρκες και ο θεος βοηθος. Εσυ παντως το ξερεις στα σιγουρα ! σχεδον δηλαδη........

οσο για το ξυρισμα, εχω απ το ικεα καθρεπτη με βαση και μεγενθυση ξαπλωνω στην μπανιερα, ανοιγω ποδια, βαζω τον καθρεπτη, τρομαζω λιγο (χι χι χι) και μετα ξυριζομαι...βοηθαει πολυ..το ιδιο εκανα και στην 1η...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια.

Εγώ είχα χθες ραντεβού στην γιατρό. Η μικρή μας είναι λίγο μινιόν, 1800 γρ. και πρέπει να ξαναμετρήσουμε την ανάπτηξη της σε δύο εβδομάδες. Η ροή αίματος στον ομφάλιο λώρο δείχνει ότι τρέφεται φυσιολογικά. Μου είπε να μην ανησυχώ αλλά μια κουβέντα είναι...

τα κοριτσακια ετσι κι αλλιως τις περισσοτερες φορες ειναι πιο μικροκαμομενα..απ τη στιγμη που δεν υπαρχει καποιο προβλημα προσπαθησε να ηρεμησεις..και ο υπερηχος εχει παντα αποκληση μη το ξεχνας..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

παντως με τον ιδρωτα και εγω ακριβως το ιδιο πραγμα...ολο το χειμωνα με φανελακι κοιμαμαι και το παπλωμα δεν το θελω.φανταστειτε να ηταν αυγουστος τωρα τι θα περνουσαμε......................

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

Διαφημίσεις

αυτο με τον ιδρωτα που λετε εχει λιγες μερες που με πιανει κατι στον υπνο μου σα να φουντωνω...σα να βραζει το αιμα μου..αλλα δεν ιδρωνω και μετα περναει η με παιρνει ο υπνος...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια!!

Υπομονή σε εσάς που ιδρώνετε, δεν σας έμεινε πολύ ακόμα, έχετε μπει πλέον στην τελική ευθεία...Τυχερές!!! Εμείς να δούμε τί θα κάνουμε, που έχουμε μέλλον μπροστά μας!!! Εγώ ειδικά έχω αρχίσει και κουράζομαι πάρα πολύ, όταν κάθομαι όταν σηκώνομαι, όταν αλλάζω πλευρό..και έχω αρχίσει ξαφνικά να γκρινιάζω και να ιδιοτροπιάζω, εκεί που δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Επίσης, τα βράδια σηκώνομαι 2 και 3 φορές για τουαλέτα και η γιατρός μας είπε ότι με πιέζει η μπουμπού με το κεφαλακι της, γι'αυτό τρέχω και δε φτάνω!!

Τί να πω..ξεγελάω κι εγώ τον εαυτό μου και λέω ότι λίγο έμεινε ακόμα, αλλά όταν το καλοσκέφτομαι, δεν είναι και τόσο λίγο τελικά:(

Πείτε εσείς οι έμπειρες καμιά ιδέα ή κανένα κολπάκι για να νιώθουμε κάπως καλύτερα...:confused::confused:

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια!!

Υπομονή σε εσάς που ιδρώνετε, δεν σας έμεινε πολύ ακόμα, έχετε μπει πλέον στην τελική ευθεία...Τυχερές!!! Εμείς να δούμε τί θα κάνουμε, που έχουμε μέλλον μπροστά μας!!! Εγώ ειδικά έχω αρχίσει και κουράζομαι πάρα πολύ, όταν κάθομαι όταν σηκώνομαι, όταν αλλάζω πλευρό..και έχω αρχίσει ξαφνικά να γκρινιάζω και να ιδιοτροπιάζω, εκεί που δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Επίσης, τα βράδια σηκώνομαι 2 και 3 φορές για τουαλέτα και η γιατρός μας είπε ότι με πιέζει η μπουμπού με το κεφαλακι της, γι'αυτό τρέχω και δε φτάνω!!

Τί να πω..ξεγελάω κι εγώ τον εαυτό μου και λέω ότι λίγο έμεινε ακόμα, αλλά όταν το καλοσκέφτομαι, δεν είναι και τόσο λίγο τελικά:(

Πείτε εσείς οι έμπειρες καμιά ιδέα ή κανένα κολπάκι για να νιώθουμε κάπως καλύτερα...:confused::confused:

αχ elina μακαρι να ηξερα κανενα κολπακι να σου πω αλλα μαλλον δεν υπαρχει.....γιατι ολες την περναμε αυτη τη φαση ασχετος με το ποσες γεννες καναμε....ενα μονο μπορω να σου πω εγω:Υ Π Ο Μ Ο Ν Η.......

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

κι εγω δεν νομιζω να υπαρχει καποιο κόλπο,ισα ισα οσο μεγαλώνει η κοιλια μεγαλώνουν και τα προβλήματα..

τωρα που το λετε κ εγω τα βραδια ιδρώνω αλλα νόμιζα οτι φταίει ενα καινούριο πάπλωμα που πηρα κ ελεγε επανω "πολυ ζεστο":-):-)

ελενα πως πηγε στο γιατρο?

eNortjK1UjIzNDMxV7IGXDASvAKk33.png

κι εγω δεν νομιζω να υπαρχει καποιο κόλπο,ισα ισα οσο μεγαλώνει η κοιλια μεγαλώνουν και τα προβλήματα..

τωρα που το λετε κ εγω τα βραδια ιδρώνω αλλα νόμιζα οτι φταίει ενα καινούριο πάπλωμα που πηρα κ ελεγε επανω "πολυ ζεστο":-):-)

ελενα πως πηγε στο γιατρο?

Μαλλον το ''γεμισμα" της κοιλιας σου φταιει...τελικα, οσο για το παπλωμα θα μαθεις του χρονου...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...