Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν, είναι ενέσεις αλλά μη φανταστείς τίποτα φοβερό. Γινονται με ενα πραγμα σα στυλο, που παιρνει μια ελαχιστη βελονιτσα (πιο μικρη απο αυτη που τρυπας για να μετρησεις το ζαχαρο). Δεν ποναει σχεδόν καθόλου, γίνονται στα μπουτάκια, και πρέπει παλι να προσέχεις διατροφή. Γενικά αν ρυθμισεις τις τιμές, όλα καλά. Ο δικός μου για να καταλάβεις γεννήθηκε 3050, ούτε μεγάλο παιδι, ούτε επηρεασμένο, ούτε τίποτα. Κι έκανα ινσουλίνη από το πρώτο τρίμηνο, ε;

Γέννησα φυσιολογικά με επισκληρίδιο με πρόκληση στην 38η εβδομαδα. Αν το παιδι μεινει απο την 39η και μετα στην διαβητική μητερα υπαρχει κινδυνος ενδομητριου θανάτου.

Το παιδακι μου ηταν μια χαρα. Απλα περασε μια βραδιά στη μοναδα προληπτικα (στάνταρ πρακτική των νοσοκομείων στο διαβήτη κύησης που πολύ δύσκολα θα την αποφύγεις)

Μην ανησυχείς καθόλου. Όλα θα πανε πολυ καλα. Κι αν θηλάσεις μετα για καιρο, θα μειωσεις κατα πολυ και την πιθανότητα να εμφανισεις διαβητη τυπου 2 αργοτερα.

Cate μου καταρχήν να σου ζήσει το γλυκό σου αγοράκι!!! Οι συμβουλές σου παραπάνω απο χρήσιμες είναι!!! Χίλια ευχαριστώ για την ενημέρωση..Άν οι βελόνες ειναι ακόμα πιο λεπτές απο τα μηχανάκια που μετράμε ζάκχαρο δεν το συζητώ..εγώ στο μυαλό μου εχω οτι θα είναι σαν αυτές που κάνω για την θρομβοφιλία (ναι ναι το εχω κ αυτό :P) Επίσης χάρηκα πολύ μ αυτό που μου είπες οτι το αγοράκι σου γεννήθηκε φυσιολογικότατο :) και χωρίς καισαρική! Όταν εννοείς πέρασε μια βραδιά στην μονάδα? Εντατική δηλ? δεν μπορούσες να το θηλάσεις δηλαδή μια μέρα? Δημιούργησε αυτό πρόβλημα αργότερα στον θηλασμό?

Hellooooooo

τι μου κάνετε;;;

αγγελικη μην αγχωνεσαι καλέ!! Ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία

εγώ δεν έχω εμπειρία σ αυτό αλλά όπως λέει κ η cate αν το προσεχείς όλα καλά θα πανε! Το σημαντικό είναι πως το ξέρεις πια κ θα το παρακολουθείς

η ΚΟΥΜΠΑΡΑ μου πάντως που είχε διαβήτη κύησης γέννησε κ αυτή φυσιολογικά κ χωρίς επισκληρηδιο γιατί κ αυτή δεν προλαβαίνε σαν κ εμένα χιχι να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου κοριτσάκι κ με το καλό να αντικρυσεις το μωρακι σου!

Jend μου σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι για τα ενθαρρυντικά σου λόγια, η αλήθεια είναι οτι είναι αρχή κ ψιλοαγχώθηκα αλλά όπως λες ούτε η πρώτη είμαι κ σίγουρα ουτε η τελευταία!! Άλλωστε θα έκανα τα πάντα για το αντράκι μου!!!! :) Εννοείται θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις!!! Προς το παρόν κάναμε την Β επιπέδου την προηγούμενη εβδομάδα κ μας έδειξε 540 γρ :) χτες που πήγα στον γυναικολόγο μου τον μέτρησε κ είχε πάρει 20 γρ. απο την προηγούμενη εβδομάδα ειναι νορμάλ αυτό έτσι? Γενικά μας είπε οτι ειναι ενα υγειέστατο αγοράκι που προβλέπεται να γίνει ψηλό σαν τον πατέρα του (1.90 παρακαλώ) χαΧΑχαΑ :P κ εγώ 1.64 με το ζόρι :rolleyes:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

μωρε μια χαρα μωρακι ειναι !!! και φαγανουής ε ??? χαχα

και σε καταλαβαινω σ αυτο με τα παντα!! οπως ελεγα και εγω θα μου πει σε μερικα χρονια και τι εκανες για εμενα ..και ουε και αλλιμονο του χαχα θα κρατησω το λινκ εδω μεσα και θα του πω διαβασε να δεις !!! χαχα

ετσι ειναι μωρε και καταλαβαινω και το αγχος για το πονο και ολα αυτα ....

να σας ζαλισω και εγω λιγο με μια απορια πο εχω ?????

οταν τον αγκαλιαζω η του χαιδευω την κοιλιτσα το ενα πλευρο του ειναι πιο διογκωμενο καπως να το πω για να σας περιγραψω αυτο που καταλαβαινω ..εχω κατασκασει μ αυτο

δεν ξερω τι ειναι ....

μιλησα μαζι της και μου ειπε πως δεν μεγαλωνουν ολα μας τα οργανα με τον ιδιο τροπο και να μην ανησυχω αλλα να την το θυμισω οταν θα εινια να παμε για το εμβολιο δλδ την επομενη παρασκευη .......

χωρις να θελω να σας βαλω στην διαδικασια να ψαχολευετε τα μωρα σας εχετε παρατηρησει κατι αναλογο ??? εντωμεταξυ δεν ποναει και δεν ενοχλειτε καθολου και ολοι με λενε υστερικη λετε να εχουν δικιο ???

Cate μου καταρχήν να σου ζήσει το γλυκό σου αγοράκι!!! Οι συμβουλές σου παραπάνω απο χρήσιμες είναι!!! Χίλια ευχαριστώ για την ενημέρωση..Άν οι βελόνες ειναι ακόμα πιο λεπτές απο τα μηχανάκια που μετράμε ζάκχαρο δεν το συζητώ..εγώ στο μυαλό μου εχω οτι θα είναι σαν αυτές που κάνω για την θρομβοφιλία (ναι ναι το εχω κ αυτό :P) Επίσης χάρηκα πολύ μ αυτό που μου είπες οτι το αγοράκι σου γεννήθηκε φυσιολογικότατο :) και χωρίς καισαρική! Όταν εννοείς πέρασε μια βραδιά στην μονάδα? Εντατική δηλ? δεν μπορούσες να το θηλάσεις δηλαδή μια μέρα? Δημιούργησε αυτό πρόβλημα αργότερα στον θηλασμό?

Γέννησα στις 8 το βράδυ, τη νύχτα το παιδί την πέρασε στην μονάδα αυξημένη φροντίδας, όχι στη θερμοκοιτίδα και έφαγε 10ml ξένο γάλα. Τον μετρούσαν και δεν έκανε υπογλυκαιμία. 11 η ώρα το άλλο πρωί μου τον έφεραν. Τον έβαλα αμέσως στο στήθος, έπιασε γρήγορα. Από τότε τρώει μόνο από το στήθος, δεν έχει δοκιμάσει ποτέ μπιμπερό και κοντεύει έξι μηνών, ε; Μη φοβάσαι καθόλου, σου λέω.

Διαφημίσεις

να σας ζαλισω και εγω λιγο με μια απορια πο εχω ?????

οταν τον αγκαλιαζω η του χαιδευω την κοιλιτσα το ενα πλευρο του ειναι πιο διογκωμενο καπως να το πω για να σας περιγραψω αυτο που καταλαβαινω ..εχω κατασκασει μ αυτο

δεν ξερω τι ειναι ....

μιλησα μαζι της και μου ειπε πως δεν μεγαλωνουν ολα μας τα οργανα με τον ιδιο τροπο και να μην ανησυχω αλλα να την το θυμισω οταν θα εινια να παμε για το εμβολιο δλδ την επομενη παρασκευη .......

χωρις να θελω να σας βαλω στην διαδικασια να ψαχολευετε τα μωρα σας εχετε παρατηρησει κατι αναλογο ??? εντωμεταξυ δεν ποναει και δεν ενοχλειτε καθολου και ολοι με λενε υστερικη λετε να εχουν δικιο ???

Κι εμενα κάτι φάσεις κάνει φουσκωματάκια από τη μια ή την άλλη πλευρά στην κοιλίτσα. Για καμιά εβδομάδα ειναι έτσι, κάπως...λοξος. Μετά το ρίχνει μποι το αγοράκι μου φαίνεται.... χιχι. Μη φοβάσαι καλέ για χαζομαρες:-D

Κι εμενα κάτι φάσεις κάνει φουσκωματάκια από τη μια ή την άλλη πλευρά στην κοιλίτσα. Για καμιά εβδομάδα ειναι έτσι, κάπως...λοξος. Μετά το ρίχνει μποι το αγοράκι μου φαίνεται.... χιχι. Μη φοβάσαι καλέ για χαζομαρες:-D

λες να ειναι μποι cate μου /???

που θα φτασει ???:P:p:p:p

ουφ ειμαι να σκασω σου λεωωω

μωρε μια χαρα μωρακι ειναι !!! και φαγανουής ε ??? χαχα

και σε καταλαβαινω σ αυτο με τα παντα!! οπως ελεγα και εγω θα μου πει σε μερικα χρονια και τι εκανες για εμενα ..και ουε και αλλιμονο του χαχα θα κρατησω το λινκ εδω μεσα και θα του πω διαβασε να δεις !!! χαχα

ετσι ειναι μωρε και καταλαβαινω και το αγχος για το πονο και ολα αυτα ....

Ναι το καλό μου ειναι φαγανούλης!! (μα που να έμοιασε άραγε :rolleyes:)

Αφού ο γιατρός μου λεέι.. Τρώει η μαμά αλλά ευτυχώς δίνει κ του μπέμπη :D

ΧαΧχΑΧαΧΑΑ ναι αν κ νομίζω οτι ήδη τα έχουμε ξεχάσει όλα.. Πραγματικά βρε κορίτσια εγώ παλιά έβλεπα ένεση και λιποθυμούσα κ τώρα κάθε πρωί πριν καλά καλά ξυπνήσω μου την πατάει ο αντρούλης μου στην δουλειά κ είναι σαν να τρώω το πρωινό μου τέτοια άνεση η δικιά σου!! :D:D

Γέννησα στις 8 το βράδυ, τη νύχτα το παιδί την πέρασε στην μονάδα αυξημένη φροντίδας, όχι στη θερμοκοιτίδα και έφαγε 10ml ξένο γάλα. Τον μετρούσαν και δεν έκανε υπογλυκαιμία. 11 η ώρα το άλλο πρωί μου τον έφεραν. Τον έβαλα αμέσως στο στήθος, έπιασε γρήγορα. Από τότε τρώει μόνο από το στήθος, δεν έχει δοκιμάσει ποτέ μπιμπερό και κοντεύει έξι μηνών, ε; Μη φοβάσαι καθόλου, σου λέω.

Cate καλά μιλάμε οτι μου εχεις ανεβάσει το ηθικό σήμερα!!!!!!!! Χίλια ευχαριστώ!!! Καλά καλά δεν θα φοβάμαι θα δεις :tongue: και εννοείται οτι θέλω απιστευτα να θηλάσω!! Χτες που μίλησα με την μαία μου είπαν οτι μπορώ να βάζω απο τώρα στις θηλές μου το λαδάκι της Weleda που είναι για θηλασμό! Το έχετε δοκιμάσει εσείς? Στο σώμα βάζω μόνο της Weleda που είναι για ραγάδες κ μέχρι τώρα μια χαρά εχω πάει αν κ είναι νωρίς φαντάζομαι πριν λίγες μέρες μπήκα στον 6ο μήνα.

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Ο Ηρώδης ήρθε σε λάθος εποχή....

Πήγα Golden Hall με τα δυο μικρά μου, μια πανέξυπνη πωλήτρια δίνει στην μικρή ένα στυλό, αυτή ζωγραφίζει τρεις παιδικές βερμούδες DKNY παρακαλώ no. 10 αγορίστικες η οποία στοιχίζει και 65 ευρώ η μια παρακαλώ, και η πωλήτρια ήθελε να της πάρω όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφού μιλήσαμε με τον υπεύθυνο μου είπε οτι πρέπει να χρεωθώ τουλάχιστον μια...

Καλορίζικη λοιπόν!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Angelikig, με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου!!

Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς!!

Πάρος, πανέξυπνη η πωλήτρια!!! Κανονικά έπρεπε να τις χρεωθεί εκείνη!!! Με ποιό δικαίωμα κυρά μου....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

αχ τι θυμήθηκα, γύρω στα 4 είχα κατεβάσει μια βιτρίνα στην Αλεξανδρούπολη και η μαμά μου είχε καταντραπεί και μου αγόρασε 2 φορεματάκια σούπερ...

σοβαρά τώρα η πωλήτρια είναι για μπάτσες!! μα είναι δυνατόν;

i1lzp2.png

Καλησπερααα…

Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχολιά σας, ελπίζω όταν μεγαλώσει η κορουλα μου και δει τα αναμνηστικά της να της αρέσουν κι αυτής και να είναι περήφανη για το γουστο της μαμάς της!!!

Ελεονώρα, να σου ζήσει!!! Ποτε πέρασε μισός χρόνος!!!

Σήμερα ηταν λιγο καλυτερα η μικρή μου!! Πολύ κλάμα και γρίνια αλλα τουλάχιστον έφαγε και κοιμήθηκε καλύτερα!! Το δευτερο δοντάκι είναι έτοιμο να σκάσει γιατι εχει φουσκώσει και λευκάνει το ούλο!! Ελπίζω τα επόμενα να μην είναι τοσο δυσκολα!!

Το στήθος μου έχει συνέλθει αρκετά με τις αντλήσεις και τις ζεστές κομπρέσες!! Το προβλημα ειναι πως η μικρή μου αρνείτε να πιει γάλα απο το συγκεκριμένο στήθος!! Ξέρω πως σε αυτες τις περιπτώσεις το γάλα ξινίζει, αλλα αν της το δώσω με το μπιμπερο το δέχεται!! Σημειωτέον δεν της εχω αλλάξει στάση θηλασμου στρέφοντας το πιγουνι της στην πονεμένη περιοχή την θηλάζω οπως την θήλαζα παντα!! Εχει καποια καμμια ιδέα γιατι το κανει αυτο;

Αγγελική μου εμείς τα είπαμε και θα τα ξαναπούμε και το Σαββατο από κοντά!!! Ααα.. και θα θηλάσεις.. αφου το θέλεις πολύ θα θηλάσεις.. εδώ θήλασα εγω, μόνη μου χωρίς βοήθεια, με μεγάλο πόλεμο στο θέμα του θηλασμού, με σκισμένες ρόγες, καισαρική, χωρίς γάλα και ένα μωρό που αρνιόταν να πιάσει την θηλή και τελικά με πολύ υπομονή, επιμονή και αντοχή τα καταφέραμε!!! Θα τα καταφέρεις και εσυ, θα δεις!!!

Τζεντ μην ανησυχείς και εγω την ψάχνω την δικιά μου μετα την εμφάνιση του αιμαγγειώματος!! Καλά έκανες και μίλησες στην παιδιατρος σου ας τον δει για να ηρεμήσεις!! Π άντως και εγω έχω διαβάσει πως σʼαυτή την ηλικία δεν αναπτύσσονται όλα τα οργανα με τον ίδιο ρυθμό!!

Βρε Πάρος τι είναι αυτό που έπαθες;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...