Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελικη μου δεν ειμαι γιατρος και δεν μπορω να κρινω....

Αυτο που ξερω ειναι πως οι τιμες του σακχαρου πρεπει να ειναι 90-140... πανω απο 140 θεωρειται διαβητης... εσενα βλεπω πως καποιες πρωινες εχουν θεμα και μια μονο μεσημεριανη... Εμενα ηταν 140-160 συνηθως και ινσουλινη δεν ειχα κανει... φροντιζα να το ριχνω με την διατροφη. ακολουθουσα αυστηρα το διατροφολογιο και ειχα πολυ καλα αποτελεσματα... δεν ξερω γιατι ενω εισαι στα ορια σου λεει ινσουλινη. πρωτη φορα το ακουω. αυτο στο ειπε ο γυναικολογος η ο διαβητολογος???

ενα καλο κολπακι για να ριξεις το πρωινο ζαχαρο που συνηθως ειναι το προβλημα ειναι αν ξυπνας το βραδυ πχ για τουαλετα να ρως μια φρυγανια ωστε να μην μενει πολυ ωρα το στομαχι αδειανο...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο που ξερω ειναι πως οι τιμες του σακχαρου πρεπει να ειναι 90-140... πανω απο 140 θεωρειται διαβητης... εσενα βλεπω πως καποιες πρωινες εχουν θεμα και μια μονο μεσημεριανη... Εμενα ηταν 140-160 συνηθως και ινσουλινη δεν ειχα κανει... φροντιζα να το ριχνω με την διατροφη. ακολουθουσα αυστηρα το διατροφολογιο και ειχα πολυ καλα αποτελεσματα... δεν ξερω γιατι ενω εισαι στα ορια σου λεει ινσουλινη. πρωτη φορα το ακουω. αυτο στο ειπε ο γυναικολογος η ο διαβητολογος???

ενα καλο κολπακι για να ριξεις το πρωινο ζαχαρο που συνηθως ειναι το προβλημα ειναι αν ξυπνας το βραδυ πχ για τουαλετα να ρως μια φρυγανια ωστε να μην μενει πολυ ωρα το στομαχι αδειανο...

Κι εμένα πάντως με παρόμοιες τιμές με έβαλε στην ινσουλίνη ο ενδοκρινολόγος. Είναι πιο αυστηρά τα πράγματα στην εγκυμοσύνη, μου είπε.

Να σου πώ τι ακριβώς μου είπε.. Επειδή αυτές οι μετρήσεις που έχω κάνει ξεκίνησαν απο την 20η εβδομάδα κ ενώ κάνω διατροφή όπως ακριβώς πρέπει δεν είδε κάποια βελτιώση και τώρα διανύω την 23η εβδομάδα που είναι σχετικά νωρίς για εκδήλωση διαβήτη κύησης αφού ανεβαίνει απότομα το σάκχαρο στην 24η εβδομάδα. Θεωρεί λοιπόν κάτι παραπάνω απο σίγουρο οτι απο 1η Σεπτ. θα χρειαστώ ινσουλίνη με δεδομένο την μέχρι τώρα πορεία μου.. τώρα αν τελευταία στιγμή κάνω την ανατροπή κ την γλυτώσω αυτό δεν το ξέρω. Όσο για τα πρωινά που τα βρήκε κ αυτός αυξημένα όντως μου έιπε να κόψω κάτι απο το πρωινό που τρώω για να αποφέυγουμε τα μεγάλα νούμερα κ εννοείται οτι πριν κοιμηθώ οσο σκασμένη κ αν νιώθω απο φαι να τρώω αυτα που μου γράφει!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Το μωρό μου τραγουδάειιιιιιιι ξαναααααααααααα!!!!!!!!!

Αχ το παιδάκι μου, ξύπνησε και δεν έκλαιγε, μου γέλασε και τώρα τραγουδάειιιιι!!!

Το παιδάκι μου συνέρχεται σιγα σιγααααα!!

Ατιμο δόντι το είχε μεταλλάξει το κοριτσάκι μου τοσες μέρες!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

elita πρωι θα σας έρθουμε για πισίνα τι ώρα ξυπνάτε;;;

σΟΦΑΚΙ μΕΣΗΜΕΡΑΚΙ σηκωνομαστε και τα μωρα.Δηλαδη μετα τις 12.Τωρα δυο μερες δεν πα;με ουτε για πρωινο!!!!!!Και μεχρι να ταισουμε και να ντυθουμε παει μια με δυο.Αλλα αν ερθετε νωριτερα να το επισπευσω χαχα.Εσεις τι ωρα θα φυγετε?

post-22755-14825440400228_thumb.jpg

post-22755-14825440401104_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Α στις φωτος ειναι απο κινητο και ειναι που κοιμαται ο μπεμπης στη θαλασσα.Οταν βρω χρονο θα φορτωσω απο φωτογραφικηα απλα θελουν επεξεργασια και θελουν ωρα.Σοφακι θα σου στειλω μηνυμα που ειμαστε στο κινητο πιο μετα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κορίτσια τι ζέστη είναι αυτή;;Σκάσαμε ..κατι 38 39 έιχε σήμερα δεν έχουμε βγει από το σπίτι όλη την μέρα με το κλιματιστικό είμαστε και μπουκώνει και η μύτη μας ,τι κάνουν γιαυτο;δεν έχω ιδέα...

Ηθελα να σας ρωτήσω στον ατμομάγειρα ποση ώρα θέλει η πατάτα το καρότο και το κολοκύθι και γιατι είναι καλύτερα απο το να τα βράσεις απλά,σας ρωτάω γιατι αυριο θα της κάνω να φαει...

ξέρει καμια και κανένα βιβλίο με συνταγές για μωράκια ;Μόνο το ταισε με βρήκα είναι καλό το έχει καμία;

mz6Up2.png

Καλημερούδια!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

Εμείς χθες ξεκινήσαμε φαγάκι (πατάτα, καρότο, κολοκύθι) και μας άρεσε!! Μπορώ να πω οτι της άρεσε περισσότερο απο την φρουτόκρεμα!!!

Σε τιποα δεν μου μοιαζει αυτό το παιδί... δεν γουστάρει τα γλυκά, είναι περισσότερο του φαγητού... ευτυχώς!!!

Σήμερα θα πάμε για μπάνιο στης αδερφής μου!! Θα γίνει χαμος!! Η μπέμπα, (μπαμπάς + μαμά), θεία και ξαδερφάκια!!! Ο τρόμος της παραλίας!!!! Χαχαχα!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

χαχα ελιτα εχουμε το ιδιο σωσιβιο.... μονο που εγω η βλαμμενη δεν εβαλα καπελακι στην μικρη , βεβαια ηταν εφτα το απογευμα, και μου κοκκινησε λιγο...:(

αχ κοριτσια μου ηρθε περιοδος.... ελεος εναμιση χρονο με ειχε ξεχασει, σημερα βρηκε? ειμαι διακοπες λεμε....πανε τα μπανια για λιγες μερες :evil:

mYQbp2.png

δεν βλεπω πολυ κινηση φυγατε ολες??

καλα κανατε......

εμεις πουθενα δεν πηγαμε ευτυχωσ που υπαρχει και aircontition αλλιως θα σκαγαμε...

εχθες πηγαμε παιδιατρο καναμε το pentavac δεν κλαψαμε σχεδον καθολου!!!!ειμαστε 72 εκ και 9100.το πινει το γαλατακι του ο μπεμπακος μου!!

αρχισαμε και στερεες-----δυστυχως ρυζαλευρο(αλλα εγω πηρα holle)δεν τρελαινετε κιολας αλλα οκ το τρωει,μετα απο μια εβδομαδα φρουτα και στις 1/9 μου ειπε καροτο πατατα κολοκυθακι αλλα μονο το ζουμακι τους για 3-4 μερες με ρυζαλευρο!!!(τι χαζομαρα ειναι αυτη ρε κοριτσια????πρωτη φορα το ακουω!!!!)

εγω βεβαια δεν θα το κανω ετσι οπως λεει.....anyway...

καλες βουτιες σε ολες που φυγατε ειμαι σιγουρη οτι περνατε τελεια!!!!!και εγω θελω!!!

σιλβη νομιζω χρειαζετε 20 λεπτα...πηρα τον ατμομαγειρα αβεντ και για λαχανικα λεει 15-20 λεπτα περιπου αναλογα τι θα βαλεις ....για βιβλιο ριξε μια ματια στο¨πληρες προγραμμα γευματων για βρεφη και νηπια¨ εκδοσεις δρεπανια και εγω αυτο θα παρω.

καρδουλα εκλεισα και εγω της βαφτισης...τα ρουχα τα πηρα 12μηνο guy laroche.

λιτσακι 19 κατευθειαν φρουτα εδωσες και μετα χορτοσουπα??μηπως να μην δωσω καθολου ρυζαλευρο???

ουφ...αυτα!!!!!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΓΙΩΤΑ, ΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

Και αν ξεχναω καποια σορυ ειστε τοσες κοριτσακια.

Σημερα συναντηθηκαμε με τη Μαμυ κουλ φυσικα δε χρειαζοταν να μεσολαβισουμε για τα προξενια, η ελξη ηταν αμοιβαια.Ο Μαριος εκανε τοσα χιλιομετρα για ναρθει να δει τη μικρη μας και αυτο ειναι πολυ σημαντικο και φυσικα μας αρεσε τρελλα!!!!!!!

Περασαμε τελεια, φαγαμε, ηπιαμε- καλα ο αντρας μου τωρα μουπε πως ηπιε 6 μπυρες χαμπαρι δεν πηρα.

Και μετα βουτηξαμε και στην πισινα με τα μωρα.Εχουμε βγαλει και φωτος, στα προσεχως.Εγω θα κατσω μετα τις διακοπες κπριτσακια να ασχοληθω , οποτε αν βαλει κατι η Σοφια οτι βαλει εσυ.

Μαλλον θα περασουμε και την Τριτη, φιλακια.

Και χρονια πολλα και σε οσους εχετε Παναγιωτιδες

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...