Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

elita μας εξουθένωσε η μικρή σου!!!!! από τις 8μιση ξεραθήκαμε στον υπνο!!!

Τί καλά που τα βρήκαν τα δυο πιο αγαπημένα μου μωρά από το φόρουμ. Όλα τα παιδάκια μας είναι κουκλιά, αλλά έχω αδυναμία στο βεντουζάκο και την διδυμούλα:P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!!!! Που είστε όλες χαμένες????

Mummycool θέλουμε κι άλλες photos!!! Τυχερούλες, ζηλέυουμε!!!!!!!

Του μικρού μου του έπεσε ο πυρετός αλλά εδώ και 3ς μέρες βλέπω στην πάνα όταν κάνει τσίσα αφήνει μια ελάχιστα ροζ κηλίδα.. Πήρα τον παιδίατρο και μου είπε αύριο να του κάνω μια γενική και μια καλλιέργεια ούρων μήπως είναι ουρολοίμωξη, αν και μου είπε οτι αυτό συμβαίνει καμιά φορά από άλατα.. Τι να πω..

Ααααα η Ματθίλδη μου σήμερα έγινε 3 ετών και ο μπέμπης μου 7 μηνών!!!!!

Εσάς κάθονται κανονικά γιατί εμένα ακόμα όχι.. π.χ στο καροτσάκι του super market κρατιέται και κάθετε στον καναπέ όμως πέφτει σαν κεφτές!!!!

Να τα χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να μην είναι τίποτα μωρέ. Κι εμένα που και που αφήνει λίγο χρώμα στην πάνα, και μου είπε ο παιδίατρος πως είναι σημάδι αφυδάτωσης κι όχι ουρολοίμωξης.

Καλά, εμένα ο σκίουρος είναι και μικρός αλλά δεν κάθεται χωρίς υποστήριξη πουθενά. Αν και λατρεύει να κάθεται ανάμεσα στα μπουτάκια της μαμά του. Με χρησιμοποιεί για σφήνα, το παλιόπαιδο...

cate ευχαριστώ πολύύύύύύύύύύύύύύύ!! Και ο δικός μου μάλλον αυτό εννοούσε όταν μου είπε άλατα! Αλλά για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της ουρολοίμωξης μου είπε να του κάνω εξετάσεις!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλησπερα!!!!!

Ναταλια να τους χαιρεσαι και τους δυο!!!!!! και μεις γιναμε 6 μηνων σημερα..... απιστευτο πως περασε ηδη μισος χρονος.... ειχα σκεφτει να της κανουμε μιση τουρτα με μισο κερακι.... ο γιος μου ομως σκεφτηκε πως οταν γινει δυο θα θελει δυο τουρτες και αρα αυτος στα γεννεθλια του θα θελει...επτα!!!!.... οποτε το πηρα πισω...

τα παιδακια μου χαιρονται πολυ εδω στο χωριο, σκαρφαλωνουν κανουν ποδηλατο παιζουμε επιτραπεζια και ετσι περναει γρηγορα η μερα.....

καποια στιγμη ετρωγαν τοστ στην αυλη και η Αγαπη καθοταν στο καροτσι διπλα τους και πριν την προλαβουμε ....αρπαξε το ενα!!!!! ευτυχως δεν προλαβε να το βαλει στο στομα..... ειναι αρκετα ζωηρουλα, καθεται αρκετη ωρα μονη της,κανει κανα δυο βηματα μπουσουλωντας και πλεον μπορει να καθησει απο ξαπλωμενη... α, αρχισε να ψιλοκανει και κουπε πε.... τελικα ειμαι γεννημενη κουκουβαγια!!!!!

οσο για το πως χωραμε ειναι ψιλοχαλια η κατασταση γιατι χρειαζομαστε ενα μεγαλο αυτοκινητο (πχ επταθεσιο) αλλα τα οικονομικα δεν το επιτρεπουν.... προς το παρον εχουμε μπαγκαζιερα και δεν πολυκανουμε μακρινα ταξιδια...

Διαφημίσεις

Τελεια να περαστε κοριτσακια που ειστε διακοπουλες!

Παρος ποτε φευγεις εσυ ;τελος του μηνα;

Ελιτακι καλο δρομο!

Ποπο ριαλι μου χαρα στο κουραγιο σου με τοσα παιδια! Βρε με το τοστ τι εκανε η Αγαπη..χαχααχα

Καλε κοπελιες πως περναει ετσι η μερα; ουτε που το καταλαβαινω με τοσο τρεξιμο!

Την αλλη Τεταρτη βαπτιζομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κανουμε βουτιτσα στην κολυμπηθρα!:D:D:D

Κ το ονομα αυτου....Αποστολος - Αγγελος!:P

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

καλησπερα!!!!!

Ναταλια να τους χαιρεσαι και τους δυο!!!!!! και μεις γιναμε 6 μηνων σημερα..... απιστευτο πως περασε ηδη μισος χρονος.... ειχα σκεφτει να της κανουμε μιση τουρτα με μισο κερακι.... ο γιος μου ομως σκεφτηκε πως οταν γινει δυο θα θελει δυο τουρτες και αρα αυτος στα γεννεθλια του θα θελει...επτα!!!!.... οποτε το πηρα πισω...

τα παιδακια μου χαιρονται πολυ εδω στο χωριο, σκαρφαλωνουν κανουν ποδηλατο παιζουμε επιτραπεζια και ετσι περναει γρηγορα η μερα.....

καποια στιγμη ετρωγαν τοστ στην αυλη και η Αγαπη καθοταν στο καροτσι διπλα τους και πριν την προλαβουμε ....αρπαξε το ενα!!!!! ευτυχως δεν προλαβε να το βαλει στο στομα..... ειναι αρκετα ζωηρουλα, καθεται αρκετη ωρα μονη της,κανει κανα δυο βηματα μπουσουλωντας και πλεον μπορει να καθησει απο ξαπλωμενη... α, αρχισε να ψιλοκανει και κουπε πε.... τελικα ειμαι γεννημενη κουκουβαγια!!!!!

Καλέ είστε πολύ προχωρημένες.... Εμείς θα γίνουμε 6 μηνών αύριο, κι ούτε κουβέντα να σηκωθούμε από ξαπλωτοί καθιστοί. Ούτε κου πεπε εννοείται. Αλλά το τοστ θα το αρπάζαμε κι εμείς.... Όλα κι όλα. Φαί να είναι και να "αρπάζεται" κι είμαστε μέσα:tongue::tongue:

Από μπουσούλημα σέρνεται άμα έχει την κοιλιά μου κόντρα, μετράει;;;;:tongue:

καλημέρα!!!!

κι εμείς καθόμαστε και γυρνάμε και μόνοι μας στο καθιστο από το ξαπλωτό

είμαστε και λίγο μεγαλύτεροι βέβαια, κλέβουμε ;)

βεβαια ακόμα τα ποδαράκια μας δεν μας αρέσει να στεκόμαστε,

καταρρέουμε

λοιπόν να σας πω τη μαύρη αλήθεια το προξενειό δεν το βλεπω να πηγαίνει καλά! η νύφη συμπαθεί πάρα πολύ την πεθερά και επίσης της άρεσε και το φαγητό μου!!!! :tongue::tongue:

i1lzp2.png

καλημέρα!!!!

λοιπόν να σας πω τη μαύρη αλήθεια το προξενειό δεν το βλεπω να πηγαίνει καλά! η νύφη συμπαθεί πάρα πολύ την πεθερά και επίσης της άρεσε και το φαγητό μου!!!! :tongue::tongue:

ποιο το προβλημα λοιπον??????

οσο για το ποσο κινητικη ειναι μη ξεχνατε πως εχει τρεις "δασκαλους" και πρεπει να διεκδικησει τη θεση της στο σπιτι!!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα σε οοολες.....

σημερα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!!!!!!!

ο μικρουλης μου εβγαλε τα 2 κατω δοντακια μαζι....γι αυτο ειχαμε 1 εβομαδα φουλ στη γκρινια....

και εμεις κανουμε κου πε πε ,και του κανω και κολλα 5 και απλωνει το χερακι(ολα μαζι σε μια εβδομαδα τα εκανε πριν τιποτα)...να καθισει μονος του απο ξαπλωτος μια φορα το εκανε μονο..

βεβαια στεκομαστε στα τεσσερα εδω και καιρο και σηκωνει και παταει και στις πατουσες...και μπουσουλιμα προς τα πισω...

σαν εχθες θυμαμαι που φοβομουν να τον πιασω και ηταν ησυχουλης ,μαμ κακα και νανι και τωρα εχει γινει πολυ ζωηρος ο μικρουλης μου...

αφηστε σημερα πεταω απο τη χαρα μου!!!!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

ποιο το προβλημα λοιπον??????

οσο για το ποσο κινητικη ειναι μη ξεχνατε πως εχει τρεις "δασκαλους" και πρεπει να διεκδικησει τη θεση της στο σπιτι!!!!!!

πόσες νύφες ξέρεις που τα πηγαίνουν καλά με την πεθερά τους;;;; ελάχιστες!! μπορεί να κάνουμε την εξαίρεση βεβαια

βιάστηκα να μιλησω, το μεσημέρι κρεμάστηκε στα κάγκελα του κρεβατιού και στηρίχτηκε στα πόδια του ευτυχώς όχι για να πέσει κάτω αλλά για να παίξει με ένα μαραφέτι που έχω κρεμασμένο και παίζει μουσική

θα πω του νίκου να τον κατεβάσει ήρθε η ώρα

μήπως πρέπει να βγάλουμε και την πάντα ή όχι ακόμα; λέω επειδή το κάνουν σκαλοπατάκι και είναι επικίνδυνο τι λέτε;

πάντως αν εμένα πάρει μαθήματα από τον τετράποδο αδερφούλη δεν τον βλέπω να περπατάει σύντομα :tongue::tongue: θα μείνει στο μπουσούλημα :mrgreen::mrgreen:

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...