Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ή να τα ξυπνάει νωρίτερα το πρωί! Το λέω γιατί μια φίλη μου απο μωρό που ήταν τον είχε μάθει να κοιμάται 1-2 το βράδυ και να ξυπνάει 12:00-01:00 το πρωί!

αυτό παίζει... Γιατί κι εμένα άλλαξε πρόγραμμα τώρα που πήγα δουλειά κι αναγκαστικά τον ξυπνάω το πρωί για να τον θηλάσω πριν φύγω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βασικα και να την ξυπνησω νωριτερα γκρινιαζει να κοιμηθει.τωρα ας πουμε ξανακοιμηθηκε η σουρτουκω και ηταν με ς την γκρινια πριν.μονο οταν πηγαιναμε για μπανιο στις διακοπες που κουραζοντουσαν μετα νυσταζαν και κοιμοντουσαν .Και μενα μεσημερι ξυπνανε βασικα.αλλα επειδη και εμενα με ξενυχτανε ξυπανω κι εγω τωρα μεσημερι.τελοσπαντων κατι πρπει να αλλαξουμε στο προγραμμα ισως μια βολτα να τα κραταγε ξυπνια καπως.η αληθεια ειναι πως στις διακοπες τα μεσημερια ειμασταν στο ποδι.

Ολγα εμενα λες τσαχπινογαργαλιαρα?ελπιζω ναναι ολα καλα τωρα.

Ποτε ναρθουμε μα ειναι καιρος αυτος?ασε που ειναι και συναχομενα ο μπεμπης δηλαδη τωρα αρχισε ναναι καλυτερα αλλα ακομα εχει μυξουλες.που να τον παω για βουτιες ασε να συνελθει πρωτα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

ενώ εμένα από 50 ημερών δεν ξαναξύπνησε. 10 ώρες κοιμάται το βράδυ σερί. Γι' αυτό μειώθηκαν κι οι θηλασμοί μας.

Έχω παρατηρήσει πάντως πως όταν κοιμάται καλά μες στη μέρα είναι πιο εύκολο να κοιμηθεί και τη νύχτα. Μήπως αν τα κρατάει ξύπνια εκνευριστούν ;

εμεις εχουμε κι ενα αλλο προβλημα παρολλο που μες τη μερα αν παμε βολτα δεν κοιμαται στο αμαξι και στο καροτσι παρολα αυτα δεν κουραζεται περισσοτερο.δεν ξερω ρε γαλωτο απο τις διακοπες και μετα χαλασαμε.δεν ειχα προβλημα με τη μικρη ξερενοταν.απλα ξυπναγε και για γαλα τη νυχτα ενω τωρα το εκοψε γιατι κοιμαται βαθεια αλλα αργα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Θα επανέλθει μωρέ, μπορεί να είναι απλά η αναστάτωση των διακοπών. Από την άλλη δεν είναι κακό που ξυπνάνε και αργά, εγώ το απολάμβανα όσο το έκανε. Είχα να κοιμηθώ έτσι από το Πανεπιστήμιο. Για να πάμε παιδίατρο, βάζαμε ξυπνητήρι...

χαχα κι εγω να δεις.κι εμενα μου αρεσει να πω την αληθεια.ο μπεμπης κοιμαται οτι ωρα και να τον βαλεις αλλα θα ξυπνησει νωρις χαραμα για γαλα και μετα καθε δυο με τρεις ωρες.δεν συγχρονιζονται.

δε μπορω εχω σιδερο και τα βλεπω και μουρχεται να τα πεταξω απο το παραθυρο.βαριεμαι αφανταστα θελω να αραξω.να μην κανω τιποτα γινεται?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

οταν ημουν φοιτητρια δε σιδερωνα ρουχα ασε που δε θελανε γιατι ηταν φορμες και κολαν και ελαστικα για τη σχολη και δεν το χωνεψα ποτε το σιδερο.μονο το μαγειρεμα γουσταρω

PN8Qp2.png

csXep2.png

οταν ημουν φοιτητρια δε σιδερωνα ρουχα ασε που δε θελανε γιατι ηταν φορμες και κολαν και ελαστικα για τη σχολη και δεν το χωνεψα ποτε το σιδερο.μονο το μαγειρεμα γουσταρω

Μαζί σου. Με τη μαγειρική τη βρίσκω, με το σίδερο ποτέεεεεεεεεεεεεε

εντομεταξυ ακουγονται κατι κουκουβαγιες , κατι γατες και κατι σκυλια και ολο νομιζω πως ακουω τη μπεμπα, παω την κοιταω και κοιμαται του καλου καιρου η κυρια!!!!!!!

ετοιμαζεται για πυτζαμα παρτυ το βραδυ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μαζί σου. Με τη μαγειρική τη βρίσκω, με το σίδερο ποτέεεεεεεεεεεεεε

ταχω 4 μερς και τα κοιταω σιδερωνω δυο-τρια και μετα ξυπνανε τα μωρα και τα αφηνω.αχα τωρα ομως δεν ειναι κουκουβαγια ειναι η μπεμπα!!!!!!!ξυπνησε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

εντομεταξυ ακουγονται κατι κουκουβαγιες , κατι γατες και κατι σκυλια και ολο νομιζω πως ακουω τη μπεμπα, παω την κοιταω και κοιμαται του καλου καιρου η κυρια!!!!!!!

ετοιμαζεται για πυτζαμα παρτυ το βραδυ

χα χαααα... Εμένα τουλάχιστον ακούγεται το μωρό απέναντι και νομίζω πως είναι ο σκίουρος....

Ομως την αγαπαω την κολλητουλα μου και της εχω αδυναμια και ολο μαζι την παιρνω αφου μονο εγω τα βγαζω περα μαζι της.Βεβαια και στον πατερα της και εδειξε και μια αδυναμια στον αντρα της Σοφιας αφου κοιμηθηκε στην αγκαλια του.

Να ρωτησω κατι ?τις πατουσες τους γιατι τις τρωνε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...