Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μίλησα με τον γυναικολόγο μου και παραξενευτηκε πολυ που συμβαίνει κάτι τέτοιο τώρα και μάλιστα τωρα που η παραγωγή μου δεν είναι αρκετή και το παλεύω με το μητρικό γάλα που είχα φυλάξει και με το θήλαστρο. Μου είπε να κάνω πιο συχνές αντλήσεις για δυο μερες, ζεστές κομπρέσες και αν συνεχίσει θα μου δώσει αντιβίωση!!

οσο για τα δοντάκια το πρώτο έχει βγει και έχει μεγαλώσει αρκετά, τώρα σκάει το δευτερο.Είναι αρκετά πιοι δύσκολο απο το πρώτο!!

Υδροχοάκι με το καλό!!!Εγω μόλις τις τελειωσα ολες!!! Και τις δικές μας και για τα παιδάκια!!! Τώρα φτιάχνω και τα ατομικά κουφετάκια που θα μπουν σε γυάλες στο τραπέζι με το βιβλίο ευχών και μου μένουν τα κουβαδάκια με τα ζαχαρωτά!! Θα τα αφήσω ομως για το τέλος ωστε να μην χαλάσουν!!

Εχουν μείνει πολλες λεπτομέρειες και τωρα με το παιδί ετσι δεν μπορώ να κάνω πολλα!! και φυσικά εχει μεινει και το φορεμονυφικό μου!!! Ξέρω τελευταίο το αφησα αλλα που να προλάβω!!!Εφτιαξα και το φόρεμα παρανυφάκι για το Μαρινάκι μου, της το προβαρα και ειναι θεα το μωράκι μου!!!!! Σοφία σε ποιο σαιτ μου είχες πει να κοιτάξω για παπουτσια;

Κορίτσια υπάρχει μια νεα γρίπη η οποια εμφανίζει πολλα σπυράκια στα μωρά. Την περνάει τωρα η ανηψούλα του άνδρα μου!!Στην αρχή νόμιζαν πως ειναι ουρολοιμοξη γιατι εχει ξαναπεράσει και γενικώς κανει πολυ υψηλό πυρετό η κουκλίτσα μας, αλλα τελικά ειναι αυτή η νέα γρίπη!! Τώρα ψάχνω και εγω να ενημερωθώ!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικα βρε μαρια!!

δεν αντεχω να ακουω αλλο για γριπες!! παντα κατι βγαινει νεο!!! ελεος!

ρε γμτ μεττραω τα πουγκια και μου βγαινουν 10 λιγοτερα......

θα τους παρω να του ξεχεσω! ...κατσε μη μου εχει πεσει πουθενα καμια 10αδα!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

ναταλια εγω στην θεση σου θα πηγαινα να κανω κανενα μπανακι εκει και θα τους εκανα εκπληξη!! να τα κρατησουν με το ζορι!!!εστω για λιγο

εχθες πηρα την πεθερα μου γιατι εχει μαθει τον μπεμπη αγκαλια συνεχεια! της λεω στο στελνω με κουριερ!! αυριο θα ερθει! και ελπιζει να παμε εμεις για 3 μερες μετα...αλλα i hate κερατεα!! μπλιαχ!!!

δευτερα φευγουμε για αιγινα και εχω αγχωθει απο τωρα!!!ασε που δεν εχουν ρευμα! καλα αν δεν φτιαξει αυτο δεν προκειται να παμε!

Διαφημίσεις

Μummyyyyyyyyyy superrrrrrrrr!!!!!!!!! Τέλεια είναι!!!!!!:D

ydroxoaki είναι Πάρο τα 10 εγγόνια της πεθεράς μου.. Καταλαβαίνεις λοιπόν τι γίνεται εκεί.. Ούτε για αστείο δεν πάω μέχρι να τελειώσουμε το δικό μας σπίτι!!!!!

Η Αίγινα ακόμα δεν έχει ρεύμα??????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

10αααααα???? μακρια!!!!!

ναι ρε γμτ ακομα δεν εχει..η γκαντεμια μου!!! με γρουσουζεψε σε ολα η πεθερα!!!

γιατι να φτιαξεις τις μπομπονιερες???? παρτες ετοιμες!!! τι κουβαδακι ειναι αυτο??? να το γεμισεις..εγω την γνωμη μου λεω!!! και που θα πατε διακοπες?? εξοχικο δεν εχουμε??? επλυνα ολη τη κουζινα για να ερθετε!! ταλαιπωρια σκετη το κουβαλημα!!!ξινο θα σας βγει να το δεις!!

φτου φτου!!!!

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εμένα ευτυχώς είναι μακριά αλλά και απο κει μια χαρά την κάνει την δουλειά της!!!!!!

Μου αρέσει αρέσει που μου λέει ο άντρας μου, να δεις θα το μετανιώσει και θα σε πάρει να σου πει οτι θα το κρατήσει το μικρό, ακόμα περιμένωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Θα πας και θα περάσεις και τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και όταν σε ρωτήσει πως περάσατε περιέγραψέ τα σαν να πήγες στην Haiwaii!!!!!!! Άμα πια, η ζήλια τους δεν περιγράφεται.... Λυσσάνε....

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

τρελη λυσσα!! τωρα αυριο θα δει που φτιαχνω τις μπομπο κ θα αρχισει τα σχολια!!!

αλλα ξερω ποια απαντηση την κανει να σταματα!!! σοκαρισμενη βεβαια!!

"α εχετε δικιο χαλια ειναι! θα δωσουμε τελικα αλλα λεφτα για αλλες μπομπο, τι να κανουμε'' χιχιχι...δεν θελει να ξοδευεται ο γιος!

Σοφάκι ειναι υπεροχα, η κορδέλα ειναι ιδια με τις μπομπονιέρες σωστά;

Κορίτσια, αυτα ειναι τα βαπτιστικά της Μαρίνας μου. ο ιδιοκτήτης του μαγαζιου ειναι παλαιος συνεργάτης της μητέρας μου και μας εκανε παρα πολυ εκπτωση, πως σας φαίνονται;

http://www.styledbyalexandros.com/products/index.php?action=showpic&cat=4&pic=437

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

εντωμεταξυ ο δικος μου εχει αρχισει τις γλυκες για να παμε 3ημερο κερατεα!!!

μα τι του αρεσει απο εκει???κ το σπιτι δεν ειναι οτι πιο βολικο! ολοι μαζι θα ειμαστε!

του ειπα αυθημερον μονο!

Κορίτσια, αυτα ειναι τα βαπτιστικά της Μαρίνας μου. ο ιδιοκτήτης του μαγαζιου ειναι παλαιος συνεργάτης της μητέρας μου και μας εκανε παρα πολυ εκπτωση, πως σας φαίνονται;

http://www.styledbyalexandros.com/products/index.php?action=showpic&cat=4&pic=437

αχου μαρια ΤΕΛΕΙΑ!!!! αντε με το καλο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...