Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες!!!

τι κανετε? εμεις ησυχα εδω , περιμενω να ταισω την μικρη και μετα θα παμε βολτιτσα στο παρκο να ξεσκασει και ο Αλκης μου!

ελιτα σουπερ ο μικρος στο αυτοκινητο!!

Παρος σε τοσες λιγεςμερες μετακομιση?? πωπω αγχωθηκα εγω που το

διαβασα

mummycool θα συναγωνιζονται στα δοντια η Χριστιανα με τον Μαριο.

Απο αυριο γυριζει ο Δημητρης δουλεια και επιστροφη στην ρουτινα τερμα η βοηθεια που ειχα:( Εγω ξεκιναω σε 2 εβδομαδες 6 Σεπτεμβριου που ανοιγει και ο παιδικος του Αλκη και μονο που το σκεφτομαι κατι με ποιανει. Σημερα εβγαλα και το παρκο και απεσυρα την κουνια υπερπαραγωγη γιατι αρχισε να κανει περιεργα η μικρη να σκυβει να σηκωνεται κλπ και τρομαξα μην φαει καμια τουμπα, ετσι κι αλλιως μεχρι 9 κιλα ειναι κι εμεις ειμαστε λιγο παραπανω. Η πρωτη μερα στο παρκο περασε σουπερ καθεται στον ποπο της παιζει με τα παιχνιδια της που της εχω βαλει μεσα και δεν μας δινει καμια σημασια!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ti akoyv Natalitsa aντε καλοριζικο.Ειδες μια χαρα.Θα προλαβεις βρε θηριο.μαρεσεις που εισαι των γρυγορων αποφασεων.Αυτοι που θα το νοικιασουν δε μπορουν ναρθουν λιγο αργοτερα μερικες μερουλες?Η θες να ξεκινησει Σεπτεμβρη να μη χαθει ο μηνας το νοικι?Αν χρειαστει βοηθεια μη ντραπεις να μας πεις.Εχουμε και μπαγκαζιερα.Την κουζινα θα την βαλουν αυτοι?Εννοω ειναι παγκοι και τετοια φανταζομαι ε?Να τους πεις να πληρωσεις αφου μπει η κουζινα ετσι δε θαπρεπε?Δεν ξερω λεμε τωρα.

Ειδες Σοφακι και στεκοταν ωρα μονος ειχε πιασει και το τιμονι.Ηταν του Χριστοφορου, το φεραμε σπιτι θα του βαλουμε και μπαταριες και κανει ιου ιου !!!!Εφτιαξα μουσακα και ειμαι ετοιμη να καταρευσω ουφ!!!!!

Σημερα φαγαμε λαχανικα με κουσκουσακι και το καναμε να!!!!Τους αρεσε πολυ αλλα η μαμα εβαλε την τεχνη της.Τρωμε τα παντα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!!

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω...

Μαζευόμαστε σιγά σιγά ε???

Νατασούλα, περαστικά στον μικρούλη, μάλλον πρέπει να τον δει ειδικός για να ησυχασετε πια.

Πάρος, συγχαρητήρια!!! Σε θαυμάζω!! Με το καλό η μετακόμιση!!!

Εμείς εξακολουθούμε να γκρινιάζουμε αλλά να μην βγάζουμε δόντι....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Ti akoyv Natalitsa aντε καλοριζικο.Ειδες μια χαρα.Θα προλαβεις βρε θηριο.μαρεσεις που εισαι των γρυγορων αποφασεων.Αυτοι που θα το νοικιασουν δε μπορουν ναρθουν λιγο αργοτερα μερικες μερουλες?Η θες να ξεκινησει Σεπτεμβρη να μη χαθει ο μηνας το νοικι?Αν χρειαστει βοηθεια μη ντραπεις να μας πεις.Εχουμε και μπαγκαζιερα.Την κουζινα θα την βαλουν αυτοι?Εννοω ειναι παγκοι και τετοια φανταζομαι ε?Να τους πεις να πληρωσεις αφου μπει η κουζινα ετσι δε θαπρεπε?Δεν ξερω λεμε τωρα.

Ειδες Σοφακι και στεκοταν ωρα μονος ειχε πιασει και το τιμονι.Ηταν του Χριστοφορου, το φεραμε σπιτι θα του βαλουμε και μπαταριες και κανει ιου ιου !!!!Εφτιαξα μουσακα και ειμαι ετοιμη να καταρευσω ουφ!!!!!

Σημερα φαγαμε λαχανικα με κουσκουσακι και το καναμε να!!!!Τους αρεσε πολυ αλλα η μαμα εβαλε την τεχνη της.Τρωμε τα παντα

Μπα έχουν κανονίσει με την μεταφορική ημερομηνία γιατί τα πράγματά τους έρχονται από την Πτολεμαΐδα.. Και αφού τους βρήκα δεν ήθελα να τους πω όχι.. Ναι εννοείται αυτοί θα την βάλουν και το σκέφτηκα και εγώ να τους πω οτι το ενοίκιο να αρχίσει όταν τοποθετηθεί η κουζίνα!

Βρε κορίτσια δοντάκι ούτε και εμείς ακόμα, να σας ρωτήσω και το άλλο, το κενό στο κεφαλάκι του μπέμπη δεν έχει κλείσει ακόμα, των δικών σας????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

A, οκ γιατί αγχώθηκα!

Ε τώρα φυσάει παντού, δεν είναι μόνο στα Βόρεια!

Μια χαρά θα είναι βρε! Και να φυσάει δεν πειράζει, είναι καλοκαίρι!

Που να δεις πέρσι 15 Σεπτεμβρίου που παντρεύτηκε ο νονός της μικρής και ήταν σαν Δεκέμβρης! Παρόλαυτα μια χαρά έγινε ο γάμος!

καλε δεν εννοω αυτο εννοω πως θα μας παρει ο ανεμος.Γενικα εγω εδω το σπιτι τοχω ονομασει το σπιτι των ανεμων.Φυσαει απο παντου.Και ειχαμε ενα σωρο πουλοβερ και κουβερτες που δε χρησημοποιουσαμε στον πειραια , εδω σιγουρα θα κυκλοφορουμε με γουνες.Πραγματι κανει κρυο εδω και επειδη τα αλουμινια ειναιν παλια ενω ειναι κλειστα βλεπεις τις κουρτινες να κουνιουνται

PN8Qp2.png

csXep2.png

Γειά σας κοριτσάκια. Ναταλία με το καλό η μετακόμιση και καλό κουράγιο......

Νατάσσα, άντε πια να γίνεται καλά.... Το μωράκι μου.

Σοφία πώς είναι ο βεντουζάκος; Δεν ταλαιπωρείται ακόμα, ε;

Λοιπόν, ένα περίεργο πράγμα, αδιαθέτησα 5 μέρες νωρίτερα. Μάλλον γι' αυτό τα είχα πάρει τόσο χθες:?:-?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

όλα καλά???

Γυρίσαμε το μεσημέρι και από την πεθερά μου, ο Νικόλας είχε πυρετό μέχρι και Παρασκευή βράδυ και από χθές βράδυ έκανε και η μπέμπα..δεν ξέρω, μάλλον καμμιά εμπύρετη ιωσούλα είναι, αλλά αυρίο θα την πάω παιδίατρο. εντωμεταξύ τα ούλα της έχουν φουσκώσει, περιμένουμε να δούμε κανένα δοντάκι.Το ψυχάκι μου, παρόλο τον πυρετό, μέχρι 39 έκανε, δεν γκρινιάζει καθόλου...με κοιτάει μέσα στα μάτια, σαν να μου λέει ΄'βοήθησε με μανούλα.." αχ τα παιδάκια μου!!!

Πολύ κούραση βρε κορίτσια..αππααααπα διακοπές σου λέει μετα. Μου φαίνεται να κάνω κανένα χρόνο να ξαναέρθω Αθήνα..πολύ κούραση με 2 παιδιά..τέλοσπαντων, τελειώσαμε για φετός, οπότε..του χρόνου πάλι!

Αν σας πώ πως ακόμα να κλείσω ημερομηνία θα το πιστέψετε?? Και μάλλον αλλάζουμε πάλι και πάμε για 10 Οκτωβρίου..ουφ!!

Ναταλία, καλά μαζέματα!

Ελίτα, σουπερ τα διδυμάκια!!

Σοφία, ο Μάριος μου θυμίζει τον Νικόλα μου, εβδομάδα και καινούργιο δόντι..

Κατερίνα, όλα καλά θα πάνε με το καινούργιο πρόγραμμα, θα έχετε μια περίοδο προσαρμογής, είμαι σίγουρη θα τα καταφέρετε!

Καλή μας εβδομάδα και...να το πω??Καλο χειμώναααααααααααα!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Επιτέλους δρόσισε αρκετά!!! Μπορώ να πω πως με εκνευρίζει λίγο ο αέρας αλλά τον προτιμώ απο την ζέστη των προηγούμενων ημερών!!

Σήμερα ελπιζω να καταφέρω να πάω να πάρω καρεκλάκι φαγητού για την μικρη!!

Θα τα πούμε αργότερα!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέραααααααα!!!!!!

Περιμένω να ξυπνήσει η μικρή να την πάω στην γιαγιά μου για να ξεκινήσω με την ησυχία μου!!!!

Καλέ τι κρύο είναι αυτό? Έβαλε ψύχρα, νυχτώνει πλέον και πολύ νωρίς και με πιάνει κάτι! Παρόλο που θέλω να τελειώσει το καλοκαίρι απο την άλλη δεν μ' αρέσει..

Σε ένα μήνα και μερικές μέρες, έρχεται ο αντρούλης μου!!!!! Ευτυχώς πέρασε πολύ γρήγορα ο καιρός!!!!

Καλημέρα και καλή Εβδομάδα να έχουμε!!!!!!!!

Φιλιαααααα!!!!!

καλημέρα

μια χαρά είμαστε, 2 μερούλες μόνο κράτησε ευτυχώς

βρήκαμε και την όρεξή μας χθες

ρε κορίτσια δεν τρώμε πολύ 150 φρούτο και 100 φαγητό με το ζόρι

να τον πιέζω; καμιά φορά κρατάω το υπόλοιπο μεσημεριανό και του το δίνω το απόγευμα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...