Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

thank you την πηρα.

αρα εχει προβλημα το hotmail.

λοιπον θα μετρησω ποσες φορες θηλαζουμε.Σημερα ο μπεμπης μεχρι τωρα 5 και η μπεμπα 3.

Μηπως που ηταν και κρυωμενος ή που βγαζει δοντια?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

thank you την πηρα.

αρα εχει προβλημα το hotmail.

λοιπον θα μετρησω ποσες φορες θηλαζουμε.Σημερα ο μπεμπης μεχρι τωρα 5 και η μπεμπα 3.

Μηπως που ηταν και κρυωμενος ή που βγαζει δοντια?

τις 2 μέρες που δεν έφαγε φαγητό πρέπει να τις 10ρίσαμε...τώρα είμαι πρησμένη φουλ...αντε να δροσίσει βαρέθηκα να βρωμάω και ιδρωτίλα και γαλατίλα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

i1lzp2.png

τις 2 μέρες που δεν έφαγε φαγητό πρέπει να τις 10ρίσαμε...τώρα είμαι πρησμένη φουλ...αντε να δροσίσει βαρέθηκα να βρωμάω και ιδρωτίλα και γαλατίλα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αστα να πανε.εδω κανει κρυο σε εμας

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώωωωωωωω!!!

Κάθισα λίγο να φάω γιατί δεν έχω φάει όλη μέρα τίποτα και το χειρότερο είναι οτι μόλις αδιαθέτησα.... Έλεος δηλαδή.....

Έχω μαζέψει όλο το σαλόνι και λέω να ξεκινήσω την κουζίνα..

Όλγα που χάθηκες???????

Εμείς σιγά σιγά αποθηλάζουμε.. Κρίμα γιατί ήθελα μέχρι το χρόνο, όμως ήταν να πάω στο καράβι και με το που του έδωσα συμπλήρωμα άρχισε να μειώνεται..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ελίτα βάλτα σε πρόγραμμα να κοιμούνται απο νωρίς γιατί θα μαρτυρήσεις.. Όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα, να μπορείς να ξεκουραστείς και εσύ και να μπορείς να μείνεις και λίγο μόνη με τον άντρα σου!!!! :)

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Τι κανεις Ναταλάκι μου?

Διαβασα τα νεα σου!!!Ερχεται και ο αντρουλης σου και μετακομίζετε!!Τελεια!

Δεν ειχα πολυ ορεξη λόγω ενος γεγονότος πολυ κακου αλλα τωρα επεστρεψα!!!

Αντε να διαβασω τα πιο παλια!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

εμενα απειρες :( εχει μάθει και ζητάει τραβάει και μπλούζα καμιά φορά

ρυζάλευρο δεν τρώμε, και αν θελεις να συνεχίσεις θηλασμό καλύτερα όταν βάλεις τα λαχανικά να το κόψεις, μη σου κάνει 2 τότε τους θηλασμούς που θα ναι λίγοι (λέω εγώ τώρα)

σοβαρά τώρα θηλάζουμε 5 φορές σίγουρα και λίγες τζούρες

επίσης δεν μπορώ και να τον πιέσω, σφραγίζει και χτυπάει το κουτάλι και εκσφενδονιζεται παντού φαγητό !!!!!!!!!!!

Εμένα το κουτάλι του αρέσει, ανοίγει το στόμα και κάνει α α α αν δεν τον ταίζεις αρκετά γρήγορα. Αλλά αν δοκιμάσω να του δώσω πιο συχνά γαλά, βάζει τα κλάματα. Μόνο τρείς. Κι εγώ αυτό φοβάμαι, μην αποθηλάσει νωρίς από αυτή την ιστορία. Διαφορετικά, δε μπορώ να πω, ειδικά τώρα με τη δουλειά με βολεύει πολύ το πρόγραμμά του.

Ελίτα βάλτα σε πρόγραμμα να κοιμούνται απο νωρίς γιατί θα μαρτυρήσεις.. Όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα, να μπορείς να ξεκουραστείς και εσύ και να μπορείς να μείνεις και λίγο μόνη με τον άντρα σου!!!! :)

Δεν νομίζω πως είναι στο χέρι της. Εμένα μέχρι πριν από κανένα μήνα δεν κοιμόταν αν δεν πήγαινε 12. Τώρα 9 η ώρα στρίβει τα αυτιά του (το κλασικό του σημάδι πως νυστάζει), κάνει μπάνιο, θηλάζει και κοιμάται. Αλλά το άλλαξε μόνος του.

Δεν νομίζω πως είναι στο χέρι της. Εμένα μέχρι πριν από κανένα μήνα δεν κοιμόταν αν δεν πήγαινε 12. Τώρα 9 η ώρα στρίβει τα αυτιά του (το κλασικό του σημάδι πως νυστάζει), κάνει μπάνιο, θηλάζει και κοιμάται. Αλλά το άλλαξε μόνος του.

ισως αν δεν τα αφηνει να κοιμούνται πολύ μέσα στη μέρα

εμενα κοιμοταν 10 και ζήλεψε από τον πρίγκηπα και το κανε 9

δε λεω ξεκουράζομαι αλλά ξυπνάει 2 φορές για μαμ μέσα στη νύχτα

i1lzp2.png

ισως αν δεν τα αφηνει να κοιμούνται πολύ μέσα στη μέρα

εμενα κοιμοταν 10 και ζήλεψε από τον πρίγκηπα και το κανε 9

δε λεω ξεκουράζομαι αλλά ξυπνάει 2 φορές για μαμ μέσα στη νύχτα

ενώ εμένα από 50 ημερών δεν ξαναξύπνησε. 10 ώρες κοιμάται το βράδυ σερί. Γι' αυτό μειώθηκαν κι οι θηλασμοί μας.

Έχω παρατηρήσει πάντως πως όταν κοιμάται καλά μες στη μέρα είναι πιο εύκολο να κοιμηθεί και τη νύχτα. Μήπως αν τα κρατάει ξύπνια εκνευριστούν ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...