Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Εχω βγει off .....ολη μερα στο τρεξιμο κ την νυχτα με χρι τις 12 ..σβουρα ολε!

Παω να φτιαξω γαλα στον μπεμπη ..να τον ταισει ο μπαμπας του γιατι ειμαι ετοιμη για ισοπεδωση!

κ ερχομαι!!!!!!!!!!

ααααααααααααα

εχουμε μηνογεννεθλια σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ευχαριστώ πολύυυ!! Με το καλό να βαπτίσουμε ολες τα αγγελουδια μας!!! Απίστευτο μου φαίνεται πως φτάσαμε κιολας στην βάπτιση!!! Απο την μια νιώθω πως την έχω απο πάντα την Μαρίνα μου κ πως δεν ζουσα πριν απο αυτή, αλλα απο την άλλη νιώθω σαν χθες που την γέννησα!!! Κουλό ε;

Και.. αυτές ειναι οι παιδικές μας μπομπονιέρες..

http://www.parentscafe.gr/picture.php?albumid=332&pictureid=2095

τις οποίες τις ΄εφτιαξα όλες με ροζ τουλι κ διχτυ και ροζ πεταλούδα. Τις πεταλούδες θα τις κεντησω και στα βαπτιστικά της (κουτί, λαμπάδα και στολισμό κολυμπήθρας) έτσι http://www.parentscafe.gr/picture.php?albumid=332&pictureid=2479, http://www.parentscafe.gr/picture.php?albumid=332&pictureid=2478

Δίπλα ειναι τα κουβαδάκια πράσινα για τα αγοράκια, φούξια για τα κοριτσάκια, εχω βάλει το ανάλογο γκοφρέ χαρτί μέσα και θα τα γεμίσω με ζαχαρωτά!!

Και αυτές είναι οι μπομπονιέρες για τους μεγάλους http://www.parentscafe.gr/picture.php?albumid=332&pictureid=2477

Πως σας φαίνονται; καταλάβατε τώρα γιατι εχω εξαφανιστεί αυτές τις ημέρες!! Εχω την μικρή διπλα μου στον καναπέ και οταν κοιμάται ή παίζουμε φτιάχνω και τις μπομπονιέρες!!!!

Ραμονίτσαααααα χρόνια πολλααααα!!! Να τον χαίρεσαι!!!

Μόνο εμείς δεν θα πάμε διακοπουλες ή ειναι κι αλλοι;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

ναταλια τουλαχιστον τα βρισκετε με τον αντρα σου συμφωνειτε!!!

δεν σου λεει οτι εχεις αδικο!!! σκεψου να ειχες κ αυτο το θεμα!

Άσε ydroxoaki μία φορά έγινε αυτό και παραλίγο να χωρίσουμε...

Απο τότε έχουν μπει ΟΡΙΑ!!!!!!!:mrgreen:

Μαρία υπέροχα είναι όλαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!

Ramonitsa κουράγιο!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ευχαριστουμε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

Μαρακι πολυ πολυ ομορφα ειναι ολα αυτα που εχεις φτιαξει!!!!!!!!!!!!!!!Μπραβο σας που τα κανετε μονες σας!!!!!!!!!!!!;)

καλα τα βαφτηστικα της ειναι σουπερ ετσι;;;;;;;;;;;;;; Πολυ γλυκα κ νάζι εχουν!:tongue:

Σας εχει τυχει να πονανε τα ποδια σας απο την κουραση ρε κοριτσια; με εχουν πεθανει τωρα ..απο το γονατο κ κατω!

Ευχαριστώ κοριτσια!!

Σκεφτείτε και το αλλο που έχουμε εμείς!!!

Ναι μεν το καταλαβαίνει και ο ίδιος, νιώθει το ίδιο και μου λεει πως εχω απόλυτο δίκιο!! ( Προσέξτε τονίζω το απόλυτο και το πως νιωθει και αυτος το ίδιο) και απο την άλλη οταν έρθει η ώρα το ξεχνάει και μεταλλάσετε σε εναν ανθρωπο χωρίς γνώμη.. μασημένη τροφή σε πληρη αντίθεση με τον εαυτό του!! αααα... και μετα το ξαναθυμάται πως εχω δίκιο και πως ουτε αυτός το ήθελε..

βγάζετε άκρη;

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

Ραμονίτσα κάνε κουράγιο, απο την κουραση είναι!!! Εγω πονάω τρελλά σχεδόν κάθε βράδυ στα γονατα μου!! Λόγω θηλασμου δεν έχω κανει ακόμα τις εξετάσεις μου ούτε εχω πάρει αγωγή, οπότε καταλαβαίνεις πως ειμαι..

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Εχει γινει πολυ ζορικος με τον υπνο πλεον!

Απο τις 10 παλευω να τον κοιμησω...τον εκανα μπανιο τον αλλαξα , νυσταζε κ αρχιζα να τον κοιμιζω..τιποτα ο κυριος!!!!!!!!!μεχρι που πηγε 12 η ωρα ..ηρθε το γευμα μας .....του εφτιαξα γαλα τον ταισε ο πατερας του κ τωρα του τον εχω παραδωσεο να τπν αναλαβςει για υπνο γιατι αλλο εγω δεν την παλευω...

ειμαι στα ορια της υπερκοπωσης!!!!!!!!!!!!!!! ετοιμη ειμαι στο τσεπακι την εχω!

Αφου ρε κοριτσια λεω απο την μια να αρχισω γρηγορα την δουλεια να λειπω καποιες ωρες απο το σπιτι...να μην εχω ολα αυτα τα του σπιτιου + μωρο....πιστευω οτι ετσι πιο ξεκουραστη θα ειμαι! νομιζω!

Οιμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...ο κυριος εχει ορεξη για παιχνιδια.....εγω ομως οοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι κ εγω..καθε βραδυ....ολο το βραδυ!!!!

Μαρακι δεν καταλαβα τι εχει γινει!!!!!!!!!!!

με τον αρρεν ε; αλλα λογια να αγαπιομαστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;

κλασσικα πραγματα!

Σε νιώθω απόλυτα!! Ανυπωμωνώ να βρω δουλεια΄να ξεφύγω λίγο απ' ολο αυτό!! Μα το Θεό ολα αυτα τα χρόνια που δουλευα δυο δουλειές ή είχα δουλειά και σχολή δεν κουραζόμουν οσο κουράζομαι τώρα!!! Αλλα απο την άλλη το κοριτσάκι μου μεγαλώνει τοσο γρήγορα, αλλάζει μερα με την μέρα, στεναχωριέμαι που θα το χάνω αυτο!!!

Ναι με τον αρρεν τα έχω!!! Με ποιον αλλον!!! Οι αλλοι ας κάνουν και ας λένε οτι θέλουν, το θέμα ειναι ο ανδρούλης μου τι στάση κρατάει!!! γκρρ... Ή μάλλον τι στάση δεν κρατάει οταν έρθει η ώρα!!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Εγω περασα ενα δραματικό καλοκαίρι 2008 με την πεθερουλα&τις αδερφουλες του άντρα μου να τον έχουν βάλει στον τοιχο&να του λένε χώρισε.. Οπότε είδε και αυτός ότι η ζήλια τους είναι ανελέητη και τους έκανε πέρα&εχουμε μόνο τα τυπικά.. Γγγρρρρρρ! Τους θυμάμαι και εκνευριζομαι!!!

Ramonitsa γίνατε 6 μηνωωωωωων!!!!!! Μπραβοοοο!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...