Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παω για νανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αγκαλια με τον μπεμπαρο μου σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!

τα λεμε αυριο!!!!!!!!!!!!!!!:P

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κριμα ρε ελίτα, πάντως τελικά κι εμείς δε θα ταν εύκολο να κατέβουμε κέντρο πριν μετά το σκέφτηκα γιατί θα έπρεπε να κουβαλάμε και το εμβόλιο μες στη ζέστη

το σαββατο θα τα πουμε όμως οπωσδήποτε, μάλλον πρωί για καφεδάκι στην πισίνα (κι ας μην είναι δικιά σας χα χα χα)

το ζιζέλ είναι τσιμισκή με αριστοτέλους; καταλαβα δε νομίζω να χωράω εκεί μέσα και δεν έχω μπει ποτέ αν και περνούσα πολύ συχνά

σαν κι εμένα κάνεις που ολόκληρη θεσσαλονίκη πήγα και ψώνισα από καβάλα και από που δηλαδή; από το attrativo! λες και δεν έχουμε εδώ...αλλά είναι το mood των διακοπών μάλλον

i1lzp2.png

Κοριτσάκια καλημέρα!!

Πάρος, εγώ σκέφτομαι να πάω Πάρο για 3-4 μέρες! Όσο για τα πεθερικά και τις αδερφές του: Υπομονή!! Τι να πώ??? Μερικές φορές θα έπρεπε να σκέφτονται αν θα τους άρεσε να κάνουν στις κόρες τους αυτα που κάνουν σε σενα...

Μαράκι τα βαπτιστικά είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!

Σοφακι, εμείς κάναμε εμβόλιο μηνιγγίτιδας. Εσείς γιατι θα το καθυστερήσετε τόσο? Μήπως να ψάξεις για άλλη παιδίατρο (δεν σε καλύπτει απόλυτα, νομίζω??)

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα!!!

Κάναμε κι εμείς εχθές 2 εμβόλια (Mendugate+synflorix) έκλαψε το μωράκι μου!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι:

Το επόμενο εμβόλιο (γαστρεντερίτιδας+Pentavac η τελευταία δόση) είναι να γίνει στις 12/9 κι έπειτα .. κι επειδή 12/9 είναι η βάφτιση, μου είπε αυτή να το κάνουμε νωρίτερα ...γίνεται ???? δεν πρέπει να περάσει 1 μήνας???

Της αδερφής μου η παιδίατρος σ' αυτό είναι κατηγορηματική....

lX5Hp3.png

Ευχαριστώ πολύυυ!! Με το καλό να βαπτίσουμε ολες τα αγγελουδια μας!!! Απίστευτο μου φαίνεται πως φτάσαμε κιολας στην βάπτιση!!! Απο την μια νιώθω πως την έχω απο πάντα την Μαρίνα μου κ πως δεν ζουσα πριν απο αυτή, αλλα απο την άλλη νιώθω σαν χθες που την γέννησα!!! Κουλό ε;

Και.. αυτές ειναι οι παιδικές μας μπομπονιέρες..

http://www.parentscafe.gr/picture.php?albumid=332&pictureid=2095

τις οποίες τις ΄εφτιαξα όλες με ροζ τουλι κ διχτυ και ροζ πεταλούδα. Τις πεταλούδες θα τις κεντησω και στα βαπτιστικά της (κουτί, λαμπάδα και στολισμό κολυμπήθρας) έτσι http://www.parentscafe.gr/picture.php?albumid=332&pictureid=2479, http://www.parentscafe.gr/picture.php?albumid=332&pictureid=2478

Δίπλα ειναι τα κουβαδάκια πράσινα για τα αγοράκια, φούξια για τα κοριτσάκια, εχω βάλει το ανάλογο γκοφρέ χαρτί μέσα και θα τα γεμίσω με ζαχαρωτά!!

Και αυτές είναι οι μπομπονιέρες για τους μεγάλους http://www.parentscafe.gr/picture.php?albumid=332&pictureid=2477

Πως σας φαίνονται; καταλάβατε τώρα γιατι εχω εξαφανιστεί αυτές τις ημέρες!! Εχω την μικρή διπλα μου στον καναπέ και οταν κοιμάται ή παίζουμε φτιάχνω και τις μπομπονιέρες!!!!

Ραμονίτσαααααα χρόνια πολλααααα!!! Να τον χαίρεσαι!!!

Μόνο εμείς δεν θα πάμε διακοπουλες ή ειναι κι αλλοι;

Μαρία μου όλα καταπληκτικά + με γούστο!!!

Με το καλό να βαφτίσεις το κοριτσάκι σου!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Ελεονώρα, Χαρούμενα Μηνογενέθλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τα εμβόλια, η παιδίατρος που έχουμε εμείς, μου εχει πει οτι:

α) πρέπει να περάσει ένας μήνας σε περίπτωση που πρόκειται να επαναληφθεί δόση του ιδιου εμβολίου, και

β) πρέπει να περάσουν 20 μέρες σε περίπτωση που πρόκειται να γίνει άλλο εμβόλιο

Ο κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του, πάντως αφού 12/9 είναι η βάπτιση εγω θα το άφηνα για 2-3 μέρες μετά. Δεν αλλάζει κατι...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Κοριτσάκια καλημέρα!!

Πάρος, εγώ σκέφτομαι να πάω Πάρο για 3-4 μέρες! Όσο για τα πεθερικά και τις αδερφές του: Υπομονή!! Τι να πώ??? Μερικές φορές θα έπρεπε να σκέφτονται αν θα τους άρεσε να κάνουν στις κόρες τους αυτα που κάνουν σε σενα...

Μαράκι τα βαπτιστικά είναι ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!

Σοφακι, εμείς κάναμε εμβόλιο μηνιγγίτιδας. Εσείς γιατι θα το καθυστερήσετε τόσο? Μήπως να ψάξεις για άλλη παιδίατρο (δεν σε καλύπτει απόλυτα, νομίζω??)

δεν είναι η παιδίατρός μας αυτή, η παιδίατρος μας πήγε για μετεκπαίδευση στην αγγλία, επιστρέφει σε 2 μήνες, θα κάνω υπομονή νομίζω, αυτή είναι κάπως πώς να το πω δεν ξέρω

τώρα για το εμβόλιο διάβασα στο βιβλιαριο αλλά δεν κατάλαβα εντελώς, λέει 1η δόση 2 μηνών και 2η δόση 4 μηνών ή αλλιώς μια κι έξω στους 12 μήνες;;;; οπότε μπορεί να μην είναι και επείγον να γίνει

δε μου χει πει κάτι λάθος παντως μεχρι στιγμής, από θηλασμό δεν ξέρει πολλά αλλά είναι συζητήσιμη

i1lzp2.png

κατσε να δειτε πλακα που δεν θα μου φτασουν κ τα κουφετα!

χαράς το κουράγιο σου κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!

και γενικά σε όλες που φτιάχνετε τα της βάφτισης..

Για γλυκάκια τελικά τι θα κάνετε??????????????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

α) πρέπει να περάσει ένας μήνας σε περίπτωση που πρόκειται να επαναληφθεί δόση του ιδιου εμβολίου, και

Ο κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του, πάντως αφού 12/9 είναι η βάπτιση εγω θα το άφηνα για 2-3 μέρες μετά. Δεν αλλάζει κατι...

κι εγώ αυτό είπα αλλά επειδή είναι γαστρεντερίτιδας θέλει να το κάνουμε μην κολήσει τίποτα το μωράκι από την βάφτιση..

Σε ευχαριστώ πάντως!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Η μπεμπούλα πώς είναι από τον πυρετό?????

Εμείσήμερα προσθέσαμε και ροδάκινο στα φρούτα μας... πορτοκάλι μας είπε οχι ακόμα

+ βέβαια μας βάζει στις σούπες... γέλιο θα πέσει!!!!!

lX5Hp3.png

Καλημέρα μανούλες κ μπεμπάκια!! :) Χίλια συγνώμμη που μπαίνω έτσι στο καφέ σας αλλά θα ήθελα να μου πείτε τις εμπειρίες σας σε κάτι.. Μου ανακοίνωσε ο διαβητολόγος μου οτι απο Σεπτέμβριο θα πρέπει να κάνουμε ινσουλίνη γιατί με την ειδική διατροφή κ μετρημα σακχάρου δεν είχαμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.. Θα μπορούσατε να μου πείτε πως γίνεται η όλη διαδικασία? Είναι ενέσεις? Καθε πότε τις κάνουμε? ΠΟυ τις κάνουμε? Πονάνε? και γενικά... μετά ολα πανε καλά? Γεννάμε με καισαρική αναγκαστικά?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Πω πώ ξεχάστηκα...

ΓΙΝΑΜΕ 6 ΜΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που είσατε πια όλες??????

Μισός χρόνος. ΤΕΛΕΙΑ..... Χαρούμενα μηνογενεθλια

Κι εγω θα το άφηνα παντως για λιγο πιο μετα

Καλημέρα μανούλες κ μπεμπάκια!! :) Χίλια συγνώμμη που μπαίνω έτσι στο καφέ σας αλλά θα ήθελα να μου πείτε τις εμπειρίες σας σε κάτι.. Μου ανακοίνωσε ο διαβητολόγος μου οτι απο Σεπτέμβριο θα πρέπει να κάνουμε ινσουλίνη γιατί με την ειδική διατροφή κ μετρημα σακχάρου δεν είχαμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.. Θα μπορούσατε να μου πείτε πως γίνεται η όλη διαδικασία? Είναι ενέσεις? Καθε πότε τις κάνουμε? ΠΟυ τις κάνουμε? Πονάνε? και γενικά... μετά ολα πανε καλά? Γεννάμε με καισαρική αναγκαστικά?

Λοιπόν, είναι ενέσεις αλλά μη φανταστείς τίποτα φοβερό. Γινονται με ενα πραγμα σα στυλο, που παιρνει μια ελαχιστη βελονιτσα (πιο μικρη απο αυτη που τρυπας για να μετρησεις το ζαχαρο). Δεν ποναει σχεδόν καθόλου, γίνονται στα μπουτάκια, και πρέπει παλι να προσέχεις διατροφή. Γενικά αν ρυθμισεις τις τιμές, όλα καλά. Ο δικός μου για να καταλάβεις γεννήθηκε 3050, ούτε μεγάλο παιδι, ούτε επηρεασμένο, ούτε τίποτα. Κι έκανα ινσουλίνη από το πρώτο τρίμηνο, ε;

Γέννησα φυσιολογικά με επισκληρίδιο με πρόκληση στην 38η εβδομαδα. Αν το παιδι μεινει απο την 39η και μετα στην διαβητική μητερα υπαρχει κινδυνος ενδομητριου θανάτου.

Το παιδακι μου ηταν μια χαρα. Απλα περασε μια βραδιά στη μοναδα προληπτικα (στάνταρ πρακτική των νοσοκομείων στο διαβήτη κύησης που πολύ δύσκολα θα την αποφύγεις)

Μην ανησυχείς καθόλου. Όλα θα πανε πολυ καλα. Κι αν θηλάσεις μετα για καιρο, θα μειωσεις κατα πολυ και την πιθανότητα να εμφανισεις διαβητη τυπου 2 αργοτερα.

Hellooooooo

τι μου κάνετε;;;

Μαρακι πολύ ωραία οολα!! Τελικά πιάνουν τα χεράκια σας μια ΧΑΡΑ.

Mummy τέλεια κ τα δικά σας! μπράβο ρε κορίτσια

αγγελικη μην αγχωνεσαι καλέ!! Ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία

εγώ δεν έχω εμπειρία σ αυτό αλλά όπως λέει κ η cate αν το προσεχείς όλα καλά θα πανε! Το σημαντικό είναι πως το ξέρεις πια κ θα το παρακολουθείς

η ΚΟΥΜΠΑΡΑ μου πάντως που είχε διαβήτη κύησης γέννησε κ αυτή φυσιολογικά κ χωρίς επισκληρηδιο γιατί κ αυτή δεν προλαβαίνε σαν κ εμένα χιχι

να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου κοριτσάκι κ με το καλό να αντικρυσεις το μωρακι σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...