Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα λοιπον επισημα.

Καλες οι διακοπες αλλα σαν την ανεση του σπιτιου μας πουθενα κοριτσια κακα τα ψεμματα.

Ακομα και τα μωρα εκτιμησαν το κρεββατακι τους και ξεραθηκαν στον υπνο.

Χτες φτασαμε 3 η ωρα.Με μια ωρα σταση στα καμμενα Βουρλα.

Λοιπον χτες περασαμε και απο το σπιτακι της mummycool, δηλαση τη σπιταρονα.Μας αρεσε παρα πολυ, και περασαμε πολυ ωραια.

Ο Μαριος ηταν πολυ φιλοξενος και η μπεμπα εκδηλωσε τα αισθηματα της αφου ολο εσκυβε να τον χαιδεψει.Ο Μαριος μαλιστα την αφησε να κανει κουνια στην υπερπαραγωγη και αυτη θρονιαστικε σα βασιλισσα και κουνιοταν ενω αυτος την κοιταγε και της γελαγε χιχι!!!!!

Περασαμε πολυ ωραια Σοφακι χαρηκαμε που ηρθαμε σπιτι σας, κουραγιο σου ευχομαι ξερεις εσυ.

Σας περιμενουμε Αθηνα οποτε ευκαιρηστε.

Εχτες βεβαια ο Χρηστος για να βγαλει τη διαδρομη ηπιε αλλους 3 καφεδες.

Ναταλιτσα τι επαθε ο μικρουλης περαστικα του.

Τεσπα κοριτσια ειχα γραψει ολοκληρο κατεβατο και σβηστηκανε και εχασα τον ειρμο μου.

PN8Qp2.png

csXep2.png

kalispera koritsia,

elita kalosorisate spiti sas kai pali. ontos san to spiti sou den exei otan exeis mikra paidia. kai egw to proseksa me to prigkipa mou oti molis gyrisame spiti arakse sto krevati tou kai to apolause.

Natalia perastika sas. Elpizw na mhn einai tpt. Kai emeis den kathomaste akoma theloume voithia allios mpam kai katw san keftes opws les kai esy. fisika mesa sto krevati trigirname san fidia kai ta spame ola kai edw kai dio meres sikonoume kai to kolo mas pros ta panw xaxa:)

mummy oute egw exw idiaitera provlimata me th pethera mou kai mou aresei kai to fai ths otan apofasizi na magirepsi xixi:)

rialli xaras to kouragio sou kopela mou na pate kai diakopes olokliros loxos. pantos prepei na exeis mia poly eutixismenh oikogeneia kai ena gio paneksipno:) na th xerese thn agaph sou:)

Διαφημίσεις

κοριτσια ξερει καμια πως να διατηρησω κολοκυθακια στην καταψυξη?????

νομίζω δεν καταψύχονται, δηλαδή καταψύχονται αλλά είναι σαν σαβρακιασμένα όταν τα βγάλεις

i1lzp2.png

βρε όλες οι καλές νύφες εδώ μαζευτήκανε; κι εγώ δεν έχω προβλήματα αλλά δε θα γίνουμε και κολλητές

με τη μπέμπα έλιωσα όμως...με χάιδευε στο πρόσωπο όπως κάνει ο μπεμπης μου...

i1lzp2.png

μπράβο σίλια μεγαλώσατε!!

πώς τα πάτε με το φαγάκι;;

ουουουου....το καταβροχθηζουμε!!!!

μην μας δει να τρωμε θελει σαν τρελος κι αλλο!!!

ερωτευτηκατε βλεπω εεε???:D:D

τι ωραια που βρεθηκατε με τα μικρουλια σας.....καταλαβαινουν και θελουν παρεα και αυτα τωρα...αχ μωρε τα ζουζουνια μεγαλωσαν!!!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Ki εμεις θελουμε πισινα και ειμαστε σε προβληματισμο γιατι μας κανουν τους δυσκολους με το προγραμμα και αν θα υπαρχουν κενα στα τμηματα απογευμα που βολευει το μπαμπα.Μονο στα Μελισσια δε μου καναν τους δυσκολου αλλα νομιζω ειναι ανοιχτο.Ναταλια ειναι φωτισε με?

Παντως θελω να σας πω πως εμεις καναμε την περιβοητη βουτια που μαθαινουν στα κολυμβητηρια αυτη που θα σας δειξουν.ναι αυτη που βουτας το κεφαλι υποβρυχιο και ειμαστε ετοιμη για να παμε στοτμημα ενηλικων τωρα χιχιχι!!!!!!Εξαλλου ειπαμε ειναι γυμναστρια η μαμα και αμα θελει μας μαθαινει και κολυμπι, αν και ομολογω φοβομουνα αλλα ας ειναι η καλα η mumycool!!!!!!Kai ena ψιλομπουκοματακι που ειχαμε μας περασε με τις βουτιες.

Ηδη ετοιμαζω τα χαρτια.Θελει και για εμας καρδιολογο και γυναικολογο(εγω) και δερματολογο ουφ!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

τελεια!!!! :D:D

και εγω το σκεφτομαι....αλλα δεν ξερω αν υπαρχει καταλληλη πισινα εδω....:(

silia που μενεις?παντου υπαρχουν προγραμματα ακομα και σε δημους.Τωρα αν θες με οζον ξερω σιγουρα ειναι μια στη γλυφαδα, δυο στο οακα και μια στην ανοιξη.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσαρες καλημερουδια!!!

Ελιτάκι, καλωσήρθατε!!! Θα συμφωνήσω κι εγώ... σαν την άνεση του σπιτιού σου δεν είναι τιποτα αλλά και οι διακοπούλες ωραίες είναι αν και κουραστικές...

Σιλια, τι ωραία με το μωράκι σου!! Όλα μαζί σε μια εβδομάδα, ε? Μπράβο!!!

Mummycool, γνωριστήκατε και με την Ελίτα!! Μόνο εμείς δεν έχουμε γνωρίσει κανέναν (ακόμα)...

Σήμερα έχω ενα σωρό εξωτερικές δουλειές αλλά το βλέπω πολύ χλωμό να βγαίνω... με τόση ζεστη. Η μικρή μου θα βράσει!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Kαλημερα.που ειστε καλε ολες σημερα?

Καλα εγω κοιμομουνα οι υπολοιπες?

Ο μπεμπακος το εσκασε και το δευτερο δοντακι.Ο καημενουλης ειχε κανει μια κοιλιδα τεραστια στο σεντονι απο σαλια και ξυπναγε καθε δυο ωρες το πρωι, γκρινιαζε και ξανακοιμοταν.μαλλον τον τσουζουν.

πΑΝΤΩς ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗς αντεχει ο καημενος, την αδερφη του φοβαμαι που οταν παθει κατι και την ενοχλει σηκωνει τον κοσμο

PN8Qp2.png

csXep2.png

αχ εγώ πήγα βόλτα στη γιαγιά μου και μου το βγαλε ξινό, όλη τη μέρα κλαψουρίζει, φρούτο του κανα 2 φορές και έφαγε ελάχιστο, λαχανικά με κοτόπουλο με τίποτα, όλο νερό και στήθος θέλει, κατέβασε γύρω στα 100 μλ με τη μια νερό

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...