Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhmera kai apo mas

ax pisw douleia:( kai apokimithikame kiolas mama kai gios afiste. to lipithika to fatsouli mou pou to ksipnisa na to paw sth giagia tou;( idi mou lipi.

natasoula mou kai ioanna perastika sas. ontos natasa na pate se ena idiko na isixasete kai eseis.

mummy mhn to piezis to mwro na fai. exoun to enstikto ths autosintirisis den pathenei tpt.

natalia mou kouragio diskolo na metakomizeis kai malista se toso ligo xrono kai me dio paidia.

edw pali trelh zesth akoma. auth th vdomada elpizw na teleiwsw kai me ta kalesmata kai enoite ta martirika kai ma vrw kerastika ouf ouf. pote tha prolavwwwwwwwwww panikos:P

Καλημερα κι από μας.

Η κορη μου σημερα το βραδυ αποφασισε στις 2 να ζητησει γαλα, υστερα από δυο χρονια.......

Ο γιος μου από την αλλη καλομαθε στο μονο κρεβατι στις διακοπες και η κουνια του φαινεται μικρη, χτυπαει στακαγκελα στριφογυρνωντας και γκρινιαζει. Τωρα τον εβαλα το πρωι στο διπλο και ευχαριστιεται υπνο.

Εμεις δοντακια ακομα οχι, η κορη μου πεντε μηνων εβγαλε ταυτοχρονα τα δυο κατω, λενε οτι ειναι κληρονομικο, τσαμπα όμως περιμενω.

Ιωαννα περαστικα και σε σας...

Παρος κουραγιο και υπομονη, θα περασουν οι μερες θα μετακομισεις θα ερθει και ο αντρουλης σου και ολα καλα....

nG0fp2.png yu71p2.png

Καλό κουράγιο κοριτσάκι με τη μετακόμιση!!! Όλα θα τα προλάβεις!!! Έχουμε το μαγικό φίλτρο να προλαβαίνουμε τα πάντα!!!

Mummy κι εμένα δεν είναι πολύ φαγανούλα αλλά τρώει όσο θέλει και μεγαλώνουμε καλά!!! Σου πεινάει πιο νωρίς απ'ότι συνήθως;;; Πάντως δε χρειάζεται να τον πιέσεις!!! Εμείς περάσαμε τη φάση της αφαγίας και τώρα σιγά-σιγά την ξαναβρίσκουμε την όρεξή μας!!! Όσο τη ζόριζα τόσο πιο ανόρεχτη γινόταν και σταμάτησα για να αποφύγω το "φόβο του κουταλιού".

Σήμερα έχει αρκετή δροσούλα αλλά και πάλι θα "ψηθώ" πάνω από το σίδερο!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

δε φοβάμαι μήπως δε χορταίνει, αφού θηλαζει όποτε θέλει κι όλα καλά

απλά αναρωτιέμαι αν αύτή η ποσότητα φαγητού επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του σε σίδηρο και βιταμίνες

δεν είναι ότι δεν τρώει, τρώει με όρεξη σχεδόν τα πάντα αλλά τερματίζει εκεί κάθε φορά

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Mummy, δεν νομίζω οτι χρειάζεται να ανησυχεις! Κι εμένα η δικιά μου, τις περισσότερες φορές αφήνει... και φαγητό και φρουτόκρεμα!!

Πάρος, κουράγιο με την μετακόμιση (το ξαναείπα, νομίζω) και με το καλό να δεχτείς τον αντρούλη σου!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

δε φοβάμαι μήπως δε χορταίνει, αφού θηλαζει όποτε θέλει κι όλα καλά

απλά αναρωτιέμαι αν αύτή η ποσότητα φαγητού επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του σε σίδηρο και βιταμίνες

δεν είναι ότι δεν τρώει, τρώει με όρεξη σχεδόν τα πάντα αλλά τερματίζει εκεί κάθε φορά

Πόσες περίπου φορές τη μέρα θηλάζετε Σοφία; Εμείς μόνο τρεις. Δεν μου ζητάει,. γαμώτο. Αλλά τρώει όλη του την φρουτό και το ρυζάλευρο.

Καλημερα κοριτσια κι απο εμας.

Εμεις κατι εχουμε παθει και δεν κοιμομαστε αν δε παει 1 το βραδυ η μπεμπα.Και αν κοιμηθει νωριτερα ξυπναει αποτομα και αρχιζει τη σΕΙΡΙΝΑ, τι να πω δεν ξερω και οχι τιποτα αλλο αλλ δειχνει πολυ εντονα πως με ζηταει γενικα κι εχω προβληματιστει γιατι στις 17 του αλλου μηνα εχουμε να παμε σε ενα γαμο και δε μπορω να τα παρω στο τραπεζι μονο στην εκκλησια γιατι ειναι σε κλειστη αιθουσα και θα καπνιζουν και θα επιστρατευσουμε γιαγια και θεια να ερθουν αλλα φοβαμαι πως θα εχουν περιπετειες και θα μας βγει ξινο.τι θα γινει αν σηκωθει η σουρτουκα και με ψαχνει και την πιασει το υστερικο της?Οχι τιποτα αλλο αλλα αν θελει γαλα και ειναι ξυπνια δεν το παιρνει το μπουκαλι μονο κοιμησμενη.Πρεπει να στρωσουμε ως τοτε.Ελεος δηλαδη δε μπορω να ξεμυτισω με την κυρια το μπελλα μου εχω βρει!!!!!

Μαμυ μην τον πιεζεις κι εγω οσο φανε γιατι μια φιλη μου πιεζε μεχρι αηδιας εκλαιγε το παιδι απο τα νευρα την κηνυγαγε με αποτελεσμα τωρα 15 μηνων δεν θελει να τρωει την κηνυγαει και ειναι 9μιση κιλα δεν τρωει τιποτα της εχει βγει απιστευτη αρνηση.Αφου ειναι φαγανουλης τι ανησυχεις συμπληρωνει και το γαλατακι σου.μια χαρα ειναι ο βεντουζακος σου.στειλε μου τη διευθυνση σου βρε κοριτσι σε παρακαλω !!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Σε δυο μερες γινομαστε 8?Πωπω δε μπορω να το πιστεψω σαν ψεμματα μου φαινεται.θελουμε να παμε κολλημβητηριο τωρα!!!!!!αντε ποτε θα ανοιξουν ασε που θελει ενα σωρο χαρτια απο γιαατρους για τους γονεις

PN8Qp2.png

csXep2.png

Πόσες περίπου φορές τη μέρα θηλάζετε Σοφία; Εμείς μόνο τρεις. Δεν μου ζητάει,. γαμώτο. Αλλά τρώει όλη του την φρουτό και το ρυζάλευρο.

μακαρι να μου ζηταγαν κι εμενα τοσο που εχουν μαθει και οποτε τους ερθει.βασικα η μπεμπα πιο συχνα γιατι τρωει λιγο και συμπληρωνει γαλα και ο μπεμπης απο της 7 το πρωι και μετα καθε δυο ωρες.απο αυριο θα σηκωνομαι το πρωι και θα του δινω πρωινο φρουτο η καμοια κρεμα με μουσλι κατι πρεπει να κανω μεγαλωνει το παιδι και πειναει α και με ξενο τη νυχτα τιποτα δεν τον κραταει χορτατο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

εμενα απειρες :( εχει μάθει και ζητάει τραβάει και μπλούζα καμιά φορά

ρυζάλευρο δεν τρώμε, και αν θελεις να συνεχίσεις θηλασμό καλύτερα όταν βάλεις τα λαχανικά να το κόψεις, μη σου κάνει 2 τότε τους θηλασμούς που θα ναι λίγοι (λέω εγώ τώρα)

σοβαρά τώρα θηλάζουμε 5 φορές σίγουρα και λίγες τζούρες

επίσης δεν μπορώ και να τον πιέσω, σφραγίζει και χτυπάει το κουτάλι και εκσφενδονιζεται παντού φαγητό !!!!!!!!!!!

i1lzp2.png

πήγα πήρα και κουφέτα θα κάνω τις μπομπονιέρες σήμερα αντε μια μια δουλειά να φεύγει

τελικά λέγαμε διακοπές μετα τη βάπτιση αλλά μας βλέπω αφού ανοιξουν τα σχολεία

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...