Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς βρε κορίτσια γκρινιάζουμε, γκρινιάζουμε, γκρινιάζουμε, θέλουμε συνέχεια πιπίλα (αλλιώς κλαίμε), αλλά δοντάκι πουθενα ακόμα!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμάς γρατζουνάει και το 4ο θα τρελαθώ..... δεν μπορεί να ναι δόντι

τώρα κάνει κούνια φοράει μια πιπίλα και επεξεργάζεται μια άλλη

Σοφακι ο βεντουζακος πηρε φορα να μας περασει ολους στα δοντια!!!!!!σε λιγο θα μασαει μπριζολιτσες!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

εχω τρελλο σιδερο λεμε!!!!!!!!!!!!!και σκαω!!!!!!!!!!Και επαθα και μια γκαφα.Ειχα μαγειρεψει χτες βραδυ για τα μωρα, κοτοπουλακι με πατατα, καροτο, σεληνο, καλαμποκι, πρασο και το εβαλα στο μπλεντερ και επειδη ηταν πολυ κατι εγινε και ανοιξε απο κατω η ταπα, και οπως το σηκωσα να δω γιατι ετρεχε απο γυρω, μου επεσε ολο μες το νεροχυτη και εμεινε ισα ενα μπωλακι για να φανε σημερα!!!!!γκρρρρρρ ξαναμαναμ ελεος, το κ.....λομπλεντερ του μεσα.Δεν το εκανα στο κικο γιατι ηθελα να φτιαξω και μπολικο τρομαρα μου.

Παρτο τωρα ξαναμαγειρευε!!!!!!!!

Νομιζω αυτο το μηνα θα μας πει να βαλουμε και ζυμαρικα στο φαγητο, γιατι γινομαστε 8.

PN8Qp2.png

csXep2.png

εχω τρελλο σιδερο λεμε!!!!!!!!!!!!!και σκαω!!!!!!!!!!Και επαθα και μια γκαφα.Ειχα μαγειρεψει χτες βραδυ για τα μωρα, κοτοπουλακι με πατατα, καροτο, σεληνο, καλαμποκι, πρασο και το εβαλα στο μπλεντερ και επειδη ηταν πολυ κατι εγινε και ανοιξε απο κατω η ταπα, και οπως το σηκωσα να δω γιατι ετρεχε απο γυρω, μου επεσε ολο μες το νεροχυτη και εμεινε ισα ενα μπωλακι για να φανε σημερα!!!!!γκρρρρρρ ξαναμαναμ ελεος, το κ.....λομπλεντερ του μεσα.Δεν το εκανα στο κικο γιατι ηθελα να φτιαξω και μπολικο τρομαρα μου.

Παρτο τωρα ξαναμαγειρευε!!!!!!!!

Νομιζω αυτο το μηνα θα μας πει να βαλουμε και ζυμαρικα στο φαγητο, γιατι γινομαστε 8.

Κι εμείς δεν τρώμε καν χορτόσουπα ακόμα. Απίστευτη διαφορά τί κάνουν 2 μήνες....

Διαφημίσεις

εγώ παρήγγειλα στη γιαγιά μου να μας κάνει τραχανά (με ντομάτα) αν και λεω να της πω να κάνει και λίγο με πρόβειο ή κατσικίσιο και πήρα και ένα κουσκουσάκι που λέει ότι έχει μόνο αλεύρι και νερό (ελπίζω)

καλέ αυτό το παιδί βιάζεται με τα δόντια του τι να πω και δαγκώνει στον ώμο όταν τον έχω αγκαλιά (ευτυχώς όχι στα μεμέ :tongue::tongue::tongue:)

α να σας πω και τα άσχημα και τα καλά μας τα νέα, η πεθερά μου έχει ένα σάρκωμα στο μπράτσο αλλά ευτυχώς κόκαλα και θώρακας είναι πεντακάθαρα οπότε το αφαιρεί με εγχείρηση και ελπίζουμε να μην υποτροπιάσει σύντομα...αυτά προς το παρόν, περιμένουμε να μας πούνε ποτε θα μπει για εγχείρηση ελπίζω να μην πέσει πάνω στη βάπτιση

i1lzp2.png

γεια σας κοριτσακια μου!!!!

ελιτα εδω που ειμαι εχει πισινες αλλα δεν νομιζω να ειναι καταλληλες...ειμαστε λιγο πισω...και εσενα δοντακια ο μικρουλης??

αχ....και δεν την αντεχω την πολυ γκρινια στεναχωριεμαι....

σοφια 4 δοντακια???μπραβο!!!!

τζελ τους βαζετε καθολου ρε κοριτσια?εγω ακομα δεν θελω,ειμαι υπερβολικη λετε και τζαμπα τυρανιεται ο μικρουλης μου.....???

σοφια χαλκιδικη τι νερο εδωσες στο μπεμπη???απο βρυση βρασμενο η εμφιαλωμενο?

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Σοφακι, περαστικα στην πεθερα σου, ελπιζω ολα να εξελιχθουν καλα!!!!

Εμεις παλι για δοντι ουτε κουβεντα αν και φαινεται να την ενοχλουν τα ουλα της.Αν κρινω απο τους μεγαλυτερους θα αργησουμε παντως (η κορη μου εβγαλε 12 μηνων, ο πρωτος γιος στους 11 και ο τριτος στους 9). Απο χθες τρωμε και χορτοσουπα τελειως βιολογικη (με πατατες καροτα και κολοκυθακια του παππου) και μαλλον μας αρεσε. Μονο τα φρουτα δεν την ενθουσιαζουν αν και αν της δωσω μικρα κομματια μπανανας -οχι αλεσμενα- την τρωει μια χαρα. Μαλλον και αυτη προτιμαει το φαγητο οχι αλεσμενο. Παντως το ψωμι το τσακιζει!!!! Ζηλευει οτι τρωμε και αρχιζει να μυξοκλαιει αν δεν της δωσουμε κατι... εμοιασε στη μανουλα!!!!

cate, γραφεις πολυ ωραια.....

εγώ παρήγγειλα στη γιαγιά μου να μας κάνει τραχανά (με ντομάτα) αν και λεω να της πω να κάνει και λίγο με πρόβειο ή κατσικίσιο και πήρα και ένα κουσκουσάκι που λέει ότι έχει μόνο αλεύρι και νερό (ελπίζω)

καλέ αυτό το παιδί βιάζεται με τα δόντια του τι να πω και δαγκώνει στον ώμο όταν τον έχω αγκαλιά (ευτυχώς όχι στα μεμέ :tongue::tongue::tongue:)

α να σας πω και τα άσχημα και τα καλά μας τα νέα, η πεθερά μου έχει ένα σάρκωμα στο μπράτσο αλλά ευτυχώς κόκαλα και θώρακας είναι πεντακάθαρα οπότε το αφαιρεί με εγχείρηση και ελπίζουμε να μην υποτροπιάσει σύντομα...αυτά προς το παρόν, περιμένουμε να μας πούνε ποτε θα μπει για εγχείρηση ελπίζω να μην πέσει πάνω στη βάπτιση

πω την καημενουλα ....περαστικα σας!!!!

πολυ επωδυνο ακουγετε.....

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Σοφακι, περαστικα στην πεθερα σου, ελπιζω ολα να εξελιχθουν καλα!!!!

Εμεις παλι για δοντι ουτε κουβεντα αν και φαινεται να την ενοχλουν τα ουλα της.Αν κρινω απο τους μεγαλυτερους θα αργησουμε παντως (η κορη μου εβγαλε 12 μηνων, ο πρωτος γιος στους 11 και ο τριτος στους 9). Απο χθες τρωμε και χορτοσουπα τελειως βιολογικη (με πατατες καροτα και κολοκυθακια του παππου) και μαλλον μας αρεσε. Μονο τα φρουτα δεν την ενθουσιαζουν αν και αν της δωσω μικρα κομματια μπανανας -οχι αλεσμενα- την τρωει μια χαρα. Μαλλον και αυτη προτιμαει το φαγητο οχι αλεσμενο. Παντως το ψωμι το τσακιζει!!!! Ζηλευει οτι τρωμε και αρχιζει να μυξοκλαιει αν δεν της δωσουμε κατι... εμοιασε στη μανουλα!!!!

cate, γραφεις πολυ ωραια.....

χαχαχα...και εμενα σαν τρελος κανει για μαμ!!!

ψωμι δινεις?κανει?πες μασ που εισαι και εμπειρη μανουλα....δεν μου ειπε κατι ο παιδιατρος....

Διαφημίσεις

κανεις γιατρος δεν θα σου πει να δωσεις ψωμι σε παιδακι απλως ειναι ενας καλος τροπος για να "ξυνουν" τα ουλα τους και να τρωνε κατι σχετικα ακινδυνο οταν ζηλευουν ο,τι δουν μπροστα τους. Θελει παντως πολυ προσοχη μην κοψουν κανενα μεγαλο κομματι.

silia84, μολις ειδα τις φωτο του γιου σου.πολυ ομορφος!!!!!!!! να τον χαιρεσαι!!!!!! αν θυμαμαι καλα εισαι απο βεροια? εμενα εκει για εξι χρονια.

ευχαριστω πολυ πολυ....και εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου....βεροια ναι...κριμα να μην σε προλαβω....το επαγγελμα του συζυγου?

κανεις γιατρος δεν θα σου πει να δωσεις ψωμι σε παιδακι απλως ειναι ενας καλος τροπος για να "ξυνουν" τα ουλα τους και να τρωνε κατι σχετικα ακινδυνο οταν ζηλευουν ο,τι δουν μπροστα τους. Θελει παντως πολυ προσοχη μην κοψουν κανενα μεγαλο κομματι.

σωστηηηη....εχθες πηγαμε για παγωτακι στη δωδωνη αν θυμασαι που ειναι στη βεροια...εκανε σαν τρελος!!!!!ηθελε κ αυτος... πηρα ενα πορτοκαλι απο το μαγαζι να τον ξεγελασω αν και θα του το βαλω σε μια εβδομαδα περιπου και ευτυχως ηρεμησε λιγακι.......πολυ γελιο!!!

εμενα στη βεροια πολλα χρονια πριν, εφυγα απο κει το '91 οποτε μαλλον δεν υπηρχε Δωδωνη!!!!! Σου ριχνω και καποια χρονακια μαλλον ειδικα αν το 84 ειναι χρονολογια γεννησης ..... ο συζυγος δεν εχει καμια σχεση με βεροια.

εβαλα φωτο στο προφιλ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...