Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κορίτσια μου, μου βγήκε σήμερα να πω σε όλον τον ντουνιά πώς γέννησα. Φυσιολογικό είναι αυτό; Σα να με λύτρωσε από ένα βάρος που τα είδα στο χαρτί.

http://skiouromanoula.blogspot.com/2010/08/blog-post_13.html

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Angelikig, με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου!!

Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς!!

Σ'ευχαριστώ πολύ Λιτσάκι κ εσύ να χαίρεσαι το αγγελούδι σου!!! :)

Πάρος, πανέξυπνη η πωλήτρια!!! Κανονικά έπρεπε να τις χρεωθεί εκείνη!!! Με ποιό δικαίωμα κυρά μου....

γεια σου αγγελική!! ο παίδαρος θέλει να σε ταλαιπωρήσει λίγο ακόμη ε; δε μασάμε πες του έχει να φάει πολλές τσιμποές και πολλά ρουφήγματα όταν βγει!!

ΧΑχααΑ ναι κοριτσάρα μου θα τον φάω οταν βγεί αυτό ειναι το μόνο σίγουρο και εννοείται ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ!! :P Αχ σήμερα το πρωί στο κρεββάτι πριν σηκωθώ μου έριξε κάτι κλωτσιές το ευχαριστήθηκα!!! Το αγαπάκι μου!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημερα μανουλες!!!

Τι κανετε?

Αγγελικη μου δεν ξερω απο διαβητη αλλα μην στεναχωριεσαι σημασια εχει να ειναι καλα το μωρο σου!!

Cate μολις διαβασα την ιστορια και δακρυσα , ολες οι ιστοριες τοκετου μου φαινονται τοσο μαγικες και ξεχωριστες που δακρυζω με ολες θυμαμαι και τις δικες μου.

Μαρακι με το καλο η βαφτιση σας!!!

Παρος γελασα με την Ματθιλδη αλλα η πωλητρια απαραδεκτη.

Εμας κοριτσια μας ταλαιπωρει το 2ο δοντακι ακομα να βγει και εχουμε γκρινιτσα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ευχαριστώ Κατερινάκι!!! Χαρούμενα μηνογενέθλιααααα!!!!

Και εμάς μας ταλαιπωρει παρα πολυ το δευτερο δοντάκι, το ερμο μου δεν σταματάει να κλαιει!!

Δεν θα το πιστέψετε!!! Αδιαθέτησα!!! Μαζι με το πέτρωμα στο στήθος είχα και αίμα, αλλα θεώρησα πως ειναι απο τις πολλες αντλήσεις για να φτάσει το μητρικό γάλα για το κοριτσάκι μου και για να φυγει η μαστίτιδα!!! Εεε εχει μαλακώσει το στήθος μου αλλα το αίμα καλά κρατεί!! Και σε μεγάλη ποσότητα σε σχέση με το αίμα που έχανα απο τις αντλήσεις!!! Πονάω αρκετά και ειδικά η τομή μου με έχει διαλύσει!!!

Εσεις πως τα πάτε με την περίοδο; Αδιαθέτησε καμμια; Οσες κάνατε καισσαρική πονάτε στην τομή;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους Παρασκευή!!!! και από Δευτέρα άδεια για 2 εβδομάδες... θα μου λείψετε γιατί δεν θα έχω νετ....

Εμείς εχθες μετά τα 2 εμβόλια κάναμε λίγο πυρετούλη και της έδωσα depon αλλά σήμερα πολύ καλύτερα.... βέβαια με την ζέστη δεν έφαγε κρέμα βανίλια + δεν την πίεσα.

Χρόνια σας Πολλά Κατερίνα!!!

Αγγελικη μου κι εγώ δεν ξερω απο διαβητη.. εύχομαι όλα να πάνε καλά + σύντομα να κρατήσεις το αγγελούδι σου!!!!

Μα που είσαστε???? στις παραλίες???? χχχχχχ

Φιλάκια

lX5Hp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Και εμάς μας ταλαιπωρει παρα πολυ το δευτερο δοντάκι, το ερμο μου δεν σταματάει να κλαιει!!

Δεν θα το πιστέψετε!!! Αδιαθέτησα!!! Μαζι με το πέτρωμα στο στήθος είχα και αίμα, αλλα θεώρησα πως ειναι απο τις πολλες αντλήσεις για να φτάσει το μητρικό γάλα για το κοριτσάκι μου και για να φυγει η μαστίτιδα!!! Εεε εχει μαλακώσει το στήθος μου αλλα το αίμα καλά κρατεί!! Και σε μεγάλη ποσότητα σε σχέση με το αίμα που έχανα απο τις αντλήσεις!!! Πονάω αρκετά και ειδικά η τομή μου με έχει διαλύσει!!!

Εσεις πως τα πάτε με την περίοδο; Αδιαθέτησε καμμια; Οσες κάνατε καισσαρική πονάτε στην τομή;

Μαρία μου εγώ στις 45 ημ αδιαθέτησα.. (πολύ αίμα τότε) από πόνο καθόλου και αίμα τώρα πια κανονικό προς λίγο. Είναι η πρώτη φορά γι' αυτό πονάς και η ροή είναι πολύ εμε΄να θυμάμαι που είχε κρατήσει 12 ημέρες μέχρι που πήρα τον γιατρό... που είπε έτσι είναι και μετά μου ήρθε μετά από 1,5 μήνα και τώρα 1η φορά κανονικά με πολή λίγη ροή!!!

Α! εγώ γένησα φυσιολογικά - παίζει ρόλο????

lX5Hp3.png

αμαν βρε Μαρια με αυτο το 2ο δοντακι και εμας μας ταλαιπωρει πολυ πολυ καθε μερα κοιταω μηπως εσκασε και ησυχασουμε αλλα μπα τα καημενα υποφερουν μεσα στην ζεστη.

Κοριτσια και εγω αδιαθετησα σημερα αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα , πρωτη φορα ειχα αδιαθετησει στους 2μιση μηνες, ποναω αφορητα σημερα αφου καποια στιγμη θυμηθηκα τους πονους της γεννας τοσο πολυ, εχω χαπακωθει αλλα τιποτα και δεν εχω ορεξη καμια σερνομαι

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα μανουλες!!!

Τι κανετε?

Αγγελικη μου δεν ξερω απο διαβητη αλλα μην στεναχωριεσαι σημασια εχει να ειναι καλα το μωρο σου!!

Cate μολις διαβασα την ιστορια και δακρυσα , ολες οι ιστοριες τοκετου μου φαινονται τοσο μαγικες και ξεχωριστες που δακρυζω με ολες θυμαμαι και τις δικες μου.

Μαρακι με το καλο η βαφτιση σας!!!

Παρος γελασα με την Ματθιλδη αλλα η πωλητρια απαραδεκτη.

Κι εγώ παρατήρησα πως συγκινούμαι με τις ιστορίες τοκετού τώρα πια. Παρενέργεια της μητρότητας:-D:-D

Άντε πια με το δοντάκι σας. Θα ταλαιπωρείται το μαναράκι μου

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χαρούμενα μηνογενέθλια:):):)

Εγώ αδιαθέτησα πάνω στο τρίμηνο. Πολλλλλύυυυυ αίμα. ΄Για την τομή δεν ξέρω, γιατί γέννησα φυσιολογικά.

Διαφημίσεις

Φιλεναδες μουυυυυυυυυ.......

Τι κανετε????? Εγω εχω λιωσω στην θαλασσα!!! Περναω πολυ καλα, μετα απο πολυ καιρο, ηρεμησε το κεφαλι μου κοριτσια... το πρωι με τον λαμπρο θαλασσα και το απογευμα μετα τις εξι περνουμε μαζι μας και την μικρη... της αρεσει πααααρα πολυ το νερο και ριχνουμε πολυ γελιο... της εχουμε παρει και ενα σουπερ μπεμπε σωσιβιο απο τα τζαμπο και τι να πω δεν εχω περασει ποτε μου πιο ομορφα στην θαλασσα... οταν επιστρεψω θα σας βαλω και φωτος... να δειτε.. χιχι

Σας διαβαζω οσο προλαβαινω αλλα εχω παρει αυτη το χαζοπραμα το internet on the go και παει πιο αργα και απο την καθυστερηση... και μου σπαει τα νευρα.... τσαμπα τα λεφτακια μου....

Αχ αποψε θα παω και σε beach party...χιχι... και το αλλο σκ θα παω με τον αντρουλη μου, οι δυο μας, στην επιδαυρο που παντρευεται ενας φιλος μας... εχω αρχισει να τραβαω παραπανω γαλα να βαλω στην καταψυξη να υπαρχει για την μικρη τουλαχιστον να μην εχω αυτο το αγχος.. μου αρεσει που θα κανουμε κατι οι δυο μας αλλα εχω αγχωθει και για την μικρη.. πρωτη φορα θα την αφησω και δεν ξερω αν θελω...

Οσο για την περιοδο που λεγατε... δεν μου εχει ερθει ακομα...

Αγγελικη τα ειπαμε και πριν φυγω... δεν πρεπει να αγχωνεσαι καθολου... δεν ειναι πια και τοσο δυσκολο.. οι ηπαρινες ειναι δεκα φορες πιο δυσκολες... μια ερωτηση μονο... ποσο ζαχαρο κανεις και σε βαζει στην ινσουλινη???? οτι θες παρε τηλ...

Φιλεναδες μου παω.... θα τα ξαναπουμε συντομα.... θα μπω και στο μσν μηπως πετυχω καμια εκει....

Ααααααααααααααα................... και εχθες γιναμε εξι μηνων..... και βγαλμε και φωτο καθιστη χωρις στηριγματα... (για λιγα δευτερολεπτα βεβαια ... μετα ντουπππππ...);)

mYQbp2.png

Καλημερα μανουλες!!!

Τι κανετε?

Κατερινάκι μου δεν στεναχωριέμαι οτι πρέπει να κάνω θα το κάνω απλά αγχώθηκα για την διαδικασία αλλά να είναι καλά η Cate που το εχει περάσει με ηρέμησε πολύ!!! Φιλάκια στα παιδάκια σου κ στην μικρή σου πριγκιπέσσα 2 φιλιά γιατί πονάει με το δοντάκι της!

Καλησπερααα…

Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχολιά σας, ελπίζω όταν μεγαλώσει η κορουλα μου και δει τα αναμνηστικά της να της αρέσουν κι αυτής και να είναι περήφανη για το γουστο της μαμάς της!!!

Αγγελική μου εμείς τα είπαμε και θα τα ξαναπούμε και το Σαββατο από κοντά!!! Ααα.. και θα θηλάσεις.. αφου το θέλεις πολύ θα θηλάσεις.. εδώ θήλασα εγω, μόνη μου χωρίς βοήθεια, με μεγάλο πόλεμο στο θέμα του θηλασμού, με σκισμένες ρόγες, καισαρική, χωρίς γάλα και ένα μωρό που αρνιόταν να πιάσει την θηλή και τελικά με πολύ υπομονή, επιμονή και αντοχή τα καταφέραμε!!! Θα τα καταφέρεις και εσυ, θα δεις!!!

Μαράκι μου είναι υπέροχα τα βαπτιστικά της μικρής μας Μαρινούλας!! Θα είναι μια θεά όπως η μαμά της :) Τις μπομπό θα τις δώ κ απο κοντά να τις θαυμάσω!! Όσο για τον θηλασμό θα το παλέψω με όση δύναμη έχω κ που θα πάει..θα τα καταφέρω!! Εχω κ εσας τις εμπειρες μανούλες δίπλα μου κ αυτό ειναι τρομερή βοήθεια !!

Καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελικη μου κι εγώ δεν ξερω απο διαβητη.. εύχομαι όλα να πάνε καλά + σύντομα να κρατήσεις το αγγελούδι σου!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου κ εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου!! :)

Φιλεναδες μουυυυυυυυυ.......

Αχ αποψε θα παω και σε beach party...χιχι... και το αλλο σκ θα παω με τον αντρουλη μου, οι δυο μας, στην επιδαυρο που παντρευεται ενας φιλος μας... εχω αρχισει να τραβαω παραπανω γαλα να βαλω στην καταψυξη να υπαρχει για την μικρη τουλαχιστον να μην εχω αυτο το αγχος.. μου αρεσει που θα κανουμε κατι οι δυο μας αλλα εχω αγχωθει και για την μικρη.. πρωτη φορα θα την αφησω και δεν ξερω αν θελω...

Οσο για την περιοδο που λεγατε... δεν μου εχει ερθει ακομα...

Αγγελικη τα ειπαμε και πριν φυγω... δεν πρεπει να αγχωνεσαι καθολου... δεν ειναι πια και τοσο δυσκολο.. οι ηπαρινες ειναι δεκα φορες πιο δυσκολες... μια ερωτηση μονο... ποσο ζαχαρο κανεις και σε βαζει στην ινσουλινη???? οτι θες παρε τηλ...

ΧαΧΑχα Βλέπω Γιωτάκι μου beach party και ιστόριες για αγρίους έ? Κάτι μου λέει οτι οπως το πάτε σας βλέπω καπάκι για το 2ο!!! Πολλά ξεμοναχιασματα ακούω!!! :D:D

Όσο για τον διαβήτη οκ δεν τρελαίνομαι απο την χαρά μου που μου έτυχε κ αυτό αλλά θα βρώ τον τρόπο να μπει στην καθημερινότητα μου όπως η ηπαρίνη, ειδικά τωρα που σας ακούω να μου λετε οτι ειναι λιγότερο επώδυνο απο την ηπαρίνη πέρνω τα πάνω μου!!!

Σχετικά με το πόσο ζάχαρο κάνω θα σου γράψω καποιες τιμές ενδεικτικά κ περιμένω την γνώμη σου...

Τιμή νηστική πρωί Τιμή μετά πρωινού Τιμή μετά γευματος Τιμή μετα Δείπνου

94 133 122 98

71 129 111 100

88 119 122 124

101 152 88 94

106 107 101 102

77 94 89 121

95 132 108 132

67 134 107 101

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Koritsia καλημερα.Παμε να βουτιξουμε γιατι εχουμε σκασει.Σοφια καλυτερα πισινα να ερθετε γιατι αυριο εχει και πανηγυρι εδω και θα γινεται χαμος.Κι εμεις δε θα παμε θαλασσα το σκ γιατι θα γινεται χαμος.

πΑΛΙ δεν προλαβα να βαλω φωτος γιατι ολο μου το βουταει το κομπιουτερ ο χρηστος.

Καλα χτες βγηκαμε βολτα το βραδυ κατα τις δεκα σε μπαρακι παραθαλασιο και ο μπεμπης αποκοιμηθηκε στο καροτσι και κοιμηθηκε μεχρι που φτασαμε στο ξενοδοχειο.μετα ειπιε γαλα και ξανακοιμηθηκε σερι και ξυπνησε το πρωι.μιλαμε για τον υπνο.Η αδερφη του δε την ειχε πιασει λογοδΙΑΡΕΙΑ.Καθομασταν και μας κοιταζε και μιλαγε και εμεις ολο γλυκες και φιλακια.Σας αφηνω γιατι παω να βουτιξουμε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Εχω να κανω μια δηλωση .Ειμαι ερωτευμενη με το γιο μου, και κολλημενη με την κορη μου!!!!!!!Πειραζει?

Εντομεταξυ εχει βαρυνει ο μικρος τρωει καλα.αλλα σημερα κατι εχει και δεν εχει ορεξη για φαι μονο για παιχνιδια και χαμογελα λετε ναναι απο το δοντι?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...