Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Μάρτιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδια κοριτσια τι κανετε;εγω σημερα ξυπνησα με πονακια περιοδου λιγο εντονα ομως.αντε να περασουν και αυτες οι τελευταιες μερες και υστερα να μιλαμε για θυλασμους γαλατα και πανες...

uQEPp2.png?NlS0EyyL

uB7Ap2.png?tjCB7VEn

καποτε που δεν είχαμε κοιλια χορεύαμε κιολας...

καλημερα και απο μενα...

αχ οι μαμαδες πρωι πρωι...οι ξενυχτουδες χουζουρι....

παντως ωραια κομματια πεταλουδιτσα, εγω χορευω και τωρα, βεβαια οχι συχνα αλλα το ευχαριστιεμαι παρα πολυ οταν το κανω γιατι σημαινει οτι εχω πραγματικα μεγαλα κεφια!

τελικα και ο δικος μου τον αρχοντα εβλεπε γιαυτο αργησε....

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!Τι κάνετε σήμερα??Βολτάρουμε ή κοιμόμαστε??Εγώ είχα ένα δύσκολο βράδυ χτες με πονάκια και συσπασούλες και πολλά κλωτσίδια του μπέμπη αλλά σήμερα είμαστε μια χαρά..Μάλλον θα κοιμάται από την χτεσινή του δραστηριότητα..

Βρε κοριτσάκια μου κάθε βράδυ ιδρώνω στον ύπνο το τελευταίο διάστημα..Τι να πω..Λοιπόν πάω για μπανάκι και περιμένω και τα δικά σας νέα...

hello!!!

σημερα θα παω παλι στον γιατρο κατι θελει να δει παλι...μετα το βραδακι θα σας πω...αν θα εχω κ ιντερνετ.

βρε κοριτσια να σας πω...αν εγω εχω ξυριστει κ τυχαινει την ιδια 'η επομενη μερα να παω να γεννησω, με ξυριζουν παλι??????????????:o

i omorfia mou genni8ike 8 martiou!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!Τι κάνετε σήμερα??Βολτάρουμε ή κοιμόμαστε??Εγώ είχα ένα δύσκολο βράδυ χτες με πονάκια και συσπασούλες και πολλά κλωτσίδια του μπέμπη αλλά σήμερα είμαστε μια χαρά..Μάλλον θα κοιμάται από την χτεσινή του δραστηριότητα..

Βρε κοριτσάκια μου κάθε βράδυ ιδρώνω στον ύπνο το τελευταίο διάστημα..Τι να πω..Λοιπόν πάω για μπανάκι και περιμένω και τα δικά σας νέα...

μακρινα κ εγω ιδρωνω το βραδυ κ γιαυτο πλεον δεν φοραω πιτζαμα κ κοιμαμαι μονο με φανελακι...επισης εχω παρατηρησει πως οταν εχω καμια συσπαση 'η πονους περιοδου κ εκει ιδρωνω...ξαφνηκα!!

Τι καλη κοιλίτσα!!!Μάλλον πετάχτηκε λιγάκι ακόμη...

Εγώ ιδρώνω πολύ και στο στήθος!!Α!Και τώρα που είπα στήθος το αριστερό μου γύρω απο τη θηλη άρχισε να πονάει.Δεν ξέρω γιατί αλλά μέσα στην εβδομάδα θα μάθω..

Διαφημίσεις

hello!!!

σημερα θα παω παλι στον γιατρο κατι θελει να δει παλι...μετα το βραδακι θα σας πω...αν θα εχω κ ιντερνετ.

βρε κοριτσια να σας πω...αν εγω εχω ξυριστει κ τυχαινει την ιδια 'η επομενη μερα να παω να γεννησω, με ξυριζουν παλι??????????????:o

Αν εισαι καλα ξυρισμενη στο επιμαχο σημειο....μαλλον δε θα χρειαστει..εμενα επειδη ειχα ξυριστει οταν υποψιαστηκα οτι γεναω δε με ξαναξυρισαν παντως...

τωρα θα μου πεις ποιο ειναι το επιμαχο σημειο.....? κατω απο τον κολπο το σημειο που συνεχιζει...για τον ...ποπουλη..αριστερα και δεξια.Τα πανω δε τους πολυενοχλουν..ελπιζω να σε διαφωτησα.Παντως εσυ σαν 1η γεννα σιγουρα θα εχεις χρονο οποτε μη ξυριζεσαι συνεχεια και ερεθισεις την περιοχη αστο για το τελος και κανε ενα καλο...εγω φοβαμαι για το ''γρηγορο'' με αποτελεσμα να αρχισω ηδη να ερεθιζομαι και σταματησα και την αποτριχωση...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

καταλαβα....:rolleyes:.....θελω κ εγω να ειμαι γρηγορηηηηηηηηηηηη!!!!

καλα παλια ουτε καν ξυριζανε κ τωρα φουλ περιποιηση!!! εβλεπα κατι παλιες εικονες γεννας με ενα δασος εκει κατω νΑΑΑΑΑΑ:eek::eek::eek::eek:

καταλαβα....:rolleyes:.....θελω κ εγω να ειμαι γρηγορηηηηηηηηηηηη!!!!

καλα παλια ουτε καν ξυριζανε κ τωρα φουλ περιποιηση!!! εβλεπα κατι παλιες εικονες γεννας με ενα δασος εκει κατω νΑΑΑΑΑΑ:eek::eek::eek::eek:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αυτο δε το σιχαθηκες? χειροτερο απ το βιντεακι με τις γεννες...μπλιαχ..

rys1ubq6nuoz3bc1.png

tdikmjscwjfbqzbn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...