Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α χα χα χα έπρεπε να της το πεις! επίσης έπρεπε να της πεις είδες τι καλά που σε κρατάει η μεζονέτα σε φόρμα;;; αμέσως τα χασα τα κιλά της εγκυμοσύνης!!

Ασε της το είπα με διαφορετικό τρόπο, ήταν 8 μηνών το μωρό και είχε μια κοιλιά ολοστρόγγυλη σαν να ήταν 6 μηνών έγκυος και της λέω "πω πω περιμένετε πάλι μωράκι ε??????" :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Και μου λέει "δεν είμαι τυχερή σαν εσάς, μου έχει μείνει η κοιλιά" :roll:

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κοριτσάρες γεία σας!!!!!!!!!

Τι κάνετε?

Πάρος και εμένα μου έχει μείνει η κοιλιά!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δε το έλεγες από πριν να πιάναμε μεζονέτα!!!:P:p

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

μπαααααααααααα Κορινθάρα μένουμε και δε την αφήνουμε,αλλά έκανα μετακόμιση έσω έγγυος στον 8....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες. Γυρισαμε κι εμεις. Σκεφτομουνα να καθισω αλλη μια βδομαδα, αλλα ο μικρος δεν εχει ηρεμησει με τη βροχιολιτιδα και δεν ελεγε να μεινω κατω μονη, θα εφευγε κι ο γιατρος μας (ειμαστε από το ιδιο χωριο), οποτε λεω παμε στην πρωτευουσα μην τυχει τιποτα και τρεχουμε. Ειμαστε που λετε συνεχως με μασκες, εκει που σταματαμε για μερικες μερες, ξανακυλαει, ευτυχως χωρις πυρετο. Οποτε ηρθε η ωρα να δουμε κανεναν παιδοπνευμονολογο.....

nG0fp2.png yu71p2.png

Νατασα μου περαστικουλια!!! καλα το εκανεσ και ηρθες αθηνα και να σου πω μηπως τελικα ειναι καλθτερα να τον δειτε τον ειδικο γιατι ερχεται και χειμωνας και καλο εινια να εχεις μια πιο ειδικη προδεγγιση και βοηθεια !!

μαμι ναι ειμαστε μεγαααλα παιδακια ! αλλα ειμαστε καλοι δεν θυμωνουμε ευκολα μονο οταν ειναι η ωρα να φαμε χαχα αλλα που να ειχε και το παιδακι να μοιασει......

παω να κανω νανακιααα πτωμα ειμαι και σημερα ....μολις τελειωσα επιτελους το σιδερωμα και ερχονται και αλλα ποοολλα ρουχα

εχουμε και βαπτιση σημερα .......και θα χαθουμε παλι απο το σπιτι !!!

κ α λ η ν υ χ τ α α α α

Ηρθα λιγο αργα αλλα ειχαμε παει ερετρια και το μεσημερι ικεα πηραμε στρωματα γιατι ηρθε το κρεββατι για τον αγοριων απο νεοσετ.

Κοριτσια.Σημερα ο μπεμπακος οδηγησε αυτοκινητακι.Κοριτσια ξετρελαθηκε και στεκοταν μια χαρα μοναχουλης του.Α μαλλον παμε κι εμεις για τριτο δοντι πολυ σαλιο και κατι εχει φουσκωσει απο πανω

post-22755-14825440410566_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Καλέ τι υπέροχη συννεφιά είναι αυτή??? Επιτέλους δροσιστήκαμε λιγάκι και κλείσαμε το κλιματιστικό!!!

Η μικρή δόντι μηδέν, γκρίνια μηδέν και σάλια από τον 3ο!!! Ο παιδίατρος λέει βέβαια οτι είναι έτοιμα να βγουν...για να δούμε πότε θα φάμε κοψιδάκια!!!

Περαστικούλια βρε πουλάκι μου με τη βροχιολίτιδα!!! Δες να ξεμπερδεύετε πριν το χειμώνα!!!

Τρώμε τη φρουτοκρεμούλα μας και πάμε για καφεδάκι!!! Πολλά, πολλά φιλάκια!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

καλημέρα σας

είμαστε πολύ καλά, το βράδυ είχαμε κάτω από 38 και σήμερα καθολου :D

κοιμηθήκαμε κάπως ανήσυχα ξυπνησε 3-4 φορές και εγώ στρωματσάδα στο δωμάτιό του γιατί κύλησε και ο μπαμπάς μας και είπα να τον αφήσω να ξεκουραστεί

τελικά μάλλον ίωση ήταν τι να πω μου κάνει εντύπωση εμείς είχαμε και οι 2 συνάχι το μωρό τίποτα, μονο πυρετό, ευτυχως πέρασε γρήγορα

georghar καλώς μας ήρθες καλέ τι μουτράκι εχει γίνει η κόρη σου;; πολύ χαμογελαστό μωρό να το χαίρεσαι

ιωάννα κι εσύ καλώς μας ηρθες!

cate άσε μην ασχολείσαι, είπαμε δε λέω να προσαρμόζεται το μωρό στο πρόγραμμα της οικογένειας αλλά όχι κι έτσι, κι εμείς τα ίδια, τη μέρα τον παίρνουμε παντού αλλά 10 το αργότερο είμαστε σπιτάκι μας

τώρα το σεπτέμβριο έχω ένα γάμο που θέλω πάρα πολύ να πάω και μάλλον θα τον πάρω μαζί μου (είναι και εκτός θεσσαλονίκης, σίλια ακούς;;; βέροια είναι!!) θα δούμε πως θα το κάνουμε

πάω να συμμαζευτώ και θα ξαναμπω

καλημερες!!!!!!!!!!!!!

ο καιρος ειναι για βολτουλα...

μπραβο στο βεντουζακο!!!!ολα καλα....

περαστικα στη νατασα τωρα...αμαν τα καημενα!!!

βεροια διαβαζω σοφη...καλα μιση μιση ωρα ειναι απο θεσ/νικη...εγω έμενα ευοσμο και για το κεντρο εκανα 45 λεπτα....

σε ποια εκκλησια θα γινει ο γαμος?

και εγω εχω γαμο θεσ/νικη στις 25/9...και μαλλον θα τον αφησω με γαλατακι δικο μου και θα ειναι η πρωτη φορα που θα τον αποχωριστω και δεν θελω καθολου:(:(:(:(:( αλλα δεν γινετε να μην παμε...

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!!

Περαστικα στα αρρωστα μπεμπακια,κι εμεις ακομα βηχουμε αλλα λιγοτερο.

Σημερα το προγραμμα εχει μουσακα.τα μωρα παιζουν παρεουλα και μιλανε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε???????

Επιτέλους δροσιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν τα νέα μου έχουν ως εξής ενοικιάστηκε το σπίτι επιτέλους και πρόλαβα και αυτό που ήθελα!!!!

Το πρόβλημα είναι το εξής το Σάββατο έρχεται η μεταφορική για να πάρει τα πράγματά μας, γιατί την Κυριακή θα έρθει η μεταφορική των ανθρώπων που νοίκιασαν το σπίτι απο την επαρχεία.. Οπότε από αύριο μέχρι την Παρασκευή πρέπει όλα τα πράγματα να τα βάλω σε κούτες και να τα ετοιμάσω!!!!!! Αχ έχω αγχωθεί απίστευτα!!!!!!!!!!!

Το Δεύτερο είναι οτι στο σπίτι που θα πάμε δεν έχει μπει η κουζίνα και πρέπει να περιμένω 20 μέρες με ένα μήνα!! Αχχχχ τι τραβάω η μάνα???????

Ελίτα ακούς απο την άλλη Κυριακή ερχόμαστεεεεεεεεεε!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

νατασσα καλως ήρθατε και περαστικά σας!!

μπράβο στο φραγκίσκο!! σωφεράντζα!!!

σίλια δεν το πιστεύω!! κι εγώ 25/9 έχω γάμο στη βέροια, λεπτομέρειες δεν ξέρω θα σου πω όταν πάρω το προσκλητήριο, εγώ δεν τον αφήνω μάλλον θα τον πάρω μαζί μου, ελπίζω απλά επειδή είναι γάμος και βάπτιση μαζί να είναι νωρίς και να είναι στα καλά του ο βεντουζάκος...κρίμα κι εγώ έλεγα να στον αφήσω για babysitting χα χα χα

πάρος μπράβο!!!! όλα με το καλό!! θα ταλαιπωρηθείς λίγο αλλά δε σε φοβάμαι, θα τα κάνεις όλα μια χαρά, και θα προλάβεις να ξεκουραστείς μέχρι τη βάπτιση!!!

εμείς έχουμε 4 δόντια και βλέπω άλλα 4 φουσκωμένα...ε ρε τι έχουμε να τραβήξουμε!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...