Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια ....τι κάνετε;ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ!!

Ελίτα μου τι ακούω ;;;;σας άρεσε ο βεντούζας ΜΑΣ!!! Αντε επειδή είμαστε πολύ ρομαντικές γυναίκες εμείς και αφου ηταν μεγάλος έρωτας θα κάνουμε πίσω ...αλλα μόνο για σας!!

Αντε συναντηθήκατε εσείς ,έπρεπε να πάρω την μπέμπα και να έρθω να σας βρω αλλα με τέτοια ζέστη το ξανασκέφτηκα και τεμπέλιασα τελικά..

Α δεν σας είπα χθες κάναμε την πρώτη μας απόπειρα να φάμε χορτόσουπα ..τι να σας πω ουτε να την μυρίσει αηδίαζε και μόνο που την πλησίαζα ..σημερα θα δούμε παλι τι θα κάνει και να φανταστειτε τα εκανα στον ατμομάγειρα σε ενα 15 λεπτο.

Sillia το παρήγγειλα το βιβλίο που μου πρότεινες .Ακούγεται καλό τώρα θα δω οταν μου το φέρουν κια θα σας πω.Φιλάκια και καλα να περάσετε ολιο σήμερα!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!

καταρχην χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!! Να χαίρεστε και τους δικούς σας που γιορτάζουν!

αχ από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω...λίγα λίγα θα σας τα γράφω

είμαι ένα πτώμα, πολύ γεμάτη μέρα

ξεκινάω από το ζεύγος ελίτα-χρήστος: πολύ συμπαθητικά παιδιά, πολύ ωραία περάσαμε, γελάσαμε, τα ήπιανε οι άντρες, η ελίτα είναι μια θεά, πιο όμορφη από κοντά και καθόλου γκρινιάρα σας λέω!! όταν γράφει μόνο την πιάνει από κοντά δεν είναι καθόλου!!!!!!!

η μπέμπα υπέροχη!!! δεν χορταίναμε να την παίρνουμε αγκαλιά, και ο μπέμπης κούκλος είναι δεν μπορώ να πω αλλά αγοράκι έχουμε κι έτσι ξετρελαθήκαμε περισσότερο με το κοριτσάκι τι να κάνουμε

τα βάλαμε και τα 3 στην πισίνα και μας ρωτούσαν τρίδυμα είναι;;; όχι λέω το ένα είναι δικό μου και με κοιτούσε η τύπισσα επιφυλακτικά, τόσο πολύ μου μοιάζει ο βεντουζάκος μου για να φανταστείτε

ανέβασα φώτος στο προφίλ

καλά ο μάριος ατην αρχή κοιμόταν στο καρότσι όταν φτάσαμεκαι βάλαμε τη μπουμπού στα πόδια του και ξύπνησε με ένα χαμόγελο άλλο πράμα τι να σας λέω, βέβεια το μεσημέρι μας έβγαλε την πίστη μέχρι να κοιμηθεί, δεν ήθελε με τίποτα να χάσει την παρέα του

i1lzp2.png

ελιτα εννοείται ότι θα έρθετε δεν το συζητώ, ετοιμαστείτε με το καλό και πριν μπείτε θέρμη θα με παρετε τηλ να έρθω να σας πάρω

τελικά καλά που δεν ήρθατε χανιώτη για μπάνιο, δεν το βούτηξα το μωρό, καθήσαμε σε μπιτς μπαρ και με έπιασε μια σιχαμάρα με όλες αυτές τις μπύρες που είδα να κατεβαίνουν χωρίς να συνοδεύονται από την αντίστοιχη ουρά στην τουαλέτα των αντρών!!!

i1lzp2.png

χαχα ελιτα εχουμε το ιδιο σωσιβιο.... μονο που εγω η βλαμμενη δεν εβαλα καπελακι στην μικρη , βεβαια ηταν εφτα το απογευμα, και μου κοκκινησε λιγο...:(

αχ κοριτσια μου ηρθε περιοδος.... ελεος εναμιση χρονο με ειχε ξεχασει, σημερα βρηκε? ειμαι διακοπες λεμε....πανε τα μπανια για λιγες μερες :evil:

ρε γιώτα καλά είναι δυνατόν;; το πες κι όλας!!!

χρόνια σου πολλά κοριτσάρα μου

άντε μας έλειψες

μόνο εγώ δεν έχω περίοδο;;; να πάω να κάνω κανένα τεστάκι για καλό και για κακό (λέμε και καμιά πλακίτσα να περνάει η ώρα ε;;)

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

TELEIES Σοφια.Κι εμεις περασαμε τελεια!!!!Ειστε πολυ ωραιο και χαριτομενο ζευγαρι κι εσυ πολυ καλη και cool mama.Kai fysika kai o αντρουλης σου γεννημενος πατερας!!!!!!Λιγο αγχωμενος αλλα θα του περασει στο επομενο.Και ο δικος μου ετσι ειναι σαν ταυρουλης οταν του κολλησει κατι.

Και ο Μαριος ειναι το ιδανικο μωρο.

Σημερα τους εκανα τη βουτια που μου δειξες κι εκανε και ο Χρηστος που φοβοταν.Και μας αρεσε πολυ!!!!!

Φωτος θα τις βαλω και θα στις στειλω με μειλ που δε χρειαζονται επεξεργασια

PN8Qp2.png

csXep2.png

συνφορουμιτισες μου καλησπερααααα!!!!!!!!!!

να χαιρομαστε τις εορταζουσες σημερα και ειναι και πολλες χιχι

και την συμπεθερουλα μου εεεε μην ξεχνιομαστε!! να ειστε ολες πολυχρονες και ευτυχισμενες !!!!

αντε μαμι του χρονου θα μας κερνας και για τον μαριο!!!!!!!!

καλα περιττο να σας πω πως μας κανατε και ζηλεψαμε !!! τι τελεια μωρακια ειναι αυτα ????? και οι μαμαδες ομως δεν πατε πισω!!!

εμεις εδω καηκαμε !!!!!!!!!!! ρε π@@# τι ζεστη ειναι αυτη ??? και ειμαι και αδιαθετη και αρα μπανακι μονο στη μπανιερααα τις πιο κουλες μερες ειμαι αδιαθετη ρε γμτ !!

τελος παντων ! με περιμενει μια πολυ δυσκολη μερααα η μαλλον νυχτα ...οι μισοι απο τον κυκλο μου γιορταζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πεθερα, θειες, γιαγια, οι δυο κολλητες μου, το βαφτηστηρι μου, ξαδελφες, κουμπαροι....ολοι ομως!!!!! αα και μην αμελησω και την συμπεθερα!! παμε να ετοιμαστουμε και να αρχισουμε τις επισκεψεις...ελπιζω μεχρι αυριο να εχω τελειωσει χιχι

ολγα χρονια πολλλαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλη μια λιονταρινα στην παρεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να τα εκατοστησεις κοριτσαρα μου !!!

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!!

Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες τωρινούς και μελλοντικούς!!!

Μόλις μαζευτηκαμε κι εμείς, είχαμε πάει στην πεθερά μου που γιορταζε....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!! χρονια πολλα σε ολους κ ιδιατερως σε οσες οσους γιορταζουν! υγεια κ αγαπη!

χαθηκα ειχα δουλιτσες εδω στο σπιτι κ δεν προλαβα να μπω!

Οι φωτος ελιτα+σοφια με ζουζουνακια θεικες!!!!! μπραβο κοριτσακια που καταφερατε να συναντηθειτε!! ειδικα στην ελιτα που δεν μασαει ουτε απο αποστασεις ουτε απο τιποτα!!

φευγουμε τριτη για 6 μερες αιγινα κ φτιαχνω την λιστα! ελπιζω να ειστε ολες καλα. δεν προλαβα να διαβασω τιποτα

εμας η γιατρος μας ειπε κατηγορηματικα οχι φετος θαλασσα??!! γιατι ρε γμτ?? ολες βλεπω τα βαζετε

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

εμας καρδουλα ειπε ουτε τα ποδαρακια! καταλαβαινω για τα κοριτσακια οτι ειναι πιο επικυνδυνο διοτι αν κολλησουν κατι το πιο απλο οπως μυκητες αστα να πανε...αλλα καθολου???ουτε ποδαρακια ουτε να το βρεξω λιγο????

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...