Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν ξέρω!!! βασικά ελειπα από το πρωί κ τώρα που γύρισα ψάχνω τα ρημαδοκλειδια κ δεν είναι πουθενά!!!! Περιμένω να γυρίσει ο ΜΠΑΜΠΗΣ και πάλι καλά που δεν έχω κ το μωρό εδώ.... Είναι η μέρα του ξέρετε που μένει γιαγιά. Τι θα έκανα ε;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ramon μην ανησυχείς!!! Κ εμένα ο μπεμπακος έκανε ένα απότομο κ μέσα σε 1 εβδομάδα τα έβγαλε... Αφού τον είχε δει η γιατρός κ τον είχε πει φαφουτακο! Χαχα τώρα θα σκισει τα πτυχία της!!! αλλά κ μιας γνωστής μου το κοριτσάκι είναι 2 μήνες μεγαλύτερη από εμάς κ δεν έχει κανένα ακόμα

Ναι....καλε δεν αγχωνομαι για αυτο!

Ρε συ ομορφη ακομα εξω εισαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:confused:

Δεν την γλυτωσα....εμετιαστηκε παλι στο παρκοκρεβατο που ηταν μπρουμτα ..εγινα σκατα..κ πηγα κ τον αλλαξα τον βρωμιλο μου...αντε να κοιμηθει τωρα...γκρρρρρ

καθεται κ παιζει.....

αααααααααα τωρα τσιναει......

οιμεεεεεεεεεεεεεεε

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Ηρθα!

Να σε ρωτησω μωρε κατι!

Ειδα στο τικερακι σου οτι θα πατε Μαλβιδες..πολλες ωρες ταξιδι ετσι;

Δεν φοβασαι;;;;;;;;;;;;;κ χωρις τα παιδια θα μπορεσεις;;;;;;;;;;;

Μωρε ξερεις τι;;

θελουμε να παμε στην Γερμανια..για 3 μερες....

πρωτον τα κανω επανω μυ με την ιδεα του αεροπλανου...που σημειωτεον εχω μπει απειρες φορες για μα παω στον μπαμπα μου Αγγλια...απο τα 8 μου χρονια...αλλα ξαφνικα απο τα 17 κ μετα χωρις να γινει κατι ...τα τρεμω...!

Κ ειδικα τωρα ποιυ εχω κανει το παιδι!

κ δευτερον δεν μπορω να αφησω παλι το μωρακι μου 3 μερες.....δεν το αντεχω...!!!! θα μου λειπει τρομερα πολυ!!!!!!!

Αλλα απο την αλλη ο αντρας μου θα παραπονιεται αν δεν πηγαινουμε κ πουθενα μαζι...κ με το δικιο του!!!!!!!!

Αλλα πως να το πω..εχω παθει ζυμαρουλοεξαρτηση!χαχα

Ramonitsa παρόλο που έχω κάνει υπερατλαντικά ταξίδια με έπιασε και εμένα μια απίστευτη φοβία και πέρσι που γυρνάγαμε απο καναδά με τον άντρα μου(8ώρες+3απο γερμανία) του κράταγα το χέρι και ο ιδρώτας να στάζει.. Σκεφτόμουν οτι το αεροπλάνο θα πέσει και θα αφήσω το παιδάκι μου ορφανό... Άστα... Τρέμω και μόνο στην ιδέα του αεροπλάνου, αφού έβλεπα ένα έργο και ήταν μέσα στο αεροπλάνο και σκεφτόμουν, λες να πέσει????????????????...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να κάνω όμως????? Μου αρέσουν τα ταξίδια οπότε θα κάνω κουράγιο και θα μπω!!!!!!

Εννοείται και να πάτε ταξιδάκι, 3 μέρες δεν είναι τίποτα!!!!!! Εγώ ετοιμάζομαι τέλος του μήνα να φύγω για 20!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

κΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΙΟΡΦΕς.Μολις κοιμηθηκαν.Θα σας πω με συντομια.Ο μπεμπης εσκασε δοντακι και το ανακαλυψα στο εστιατοριο και αρχισα να φωναζω σαν τρελλη απο τη χαρα μου.Εδω ειμαστε οι αφανης ηρωες που οσοι μας βλεπουν απορουν πως τα καταφερνουμε και κνουμε διακοπες με δυο μωρα.Επειδη τωρα κοιμηθηκαν ευκαιρια να μεινω λιγο μονη με τον αντρουλη μου.Αυριο θα προσπαθησδω να ανεβασω φωτος απο το κινητο που εβγαλα στη θαλασσα οπου τα μωρα μεσα στις σαμπρελιτσες που ειναι για μωρα αποκοιμηθηκαν ενω επεπλεαν.φοβερο?

περναμε ωραια αλλα η μερα ειναι εξοντωτικα γεματη με δυο μωρα οπως καταλαβαινετε!!!!γιαυτο που χρονος να μπω να σας διαβασω!!!!!παντως τα ειχα μες τη θαλασσα μια ωρα σχεδον αφου παπαριασαν τα πατουσακια τους.

ραμονιτσα μια ιδεα ειναι ολα.με τα αυτοκινητα γινονται καθε μερα ατυχηματα θωρητικα ειναι το πιο επικινδυνο μεταφορικο μεσο!!!!!!

εμεις εχουμε κλεισει για βαρκελωνη τον μαρτιο του χρονου, να δουμε.μια βδομαδα μαλιστα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Αχ μαρη Παροοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς να με εμψυχωσεις θελω....χαχα

μην μου λες τετοια..αχ μην μου λες!!!!!!!!!! κ εγωετσι ειμαι..με πιανει πανικος μεσα..κλαματα πολλες φορες..κραταω το χερι του αντρα μου σφιχτα ..συνεχεια...κ οταν κατι κουναει κ τετοια του λεω..ωχ ωχ ωχ..τι ειναι τωρα αυτο;;;; κ εκεινος συνεχεια με εμψυχωνει!!!!!!!!!

Μου αρεσουν κ εμενμα μωρε πολυ τα ταξιδια....κ παρολο που φοβομουν εμπαινα...τωρα ομως με το παιδι..τα κανω κυριολεκτικα πανω μου!!!!!!!!!!!!

Του ειπα οτι θα παω μαζι του...κ τρελλαθηκε απο την χαρα του ο αντρας μου...αλλα..εγω ..τρεις κ μια..κ απο την αλλη τρεις μερες χωρις ζουλη παλι;;;;;;;;;;;;;;

εσυ 20;;;;;;;;;;; ποποοοοοοοοοο.....

που με αεροπλανο παλι θα πας στο καραβι;ή ειναι εδω

Διαφημίσεις

Αχ μαρη Παροοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς να με εμψυχωσεις θελω....χαχα

μην μου λες τετοια..αχ μην μου λες!!!!!!!!!! κ εγωετσι ειμαι..με πιανει πανικος μεσα..κλαματα πολλες φορες..κραταω το χερι του αντρα μου σφιχτα ..συνεχεια...κ οταν κατι κουναει κ τετοια του λεω..ωχ ωχ ωχ..τι ειναι τωρα αυτο;;;; κ εκεινος συνεχεια με εμψυχωνει!!!!!!!!!

Μου αρεσουν κ εμενμα μωρε πολυ τα ταξιδια....κ παρολο που φοβομουν εμπαινα...τωρα ομως με το παιδι..τα κανω κυριολεκτικα πανω μου!!!!!!!!!!!!

Του ειπα οτι θα παω μαζι του...κ τρελλαθηκε απο την χαρα του ο αντρας μου...αλλα..εγω ..τρεις κ μια..κ απο την αλλη τρεις μερες χωρις ζουλη παλι;;;;;;;;;;;;;;

εσυ 20;;;;;;;;;;; ποποοοοοοοοοο.....

που με αεροπλανο παλι θα πας στο καραβι;ή ειναι εδω

Τι να κάνω να μην σου πω τον πόνο μου??????????????????

Με αεροπλάνο και σκέφτομαι να πάρω και καμιά βαλεριάνα να πέσω για ύπνο γιατί δεν με βλέπω καλά...

Και εγώ έτσι κάνω, κουνάει λίγο και κλείνω τα μάτια μου και τρέμωωωωωωωωωω!!!!! χαχαχα!!!!!!!!

Δεν θα αφήσω όμως τον φόβο μου να με κυριεύσει!!!!!

Βαλιτσούλα, εισιτηριάκι και φύγααμεεεεεεεε!!!!!

Ασε σου λεω βγηκε η μυτουλα και με γρατσουνισε και μετα το ειδα και εκανα σαν τρελλη απο χαρα!!!!!χαζομαμα.Θα βαλω αυριο φωτος φιλακια.Με το σπιτι κανα νεο?

Τέλειαααααααααα!!!!

Τίποτα ακόμα.. Έχουν φύγει και όλοι.. Απο την άλλη βδομάδα ή μετά όταν γυρίσω!!!

Τι να κάνω να μην σου πω τον πόνο μου??????????????????

Με αεροπλάνο και σκέφτομαι να πάρω και καμιά βαλεριάνα να πέσω για ύπνο γιατί δεν με βλέπω καλά...

Και εγώ έτσι κάνω, κουνάει λίγο και κλείνω τα μάτια μου και τρέμωωωωωωωωωω!!!!! χαχαχα!!!!!!!!

Δεν θα αφήσω όμως τον φόβο μου να με κυριεύσει!!!!!

Βαλιτσούλα, εισιτηριάκι και φύγααμεεεεεεεε!!!!!

Σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

μωρε χωρις πλακα...κ γω αυτο θελω χαπακια για να ηρεμησω!!!!!!!!!!!!ή να κοιμηθω για κανενα 2.5ωρακι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...