Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχει τυχει να φαει και τις δυο μαζι σου λεω χιχι.καλα τωρα πειναγε και εφαγε μια γαβαθα με κουσκουσακι και λαχανικα, μιλαμε δεν την εχω ξαναδει να τρωει ετσι.τοχα και για τους δυο και το εφαγε ολο αυτη και ετρωγε και τις πατουσες μαζι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω σημερα με ποναει πολυ η καισαρικη

cate ο σκιουρος μεγαλωσε και ειναι ενα κουκλι!

Ελιτακι και μενα ολο τις πατουσες τους τρωνε!Αντε να σταματησει αυτος ο αερας να προλαβουμε να κανουμε καμια βουτια μαζι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

κοριτσια ετσι οπως ειναι το μυαλο μου ξεχασα να σας πω

Την Παρασκευη πηγαμε στον παιδιατρο.Ειμαστε ο Νικόλας 7600 και 72 ποντους και ο Χρηστος 7300 και 70,5!

Επισης πηραμε τις απαντησεις απο το παιδων για την αλλεργια και ειναι αρνητικες!

Και απο σημερα ξεκινησα να αφαιρω μια μεζουρα υποαλλεργικου και να βαζω κανονικο

Ελπιζω να μην παρουσιασουμε τιποτα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Πηγαμε και στον πνευμονολογο. Ευτυχως ειμαστε καθαροι από ακροαστικα.

Αλλα ας κανουμε μερικες εξετασεις για να καταλαβουμε γιατι βηχει, προφανως καταλοιπα του χειρουργειου (τραχειοοισοφαγγικο συριγγιο) και της μικρης του ηλικιας (λαρυγγομαλακινση).

Σας εχω πει οτι 20 Σεπ θα κανουμε και το δευτερο χειρουργειο?

Αντε να τελειωνουμε γιατι κουραστηκα....... Σας αφηνω καλυτερα τωρα γιατι θα αρχισω να γκρινιαζω κι εσεις δε μου φταιτε σε τιποτα.......

nG0fp2.png yu71p2.png

Πηγαμε και στον πνευμονολογο. Ευτυχως ειμαστε καθαροι από ακροαστικα.

Αλλα ας κανουμε μερικες εξετασεις για να καταλαβουμε γιατι βηχει, προφανως καταλοιπα του χειρουργειου (τραχειοοισοφαγγικο συριγγιο) και της μικρης του ηλικιας (λαρυγγομαλακινση).

Σας εχω πει οτι 20 Σεπ θα κανουμε και το δευτερο χειρουργειο?

Αντε να τελειωνουμε γιατι κουραστηκα....... Σας αφηνω καλυτερα τωρα γιατι θα αρχισω να γκρινιαζω κι εσεις δε μου φταιτε σε τιποτα.......

Μπράβο το παιδάκι. Έχεις δίκιο που κουράστηκες, αλλά σκέψου πως το μωράκι σου θα είναι καλά μετά. Γκρίνιαξε ελέυθερα.

Διαφημίσεις

Natasa γι αυτό είμαστε εδώ!!!!!!! Για να ακούμε η μια την άλλη!!!!!! Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα για τον μικρούλη και να γίνει καλά το συντομότερο!!!!!! Είσαι η ηρωίδα της παρέας μην το ξεχνάς αυτό!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

εχει τυχει να φαει και τις δυο μαζι σου λεω χιχι.καλα τωρα πειναγε και εφαγε μια γαβαθα με κουσκουσακι και λαχανικα, μιλαμε δεν την εχω ξαναδει να τρωει ετσι.τοχα και για τους δυο και το εφαγε ολο αυτη και ετρωγε και τις πατουσες μαζι

Εμένα κάνει ντιπ το δαχτυλο στη φρουτόκρεμα. Το χώνει στο κουτάλι και μετά τρώει το δάχτυλο το άτιμο πλάσμα αντί για το φαί. Ντίπ πατουσίτσες όχι ακόμα:tongue::tongue::tongue:

Κοιμηθηκαμε 12μιση σημερα.ειναι μια προοδος κι αυτη!!!!!!!Ουτως η αλλως ειχαμε βγει εξω και τα εκαν και σχεδον 20 λεπτα μπανιο μεχρι που την ειδα να χασμουριεται στη μπανιερα μπηκα κι εγω μεσα.

Εμενα κανει και ντιπ με πατουσα!!!!

Νατασσουλα μη στεναχωριεσαι δε μας στεναχωρεις αλοιμονο το παιδακι να γινει καλα να μη βασανιζεται κι αυτο.

Φουσκωσαν και τα πανω δοντακια μας στο μπεμπη.Η μπεμπα ουτε δειγμα δοντιου.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα!!!!

Νατάσα, με το καλό να κανετε και το 2ο χειρουργείο και να ξεμπερδευετε!!! Μην ξαναπεις οτι γκρινιάζεις!!! Εμείς παραπονιόμαστε και με πολύ πιο ασήμαντα θέματα!!

Πάρος, μέσα σε όλα τα άλλα και περίοδος?? Αμαν βρε κορίτσι μου... Υπομονή!!

Ελίτα, τα διδυμάκια σου είναι όλα τα λεφτά!!

Όλγα, καλωσήρθες πίσω!!! Ελπίζω οτι κακό σας έτυχε να πέρασε πια...

Cate, ο σκίουρος, τρελό αγόρι!!! Χαχαχα!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...