Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Το Μαρινάκι μου είναι πολύ μα πάρα πολυ γκρινιάρικο αυτές τις ημέρες και δεν προλαβαίνω να μπω να σας διαβάσω!! Δεν κάθεται δευτερόλεπτο μόνη της!! για να κοιμηθεί θέλει να ειναι αγκαλιά και αν την αφήσω ή αν φύγω απο δίπλα της ξυπνάει αμέσως κλαιγοντας!! Δεν ξέρω τι την έπιασε!!!!! Εχω διαβάσει για το συνδρομο του αποχωρισμου αλλα ειναι πολυ νωρίς για να περάσουμε κάτι τέτοιο!! Βέβαια το παιδί ενα μηνα τώρα εχει βγει τελειως εκτός προγράμματος!!! Μια με τα ψώνια στην Αθήνα, μια με την μαμα μου στο νοσοκομείο, μία με το ταξίδι στα πεθερικά μου και μετα με τις επισκέψεις σπίτι μας για διακοπουλες!!!

Στο μεταξύμε εχει πιασει ενας πολύ εντονος πόνος στο αριστερό στήθος, κατω απο την μασχάλη. Εχει σκληρύνει πολυ το συγκεκριμένο σημειο. Παρολλο που δεν εχω πολυ γάλα μάλλον επαθα μαστίτιδα πάλι!!! Βρε κοριτσια στο θεμα του θηλασμου με εχουν μουτζώσει!!! Εχω τραβήξει τα πανδινα!!! Ευτυχως πεισμώνω συγχρόνως οπότε συνεχίζω με μεγαλυτερο πείσμα!!!

Σιλβή χρόνια σου πολλα και κυρίως καλα!!!

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Βρε Μαράκι, τι πάθατε? Ελπίζω το Μαρινάκι να συνελθει γρήγορα! Μήπως έχει και θέμα με δοντάκια? Εσύ μήως πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου??

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα!!!!!

αφηστε τρεχω και δεν φτανω με γαμο και βαφτιση.............

paros99 μαλδιβες διαβαζω ΤΕΛΕΙΑ!!!

κοριτσια και εμεις φαφουτιδες ειμαστε ακομη!!!

cate και εγω πουθενα δεν τον αφηνω εκτος απο τον αντρα μου,δεν ξερω αν κανω καλα αλλα δεν μπορω με τιποτα με πιανει πανικος στην ιδεα!!!

παιδιατρο εμεις εχουμε παρασκευη θα κανουμε το πενταβακ και οδηγιες για φαγητο επιτελους!!!

σας φιλω ολες...

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

καλησπερα κοριτσια!!

ολες καλα??

εγω εδω ..φτιαχνω μπομπονιερες!!

ποια φοβαται τα αεροπλανα?? ενα ταβολακι και μια χαρα!!! και ενα ποτηρακι κρασι θα πεσει ταβλα! οταν γυριζαμε απο new york ειχε μια τρελη καθυστερηση και μειναμε δεμενοι μεσα στο αεροπλανο 2,5 ωρες πριν καν ξεκινησει ... αν θυμαμαι καλα καναμε ενα 15ωρο σχεδον να πατησουμε σε εδαφος και κοντεψε να με πιασει κριση πανικου!! ενα χαπι πηρα και ισιωσα! ημουν κ εγκυος χωρις να το ξερω! το πηγαινε αντεχεται ... το γυρνα ειναι το πακετο!

κοριτσια εδω στη γειτονια ειναι γεματο βρεφη και τις τελευτ. 4 μερες κλαινε ολα μαζι! μιλαμε τις νυχτες για χορωδια!! πρεπει να ζεστενονται τρελα τα μωρα!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

το αεροπλάνο το καλύτερό μου... αχ δώστε μου εισιτήριο κι έφυγα... ειδικά στα μεγάλα ταξιδια έχει και ταινιούλες σούπερ...

αφήστε που όταν πηγαίναμε αυστραλία έκοψα και το κάπνισμα, αφού αντεξα ένα 24 ωρο χωρίς τσιγάρο μπορώ και παραπάνω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

το εχει παθει και εμενα κ κρατησε 2 - 3 μερες...μετα απο εμβολιο και η τοτε παιδιατρος επεμενε οτι δεν ηταν απο το εμβολιο...του εβαλα aderma k δροσερα μπανακια κ περασε...ατοπικη δερματιτιδα κανουν...τον τρωνε?

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Hellooooooooo και απο μέναααααααα!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια??? Εγώ σκυλοβαριέμαι.. Έκανα δουλειές σήμερα στο σπίτι, με πήρε και ένας βλ@κ@ς που είχε δει το σπίτι την προηγούμενη βδομάδα και και μου είπε οτι θέλει να το νοικιάσει και οτι θα έρθει το απόγευμα να μιλήσουμε και ακόμα τον περιμένω.. Μου χάλασε το απόγευμα..

ydroxoaki βάλε μας φωτογραφίες!!!!!!!!!!

Mariamg πάρε τον γιατρό σου τηλ!!!!!!

Ποια είπε οτι θα πάει Πάρο???? Εγώ λόγο πεθερικών την έχω διαγράψει απο το χάρτη!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...