Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!!

Σοφια περαστικα. Ειναι κριμα να βλεπεις τοσο μικρα μωρακια να ταλαιπωρουνται με πυρετο..... καταρχην ο πυρετος ειναι σημαδι πως ο οργανισμος του αντιδρα, αρα δεν ειναι απαραιτητως κακος. Νομιζω και γω πως μετα τους 6 μηνες μπορεις να εναλλασεις ντεπον με πονσταν αλλα αυτα ειναι ιατρικα θεματα και δεν θελω να μπλεχτω. κατα τα αλλα αν δεν πεφτει ευκολα κανε του ενα χλιαρο μπανακι και μην περιμενεις να πεσει απο 39 στο 36..... συνηθως πεφτει λιγο αλλα ειναι προτιμοτερο να μην πεφτει αποτομα. κατα τα αλλα υπομονη.... αν δεν εχει αλλα συμπτωματα (συναχι, βηχα...) μεχρι και τρεις μερες μπορει να κανει πυρετο χωρις να σε ανησυχησει πολυ. μετα το τριτο 24ωρο αν ο πυρετος επιμενει πρεπει νατον δει οπωσδηποτε γιατρος. Α, και κατι αλλο, εγω δινω αντιπυρετικο μονο οταν εχουν πανω απο 38,5. Αν παντως εχει μυξουλες πολυ καλο καθαρισμα στη μυτουλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μυξούλες δεν έχουμε, ελάχιστο βηχάκι, μάλλον ξεραίνεται ο λαιμός του, τώρα φαίνεται καλά σα να ξύπνησε και αποφάσισε να ξεκολλήσει από πάνω μου και φυσικά τώρα βρήκαν να μας κόψουν και το νερό γκρρρρρρ

καλά οι γιατροί κατευθείαν νοσοκομείο θα πουν εντάξει είπαμε όχι και αμέσως

φούντωσαν και τα ιδρωτήριά του παλι του καημένου, έχουν γίνει τα χέρια του πουά

από φαγητό τρώει μεμέ και νερό αυτά και μόνο αυτά, του βαλα και λίγο ροδάκινο αλεσμένο στο νερό μέσα έτσι για ποικιλία αλλά δεν τρελάθηκε

i1lzp2.png

exoume pyreto xtyphsame 39,5 eimai na skasw den koimh8hkame olo to brady twra to prwi 38 wraia 3ekinhsame

pali kala pou exei antiswmata apo to 8hlasmo wraia antiswmata :(

Σοφακι μονο πυρετο εχει?

Εννοω μυξουλες και βηχα?

Γιατι εμενα εχει ο δικος μου πιο πολυ απο Χαλκιδικη, ξανα μυξες και βηχα ξερο, αλλα οχι πυρετο και γενικα ειναι ορεξατος.Μαλλον κρυωσε απο τα κλιματιστικα, απλα ρωταω μηπως σας κολλησαμε αν ειναι ιωση αλλα αν ηταν δε θαχε πυρετο ο δικος μου/

Μηπως ειναι τα δοντακια σας?

Το οτι θηλαζουν δε σημαινει οτι δεν αρρωσταινουν αλλα μπορει να περασουν πιο ελαφρια αν αρρωστησουν.ανταξει ποσο να τα προστατευσει και το γαλατακι

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αν θυμαμαι καλα η μαμα σου ειναι γιατρος??? τοτε τι στεναχωριεσαι, δεν μπορει να τον δει εκεινη?

ναι γιατρος είναι μωρέ μου λεει τον είδα χθες το πρωί μια χαρά ήταν (τι να πεις)

εντάξει σημερα είμαι ψυχραιμη απλά χθες βραδυ ήμουν κάπως αυπνη κι αυτός να μην ξαπλώνει όλο ααγκαλιά και στήθος τον είχα

όλο σκεφτόμουν οτι θα ρθει η στιγμή του πυρετού αλλά δεν προετοιμάστηκα καλά

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Σοφακι μονο πυρετο εχει?

Εννοω μυξουλες και βηχα?

Γιατι εμενα εχει ο δικος μου πιο πολυ απο Χαλκιδικη, ξανα μυξες και βηχα ξερο, αλλα οχι πυρετο και γενικα ειναι ορεξατος.Μαλλον κρυωσε απο τα κλιματιστικα, απλα ρωταω μηπως σας κολλησαμε αν ειναι ιωση αλλα αν ηταν δε θαχε πυρετο ο δικος μου/

Μηπως ειναι τα δοντακια σας?

Το οτι θηλαζουν δε σημαινει οτι δεν αρρωσταινουν αλλα μπορει να περασουν πιο ελαφρια αν αρρωστησουν.ανταξει ποσο να τα προστατευσει και το γαλατακι

μονο πυρετο, τα δοντάκια δεν μπορούν να κάνουν τόσο ψηλό πυρετό ούτε καν 38 μου πε η γιατρός, απλά καμιά φορά όταν βγάζουν δόντια είναι εξασθενημένος ο οργανισμός και τους βρίσκουν οι ιώσεις πιο εύκολα

και την τετάρτη είδαμε κάτι παιδάκια μπορεί να μας κόλλησαν αυτά

ζωηρεψαμε παντως λιγο

σας στελνουμε φιλακιαααα

i1lzp2.png

Μπορει γιατι και η μπεμπα ειχε μυξουλες αλλα τις περασανε σε δυο μερες, ενω ο μπεμπης εκανε κι αλλες.Εμεις δεν κανουμε πυρετο , τρωμε γενικα απλα λογω των δοντιων δεν εχει την τρελλη ορεξη για μασα αλλα απο ζωντανια αλλο τιποτα ο κερατουκλης.Απλα ζηταει πιο συχαν γαλα ισως για παρηγορια.

Βρε κοριτσια δεν εχω δει ειδησεις εχει πιασει φωτια γιατι πετανε υδοπλανα αποδω πανω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλησπέρα κορίτσιαααααααααααα!!!

Καλώς σας βρήκαμε και πάλι!!!

Πρόσπαθώ από το πρωί να σας διαβάσω...περάσαμε καλά στις δικαοπούλες αν και δεν ξεκουράστηκα όπως περίμενα να σας πώ την αλήθεια!!

Το απόγευμα φέυγουμε για Ρέθυμνο, πάμε στην πεθερά μου για ΣΚ..γυρίσαμε χθές το απόγευμα, ο Νικόλας από το πρωί έκανε πυρετούλη από το παλιοαιρκοντίσιον, χωρίς βήχα ή μύξες..λίγο μπουκωμένη μύτη έχει. Παίρνουμε αντιπυρετικό και οτριβιν..

Μόνο ένα θα σας πω, για να γελάσετε..την Τετάρτη από το πρωί μάζευα βαλίτσες, είμασταν έτοιμοι κατά τη μία να ετοιμαζόμαστε για αναχώρηση και μου λέει ο Βασίλης, κάτσε να τσεκάρω την ώρα..οκ μου λέει, 19-08 ώρα 16:05...hello!!!!!!!!!!σήμερα έχει 18!!!Χαχαχαχαχα...'εφαγα ένα τρελό ξενέρωμα..καταλάβατε, φεύγαμε την επόμενη ημέρα!!Γκρρρ...χαχαχαχα

Θα σας βάλω φωτό μόλις μπορέσω...

Η μπέμπα έκανε το Σάββατο μια τρελή γκρίνια και εμείς ήμασταν Λεωνίδιο και ανησύχησα πάρα πολύ..αλλά της έδωσε η μαμά μου ντεπόν και ηρέμησε, μάλλον θα πεταχτεί κάνενα δοντάκι..

Δεν κατάφερα να τα πώ με την Νατάσσα, αλλά συνάντησα την νύφη της και τον αδερφό της :D Νατάσσα, φαντάζομαι σου τα είπαν..!!

Πήραμε τελικά και τον Νικόλα μαζί, αφού το ρομαντικό γουηκεντ που σχεδίαζα δυστυχώς δεν μπορούσε να συμβεί αφού αδιαθέτησα!!

Riaili για πες για την ομοιοπαθητική...για τις βρογχιολιτιδες..

Φιλάκια σε όλες, διάβασα τα νέα σας αλλά πρέπει να γράψω κατεβατό για να πώ κάτι σεόλες...μόνο ένα, που δεν γίνεται να μην πώ ..καλωσήρθες Σήλια!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

εΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΛΟΙΠΟΥΝ.

Σοφια κι εμας ανα 6 ωρες μουχε πει η παιδιατρος τοτε που ηταν κρυωμενη η μπεμπα, αερολιν αν εχει βηχα και ορο με αναρροφηση για μυξες και σταγονες οτριβιν.

Ευτυχως τοτε ειχε κρατησει δυο μερες με οχι πανω απο 38

PN8Qp2.png

csXep2.png

Σοφακι μηπως βρηκες κανα μασητικο που κρεμεται με πιαστρακι σιελ με ζωακια κιτρινα.απλα αν ειναι εκει να μην ψαχνω αδικα.τοχε ο μαριος σε μια φαση αλλα μετα δεν το εβρισκα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Σοφακι μηπως βρηκες κανα μασητικο που κρεμεται με πιαστρακι σιελ με ζωακια κιτρινα.απλα αν ειναι εκει να μην ψαχνω

αδικα.τοχε ο μαριος σε μια φαση αλλα μετα δεν το εβρισκα.

ναι καλέ εμεις σας το φαγαμε :) και δε μας αρεσει κ πολυ θα σας το στειλουμε πίσω!!

i1lzp2.png

ναι γιατρος είναι μωρέ μου λεει τον είδα χθες το πρωί μια χαρά ήταν (τι να πεις)

εντάξει σημερα είμαι ψυχραιμη απλά χθες βραδυ ήμουν κάπως αυπνη κι αυτός να μην ξαπλώνει όλο ααγκαλιά και στήθος τον είχα

όλο σκεφτόμουν οτι θα ρθει η στιγμή του πυρετού αλλά δεν προετοιμάστηκα καλά

Μάλλον δεν έχει προετοιμασία γι αυτό. Εδώ εμένα που είχε πυρετο δυο μέρες από το εμβόλιο και τα έπαιξα.... Δίνε του βυζάκι όσο πιο πολύ μπορείς. Τα ανακουφίζει λένε στον πυρετό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...