Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σιλβη μου χρονια πολλα κ απο μενα!:-D Γεννεθλια ή γιορτουλα;

Οτι κ να εχεις παντα χαρουμενη, ευτυχισμενη να εισαι κ να εισαι παντα περιτρυγυρισμενη απο ανθρωπους που σαγαπουν! ;)

Νατασα μου χαρουμενα μηνογεννεθλια στο αντρακι μας!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

οσο για τα κιλακια..δηλαδη εχω αλλους 4 μηνες;;;;;;;;;;;;; οιμεεεεεε!!!!!!! δεν θα το αντεξω!!!!!!!!!!!!

Σιλια ...ασε...δρααααααααμααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Κ εγω ετσι λεω ...οτι εχω αρχισει διατροφη ..μονο διατροφη ομως δεν ειναι...ειναι διατροφη πεινας!

Χωρις γυμναστηριο κιολας;;; αστα βραστα..!απο τον Σεπτεμβριο πρεπει να αρχισω εντατικα παλι!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

silvi μας!!!!!

Χρονια πολλαααααα να τα εκατοστησεις κοριτσακι και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!

παω να κανω νανακια αλλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας το φοβερο γεγονος οτι εχουμε και δευτερο δοντακιιιι!!! καλα μεσα σε μια εβδομαδα το μαναρακι μου εβγαλε και το 2ο και ουτε που το καταλαβαμε και αυτο !!!!!!!!!!! τι να πω!! ειναι αντρακι τελικα ζορικο !!!!!

ονειρα γλυκαααααα!!!!!!!!!!!

Κορίτσια από κιλά : μόλις αρχίσετε δουλεια θα τα χάσετε όλα.....εγγυηση

εγώ τώρα χωρίς δίαιτα είμαι +4...αλλά δεν αγχώνομαι , γιατί δεν έχω χρόνο να φάω αλλά ούτε και την όρεξη!!!!!

Μετά την δουλεια τρέχω στο σπίτι να δω το μωράκι μου και μόνο να φάω δεν σκέφτομαι!!!

Άλλωστε είναι καλοκαιράκι και το ρίχνουμε και λίγο έξω.. α.. δεν θα καταπιεστω!!!χχχχ

Από Σεπτέμβριο βλέπουμε!!!!!!!!!

Βεβαια πλησιάζει κι η βάφτιση θα μου πείτε.. αλλά υπάρχουν φορέματα που κολακεύουν + δεν τονίζουν.... σε όποιον αρέσουμε χχχχχχχ

Σημασία έχει να νιώθουμε ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια και απο εμας!!!

Σιλβή χρόνια πολλά!!!!

Εμείς σήμερα έχουμε δεκατάκια (37,3) και ένα ψιλο βηχαλάκι εδώ και 3-4 μέρες....

Αν συνεχίσει έτσι θα πάρω τη γιατρό τηλέφωνο....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημερούδια και απο εμας!!!

Σιλβή χρόνια πολλά!!!!

Εμείς σήμερα έχουμε δεκατάκια (37,3) και ένα ψιλο βηχαλάκι εδώ και 3-4 μέρες....

Αν συνεχίσει έτσι θα πάρω τη γιατρό τηλέφωνο....

Περαστικά σας!!! Πώς σας ξεκίνησε?????

lX5Hp3.png

Ξεκινησε πριν επιστρέψουμε απο διακοπές, αλλά θεωρήσαμε οτι φταίει η ατμοσφαιρα σε συνδυασμό με το a/c (επειδή ξηραίνει πολύ την ατμοσφαιρα).

Σήμερα όμως ακουσα λίγο πιο παραγωγικό το βήχα, απο χθες είναι και η μυτούλα της κάπως (έχει λίγες μυξούλες), και όταν πήγα να την αλλάξω μου φάνηκε λίγο ζεστη... Της έβαλα θερμόμετρο και εδειξε 37,3... δεν ξέρω τι να πω... είναι και ο καιρός έτσι...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Ξεκινησε πριν επιστρέψουμε απο διακοπές, αλλά θεωρήσαμε οτι φταίει η ατμοσφαιρα σε συνδυασμό με το a/c (επειδή ξηραίνει πολύ την ατμοσφαιρα).

Σήμερα όμως ακουσα λίγο πιο παραγωγικό το βήχα, απο χθες είναι και η μυτούλα της κάπως (έχει λίγες μυξούλες), και όταν πήγα να την αλλάξω μου φάνηκε λίγο ζεστη... Της έβαλα θερμόμετρο και εδειξε 37,3... δεν ξέρω τι να πω... είναι και ο καιρός έτσι...

Αχ μωρέ αυτό το A/C αλλά μπορούμε κι αλλιώς???? κι εγώ που την εχω στο δωματιο μας για το A/C δεν ξέρεις πώς φοβάμαι.. διαφορετικά γίνεται μούσκεμα από τον ιδρώτα...

Περαστικά σας.. αλλά μήπως είναι + τα δοντάκια?????

Άλλα έχουν βγάλει.. εμείς πότε πια για να ησυχάσουμε ..εμένα τα κλάματα εκεί οφείλονται.. είναι ξαφνικά και ανεφ λόγου..

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ παρουσαααα και κλειδωμενη κ έξω από το σπίτι!!!!!!!!!! Καλά που έχω το iPhone κ σας διάβασα να περάσει η ώρα μέχρι να έρθει ο συζυξ να ανοίξει!!!!!! Ελιωσα σήμερα μιλαμεεεεε έκανα την βολτιτσα μου όμως στην αγορά κ ήρθα κ ανανεώθηκα η γυναίκα..... Λιτσακι περαστικουλια. Μπορεί κ να είναι κ τα δοντακια της μωρε!

οεο οεο οεο οεο οεο οεο..κ νανουρισμα!!!!!!!!!!!χαχααχ πολυ γελιο εχει...

πηγα να δω τις γλαστρουλες μου εξω πριν κ τον ξυπνησα τον κυριο..κ τωρα πεφετει..οεο...οεο..οεο....με εμετιασε κιολας τωρα που τον πηρα αγκαλια..κ ειμαι μεσα στην ξινιλα τωρα....βρωμα ολε! του πεσανε κ αυτουνου λιγα στα φορμακι του..αλλα πολυ λιγα..οποτε δεν τον αλλαζω τωρα γιατι παει μετα γην εβαψα..θα τον ξεσηκωσω!

Λιτσακι περαστηκα στην μικρουλα..μωρε απο τα δοντακια ειναι προφανως!

Τζεντ μου καλα καλε πως την πατησες;:rolleyes:

καλα ο γιοκας σου εβγαλε κ 2; αντε καλε; μπραβοοοοοοοοοο!!!!!!!!:-D:-D:-D

εμεις ακομα ουτε ενα....ειμαστε κ λιγο πιο μικροι..αυριο εχουμε μηνογεννεθλια....γινομαστε 6 μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::D:p

καλα ρε κοριτσια κοντευουνε να χρονησουνε! ποτε κιολας περασε μισος χρονος;;;;;;;;;

τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν λεει να κομηθει τωρα!!!!!!!!!11

ολο τον γυριζω κ ολο μπρουμυτα παλι παει..κ παιζει...αλλα το οεο..οεο.....το λεει.....πως νανουριζεται μπρουμυτα κ παιζει;;;;;;;;;;; αντε να δουμε!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Και εγώ εδώώώώώώώώώώώώώ!!!!!

Σήμερα τα είδα όλα... Πολύ κούραση με τα 2 μικρά, ευτυχώς στις 9:00 τα έβαλα και τα 2 για ύπνο και τώρα χαλαρώνω!!!!

Litsaki περαστικά στην μπουμπού σου!!!!

jend πως κλειδώθηκες έξω???? Εγώ το έχω πάθει αυτό με την μικρή μωρό, την έβαλα στο καρεκλάκι του φαγητού μόλις είχα γυρίσει απο σούπερ μάρκετ και κατέβηκα να φέρω τα πράγματα και μου κλείνει η κάτω πόρτα.. Μέχρι να έρθει ο κλειδαράς τα είδα όλα...!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...