Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalhmera manoules

natasa mou me to kalo na isixasete kai eseis. opws eipan kai ta koritsia edw eimaste gia na stirizoume h mia thn allh akoma kai gia ta pio asimanta pragmata. poso mallon gi kati simantiko.

allh mia mera douleia koritsia ouf. ante na rthei to sk. koritsia o prigkipas arxise na mou dinei filia. apisteuto? nomiza oti koukouvagiaza alla xthes to proseksan kai h mana mou kai o antras mou. me pianei me ta xerakia sto prosopo vazi stomataki magoulo kai kanei ma xaxaxa. exw liwsi telios:P trelos naziaris.

elita super ta didimakia sou. ante mpes kamia fora kai msn na ta poume:) xathikes.

h giota pote epistrefi vre koritsia?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια. Είναι τρελό αγόρι ο σκίουρος. Ασυμμάζευτος...

Αλλά ζήλεψα και λιγάκι τα διδυμάκια που καναν αγκαλίτσες. Τέεεεεεεεεεελεια.

Εμείς δοντάκια άφαντα. Γαμώτο. Εκτός αν η χθεσινοβραδινή γκρίνια ήταν...πονόδοντος. Δεν είχε και πολλή όρεξη χθες, ούτε καν στο θηλασμό που κάνει τρια γεύματα αλλά καλά καλά. Λέτε;

Καρδούλα δεν είναι η ιδέα σου. Το κάνει κι ο δικός μου, τοποθετεί χεράκια, ανοίγει στοματάκι και μου σαλιώνει το μάγουλο. Είναι τέλειο. Αυτό και το χαμόγελο που σκάει μόλις γυρίζω από τη δουλειά.

καλημερα!!!

τι κανετε ολες οι μανουλες και τα μπεμπακια??

Νατασσα μου μην λες οτι γκρινιαζεις εσυ εξαλλου εχεις και τους περισσοτερους λογους απο ολες μας , αντε να κανετε και το 2ο χειρουργειο να τελειωνετε απο ολη αυτη την περιπετεια και να μην ξαναπερασετε ουτε εξω απο νοσοκομειο ευχομαι. Ολα καλα θα πανε πολλα φιλακια στο αντρακι και στην ομορφουλα.

Ελιτα τελεια τα διδυμακια!!

Καρδουλα πικρα η δουλεια ε? Ασε το σκεφτομαι και κατι παθαινω πλησιαζουν οι μερες και δεν νιωθω ετοιμη ακομα:(

Ιωαννα περαστικα στα μικρουλια σου, ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα.

Παρος πως παει η μετακομιση? Για πες πως ειναι το καινουριο σπιτι?Αντε πλησιαζει ο καιρος να ερθει ο αντρουλης σου ενας μηνας δεν ειναι τιποτα!!

Λιωνω που σας κανουν μα τα μωρακια σας ζηλευω θελω κι εγω, εμενα με γλυφει μονο στο μαγουλο και στο λαιμο.

Σημερα εχουμε επετειο γαμου (του πολιτικου) με τον καλο μου , 3 χρονια περασαν και δεν το πιστευω σαν εχθες μου φαινεται.

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Kalimera kai apo emaw!!

Eimaste kai oi 3 sto pc kai sas grafoume...

KaterinaXRONIA POLLA KAI EYTYXISMENA POLY...ANTE KAI TRITO PAIDAKI EYXOMAI!!!

Simera exei panselino, an me afisoun ta mwrakia moy tha kanw mia ekplixoula ston antrouli moy poy stis diakopes ton afisa nistiko -opws mou leei..

Perimenw kathe mera na dw donti, ta oula exoyn foyskwsei trela leme...

Ayrio tha ta paw paidiatro gia embolia..na doume dld, giati me toso kosmo den mporw na perimenw, xaliemai..kai polla arrwsta paidakia kai foul to aircondition...

Filakia koritsakia moy!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

Νατασα μου ευχομαι να ειναι το τελευταιο πράγμα που αντιμετωπίζετε με τον μικρουλη σας και απο δω και περα να ειστε ολο γελια και χαρες!!

Κατερινακι Χρονια σας πολλα!!Λες να σε παει σε κανενα ξενοδοχειο παλι σημερα??χιχι

Ιωαννα μου πως ειναι τα μικρα?Ελπιζω καλυτερα!!

Και εμας τα δόντια μας αφαντα.Καποιος μας τα πηρε δεν μπορει!!Φερ'τε μας πισω τα δοντια μαςςςςςςς

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα και απο μένα!!!!!

Κατερίνα να ζήσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κορίτσια τα έχω δει ΟΛΑ, τελείωσα βέβαια σαλόνι και κουζίνα που νομίζω πως είναι και τα πιο δύσκολα!!!!

Το σπίτι που βρήκα είναι πάλι μεζονέτα με δικό της κήπο σε συγκρότημα, στο ισόγειο έχει σαλόνι, κουζίνα και w.c και πάνω είναι ένα δωμάτιο με δικό του μπάνιο, 2 παιδικά και ένα μεγάλο μπάνιο! Το κακό είναι οτι είναι ολοκαίνουργιο και ακόμα δεν έχει μπει η κουζίνα και για κανένα μήνα θα είμαστε χωρίς..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Γεια σας και απο εμαςςς!!!

νατασα απλα θα συμφωνησω με τα κοριτσια ...το εχουμε ξαναπει ουτε να το σκεφτεσαι πως μας πρηζεις .....

Παρος καθολου ομως δεν σε φοβαμαι με την μετακομιση ..αληθεια ειναι ο μικροσ μου αδελφος στην παρο ....πες κανα καλο μερος για μπανακι οχι οτι δεν θα βρει αλλα ξερεις κανω και σ αυτον την μαμα και με επιτυχια χαχα θα με σκυλοβρισει στο τελος !!!!

καλα καρδουλα και εμενα το κανει και λιωωωνννωωωωω λεμε η μανα !!! δεν ειναι τελειο???

και να σας πω για να ζηλεψετε μερικες μερικες (χαχαχα πλακα κανω ) βγαζουμε και το τριτο δοντι και το μονο συμπτωμα ειναι τα σαλια μιλαμε για πολλααα σαλια αλλα το αστερι μου ειναι τελειος ουτε γκρινια ουτε τπτ! και εχει αρχισει και τσιριζει εδω και περιπου 10 μερες και το κανει ολο και πιο εντονα !!!!! μας παιρνει τα αυτια μιλαμε !!!

Διαφημίσεις

κι εμεις θελουμε να παμε σκ στο ναυπλιο αλλα οικογενειακως με τα μωρακια μας,εμ πως αλλιως.

τζενη ειστε κοντα και πατε?

10 λεπτακια περιπου

φαντασου ο ανδρας μου δουλευει εκει !!

ελιτα το λεω και σ εσενα ελατεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:D:D:D:D

είμαι πτωμαααααααααααααα...με ξεθεώσαν πάλι τα παιδάκια μου...τώρα κοιμούνται και τα δύο, πάω να ξαπλώσω καναπέ και να αράξωωωωωωωωωωω...

το είπα και του αντρούλη μου, μέχρι να ανοίξει ο παιδικός, εγώ δουλευω πιο σκληρά από αυτόν, όταν ανοίξει και θα έχω ένα παιδάκι σπίτι, τότε οκ αυτός θα δουλεύει πιο σκληρά..σωστή???

Νατάσσα μου ,όλα καλά θα πάνε, να έχεις θετική σκέψη, είσαι πολύ δυνατή και παράδειγμα για όλες μας και εσύ και μικρός ήρωάς σας!

Καλό μεσημέρι...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...