Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΠΗΚΑΑΑΑΑΑ ηρθε ο αντρουλης μου κ με μαζεψε!! τα ειχα ξεχασει απο το πρωιιιι

εκανα ντουζακι σας καληνυχτω κ παω να κανω νανακιααααα

μαρη ραμον μηπως να παω εγω ??? χαχα

αντε καλε πηγαινε!! εχει δικιο η ελιτα!! κ ο ζουλης σου μια χαρα θα ειναι πισω κ θα του φερεις κ ποοοοολλλλαααααα παματακια που θα τον ξετρελανουν απο το ταξιδακι

κ ο μεγαλος αντρουλης θελει κ αυτος την προσοχη του !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελιτα δοντακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ΜΠΗΚΑΑΑΑΑΑ ηρθε ο αντρουλης μου κ με μαζεψε!! τα ειχα ξεχασει απο το πρωιιιι

κ ο μεγαλος αντρουλης θελει κ αυτος την προσοχη του !!

Μπηκες;;;;;;;; μπραβοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο μεγαλος ε;;;;;;;;;;;;;; ναι...ναι...μωρε θελουν !

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Καλημέρα κορίτσια και μπεμπάκια!!Σας ευχαριστώ όλες για τα χρόνια πολλά με συγκινήσατε πάλι είχατε δεν είχατε...Παντως τέλεια ήταν τα πρώτα μου γενέθλια με την μπέμπα μου και ήμουν πολυ ευτυχισμένη.......

Σήμερα έχουμε παιδίατρο και εμβόλιο ...κλάματα δηλαδή ....θα σας πώ τα νεα όταν γυρίσω.

Paros και Ramonitsa μην φοβάστε τα αεροπλάνα και πάτε διακοπές γιατι θα σας δείρω και να περάσετε και τέλεια !!!Είναι το πιο ασφαλή μέσο μετακίνησης το αεροπλάνο ..πεζός κινδυνεύεις πολύ περισσότερο!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια. Σιλβή, χρόνια πολλά για χθες καλέ. Δε θα μας πεις πόσο έγινες; (ο καθείς κι ο πόνος του):tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν εγώ τα αεροπλάνα δεν τα φοβάμαι, αν είναι κάτι να σου συμβεί, θα σου συμβεί:-D:-D. Αλλά έχω οξεία σκιουρίαση. Μόνο στον πατέρα του τον αφήνω. Ούτε στη μάνα μου, ούτε στην πεθερά μου, ούτε σε κανέναν, ούτε για μια ώρα.

Ξεκίνησα δουλειά και τα έχω δει όλα. Θηλασμός και εργασία, μια ευτυχία. Χθες 10 η ώρα κοιμήθηκε ο σκίουρος, 10:30 εγώ ήμουν τέζα. Γερνάωωωωωωωωωωωωω

Καλημέρα κι από εμένα!!!!!!! (εννοείται ακόμα δουλεύω :( )

Κι εμείς σήμερα εμβόλια 2 παρακαλώ είναι η 2η δόση τους... αχ το μωρουλάκι μου!!!!

Τι ακούω για ταξίδια+για ώρες???

Εγώ μετά τις Μαλδιβες δεν με συγκινεί ούτε + με φοβίζει τίποτα!!!!!

Κατ' αρχην για Μαλδίβες είναι η Emirates χλιδή................. και ο προορισμός σε αποζημιώνει με το παραπάνω.. αχ!!!! Εμείς είπαμε να είμαστε καλά θα ξαναπάμε σε άλλο νησάκι από του χρόνου όμως....

Αχ Ναταλία μου θα ξαναερωτευτείτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε πρωί πρωι.. με φουντώσατε!!!!!

Φιλάκια

lX5Hp3.png

Καλημερα&απο μένα!!!

Έχω ενα σίδερο, μέχρι εκεί πάνω.. Θα βάλω όμως ταινιουλα και θα πάω να σιδερωσω γιατί δεν παει άλλο..

Αχ ανυπομονω να περάσει ο καιρός ελεονωρα!!! Όλο μπαίνω στο site&χαζευω!!!

Καλημερα&παλιιιιι!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημερα&απο μένα!!!

Έχω ενα σίδερο, μέχρι εκεί πάνω.. Θα βάλω όμως ταινιουλα και θα πάω να σιδερωσω γιατί δεν παει άλλο..

Αχ ανυπομονω να περάσει ο καιρός ελεονωρα!!! Όλο μπαίνω στο site&χαζευω!!!

Καλημερα&παλιιιιι!!!!!!

ο καιρός περνάει... και πολύ σύντομα θα βρεθείς σε ένα ονειρεμένο μέρος!!!!!!

Τ Υ Χ Ε Ρ Ο Υ Λ Α!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε από τον γιατρό ......κάναμε εμβόλιο και πρώτη φορά έκλαψε τόσο λίγο τι να πω το συνίθισε;χαχα

Απο αναλογίες ο γιατρός χάζεψε πήραμε σε ενα μήνα 7 πόντους ύψος και επειδή δεν το πίστευε την ξαναμέτρησε ...γίναμε 70 πόντους!!!Από κιλά 8300 πήραμε 500 γρ καλα είμαστε.

Μας είπε οτι τώρα που θα πάμε Χανια μπορούμε να την βάλουμε μέσα για μπανάκι και οτι στην απογείωση και την προσγείωση πρέπει να της δώσουμε κατι να μασάει ή να πίνει νεράκι.

Μετα τις 20 ξεκινάμε σούπα με κολοκύθι καρότο πατάτα και κοτόπουλο μας είπε για 15 μέρες αυτο μέτα θα μας δώσει κατι άλλο ..Εσείς με τι ξεκινήσατε το μεσημεριανό για πείτε;;

mz6Up2.png

kalhmera!!!

τρεχω κ δεν εχω προλαβει να μπω!! δουλειες δουλειες!!!!

κ μεσα σε ολα εχω να περασω 1 τραπεζι γεματο αποδειξεις στον υπολογιστη!!!

αρχιζω τωρα που κοιμαται ο μικρος (τρελη γκρινια 2 μερες)

το εγδυσα και κοιμαται ξερος!! βραζουμε!!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

ελα ρεεεεεε τόσο πολύ ψηλώσατε;;; εντάξει ακόμα μας παίρνει να βάλετε κι ενα τακουνάκι...μην ψηλώσετε άλλο όμως ναι;

για τα κιλά δε μας πειράζει, αφρατέψτε κι άλλο μας αρέσουν οι αφρατούλες σαν τη μαμά μας...άλλωστε είναι γνωστό η νύφη σαν θα γεννηθεί στην πεθερά θα μοιάσει!!

εμείς σήμερα έχουμε γιατρό θα σας πούμε τις διαστάσεις μας αύριο

i1lzp2.png

κι εμείς με αυτά ξεκινήσαμε πατάτα καρότο κολοκύθι και σε 10 μέρες βάλαμε κοτόπουλο

μετά του βαλα και πιπεριά και κρεμμύδι και μελιτζάνα

και προχθές του βαλα και μοσχάρι και τώρα έχω τύψεις γιατί έβγαλε σπιθουράκια και δεν ξερω αν είναι ιδρωτήρια ή αλλεργία :(

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...