Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κορίτσια μου, μου βγήκε σήμερα να πω σε όλον τον ντουνιά πώς γέννησα. Φυσιολογικό είναι αυτό; Σα να με λύτρωσε από ένα βάρος που τα είδα στο χαρτί.

http://skiouromanoula.blogspot.com/2010/08/blog-post_13.html

αχ βρε κοριτσακι τι να σου πω! πραγματικα συγχαρητηρια που αντεξες τοσα κ τα καταφερες μεχρι τελος!!! εγω ουτε να το σκεφτομουν στην θεση σου, οτι θα περασω τρελους πονους κ ολα αυτα ειδικα οταν υπαρχουν τροποι να μην υποφερω!! αν κ περασα πονους κ ετρεμα ολο το βραδυ επισης απο την επισκληριδιο καθοτι εκανα 3ς, δεν με επιαναν...

ομως καμια συγκριση με τα δικα σου! η δυναμη της θελησης ειναι τεραστια! να σου ζησει το μωρακι να ειστε παντα καλα κ ευτυχισμενοι!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρονια πολλα σε οσες γιορταζετε...οτι επιθυμειτε!!!!!

ολγα χρονια πολλα να τα 100στησεις!!!!

χρονια πολλα και στους δικους σας οσοι εχετε καποιον εορταζοντα!!!

σοφια και ελιτα οι φωτο τ ε λ ε ι ε ς !!!!!!

τα ζουζουνια απιστευτα!!!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

cate τωρα μπηκα στο μπλογκ πρωτη φορα!!!

τι περασες....τι να πω....

και εγω ξεκινησα με προκληση και διαστολη 0 απο το πρωι 7.00 μεχρι 5.30...

λοιπον ο πονος για να μου σπασει τα νερα δεν υπαρχει!!!!!

φανταζομαι για να σου ανοιξει τον τραχηλο θα ειναι 10πλασιος!!!!αντε βρε κατερινακι...με αγχωσες!!!!μπραβο σου παντως, δεν θα το αντεχα με τιποτα εγω...

καισαρικη εκανα τελικα ...

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

αχ βρε κοριτσακι τι να σου πω! πραγματικα συγχαρητηρια που αντεξες τοσα κ τα καταφερες μεχρι τελος!!! εγω ουτε να το σκεφτομουν στην θεση σου, οτι θα περασω τρελους πονους κ ολα αυτα ειδικα οταν υπαρχουν τροποι να μην υποφερω!! αν κ περασα πονους κ ετρεμα ολο το βραδυ επισης απο την επισκληριδιο καθοτι εκανα 3ς, δεν με επιαναν...

ομως καμια συγκριση με τα δικα σου! η δυναμη της θελησης ειναι τεραστια! να σου ζησει το μωρακι να ειστε παντα καλα κ ευτυχισμενοι!

Κι εσένα να σου ζήσει το παιδάκι σου, κοριτσάκι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ειδικά εκείνη τη στιγμή ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να το σταματήσω και να πάμε για καισαρική. Χωρίς να είμαι και φανατική, έτσι. Οποιαδήποτε στιγμή μου έλεγε ο γιατρός το παιδί υποφέρει, θα φεύγαμε για καισαρική επιτόπου. Του το είχα ξεκαθαρίσει.....

cate τωρα μπηκα στο μπλογκ πρωτη φορα!!!

τι περασες....τι να πω....

και εγω ξεκινησα με προκληση και διαστολη 0 απο το πρωι 7.00 μεχρι 5.30...

λοιπον ο πονος για να μου σπασει τα νερα δεν υπαρχει!!!!!

φανταζομαι για να σου ανοιξει τον τραχηλο θα ειναι 10πλασιος!!!!αντε βρε κατερινακι...με αγχωσες!!!!μπραβο σου παντως, δεν θα το αντεχα με τιποτα εγω...

καισαρικη εκανα τελικα ...

Ήταν.... πόνος. Την κραυγή μου ο άντρας μου την άκουσε κι ας τον είχαν βγάλει έξω από το δωμάτιο όσο το έκαναν αυτό. Μου έσπασε τα νερά αφού με έπιασε η επισκληρίδιος, οπότε αυτό τουλάχιστον ήταν ήπιο....

Πάντως ένα πράγμα περίεργο, τόσες ώρες σε ένα δωμάτιο που δεν έχει να κάνεις τίποτα, μόνο άσπρους τοίχους και δε βαρέθηκα. :P:p

εμενα μου εσπασαν μονα τους τα νερα ευτυχως

αλλα χερι εφαγα πολυ κ πονεσε παααραα πολυ

το χειροτερο ηταν οταν με πατησαν αμεσως μετα τη καισαρικη..σας το εκαναν κ σε σας αυτο?

παντως κ η καισαρικη με επισκληριδιο μια φρικη ειναι...κ το χειροτερο να περασεις ωρες με προσπαθεια κ στο τελος να κανεις κ καισαρικη

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

εμενα μου εσπασαν μονα τους τα νερα ευτυχως

αλλα χερι εφαγα πολυ κ πονεσε παααραα πολυ

το χειροτερο ηταν οταν με πατησαν αμεσως μετα τη καισαρικη..σας το εκαναν κ σε σας αυτο?

παντως κ η καισαρικη με επισκληριδιο μια φρικη ειναι...κ το χειροτερο να περασεις ωρες με προσπαθεια κ στο τελος να κανεις κ καισαρικη

Τυχερή είσαι, γιατί σκέψου πως εγώ που το έφαγα με επισκληρίδιο το σπάσιμο των νερών, το...θυμάμαι. Τί πράγμα κι αυτό, όποια έμπαινε, έχωνε και το χέρι της εκεί κάτω. Αλλά το άλλο δεν παίζεται, δεν θα το ξανάκανα.

Ναι, μωρέ, περισσότερο αυτό με κράτησε στο τέλος. Λέω έφαγα 14 ώρες εδώ μέσα, να φάω και την ταλαιπωρία της καισαρικής; Γιατί σε ζούληξε αμέσως μετά την καισαρική. Μανία με τα ζουλήγματα, έχουν αυτές οι μαίες.:tongue::tongue::tongue:

Αφού τα γεννήσαμε τα παιδάκια μας υγιή όλα τα άλλα είναι για να λέμε εμείς. Σαν τις ιστορίες από το στρατο των αντρών ένα πράμα:mrgreen:

Καλημέρα μανουλες και μπεμπάκια!!! Τι ζέστη είναι αυτή βρε κορίτσια; Έχουμε πεθάνει!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και εσείς να χαίρεστε όσους αγαπάτε και γιόρταζαν!!

Γιώτα, Καρδούλα χρόνια πολλα για χθες!!! Πάντα χαρούμενες και... ξεκούραστες να πω;

Μάμμυ , Υδροχοάκι να χαίρεστε τους γιόκες σας!!! Πάντα τυχεροί και ευτυχισμένοι να είναι!!

Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν!!

Χθες είχαμε μια δύσκολη νύχτα, όπως και οι τελευταίες 10!!! Κάτι την πείραξε και είχε 4 πριτσάκια με πράσινα κακα και βλένες!!! Εχανε και την πιπίλα συνέχεια και τελικά κατάφερα να την κοιμίζω στις δυο παρα το βράδυ!!! Μάλλον της μετέδωσα αυτό που πείραξε εμένα!!

Γιώτα γιʼαυτό πουλέγαμε χθες, μην ακους ότι κι αν σου λένε!! Τα κιλά δεν παίζουν ρόλο στο περπάτημα!! Η ανηψια του άνδρα μου περπάτησε 10.5 μηνών και ήταν 11 κιλά τότε!!! Φόραγε ήδη ρουχαλάκια δυο ετών!!!

Ελίτα κουκλιά και τα δυο!!

Σίλια, πολύ καλός ο μπεμπάκος σου!

Όλγα έχεις γενέθλια;Χρόνια πολλα και κυρίως καλά, να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένεια σου και να σε χαίρονται και αυτοί!!

Υδροχοάκι και εμάς μας είπε μην την βάλουμε μέχρι να γίνει 7 μηνών.

Έχει παραγγειλει κάποια απο το https://www.amazon.co.uk

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαβάστε αυτό;

Είναι λίγο νωρίς για εμάς, αλλα είναι πολυ χρησιμο.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20550

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=26463

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Καλημερα!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να περασατε τελεια!!!

Χρονια Πολλα σε ολες τις εορταζουζες!!!

εμεις επιτελους βγαλαμε ο 2ο δοντακι και ησυχασαμε λιγο , παιζουμε και γελαμε ησυχες οπως πριν. Τις τελευταιες μερες σαν να μεγαλωσω αποτομα το μικρο μου το παρατηρω παντα αυτο πανω στην αλλαγη του μηνα, κανουμε γεια σου με το χερακι και κουπε-πε μετα απο ωρες σκληρης προπονησης λιωωωνω , επισης οταν την κραταω απο τα χερακια κανει τα πρωτα της βηματακια σαν αστροναυτης στο διαστημα, επισης μια φορα σηκωθηκαμε απο ξαπλωμενες καθιστες, καλε θα μου το παρει η νασα , κουκουβαααααααα!!!!

Και για να μην λεω μονο για την μπεμπε εχουμε κι αλλα νεα, ο Αλκης μου επιτελους ξεμπερδεψε με την πανα εχουμε μια εβδομαδα χωρις ατυχηματα και το καλυτερο παει στην τουαλετα μονος του και κατουραει ορθιος , τραβαει το καζανακι και σκουπιζετε μετα και η χαζομανα παρακολουθει απο την κλειδαροτρυπα χιχιχιχι.

Εμεις περασαμε ησυχα και οικογενειακα εχθες φαγαμε στην μαμα μου ολοι οι παπουδες και οι γιαγιαδες και τα μικρα χορτασαν αγκαλιες, μπηκαμε και σε μπελαδες αποφασισαμε να φτιαξουμε την κουζινα και 2 μερες ξεπατωθηκα τουλαχιστοον εγινε σουπερ!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Ela gia mpanio Sofia.Σημερα λεμε να λιωσουμε στη θαλασσα,εχει σπασει και η κινηση.Μεχει πιασει η μελαγχωλια της τελευταιας μερας κλαψ!!!!Ναταν κι αλλο και το παθαινω μονο στη χαλκιδικη

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...