Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γυρισαμε κ εμειςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!! Απο την περιβοητη Γερμανια!

Παρος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Με το αερόπλανο..χαχαχα ολα καλα οταν πηγαιναμε..αλλα στο γρισμο πολυ κουνημα για καμια ωρα κ κατι..κ κλαμα εγωωωωωωωωωωω..ετρεμα ολοκληρη!!!!!!!!!ουφ.. ευτυχως ολα καλα..κ ειμαι στο μπεμπαααακι μου παλι!

Τερμα πια οι αποδρασεις χωρις τον γιο μου το ξεκαθαρισα κ στον αρρεν! Μετα απο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο παλι....σε καμια 10αρια χρονια κ βλεπουμε..χαχα..!Δυο 3ημερα καλα ηταν..κ αυτα; μετραγα τις ωρες να γυρισω πισω..κοιμομουνα νωρις το βραδυ για να ερθει η επονη μερα..χαχα

Δεν προλαβαινω καλε να σας διαβασω..ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ μπεμπακια!:tongue:

Κοριτσιααααααααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;

ΒΑΦΤΗΖΟΜΑΣΤΕ αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ ....εφτασε η ωρα!!!!!!!!!!!:D:D

Θα σας βαλω κ φωτο να δειτε!

Φιλακια πολλα!

καλε η ινκα που χαθηκε; ή μαλλον εγω χαθηκα; :roll:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhmera koritsia,

ramonitsa kalosorises. ante me to kalo kai h vaftisi. perimenoume photos.

ma pou xathikate pali oles?

shmera tha ftiaksw kai egw mpiskotakia sto prigkipako mou. ithela apo xthes alla den eixa antikolitiko xarti kai den ithela na ta valw se asimoxarto. ante na perasi i mera na paw sto prigkipako mou:)

kale ksipniste ante

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια !!!Γυρίσαμε κι εμείς χθες το βράδυ από τα Χανιά ..ο γάμος της κολλητής μου τέλειος !!!Αλλα την παράσταση την έκλεψε η μπέμπα χαχα πέντε μέρες την εψαχνε όλο το ξενοδοχείο να την δει από το προσωπικό μεχρι τον διευθυντή .,....οι φίλοι μας τρελλάθηκαν να την παίζουν κι αυτη ηταν το πιο ησυχο μωράκι του κόσμου ουτε στο αεροπλάνο δεν ακούστηκε ...ουτε στον γάμο κοιμήθηκε στο κέντρο όλο το βράδυ και δεν έκανε κιχ!Στο αεροπλάνο όλοι γύριζαν να την παίζουν και μια πάρεα αγόρια που ταξίδευαν μαζί μας της έλεγαν ..εσένα σε περιμένω και όλη μου τη ζωή για να σε παντρευτώ !!πολύ γέλιο μιλάμε περάσαμε πολύ καλα΄.(.τα κουκουβα τα βαζω τώρα η μετα;)τώρα εχω ένα πλύσιμο ατελείωτο και ένα σίδερο ατελείωτο επίσης!!Α ξέχασα να σας πω την βάλαμε και για μπάνιο στην θάλασσα και από την χαρα της δεν ήθελε να βγεί κουνούσε χέρια και πόδια συνέχεια...!

Ραμονίτσα καλως ήρθατε και να εχετε μια πολυ καλη βάφτιση !Να μας βάλεις φωτος όταν τελειώσει..Πάω να σας διαβάσω.........

mz6Up2.png

Kalhmera κοριτσακια και μπεμπακια!!!!!Παλι χωρις ιντερνετ ειμαστε.μας βαλανε τηλ αλλα ιντερνετ γιοκ υπαρχει καποιο προβλημα στη γραμμη του σπιτιου.

Ακουστε τι επαθα εφτιαξα δυο φαγητα ενα των μωρων με μοσχαρακι και λαχανικα κι ενα δικο μας μοσχαρακι με πιπεριες.εβαλα και στα μωρα μια πιπερια πρασσινη και κανω να δοκιμασω και ειπα το δεσποτη παναγιωτη.καλε ηταν καυτερη!!!!!και στο δικο μας που εβαλα 10 δεν ηταν ουτε μια.μου τις ειχε δωσει η πεθερα μου και η μια ηταν καυτερη!!!!!ξαναμαναμ τωρα φτιαχνω αλλο.

Ραμονιτσα με το καλο να τον χαιρεστε!!!!!!

Ναταλια ολα καλα?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Λοιπον ακουστε τι εγινε χτες και προχτες.Ο μπεμπης προχτες με το που ηρθε ο πατερας του αρχισε να γελαει και να κουναει χερια ποδια και να ουρλιαζει και του δωσε φιλακι και μολις εκανε να φυγει για να παει να αλλαξει μπιγει κατι κλαμματα!!!!!

Μεταφραση:Μπαμπακα μου αγγαλιτσα δε με πηρες αγγαλιτσα μπαμπακα μου!!!!!

Χτες παλι ειχαμε πτωση απο το μπεμπη τερμα τα αστεια, αρχισαμε να μετακινουμε μαξιλαρες και εμποδια.Εσπρωξε τη μαξιλαρα μπανανα που ειχα στον καναπε ο κυριος και σε ανυποπτο χρονο ακουω γκουπ.ειχε πεσει με το κεφαλι τσουληθρα απο τον καναπε.Τρεχω η δολια ετρεμα ολοκλληρη.Μπηγει ενα κλαμμα τον παιρνω αγκαλια, συνερχεται με τη μια σταματαει να κλαιει σα να μη συναιβει τιποτα και μετα του βαλα παγωμανο νερακι.Κοκκινισε λιγο στο σκληρο πανω απο το ματι.

Μετα τον εβαλα να φαει ηταν μια χαρα γελαγε.

Μετα απο καν 20λεπτο ερχεται ο μπαμπας.Με κοιταει ο μπεμπης τον κοιταω κι εγω.Εγω κουβεντα.Τι ειναι αγορι μου του λεει ο μπαμπας!!!!!Γοιατι ειναι κοκκινα τα ματακια σου?

Τον κοιταω το μπεμπη σα να του ελεγα :μην το πεις στο μπαμπα!!!!!Με κοιταει και ξαφνικα ξεσπαει σε κλαμματα κοιτοντας τον μπαμπα.

Μεταφραση:Μπαμπα μου επεσα απο τον καναπε και χτυπησα το κεφαλακι μου και η μαμα δε στο λεει μη μας μαλωσειις!!!!μπουυυυυυ

Απιστευτο αφου εβαλα τα γελια τον κερατουκλη λες και περιμενε να τον δει του βγηκε ολη η ενταση ενω σε μενα το επαιζε ηρωας

να σημεωσω πως εχουν ιδιαιτερη σχεση.στα σλινγκ ειμαστε μπαμπας με γιο λογου βαρους και κορη με μαμα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσάκια, γεια σας και απο εμάς!!

Ραμονίτσα, καλωσήρθες!!! Ελπίζω να περάσατε πολύ όμορφα!! Μετά απο 10 χρόνια πάλι ε? χαχα!! Και με το καλό η βάπτιση αύριο!!

Κατερινάκι, χρόνια πολλά για χθες!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!

Εμείς τελικά κορίτσια θα την αλλάξουμε την ημνια της βάπτισης... Θα σας πω μόλις το τακτοποιήσουμε!

Εξακολουθούμε να έχουμε πολύ γκρίνια, αλλά όχι δόντια!!! Επίσης εξακολουθώ να έχω καθυστέρηση (10 μέρες, σήμερα)....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Γεια σας!!!

Ramonitsa είχε αίσιο τέλος το ταξίδι ε;;; Χαχαχαχα! Καλώς ήρθες και με το καλο η βάφτιση!!!!

Αχ κορίτσια δώστε μου λίγο κουράγιο γιατί θα ταβλιαστωωωωωωω! Έπεσα τώρα λίγο να κοιμηθώ αλλά με το κ@λ@ άγχος που με έχει πιάσει δεν μπορώ.. Ο μικρός κοιμάται απο τις 13:00 οπότε όπου να ναι θα ξυπνησει& ύπνος δεν! Βλέπω και εχθές τον λογαριασμό του κινητού για τον Αύγουστο, 890? στο τσακ γλύτωσα το εγκεφαλικό και πηρα σήμερα την Vodafone να δούμε τι θα γίνει.. Ψάχνω να βρω και τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας του σπιτιού να υπογράψουμε γιατί αυτή λείπει διακοπεσ&δεν τον βρίσκω και άλλο άγχος απο κει γιατί θέλω να παει η κοπέλα να καθαρίσει ώστε το Σάββατο να μπουν τα πράγματα.. Και όλα αυτά ΜΟΝΗ μου... Έχω και τον μικρο που θέλει τα δικα του..

Αχ ποτέ θα ηρεμήσω.... Ευτυχώς που έχω και εσάς!!!!!!

Σας ζαλισα εεεε;;; Συγνώμη....

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Καλε τι φαρμακερη ειναι αυτη πως τα καταφερες ετσι?Παιρνεις εξωτερικο ε?

Λοιπον εχω συνταγουλα για τα πιο μεγαλα μπεμπακια που εχουν φαει κι αλλα φαγητακια.Καλα δε μπορουσα να τα σταματησω φωναζαν κι αλλο κι αλλο.Τους τοχω για πρωινο αλλα σημερα το εκανα αλλιως.

Εκοψα ενα μηλο κομματακια, λιγο νερακι, κανελιτσα, το εβαλα να βρασει 5 λεπτα και μετα εριξα 10 κουταλιτσες κουακερ και μια κουταλια της σουπας σταφιδες(καλυτερα βιολογικες να μην εχουν θειο).Επισης εριξα και τρεις κουταλιες γαλα σε σκονη.Ανακατευω σε χαμηλη φωτια μεχρι να πηξει, αν πηξει πολυ συμπληρωνω νερο να γινει ενας παχυρευστος χυλος.Οσο το αφηνεις πηζει.

Οταν κρυωσει λιγο το αλεθω να γινουν οι σταφιδουλες και τα μηλαρακια πουρες ουσιαστικα.Ειναι πεντανοστιμο, δυναμωτικο και κανει καλο στα παιδακι πουχουν δυσκοιλιοτητα.Αν υπαρχει θεμα με γλουτενη καλυτερα να ρωτησετε.Αν και διαβασα πως εχει αλλο ειδος γλουτενης που ειναι ευπεπτη απο τον οργανισμο.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ευχαριστουμε!!!!!!

για το αλλο δεν ξερω ακομα ο αντρας μου θα κανονισει.πεφτει παρασκευη οποτε φαναταζομαι σκ θαμαστε.δεν ξερω λεπτομερειες.μπορει και απο πεμπτη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...