Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσακια.. ανάμεσα στο τρεξιμο για τις προετοιμασίες, την ενημέρωση για την εισαγωγή στερεων τροφών και σε μια Μαρινούλα που βγηκε τελείως εκτος προγράμματος αυτο το διαστημα δεν εχω προλαβει να σας διαβάσω, τι κάνετε;

Κοριτσάκια μου, ειστε τα πάντα!!! Ο λόγος που υπήρξα, υπάρχω και θα υπάρχω!!

a0emeo9d8357iv9v.png

g5980jjifoai3xxi.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhmeraaaaaaaaaaaaa,

feugoume diakopoules telika aurio epitelous:) tha pame 5 meroules sth Pafo se auto to ksenodoxeio http://www.aziaresort.com/index.cfm. tha ta poume lipon ksana telos ths allhs vdomadas. xthes phgame pediatro kai kaname to 5plo. o mpempakos mou super eimaste pleon 72 cm kai 9060gr. auto to mhna valame mono 200 gr parolo pou trome san gourounia. to metavolismo tou mpampa tou pire to poulaki mou eutixos xaxaxa.

re koritsia evgala tis mpomponieres photos me to kinito mou, alla anakalipsa oti den exw kalodio usb na to sindesw me to laptop :( grrrrrrrrrrr. sofia help xaxaxa.

ydroxoaki kai emena to prwi pinei 120ml peripou (thilazoume to prwi an kai anti na trwei paizei kai tou dinei i giagia tou meta me mpimpero) kai to vradi alla tosa. mhn to piezis to mwro ama den thelei den thelei. tora pou prostheses kai alla pragmata sth diatrofi tou tha einai pio kala. apla kane auto pou leei i inka valtou ligo galataki mesa sta faghta tou.

ta ipolipa paw na ta diavasw twra filakia

Γιωτούλα super το hotel!!!!!! καλά να περάσετε!!!!!!

Για τα κιλα μην μιλάτε κορίτσια.... τίποτα δεν είναι δεδομένο .. εμένα το Σ/Κ με καταχ....ε και 5 φορές.. που να παρει δράμι το πουλακι μου!!!χχχχχ

Είχαμε λίγη γρίνια αλλά κατέληξα ότι: δεν θέλει πίεση ..όταν την πιέζω και δεν κάνει εκείνη την κίνηση (έστω κια να γινόμαστε χάλια απάνω μέχρι κάτω...χχχ ) δεν τρώει

και μάλλον ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΑΚΙΑ.. τα ουλα της πολύ πρησμένα... θα πάω να πάρω αυτό το τζελ για τα ούλα της.. σύμφωνα με αυτά που διαβάζω έτσι εξηγείται η συμπεριφορά της....

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ??????

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Καλησπέραααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Ραμονίτσα καλώς ήρθες!!!!!!!!

Εμένα μου έχουν μείνει 2 κιλάκια αλλά θέλω να χάσω 3 συνολικά!!!

Μήπως υπερβάλλεις λίγο??? Μήπως??

Κορίτσια είπε ο άντρας μου στην πεθερά να κρατήσει την μικρή ή τον μικρό για 15-20 μέρες και του είπε οτι δεν μπορεί... Μας είπε αν θέλουμε να στείλουμε την Ματθίλδη στην αδελφή του στην Νάουσα(Ημαθίας) που έχει 6 παιδιά για να μην χάσω και εγώ το ταξίδι, λες και θα πήγαινα κρουαζιέρα... Η γυναίκα τα έχει παίξει, δεν πάει καλά.. Την έκραξε όμως ο Θοδωρής και ηρέμησε.. Όλο κουρασμένη το παίζει και είναι 63 χρονών,

δεν έχει δουλέψει πότε και όλο κλαίγεται.. Τι να πει και η γιαγιά μου που είχε κρατήσει πριν 1,5 χρόνο την μικρή μαζί με την μαμά μου για ένα μήνα.. Που η γιαγιά μου είναι 82 χρονών και η μαμά μου δούλευε..

paros ένα έχω να σου πω...το Ανδρέας στέκεται ωραιότατα και μόνο του!

ωραία η πεθερά...αχ τι να πω, μπορώ να συγχωρήσω πολλά στους παπούδες και στις γιαγιάδες αλλά όχι να μην κρατάνε τα εγγόνια τους

i1lzp2.png

τι εννοείς; τι μαρκα; εγώ έχω μια pink lining που την παρήγγειλα απο το νετ

βγάλαμε στο εσωτερικό του αγκώνα σπυράκια σαν ιδρωτήρια σαν αλλεργία δεν ξέρω, το πρωί είδα το ένα χέρι και λέω κάτι θα ακούμπησε αλλά τώρα είδα και το άλλο; τετάρτη έχουμε γιατρό θα περιμένω μέχρι τότε μάλλον δεν παίρνω τηλ

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

paros ένα έχω να σου πω...το Ανδρέας στέκεται ωραιότατα και μόνο του!

ωραία η πεθερά...αχ τι να πω, μπορώ να συγχωρήσω πολλά στους παπούδες και στις γιαγιάδες αλλά όχι να μην κρατάνε τα εγγόνια τους

Καλημερα και απο εμάς!!!!!

Mummycool έχεις απόλυτο δίκαιο!! Αφου και ο άντρας μου το είπε!! Το όνομα θα αποφασιστεί πριν το μυστήριο!!!

Το καλο όμως είναι ότι μετα απο όσα έγιναν και απο την γαιδουρια των πεθερικων η μαμά μου, μου είπε ότι θα τα κρατησει&τα δυο!!!!!!!! Οπότε κατα πάσα πιθανότητα στις 20/08 φευγωωωωωωω!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημερα και απο εμάς!!!!!

Mummycool έχεις απόλυτο δίκαιο!! Αφου και ο άντρας μου το είπε!! Το όνομα θα αποφασιστεί πριν το μυστήριο!!!

Το καλο όμως είναι ότι μετα απο όσα έγιναν και απο την γαιδουρια των πεθερικων η μαμά μου, μου είπε ότι θα τα κρατησει&τα δυο!!!!!!!! Οπότε κατα πάσα πιθανότητα στις 20/08 φευγωωωωωωω!!!!

μπράβο τη μαμά! α ρε μάνα... που θα ττους βρεις;

i1lzp2.png

Kalhmera κοριτσια.γραφω συντομα γιατι πρεπει να ταισω τα μικρα.

Ειμασατε Χαλκιδικη!!!

Τελικα Σοφακι το βρηκα το δρομο.

Χτες ειχαμε μια μικρη απογοητευση γιατι φετος δεν επαιξε σουιτα.Ειμαστε στα κανονικα δωματια.Η αληθεια ειναι οτι ολα ειναι φουλα γεματα.Δεν υπαρχει δωματιο ουτε για δειγμα.Κι εγω που εβαλα στο ιντερνετ να κοιταξω εβγαζε οτι δεν υπαρχει τιποτα.Απλα ειμαστε οοολοι μαζι σε ενα δωματιο μωρα και εμεις.Ειναι σε κουνιες ευτυχως.Και ειμαστε δυο οροφους πανω και αυτο με κουραζει λιγο γιατι τα κουβαλαμε και δεν εχει ασανσερ.

Ομως εχουμε την καλυτερη θεα και ειναι το καλυτερο απο εδω.Απλκα δε θαχουμε δικια μας πισινα.ΧΑΧΑ.

Ναταλια τι ακουω ετσι ε?Ευχομαι να βγαλετε ακρη και να πας κι εσυ τις διακοπουλες σου Αποτι φαινεται και ο αντρας σου δε μασαει!!!!!

Οποτε οταν γυρισω εσυ θα φευγεις!!!

Σσφια θα σου στειλω με πμ και το αλλο μου τηλ οταν ερθεις να βρεθουμε οπου θες.Η εδω στο ξενοδοχειο η στο Ξενια που παμε στη θαλασσα.θα το ξερεις

PN8Qp2.png

csXep2.png

Kalhmera κοριτσια.γραφω συντομα γιατι πρεπει να ταισω τα μικρα.

Ειμασατε Χαλκιδικη!!!

Τελικα Σοφακι το βρηκα το δρομο.

Χτες ειχαμε μια μικρη απογοητευση γιατι φετος δεν επαιξε σουιτα.Ειμαστε στα κανονικα δωματια.Η αληθεια ειναι οτι ολα ειναι φουλα γεματα.Δεν υπαρχει δωματιο ουτε για δειγμα.Κι εγω που εβαλα στο ιντερνετ να κοιταξω εβγαζε οτι δεν υπαρχει τιποτα.Απλα ειμαστε οοολοι μαζι σε ενα δωματιο μωρα και εμεις.Ειναι σε κουνιες ευτυχως.Και ειμαστε δυο οροφους πανω και αυτο με κουραζει λιγο γιατι τα κουβαλαμε και δεν εχει ασανσερ.

Ομως εχουμε την καλυτερη θεα και ειναι το καλυτερο απο εδω.Απλκα δε θαχουμε δικια μας πισινα.ΧΑΧΑ.

Ναταλια τι ακουω ετσι ε?Ευχομαι να βγαλετε ακρη και να πας κι εσυ τις διακοπουλες σου Αποτι φαινεται και ο αντρας σου δε μασαει!!!!!

Οποτε οταν γυρισω εσυ θα φευγεις!!!

Σσφια θα σου στειλω με πμ και το αλλο μου τηλ οταν ερθεις να βρεθουμε οπου θες.Η εδω στο ξενοδοχειο η στο Ξενια που παμε στη θαλασσα.θα το ξερεις

Αχ, Ελιτάκι καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε ζηλεύω!!!!!χχχχχ

lX5Hp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!

Ραμονίτσα, τι ηττοπάθεια είναι αυτή?? Μαζέψου!! Τι να πούμε κι εμείς? Συμφωνώ με την Cate!!

Ελιτάκι, καλά να περάσετε!!! Σούπερ η Χαλκιδική!!

Πάρος, δεν παιζονται τα πεθερικά!! Πάντως ΜΠΡΑΒΟ στη μαμά σου!!! Να είναι καλά η γυναίκα!! Όσο για το όνομα δεν είναι κακό να το ξανασκεφτείς!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλα τα λες Cate μου εσυ! Πολυ καλα....αλλα οταν εχεις μαθει σε αλλο σωματοτυπο τελέιως διαφορετικο.....μετα σου φαινεται καπως βαρυ!

Κ προσωπικα με ριχνει πολυ ψυχολογικα!

Θα το παλεψω ομως να τα χασω! δεν ειναι κ παρα πολλα αλλα ουτε κ λιγα...10 κιλακια....που θα παει; στο χερι τους ειναι; μπαααααααα

στο χερι μου!

αχ και εγω ετσι νιωθω με τα κιλα 5 που μου εμειναν ολο το σωμα αλλαξε...παει η αυτοπεποιθηση μου περιπατο..πιστευω μεχρι τα χριστουγεννα θα εχω επανελθει πληρως..μακαρι γιατι ωρες ωρες γινομαι πολυ σπαστικια οταν με πιανουν τα ψυχολογικα μου...

κανω ομως και διατροφη εδω και 2-3 μερες....ασε πεφτει πεινα!!!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

καλη εβδομαδα σε οοολες...χρονια πολλα σιλβη τι εχεις γενεθλια?

εχθες δεν μπηκα να σας διαβασω ολη μερα στις βολτες ειμασταν...

natasaz γιορταζετε σημερα.....χρονια πολλα!!!!

eita καλα να περασετε.....

σε ολες καλη εβδομαδα και φιλακια πολλα...

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Ναι Σιλια εχουμε μηνογενεθλια, ευχαριστουμε πολυ.

Αυριο παμε και στο γιατρο να μας δει να κανουμε κι εμβολιακι.

Βρε ραμονιτσα μη μασας με τα κιλακια, κανονικα λενε οτι οσο κανεις να τα παρεις, τοσο περιθωριο δινεις στον εαυτο σου να τα χασεις.

Παρος καλα να περασετε με τον αντρουλι σου.

Ιωαννα σε περιμενουμε εδω στο ομορφο χωριο μας........

Ελιτα καλα να περασετε.......

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...