Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σήμερα θα τα καταφέρω να γράψω πάλι μετά από τους ατελείωτους μήνες!!!

Το τελευταίο δίμηνο την έχω βγάλει με μια βαλίτσα στο χέρι, πήγαινα διακοπές, γυρνούσα, έπλενα, συμμάζευα, σιδέρωνα και ξαναέφευγα για άλλες πολιτείες!!! Καλοπερνάμε!!! Το μπεμπέ παντού μαζί και ταξιδάκια!!! Την άλλη βδομάδα θα είναι η τελευταία δόση διακοπών πριν ανοίξουν τα σχολεία και αρχίσει και ο παιδικός γιατί θα το κάνουμε και αυτό!!! Σας έβαλα και φωτό από τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις!!!Έχουμε μεγαλώσει πολύ!!!

Ευτυχώς δεν έχουμε προβλήματα ούτε με τον ύπνο ούτε με το φαγητό ούτε με τις αλλαγές περιβάλλοντος!!!Όλα καλά!!! Περαστικά στα αρρωστούλικα μπεμπάκια!!!

Τώρα τελευταία έριξα και λίγο τρέξιμο με τη βάφτιση αλλά τα τακτοποίησα όλα και μόνη μου!!! Ο σύζυγας απείχε και η νονά μας είναι κάτοικος εξωτερικού!!! Εν τέλει βαφτιζόμαστε στις 24/10 και ώρα 11.30(ανοιχτή πρόσκληση) και το όνομά μας θα είναι Κατερίνα γιατί πολυφορέθηκε φέτος το μπέμπα!!!!

Λοιπόν θα βρω καμιά ευκαιρία να σας γράψω πάλι αύριο!!!CU!!!smouts!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!!

Ιωάννα και Γεωργία καλωσήρθατε!!!!

Κορίτσια νιώθω τρομερά εξαντλημένη... χθες έκανα φασίνα, μετά βγήκαμε κιόλας και τώρα σέρνομαι... έχω και κάτι νεύρα... και μία βδομάδα καθυστέρηση... γγγκκκρρρρρ!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

κοριτσακια μου καλημερα&απο εμάς!!!

Καλώς ήρθατε κορίτσια!!! Αντε να γίνουμε πολλές!!!!!!!

Litsaki&εγω μια απο τα ίδια νιώθω... Περιμένω να αδιαθετησω κιόλας και δεν μπορώ να κουνησω τα πόδια μου! Πρέπει να ειναι&ολα τέλεια στο σπίτι γιατί έρχονται και το βλέπουν για ενοικίαση και είναι απίστευτα κουραστικό.. Όλη μέρα μαζεύω..

Καλημερα σε ολες & καλο Σαββατοκύριακο!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλες!!!!

Καθυστέρηση ακούω;;; Το πέρασα κι εγώ!!! Σε καταλαβαίνω...ψυχολογία ό,τι να'ναι!!!

Καθαριότητα αναλαμβάνω σήμερα μόλις ξυπνήσει δηλαδή ο άντρας γιατί δε λέει να δουλεύεις ως τις 3 και να σε ξυπνάει η τρελή με την ηλεκτρική!!!

Πρέπει να πάω και σούπερ μάρκετ!!! Καλά με λέει η αδερφή μου "Μαμά αμέσου δράσεως"!!!!

Άντε καλό τρέξιμο και σήμερα!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/PqLWp2.png[/IMG][/URL]

Ρε κορίτσια, τα έχω πάρει τρελά από χθες βράδυ. Ήρθε η κολλητή μου, που δεν έχει παιδί, να μου πει πως τον καλομαθαίνουμε και πως το μωρό έπρεπε να πηγαίνει βραδιάτικο στα κλαμπ, και για ποτό, και να μην κοιμάται στο κρεβάτι του από τις 9:30 αλλά στο καρότσι, στη βαβούρα των κλάμπ.

Ο σκίουρος βγαίνει και πάει παντού, σε ταβέρνες, σε καφετέριες, στη θάλασσα βόλτα. Τώρα που έγινε έξι μηνών θα κάνει και βουτίτσα. Αλλά έχω μάθει να σέβομαι το πρόγραμμα του. Στις 10 θέλει να είναι στο κρεβάτι του, όχι για ποτό!!!

Αει σιχτήρι, αν κάνει παιδί ας του δίνει και μαργαρίτα. Αλλά μην μου τα πρήζει εμένα. Παιδί έκανα στα 32, όχι στα 14. Έχω βγει ατελείωτα. Έχω πιει, έχω διασκεδάσει. Με τον άντρα μου είμαι 7 χρόνια, έχουμε κάνει όλες τις τρέλε του κόσμου σα ζευγάρι. Τώρα είναι η ώρα να απολαύσω το παιδί μου.

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες και μπεμπακια!!!

Δεν πολυεμπαινα αυτες τις μερες γιατι εχει αδεια ο μπαμπας μας και ειπαμε να τον χαρουμε λιγο και το ριξαμε στις βολτες. Απο Δευτερα δουλεια παλι:(

Περαστικα στα αρρωστα μωρακια!!! mummycool πως ειναι ο βεντουζας σου σημερα?

Γεωργια , Ιωαννα , Ελιτα καλωσηρθατε αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα

Παρος πικρα να ερχονται συνεχεια ενοικιαστες !!!

Βαλτε μας και εμας στην κατηγορια ''θα φαμε γρηγορα μπριζολακια'' σημερα ψηλαφισα το 3ο δοντι μας πανω ευτυχως αυτο χωρις καμια γκρινια:D

Εχω διπλα μου την μικρη και μου τραβαει το λαπτοπ θελει κι αυτη να σας πει καλημερα!!!

ηξβ φσ ερβνμ νβωττνβδε

ουπς της το πηρα πισω και τσιριζει:roll:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημεραααα!!!!!!!!

γεωργια καλως ηρθες και παλι !! μαμα αμεσου δρασεως ε ??? θελω και εγω !!! πως να τα καταφερω ??? για δωσε οδηγιες

μαμι ο βεντουζακος??? πως ειναι σημερα ????

εμεις πηγαμε για το εμβολιακι μας εχθες ..φυσικα και δεν κλαψαμε αλλα μονο τσαντιζομαστε που μας πιανουν το μπουτακι και δεν μας το αφηνουν ελευθερο ! χαχα

φτασαμε τα 10 κιλα και 100 γραμ !! παλι πανω απο το μεσο ορο και στους 73 ποντους !! μωρε τον σκορτσιανιτη στο πιο ασπρο εκανα!!!

και ξεκιναμε φρουτοκρεμα πια κανονικα, κρεατοσουπα με κουσκους και λαχανοσουπα το απογευμα μετα απο καποιες μερες θα μπορουμε να τρωμε και ζυμαρικουλια σκετα ή τραχανα (μπλιαχ) ---εβαλα την γιαγια μου και μας εφτιαξε και μπορει και να την βαλω και να το μαγειρευει γιατι εγω μονο στην πιτα τον τρωω !! αχ τι τραβαω η δολια μανα !!!

κατα τ αλλα μια χαρουλα ειμαστε ..ειδε και αυτο που σας ελεγα οτι πεταει και τελικα ειναι τα πλευρα του μου ειπε και να μην ανησυχω !!

θα την δω ομως και αυτη χαχα εινια εγκυουλα και εχουμε και τον ιδιο γυναικολογο και συζητησουμε χθες τα περι τοκετου και εγκυμοσυνης ! αχχχχ !! ωραια πραγματακια !!!

εδω κανει τρελη ζεστη και το σιδερο μου λεει ελα μαμα ελααα!! αλλα το αποφευγω

καμια προθυμη ???

σας φιλωωωω

Ρε κορίτσια, τα έχω πάρει τρελά από χθες βράδυ. Ήρθε η κολλητή μου, που δεν έχει παιδί, να μου πει πως τον καλομαθαίνουμε και πως το μωρό έπρεπε να πηγαίνει βραδιάτικο στα κλαμπ, και για ποτό, και να μην κοιμάται στο κρεβάτι του από τις 9:30 αλλά στο καρότσι, στη βαβούρα των κλάμπ.

Ο σκίουρος βγαίνει και πάει παντού, σε ταβέρνες, σε καφετέριες, στη θάλασσα βόλτα. Τώρα που έγινε έξι μηνών θα κάνει και βουτίτσα. Αλλά έχω μάθει να σέβομαι το πρόγραμμα του. Στις 10 θέλει να είναι στο κρεβάτι του, όχι για ποτό!!!

Αει σιχτήρι, αν κάνει παιδί ας του δίνει και μαργαρίτα. Αλλά μην μου τα πρήζει εμένα. Παιδί έκανα στα 32, όχι στα 14. Έχω βγει ατελείωτα. Έχω πιει, έχω διασκεδάσει. Με τον άντρα μου είμαι 7 χρόνια, έχουμε κάνει όλες τις τρέλε του κόσμου σα ζευγάρι. Τώρα είναι η ώρα να απολαύσω το παιδί μου.

εγω ενα πραγμα που εχω καταλαβει αυτο το διαστημα εινια πως ολοι τελικα εχουν αποψη για ολα !!!

και εφαρμοζω το follow your heart!!σου προτεινω να κανεις το ιδιο!!!!!!

ασε ρε cate να λεει οτι θελει.....ασ το πηγαινει το μωρακι της στα κλαμπ να ξενυχταει μαζι της στο νταπα ντουπα...το καημενο θα γινει νευρικο και γκρινιαρικο ετσι....εσυ κανεις το σωστο...και εγω με το προγραμμα του μπεμπη παω.

ασε που δεν παιζει να το κανει γιατι αν νομιζει οτι θα εχει χρονο για ξενυχτια σε μπαρ κλαμπ κανει λαθος:roll:

παντως αφου δεν εχει προβλημα να ξενυχταει σε μαγαζια,ας μην γκρινιαζει αργοτερα(οταν με το καλο γινει μανουλα)αν δεν κοιματε το μωρακι βραδυ..θα ξενυχτανε παρεα στο σπιτι:mrgreen:

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

ασε ρε cate να λεει οτι θελει.....ασ το πηγαινει το μωρακι της στα κλαμπ να ξενυχταει μαζι της στο νταπα ντουπα...το καημενο θα γινει νευρικο και γκρινιαρικο ετσι....εσυ κανεις το σωστο...και εγω με το προγραμμα του μπεμπη παω.

ασε που δεν παιζει να το κανει γιατι αν νομιζει οτι θα εχει χρονο για ξενυχτια σε μπαρ κλαμπ κανει λαθος:roll:

παντως αφου δεν εχει προβλημα να ξενυχταει σε μαγαζια,ας μην γκρινιαζει αργοτερα(οταν με το καλο γινει μανουλα)αν δεν κοιματε το μωρακι βραδυ..θα ξενυχτανε παρεα στο σπιτι:mrgreen:

σωστό κι αυτό. Απλά έχει μια ρομαντική εικόνα πως κάνεις παιδί, τελειώνει η ιστορία και μετά συνεχίζεις τη ζωή σου. Για να καταλάβεις έχει επιλογή αν θα είναι στο ίδιο μέρος με τον άντρα της ή με τη μαμά της όταν θα κάνει, και θέλει να είναι με τη μαμά της. Το παιδί λέει τον πρώτο χρόνο χρειάζεται τη γιαγιά του, όχι τον μπαμπά του. Μάλλον επειδή δεν έχει άκομα μπει στο χορό είναι. Τώρα που το βλέπω πιο ψύχραιμα. Χθες τα πήρα γιατί μου είπε με ύφος πως είμαι φοβητσιάρα για αυτό δεν θέλω να τον παίρνω μαζί τα βράδια. Αλλά έξω από το χορό, δεν καταλαβαίνεις πως το μωρό που θα βγει από το πρόγραμμα του θα σου βγάλει την Παναγία για δυο μέρες μετά.

Διαφημίσεις

καλημέρα σας

είμαστε πολύ καλά, το βράδυ είχαμε κάτω από 38 και σήμερα καθολου :D

κοιμηθήκαμε κάπως ανήσυχα ξυπνησε 3-4 φορές και εγώ στρωματσάδα στο δωμάτιό του γιατί κύλησε και ο μπαμπάς μας και είπα να τον αφήσω να ξεκουραστεί

τελικά μάλλον ίωση ήταν τι να πω μου κάνει εντύπωση εμείς είχαμε και οι 2 συνάχι το μωρό τίποτα, μονο πυρετό, ευτυχως πέρασε γρήγορα

georghar καλώς μας ήρθες καλέ τι μουτράκι εχει γίνει η κόρη σου;; πολύ χαμογελαστό μωρό να το χαίρεσαι

ιωάννα κι εσύ καλώς μας ηρθες!

cate άσε μην ασχολείσαι, είπαμε δε λέω να προσαρμόζεται το μωρό στο πρόγραμμα της οικογένειας αλλά όχι κι έτσι, κι εμείς τα ίδια, τη μέρα τον παίρνουμε παντού αλλά 10 το αργότερο είμαστε σπιτάκι μας

τώρα το σεπτέμβριο έχω ένα γάμο που θέλω πάρα πολύ να πάω και μάλλον θα τον πάρω μαζί μου (είναι και εκτός θεσσαλονίκης, σίλια ακούς;;; βέροια είναι!!) θα δούμε πως θα το κάνουμε

πάω να συμμαζευτώ και θα ξαναμπω

i1lzp2.png

Πρέπει να ειναι&ολα τέλεια στο σπίτι γιατί έρχονται και το βλέπουν για ενοικίαση και είναι απίστευτα κουραστικό.. Όλη μέρα μαζεύω..

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω... κι εγώ στην αρχή έτσι ήμουν, μετά τα άφηνα όπως να ναι βαρέθηκα..εσύ βλέπεις σπίτια ή περιμένεις να βρει ενοικιαστή πρώτα; είναι και νεκρή περίοδος τώρα

i1lzp2.png

Θέλω πρώτα να βρω ενοικιαστή! Κοιταω σπίτια έχω βρει ενα που μου αρέσει πολυ, άμα το προλάβω κιόλας... Καλα έρχεται ενα UFO προχθες με ενα μωρακι 8μηνων και τον άντρα της και τι μου λέει;;; Εμείς λόγο παιδιού την έχουμε αποκλείσει την μεζονετα αλλά επειδή είδαμε τισ φωτογραφίες και μας έκανε εντύπωση ήρθαμε να την δούμε... Μου ήρθε να της πω και εγω βλέπω στην εκαλη κάτι βίλες και μου κάνουν τρελή εντύπωση αλλά δεν πάω να ενοχλησω τον κόσμο χωρίς λόγο... Έλεος δηλαδή...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Θέλω πρώτα να βρω ενοικιαστή! Κοιταω σπίτια έχω βρει ενα που μου αρέσει πολυ, άμα το προλάβω κιόλας... Καλα έρχεται ενα UFO προχθες με ενα μωρακι 8μηνων και τον άντρα της και τι μου λέει;;; Εμείς λόγο παιδιού την έχουμε αποκλείσει την μεζονετα αλλά επειδή είδαμε τισ φωτογραφίες και μας έκανε εντύπωση ήρθαμε να την δούμε... Μου ήρθε να της πω και εγω βλέπω στην εκαλη κάτι βίλες και μου κάνουν τρελή εντύπωση αλλά δεν πάω να ενοχλησω τον κόσμο χωρίς λόγο... Έλεος δηλαδή...

α χα χα χα έπρεπε να της το πεις! επίσης έπρεπε να της πεις είδες τι καλά που σε κρατάει η μεζονέτα σε φόρμα;;; αμέσως τα χασα τα κιλά της εγκυμοσύνης!!

i1lzp2.png

κατερίνα μεγεια το δόντι σας και μπράβο στη χριστιάνα που τα βγάζει χωρίς γκρίνια σε αντίθεση με το μάριο...έχουν αρχίσει και φουσκώνουν κι άλλα ωιμέ τι μας περιμένει...

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...