Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρίσαμε από τον γιατρό ......κάναμε εμβόλιο και πρώτη φορά έκλαψε τόσο λίγο τι να πω το συνίθισε;χαχα

Απο αναλογίες ο γιατρός χάζεψε πήραμε σε ενα μήνα 7 πόντους ύψος και επειδή δεν το πίστευε την ξαναμέτρησε ...γίναμε 70 πόντους!!!Από κιλά 8300 πήραμε 500 γρ καλα είμαστε.

Μας είπε οτι τώρα που θα πάμε Χανια μπορούμε να την βάλουμε μέσα για μπανάκι και οτι στην απογείωση και την προσγείωση πρέπει να της δώσουμε κατι να μασάει ή να πίνει νεράκι.

Μετα τις 20 ξεκινάμε σούπα με κολοκύθι καρότο πατάτα και κοτόπουλο μας είπε για 15 μέρες αυτο μέτα θα μας δώσει κατι άλλο ..Εσείς με τι ξεκινήσατε το μεσημεριανό για πείτε;;

Μια χαρά είσαστε!!!!!!!!!!!!!!! Κι εμείς σήμερα έχουμε εμβόλια 2 !!!

Και θα την ρωτήσω για σούπες να δω τι θα μου πει!!!

Αυριο γινόμαστε 6 μηνών.. δεν το πιστευω... αυτές τις μέρες έχει πολύ γκρίνια μακαρι να σκάσει κανένα δοντακι μπας + ηρεμήσει...

lX5Hp3.png

Σιλβή μου μια χαρα κοπελάρα εχεις!

Και εμεις με πατατα-καροτο-κολοκυθι ξεκινησα.Εβαζα ανα δυο μερες και ενα λαχανικο επιπλεον και 10 μερες αργοτερα βαλαμε και κοτοπουλακι

Δυο μερες μετα και μοσχαρακι και δοξα τον Θεό δεν παρουσιασαμε τιποτα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Σιλβή μου μια χαρα κοπελάρα εχεις!

Και εμεις με πατατα-καροτο-κολοκυθι ξεκινησα.Εβαζα ανα δυο μερες και ενα λαχανικο επιπλεον και 10 μερες αργοτερα βαλαμε και κοτοπουλακι

Δυο μερες μετα και μοσχαρακι και δοξα τον Θεό δεν παρουσιασαμε τιποτα

Ολγιτσα που είσαι???

lX5Hp3.png

βρε Ελεωνορα μιλαει κανεις??????Δεν βλεπω τιποτα!!

Μια χαρα ειμαστε εμεις εδω!Οσο ο καιρος θα ειναι καλος εδω θα ειμαι.Δεν γυρναω!Μια χαρα θα περασετε στην Αιγινα.Να κανετε και μπανακια

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

βρε Ελεωνορα μιλαει κανεις??????Δεν βλεπω τιποτα!!

Μια χαρα ειμαστε εμεις εδω!Οσο ο καιρος θα ειναι καλος εδω θα ειμαι.Δεν γυρναω!Μια χαρα θα περασετε στην Αιγινα.Να κανετε και μπανακια

χχχχχχχχχχχχχχχχ

κανεις μπανακια???? τα μωράκια σου τρώνε?? με την ζέστη???

lX5Hp3.png

τα μωρα τωρα θα τα βαλω στην θαλασσα που ειναι λιγο πιο χαλαρα απο κοσμο

Ο αντρας μου μονο σ/κ ερχεται λογω βενζινης!Αλλα τωρα παιρνει αδεια

Ευτυχως με το φαι τους δεν εχω προβλημα.Μου τρωνε και τα λαχανικα με το κρεας καιτα φρουτα.Το μονο ειναι οτι δεν μου βγαινουν 5 γευματα και ετσι δεν τρωνε ρυζαλευρο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!!

Ραμονίτσα, μην φοβάσαι τα αεροπλάνα... Κι εγώ είχα μια φοβια αλλά την ξεπέρασα λόγω του Σπύρου. Πιλοτάρει και ο ίδιος κι απο πιο παλιά (όταν ήμασταν στα πολλά μέλια ακόμα) πηγαίναμε μέχρι και βόλτες στο αεροδρόμιο (να βλέπουμε τα αεροπλάνα που πηγαινοέρχονται - μιλάμε για τέτοια τρέλα). άλλωστε μια ιδεα είναι ολα!! Και εκτόα αυτού πρέπει να φεύγεις και λίγο με το μεγάλο σου αγόρι!!!

Εμείς λέμε να πάμε Σεπτέμβριο στην Πάρο για 3-4 μέρες οι δυο μας. Την μικρή θ την κρατήσει η μαμα μου ή η αδερφή μου... ακούς Πάρος???

Τρελή ζέστη κι εδώ, τα έχω δει όλα σήμερα!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό

μαλλον ιδρωτήρια είναι αλλά μου πε να κόψω το μοσχάρι μέχρι να υποχωρήσουν (άντε βγάλε συμπέρασμα ιατρικό, ρε φιλενάδα πτυχίο χρειάζεται για να το προτείνεις αυτό δηλαδή;;;)

επίσης βάλαμε μόλις 200 γραμμάρια αυτό το μήνα (ακούς υδροχοάκι;;;) και έναν πόντο, είμαστε 72 εκατοστά και 8200

μισή ώρα προσπαθούσαμε να τον ακινητοποιήσουμε να τον εξετάσει, κουνιέται πολύ λέει (σώπα)

βάζουμε ρύζι και όλα τα λαχανικά

γιαούρτι λέει καλύτερα μετά το χρόνο, γιατί ακόμα και τα πρόβεια λέει δεν είμαστε σίγουροι αν έχουν αγελαδινά μέσα και έτσι που υπάρχει υπόνοια για αλλεργία δεν είμαστε για πειράματα, αν ξαναέχουμε υποψία πάμε για εξετάσεις

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...