Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!!

Εμένα γιόρταζε η Ματθίλδη γιατί την έχουμε βγάλει και Μαρία και η μαμά μου που την λένε Μαριάννα!

Ο μικρός μου απο το Σάββατο είχε 38,2 ακατέβατο μέχρι πριν λίγο, παρά τα αντιπυρετικά, δεν έπεφτε με τπτ...

Ζεστένομαιιιιιιιιιιιι και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιι.......

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάρος, χρόνια πολλά στην κορούλα σου και στη μανούλα σου, να τις χαίρεσαι!!! Και περαστικά στον μπεμπάκο!! Τι επαθε???

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Nataλιτσα να τις χαιρεσαι.Χρονια πολλα.Τι επαθε ο ομορφουλης μου?Περαστικα του μωρε!!!!!Κι εμεις ψιλοσυναχωθηκαμε με τα κλιματιστικα αλλα μυξουλες μονο τωρα ειναι καλυτερα μετα τις βουτιες κιολας που καναμε!!!!

Αυριο γυρναμε και μεχει πιασει απιστευτη μελαγχωλια.Μαζεψα, τα μικρα κοιμουνται και ετοιμαζομαστε να παμε για φαι.Κλαψ!!!!!!Και μου κακοφαινεται γιατι συνηθως πηγαιναμε διακοπες αρχες Σεπτεμβρη και τωρα θαχουμε αλλο τοσο καλοκαιρι μπροστα μας.Ασε που τα μωρα εχουν μαθει σε βολτες και βουτιες και περιμενουν πως και πως.Καναμε και βουτια στο νερο-με τις οδηγιες της mummycool και τους αρεσει πολυ.και οχι δεν πινουν νερο!!!!Ειμαστε ετοιμοι για το κολυμβητηριο.

Ναταλια ηθελα να σε ρωτησω, το κολυμβητηριο ειναι ανοιχτο για τα μωρα?Το χειμωνα ομως τι γινεται δεν κρυωνουν τα μωρακια?Εχω προβληματιστει

Σοφακι θρθουμε αυριο.Οταν ξεκινησουμε θα σε παρω τηλ/Δε μπορω να ξερω σιγουρα ωρα γιατι μεχρι να φορτωσουμε θα θελουμε ωρα.Παντως για μεσημερακι μας βλεπω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Το χειροτερο οταν επιστερφουμε.Οι τρεις σακουλες απλυτα πουχουν μαζευτει, και η τακτοποιηση ολων αυτων των μικρων εδω κι εκει πραγματων.Η χειροτερη μου ειναι σου λεω!!!!!!!Περσι ειχα μια βαλιτσα ενα μηνα με κατι ψιλολογια και δεν ταχα βολεψει.Αφου κατι κρεμες και κατι καλυντικα τα βρηκα φετος μεσα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Κι εσένα να σου ζήσει το παιδάκι σου, κοριτσάκι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ειδικά εκείνη τη στιγμή ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να το σταματήσω και να πάμε για καισαρική. Χωρίς να είμαι και φανατική, έτσι. Οποιαδήποτε στιγμή μου έλεγε ο γιατρός το παιδί υποφέρει, θα φεύγαμε για καισαρική επιτόπου. Του το είχα ξεκαθαρίσει.....

Ήταν.... πόνος. Την κραυγή μου ο άντρας μου την άκουσε κι ας τον είχαν βγάλει έξω από το δωμάτιο όσο το έκαναν αυτό. Μου έσπασε τα νερά αφού με έπιασε η επισκληρίδιος, οπότε αυτό τουλάχιστον ήταν ήπιο....

Πάντως ένα πράγμα περίεργο, τόσες ώρες σε ένα δωμάτιο που δεν έχει να κάνεις τίποτα, μόνο άσπρους τοίχους και δε βαρέθηκα. :P:p

ase cate kai to spasimo twn nerwn ponaei alla meta apo 6 mhnes den ta thimase. egw tora lew oti pali tha genaga fisiologika xwris episkliridio alla otan ftasei pali ekeinh h wra tha fwnazw sto giatro kane mou oliki kai meta kaisariki ( na einai kala o anthropos pou den me akouse). kai ontos oi wres pernane kai xampari den perneis. einai apisteuto to poso grhgora pernane

Γεια σας κοριτσια!!!!!

Τελειωσαν και οι διακοπες για μας το περασμενο σαββατο αλλα ειπαμε να τις παρατεινουμε λιγο και ηρθαμε στο χωριο, στους γονεις μου που εχει και δροσουλα.... περασαμε τελεια, ξεκουραστηκαμε αρκετα (οσο μπορει να ξεκουραστει κανεις με 4 παιδια στη θαλασσα.....).Η αληθεια ειναι πως δεν δυσκολευτηκαμε και πολυ γιατι η Αγαπη ηταν πολυ ηρεμη χωρις καθολου γκρινια, απολαμβανε καθε μερα το μπανακι της (τοσο που δυο φορες χαλαρωσε τοσο που κοιμηθηκε μεσα στη θαλασσα!!!!) μετα φαγακι στην παραλια και υπνο. πηγαιναμε λιγο το πρωι και κυριως το απογευμα για ωρες και το βραδυ την εβαζα στο σλινγκ και κοιμοταν και καναμε βολτουλες (το μονο πραγμα που μισει η Αγαπη ειναι το καροτσι,δυστυχως...).Βεβαια ειδα και επαθα να ετοιμασω βαλιτσες... φανταστειτε, βαλιτσες για 6 και καροτσι και παρκοκρεββατο και κουζινικα γιατι ηθελα να μαγειρευω τρομαρα μου..... με το που ηρθαμε στο χωριο η Αγαπη δυστυχως ψιλοκρυωσε, εκανε και πυρετο για ενα 24ωρο αλλα τωρα ειναι πολυ καλα.... ευτυχως που κανουμε ομοιοπαθητικη και της περασε γρηγορα. δεν θυμαμαι ποια μανουλα βασανιζεται με βρογχιολιτιδες... ας δοκιμασει ομοιοπαθητικη να μην ταλαιπωρειται το μικρουλι.... πολλα ειπα, ονειρα γλυκα σε ολες!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Καλή επιστροφή να έχετε Ελίτα!! Προσοχή στο δρόμο!!!

Riaili, χαρά στο κουράγιο σου!!! Εμείς λείψαμε για μια εβομάδα με το μωρό και ακόμα μαζεύω... εσύ πως τα καταφερνεις????

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Ουφ ετοιμαζομαστε.Βασικα φορτωνει ο Χρηστος.Τα μωρα ακομα κοιμουνται.Χτες τα καναμε σουπερ μωρα.Κανανε δυο μπανια, ενα θαλασσα, μετα πισινα και το βραδυ πηγαμε για πιτσα στο χανιωτη και μετα μας ηρθε και κατσαμε σε ενα κοκτειλ μπαρ που σερβιρε fish balls δηλαδη κοκτειλς σε μεγααααλα ποτηρια με ταιραστια καλαμακια που πινει ολη η παρεα μαζι.

Φυσικα εγω και ο αντρας μου και τα μωρα που ηταν μες την τρελλη χαρα και χορευαν με τη μουσικη.Σας λεω εχω παιδια απιστευτα.Και δε γκρινιαζαμε.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Γεια σας κοριτσια!!!!!

Τελειωσαν και οι διακοπες για μας το περασμενο σαββατο αλλα ειπαμε να τις παρατεινουμε λιγο και ηρθαμε στο χωριο, στους γονεις μου που εχει και δροσουλα.... περασαμε τελεια, ξεκουραστηκαμε αρκετα (οσο μπορει να ξεκουραστει κανεις με 4 παιδια στη θαλασσα.....).Η αληθεια ειναι πως δεν δυσκολευτηκαμε και πολυ γιατι η Αγαπη ηταν πολυ ηρεμη χωρις καθολου γκρινια, απολαμβανε καθε μερα το μπανακι της (τοσο που δυο φορες χαλαρωσε τοσο που κοιμηθηκε μεσα στη θαλασσα!!!!) μετα φαγακι στην παραλια και υπνο. πηγαιναμε λιγο το πρωι και κυριως το απογευμα για ωρες και το βραδυ την εβαζα στο σλινγκ και κοιμοταν και καναμε βολτουλες (το μονο πραγμα που μισει η Αγαπη ειναι το καροτσι,δυστυχως...).Βεβαια ειδα και επαθα να ετοιμασω βαλιτσες... φανταστειτε, βαλιτσες για 6 και καροτσι και παρκοκρεββατο και κουζινικα γιατι ηθελα να μαγειρευω τρομαρα μου..... με το που ηρθαμε στο χωριο η Αγαπη δυστυχως ψιλοκρυωσε, εκανε και πυρετο για ενα 24ωρο αλλα τωρα ειναι πολυ καλα.... ευτυχως που κανουμε ομοιοπαθητικη και της περασε γρηγορα. δεν θυμαμαι ποια μανουλα βασανιζεται με βρογχιολιτιδες... ας δοκιμασει ομοιοπαθητικη να μην ταλαιπωρειται το μικρουλι.... πολλα ειπα, ονειρα γλυκα σε ολες!!!!!

riaili εχω μια απορια, πως χωρατε ?Προσπαθω να σας φανταστω γιατι εμεις με δυο και ειμαστε αστα να πανε.Τι αμαξι εχετε και βολευεστε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!!!! Που είστε όλες χαμένες????

Mummycool θέλουμε κι άλλες photos!!! Τυχερούλες, ζηλέυουμε!!!!!!!

Του μικρού μου του έπεσε ο πυρετός αλλά εδώ και 3ς μέρες βλέπω στην πάνα όταν κάνει τσίσα αφήνει μια ελάχιστα ροζ κηλίδα.. Πήρα τον παιδίατρο και μου είπε αύριο να του κάνω μια γενική και μια καλλιέργεια ούρων μήπως είναι ουρολοίμωξη, αν και μου είπε οτι αυτό συμβαίνει καμιά φορά από άλατα.. Τι να πω..

Ααααα η Ματθίλδη μου σήμερα έγινε 3 ετών και ο μπέμπης μου 7 μηνών!!!!!

Εσάς κάθονται κανονικά γιατί εμένα ακόμα όχι.. π.χ στο καροτσάκι του super market κρατιέται και κάθετε στον καναπέ όμως πέφτει σαν κεφτές!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...